جان کارمک : گیمرها نمی توانستند باور کنند که RAGE روی PS3 اجرا میشه !

Gartall

کاربر سایت
بازی RAGE بدون شک یکی از بزرگترین عناوینیست که سال 2011 عرضه خواهد شد .
جانکارمک تو twitter خود گفت گیمرهایی که شانس امتحان کردن RAGE در E3 در کیوسک های مربوط به بازی داشتند از گرافیک فوق العاده بازی شوکه زده بودند و انها میخواستند بدونند که این بازی واقعا داره روی PS3 اجرا میشه و روی یک high end PC اجرا نمیشه !

High compliment from E3 – people looking under the kiosks to verify that they were actually playing Rage on a PS3 and not a high end PC

http://www.gamersmint.com/carmack-s...ooked-so-good-on-ps3-checked-under-the-kiosks

نقل قول:
نوشته شده توسط ویلی
لابد سازنده های nd خدا هستن؟؟!؟!!؟
دکتر جان اگر ppe تو ساختار 4 تایی سل نداشته باشیم پس چی طور اون انعطاف پذیری وحشیانه رو در اختیار برنامه نویس قرار میده؟
اتفاقا وظیفه اصلی ppe همین برنامه ریزی spe ها هست !:)) خودت هم اشاره کردی بهش

.

شما حالت خوب نیستا؟..............
من کی گفتم بدون ppe بی سواد من گفتم چهار تا سل:((=))
سل شامل 8 تا spe یه دونه ppe میشه..............جان
سریع تایب کردم جاب SPE زدم PPE
تا اومدم ویراش کنم PPE رو بکنم SPE تو بی سواد اومدی
نقل قول:
نوشته شده توسط ویلی
شما حرف خودت رو نقض میکنی؟ تکلیف خودت رو مشخص کن!:))
.

پ
سل شامل 8 تا spe یه دونه ppe میشه..............جان=))
شما حالت خوب نیست ....درد بی سواد............
cpu 6 هسته ای و مقایسه ترافلاب کارت گرافیک با cpu
فشار انچارتد رو که برای فن بیها از فشار شب قبر هر بیشتره

نقل قول:
نوشته شده توسط ویلی
شما هنوز نمیدونی از spe ها چه طور استفاده میکن. همه انعطاف پذیری که ازش صحبت میکنی توسط ppe به وجود میاد . یعنی ppe مثلا الگوریتم های aa رو میفرسته به یک spe و توابع گرافیکی رو به spe دوم و سوم و... فیزیک رو به مثلا چهارمین spe . البته این که گفتم مثال بود . حالا متوجه شدی که چرا انعطاف پذیر هست.

'
رو داری مثل ...... اومدی حر فهای من رو دزدیدی خودم تحویل میدی؟

من
نقل قول:
نوشته شده توسط iran_azer
اولا تمامی اعمال CPU بر روی PS3 به صورت استاندارد توسط PPE خورد میشه و به SPE جهت انجام اراییه میشه .....ولی وقتی تو بازی نیاز به فیزیک یا AA بیشتر هست می یان از
یک SPE رو از فرماندهی PPE خارج می کنندبراش بهش وظیفه جدید می دند...کاری که تو هیچ CPU چند هسته ای نیست.....................
مثل sABOTEUR PS3 که AA رو روی SPUداده بودند که AA با نسخه 360 قابل مقایسه نبود
http://gamrconnect.vgchartz.com/thre...d=94792&page=3

'
معمولا ppe وظیفه خاصی به spu نمیده بلکه می یاد process خورد شده رو می ریزه تو باس eip چرخشی بعدش process ها کوچک شده در دو جهت عقربه های ساعت و مخالفش به چر خش در می یاند تا به اولین PPE بی کار برسند..............
بی سواد جون اگه از ساختار سل خبر نداری دیگه هیچی....وقتی ppe یه process رو برای spu
می فرسته مشکلی نیست ولی شما نمی تونی وقتی ورودی ppe مشغول با یه تراکنش درگیرش کنی؟؟؟

ناچاری یه spe رو از باس eip جدا کنی و باهاش مستقیما با حافظه کار کنی.....تا مثلا کارت گرافیک کمک کنه ...در واقع فقط در ابتدا دستور خارج کردن SPE رو میدی بعدش PPE هیچ کنترلی رو SPE نداره ................
خوب مگه قرار نیست وقتی 4 سل رو چسبوند به هم بیاد از یه کارت گرافیک هم استفاده کنه؟
تازه کارت گرافیک کنسول بعد دو سال دموده میشه و وظیفه CPU هست که بهش کمک کنه

نقل قول:
نوشته شده توسط ویلی
اتفاقا برای شما نیوفتاد . پس کرایسیس 2 چی بود برگ چغندر بود. خوبه همه جا گفته شد که
بهترین گرافیک هست. ( نور پردازیش و افکت های نور پردازیش بعد سوزوندتون)
به U3 فعلا کاری ندارم تا بیاد و چنتا سایت معتبر تصمیم بگیرن که بهترین هست یا نه:))

از دید تو البته...بی سواد جان اومدی کرایسیس 2 رو که 2011 اومده هنوز هیچ چیز از امسال
نیومده.........ولی واقعا کرایسیس 2 به نظرت از U3 بالاتره؟

حتی U2 هم تو خیل از موارد از کرایسیس 2 برتره هر چند بر تری کلی بعد از 2 سال با کراسیس 2 هست
http://www.gamegrep.com/showimage.ph...1&newsid=23998

نقل قول:
نوشته شده توسط ویلی
بعدش هم DICE اشاره نکرده که از SPE ها استفاده کرده! و اصولا موتوری که مولتی پلتفرم هست نمیتونه توان زیادی از SPE ها بکشه.

بابا تو دیگه کی هستی لینک خبر رو هم جعل می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

http://www.slideshare.net/DICEStudio...-playstation-3
ببین دکتر
اولا خودت هم متوجه شدی که سوتی دادی بعد میگی اشتباه چاپی داشتی!
این همه از این حرفا زدی خوب آخرش که چی؟ الان ابر کامپیوترت چی رو داره رندر میکنه که 360 نمیتونه؟ بابا این بحث ها مال سال 2005 هست که هنوز کنسول ها نیومده بودن. حالا یه دمواز u3 دیدی باز جو گرفتت و ر... کردی ؟ . این ابر کامپیوترت چرا نمیتونه یه بازی خوف اجرا کنه؟
بازم بیا بگو سل
دکتر جان من اگر میبینی سل رو با gpu مقایسه کردم چون خود سونی در سال 2005 همین کارو کرد . چه طوری هست که اون موقع میشد این کار رو انجام داد الان نمیشه؟
پرفسور بزار اول u3 بیاد بعد بگو بهترینه.

بعد این processخورد شده میشه بفرمایید بر چه مبنایی خرد میشه؟ مگه گردو که خوردش کنن؟:))
نکنه ps3 شما جای بیل مکانیکی هم کار برد داره ما خبر نداریم؟
بعد هم eip نیست و eib هست مخفف element interconnect bus !

این چهار تا سل رو هم جایی نگی. دیگه الان همه میدونن سل به درد نمیخوره . به جای استفاده از 4 تا سل بیاد همون کاری رو که گفتم بکنه بهتره.!

http://www.slideshare.net/DICEStudio/spubased-deferred-shading-in-battlefield-3-for-playstation-3

ببین دکتر
این همه از این حرفا زدی خوب آخرش که چی؟ الان ابر کامپیوترت چی رو داره رندر میکنه که 360 نمیتونه؟ بابا این بحث ها مال سال 2005 هست که هنوز کنسول ها نیومده بودن. حالا یه دمواز u3 دیدی باز جو گرفتت و ر... کردی ؟ . این ابر کامپیوترت چرا نمیتونه یه بازی خوف اجرا کنه؟
بازم بیا بگو سل
دکتر جان من اگر میبینی سل رو با gpu مقایسه کردم چون خود سونی در سال 2005 همین کارو کرد . چه طوری هست که اون موقع میشد این کار رو انجام داد الان نمیشه؟
پرفسور بزار اول u3 بیاد بعد بگو بهترینه.

بعد این processخورد شده میشه بفرمایید بر چه مبنایی خرد میشه؟ مگه گردو که خوردش کنن؟:))

این چهار تا سل رو هم جایی نگی. دیگه الان همه میدونن سل به درد نمیخوره . به جای استفاده از 4 تا سل بیاد همون کاری رو که گفتم بکنه بهتره.!

http://www.slideshare.net/DICEStudio/spubased-deferred-shading-in-battlefield-3-for-playstation-3

جان؟؟؟ مثل اینکه شما حالت خوب نیست که نمیفهمی منظور از خورد شدن اطلاعات رندرینگ به وسیله Tools هایی هست که با شکستن یک پروسه سنگین به چند پروسه کوچکتر و قرار دادن هر کدام در یک Thread مجزا به صورت خودکار اونها رو بین هسته ها و CPU ها تقسیم میکنه اگر پردازش ها به همدیگر مربوط هستند و حتما باید پشت سر هم انجام شوند، با این کار هر پردازش را به اجزاء کوچکتری تقسیم میشه، یعنی بجای اینکه هر هسته CPU با یک پردازش کار بکنه، هر پردازش را به اجزاء کوچکتری تقسیم میشه که هر یک بر روی یک SPE اجرا میشه. Real-time این کار انجام میشه و تو هر بازه زمانی یه قسمت از پردازنده عمل پروسه رو انجام میده برنامه نویس با SPE ها همین کار رو انجام میده این کار باعث افزایش سرعت هر پردازش و در نتیجه افزایش سرعت انجام کل پردازش ها می شه. سل به درد نمیخوره؟ من نمیدونم چی بگم واقعا...Cell Broadband Engine Software Development Kit Version یکی از قابلیت های فوق العاده این پردازنده هستش شرکت IBM از سل یکی از بهترین پردازنده ها نام می بره و هماهنگی و همراهی 8 SPE اینو تایید میکنه شما از مغز خودت میگی این پردازنده به درد نمیخوره؟ اصلا میفهمی داری چی میگی؟ این پردازنده بهترین در نوع خودش هست وقتی کسی به پروسسه نرم افزاری و رندرینگ میگه بیل مکانیکی دیگه چه چیزی میشه ازش انتظار داشت؟ لابد Peter Hofstee یکی از طراحان اصلی سل که جزو بزرگترین پروفسور های جهان در زمینه ساخت چیپ های گوناگون هستش هم نمیدونه چی خوبه چی بده بعد بیاد از شما حرف شنوی کنه ببینه چی میگین اره؟ کسی که به عملیات پروسه میگه گردو شکستن به نظرم حق نداره بیاد در مورد سل اصلا حرف بزنه چه برسه به بحث کردن!

سل از همه نظر فوق العاده هستش و جهت اطلاعاتون باید بگم که پردازنده ای که بازی ها رو تا سطح 16XAA به مرحله پروسه و هماهنگی و تولید می رسونه اون قدر بی نظیر هست که با حرف های کسایی مثل شما زیر سوال نخواهد رفت! همینطور هم جهت اطلاعات باید بگم که کسایی که تو نمایشگاه بتفلید 3 رو پشت در های بسته دیدن فکشون افتاده و چندین تا عکسی که از نسخه ps3 بازی بیرون اومده خودش نشون میده که این کنسول تا چه حدی میتونه امکان پیشرفت رو به سازنده ها واگذار کنه! همینطور تو کامت هایی که تو N4G ملت میدادن معلوم بود که چیزی هستش!
در ضمن یک بار قبلا هم گفتم که با Tools های گرافیکی که الان برای پردازنده سل و RSX موجود هستش نه تنها دیگه بازی سازی واسه سل سخت نیست بلکه هماهنگی، مراحل پروسه، AI و.... فوق العاده راحت تر شده و به هیچ وجح پیچیدگی قبل رو نداره و فوق العاده کار امد و اسان هستش! پردازنده سل به صورت نسخه اپتیمایز شده الان اماده و سونی میتونه حتی از 16 SPE در کنسول بعدی خودش استفاده کنه تا همه چیزش به بهترین حد خودش برسه! پردازنده های سل از لحاظ بازدهی در سطح بسیار عالی قرار دارن و حتی سونی در اینده به صورت انبوه در TV های براوایا ی خودش از پردازنده سل استفاده میکنه! به غیر از تمامی اینا 8 SPE پردازنده سل رو همراهی میکنن که هر کدومشون در طول بازی یکی از کار ها رو به عهده میگیره و تا همین چند وقت پیش دو تا از این SPE ها خاموش بودن و سونی برای استفاده از 3D اون ها رو به مدار بازگردوند! با تکنولوژی هایی که الان هست از جمله MILLA و و تکنولوژی های جدیدی که میاد از سل خیلی کار میشه کشید

آخرین ویرایش:
اصلا لول................
به علت اینکه
ببین دکتر
من نمی دونم کجا سوتی دادم................ من اگه سوتی مثل تو بی سواد داده سوتی بودم که
دو تا خط بعدش نقضش رو نمی گفتم
گرافیک کرایسیس 2 و کیل زون3 از IGN برابر 9.5 شدن
نه من معمولا با دسته کلنگ می کنم
مثل اینکه شما با بیل مکانیکی خیلی کار کردی................
یه چیزی هست به اسم پردازش موازی................
این عین این می مونه که تو .............یه کتاب 100 صفحه داری میخوای کلمه روانی رو توش سرچ کنی می تونی کل 100 صفحه رو می دی دست یه SPE برات می گرده یا می یای دست هر SPE 12 صفحه می دی تا سریع کلمه رو یافت کنی.....................این کاری که PPE برای SPE ها انجام می ده چون باند EIB محدوده و هر ....................
اینکار باعث میشه هیچ وقت SPE رزو نشده ای هدر نره.........در واقع سل یه اختابوسه که PPE سرشه و SPE ها بازوهاش

اهان تو شدی همه.............
وقتی 4 سل PPE دو رشته ای داشته باشی می شه 8 رشته موازی دیگه نیاز نداری بری SPE رزو کنی....

این هم مربوط به توسعه تراشه سل هست توسط ibm ....تراشه سل 4 قلو برای سال 2011.................
سونی دلش می خواد از سل استفاده کنه به کسی ربطی نداره دانشمند
کلکسیون سوتی شدی امروز

http://compgroups.net/comp.arch/PS4...with-4-PPEs-+-32-SPEs-providing-1-TeraFlop-pe
http://www.ps4forums.org/16-playstation-4-cell-chip/

page10.png

ببین بی سواد جون دیگه نمی خوام جوابت رو بدم تو هم همینجا تمومش کن.....................حوصله بن شدن ندارم)x)x)x)x)x)x

اگه اون موقع جوابت رو ندادم بخاطر این بود که کتم ...............)x)x)x

آخرین ویرایش:
فعلا که بهترین گرافیک کنسولی که اجرا شده Crysis 2 هست که اون هم روی 360 بهتر اجرا شده..
حالا در آینده شاید PS3 توانست قدرت خودش رو نشون بده و اژدها درنوش رو بیدار کنه.. ایشالله آنچرتد4 تو سال 2015

LOL

ای بابا اینجا هم دست از سر بچه ها ورنمیداری :d
آقا باشه فهمیدیم فن گیرز و مایکرو و ایخس باخس و . . . هستی :-* همین آنچارتد 3 هم فکتو 6 متر باز نگه میداره >:) تاپیک به بیراهه کشیده میشه :d بیخی

شما هم اصلا فن PS3 نیستی..

در کل اگر قدرت PS3 به طور محسوسی بیشتر بود باید تو این 6 سال با این همه بازی انحصاری خودش رو نشون میداد نه اینکه بعد از 6 سال تازه بخواد با XBOX مبارزه گرافیکی داشته باشه..

آخرین ویرایش:
فعلا که بهترین گرافیک کنسولی که اجرا شده Crysis 2 هست که اون هم روی 360 بهتر اجرا شده..
حالا در آینده شاید PS3 توانست قدرت خودش رو نشون بده و اژدها درنوش رو بیدار کنه.. ایشالله آنچرتد4 تو سال 2015

LOL

ای بابا اینجا هم دست از سر بچه ها ورنمیداری :d
آقا باشه فهمیدیم فن گیرز و مایکرو و ایخس باخس و . . . هستی :-* همین آنچارتد 3 هم فکتو 6 متر باز نگه میداره >:) تاپیک به بیراهه کشیده میشه :d بیخی

LOL

شما هم اصلا فن PS3 نیستی..

در کل اگر قدرت PS3 به طور محسوسی بیشتر بود باید تو این 6 سال با این همه بازی انحصاری خودش رو نشون میداد نه اینکه بعد از 6 سال تازه بخواد با XBOX مبارزه گرافیکی داشته باشه..
فعلا بهترين گرافيك كنسولی Crysis 2 ـه،همونطور كه تا قبل Crysis 2 بهترين گرافيك كنسولی Uncharted 2 بود و چند ماه ديگه هم Uncharted 3 اين جايگاه رو بدست میاره>:d<:d
پس هنوز هيچ چيز تموم نشده:d برتری الان 360 مثل يه بازی فوتبال می مونه كه يه تيم 6 تا گل خورده باشه و يه گل زده باشه:)) چرا كه از سال 2006 تو بيشتر سال ها بهترين گرافيك كنسولی متعلق به PS3 بوده:دی
پ.ن: حالا خنده دارتر از همه اينه كه بهترين گرافيك روی 360 برای يه بازی مولتی بوده و بازيهای انحصاريش همگی...;))

• Like
Reactions: Infected Area

هر دو کنسول ازیک نسل پیروی میکنن تمممممامممم!

دیگه بحثهایی که شما با هم میکنید و سخت افزار و نرم افزار ها رومیکشید وسط بی فایدست!!
کنسول 360 کنسولی نرم تر و بهتر از لحاظ سخت افزاری هست و بهتر میشه روی اون مانور داد !اما بحث اصلی اینه که در هر دو نسخه هیچ فرقی وچود نخواهد داشت که شما فکرشو بکنید حالا یه جا شاید ps3 بهتر باشه یه جا هم 360 این بر میگرده به خود برنامه نویس !قدرت سخت افزار ps3 هم کم نیست اما شرط کار بر روی سخت افزار مهم هست !سونی هم این داستان رو قبول کرده!

مهم این هست که من مطمعا هستم هر دو نسخه هیچ فرقی با هم ندارن و تفاوت بسیار ناچیز خواهد بود که ارزش بحث هم نداره !

جان؟؟؟ مثل اینکه شما حالت خوب نیست که نمیفهمی منظور از خورد شدن اطلاعات رندرینگ به وسیله Tools هایی هست که با شکستن یک پروسه سنگین به چند پروسه کوچکتر و قرار دادن هر کدام در یک Thread مجزا به صورت خودکار اونها رو بین هسته ها و CPU ها تقسیم میکنه اگر پردازش ها به همدیگر مربوط هستند و حتما باید پشت سر هم انجام شوند، با این کار هر پردازش را به اجزاء کوچکتری تقسیم میشه، یعنی بجای اینکه هر هسته CPU با یک پردازش کار بکنه، هر پردازش را به اجزاء کوچکتری تقسیم میشه که هر یک بر روی یک SPE اجرا میشه. Real-time این کار انجام میشه و تو هر بازه زمانی یه قسمت از پردازنده عمل پروسه رو انجام میده برنامه نویس با SPE ها همین کار رو انجام میده این کار باعث افزایش سرعت هر پردازش و در نتیجه افزایش سرعت انجام کل پردازش ها می شه. سل به درد نمیخوره؟ من نمیدونم چی بگم واقعا...Cell Broadband Engine Software Development Kit Version یکی از قابلیت های فوق العاده این پردازنده هستش شرکت IBM از سل یکی از بهترین پردازنده ها نام می بره و هماهنگی و همراهی 8 SPE اینو تایید میکنه شما از مغز خودت میگی این پردازنده به درد نمیخوره؟ اصلا میفهمی داری چی میگی؟ این پردازنده بهترین در نوع خودش هست وقتی کسی به پروسسه نرم افزاری و رندرینگ میگه بیل مکانیکی دیگه چه چیزی میشه ازش انتظار داشت؟ لابد Peter Hofstee یکی از طراحان اصلی سل که جزو بزرگترین پروفسور های جهان در زمینه ساخت چیپ های گوناگون هستش هم نمیدونه چی خوبه چی بده بعد بیاد از شما حرف شنوی کنه ببینه چی میگین اره؟ کسی که به عملیات پروسه میگه گردو شکستن به نظرم حق نداره بیاد در مورد سل اصلا حرف بزنه چه برسه به بحث کردن!

سل از همه نظر فوق العاده هستش و جهت اطلاعاتون باید بگم که پردازنده ای که بازی ها رو تا سطح 16XAA به مرحله پروسه و هماهنگی و تولید می رسونه اون قدر بی نظیر هست که با حرف های کسایی مثل شما زیر سوال نخواهد رفت! همینطور هم جهت اطلاعات باید بگم که کسایی که تو نمایشگاه بتفلید 3 رو پشت در های بسته دیدن فکشون افتاده و چندین تا عکسی که از نسخه ps3 بازی بیرون اومده خودش نشون میده که این کنسول تا چه حدی میتونه امکان پیشرفت رو به سازنده ها واگذار کنه! همینطور تو کامت هایی که تو N4G ملت میدادن معلوم بود که چیزی هستش!
در ضمن یک بار قبلا هم گفتم که با Tools های گرافیکی که الان برای پردازنده سل و RSX موجود هستش نه تنها دیگه بازی سازی واسه سل سخت نیست بلکه هماهنگی، مراحل پروسه، AI و.... فوق العاده راحت تر شده و به هیچ وجح پیچیدگی قبل رو نداره و فوق العاده کار امد و اسان هستش! پردازنده سل به صورت نسخه اپتیمایز شده الان اماده و سونی میتونه حتی از 16 SPE در کنسول بعدی خودش استفاده کنه تا همه چیزش به بهترین حد خودش برسه! پردازنده های سل از لحاظ بازدهی در سطح بسیار عالی قرار دارن و حتی سونی در اینده به صورت انبوه در TV های براوایا ی خودش از پردازنده سل استفاده میکنه! به غیر از تمامی اینا 8 SPE پردازنده سل رو همراهی میکنن که هر کدومشون در طول بازی یکی از کار ها رو به عهده میگیره و تا همین چند وقت پیش دو تا از این SPE ها خاموش بودن و سونی برای استفاده از 3D اون ها رو به مدار بازگردوند! با تکنولوژی هایی که الان هست از جمله MILLA و و تکنولوژی های جدیدی که میاد از سل خیلی کار میشه کشید
اون رشته هایی که شما میگی مربوط به سی پی یو هایی میشه که متغارن هستن . یعنی کد هایی که برای یک هسته نوشته میشه برای هسته دیگه هم قابل استفاده هست .
بعد هم این پردازنده اولین وتنها پردازنده در نوع خودش هست . پس نمیشه گفت بهترین در نوع خودش هست .
ببین شما دچار سوئ تفاهم شدی!
من همون اول گفتم منکر قدرت سل نیستم . شما هی داری در مورد قدرت سل میگی. خوب منم گفتم که قبول دارم . ولی حرف من اینه که برنامه نویسی برای سل سخت هست. و این هم ثابت شده .
بعد شما بازده رو چه جوری میگی بالا هست. اون tools ها زیاد تاثیر نداره. من نمیدونم وقتی 20 تا سازنده میگن برنامه نویسی با سل زمان بره و چنتا موتور بازی هم با سل به مشکل میخوره شماها رو چه حسابی میایید میگید خوبه؟ و بازدهیش عالی هست.

سونی برای استفاده از 3D اون ها رو به مدار بازگردوند!
حالا کل صحبت های شما کنار این یکی رو از کجا اوردی؟ کلا یکی از spe ها که غیر فعال بود. بعد شما هم میگی 2 تا دیگش هم از مدار خارج بوده. پس تا الان سل با 5 تا spe کار میکرده؟ خیلی جالب شد.

نه من معمولا با دسته کلنگ می کنم
مثل اینکه شما با بیل مکانیکی خیلی کار کردی................
یه چیزی هست به اسم پردازش موازی................
این عین این می مونه که تو .............یه کتاب 100 صفحه داری میخوای کلمه روانی رو توش سرچ کنی می تونی کل 100 صفحه رو می دی دست یه SPE برات می گرده یا می یای دست هر SPE 12 صفحه می دی تا سریع کلمه رو یافت کنی.....................این کاری که PPE برای SPE ها انجام می ده چون باند EIB محدوده و هر ....................
اینکار باعث میشه هیچ وقت SPE رزو نشده ای هدر نره.........در واقع سل یه اختابوسه که PPE سرشه و SPE ها بازوهاش
عزیزم پردازش موازی یرای cpu های متغارن هست . ppe یک پردازنده اسکالار هست . و spe ها از نوع SIMD . پس کد هایی که برای PPE نوشته میشه قابل اجرا توسط SPE ها نیست. برای همین سازنده باید 2 جور برنامه نویسی کنه. منم حرفم همینه که میگم برنامه نویسی سخته . بعد هم من با معنی پردازش موازی کاملا آشنا هستم لازم نیست شما یادم بدی.!
شما به یه نمونه از موارد استفاده سل اشاره کردی

اولا تمامی اعمال CPU بر روی PS3 به صورت استاندارد توسط PPE خورد میشه و به SPE جهت انجام اراییه میشه .....ولی وقتی تو بازی نیاز به فیزیک یا AA بیشتر هست می یان از
یک SPE رو از فرماندهی PPE خارج می کنندبراش بهش وظیفه جدید می دند...کاری که تو هیچ CPU چند هسته ای نیست.[/
منم که یه نمونه دیگرش رو برات گفتم
یعنی ppe مثلا الگوریتم های aa رو میفرسته به یک spe و توابع گرافیکی رو به spe دوم و سوم و... فیزیک رو به مثلا چهارمین spe . البته این که گفتم مثال بود . حالا متوجه شدی که چرا انعطاف پذیر هست.

خوب حالا برنامه نویسی برای این کار ها آسونه؟ با توجه به اینکه spe ها simd هستن؟

اهان تو شدی همه.............
وقتی 4 سل PPE دو رشته ای داشته باشی می شه 8 رشته موازی دیگه نیاز نداری بری SPE رزو کنی....

این هم مربوط به توسعه تراشه سل هست توسط ibm ....تراشه سل 4 قلو برای سال 2011.................
سونی دلش می خواد از سل استفاده کنه به کسی ربطی نداره دانشمند
کلکسیون سوتی شدی امروز
من چه سوتی دادم؟ عزیزم سونی از هر چیزی دلش بخواد میتونه استفاده کنه . من فقط گفتم برنامه نویسی برای PS3 سخته و کارمک درست گفته. حالا کجاش به شما فشار اورده نمیدونم؟
منم مایل به ادامه بحث نیستم . من شما رو با لفظ عزیزم همراه میکنم . بعد شما به من میگی بی سواد .؟ البته من آدمی نیستم که به دل بگیرم . ولی برای خودت میگم .

آخرین ویرایش:
بعدش هم DICE اشاره نکرده که از SPE ها استفاده کرده! و اصولا موتوری که مولتی پلتفرم هست نمیتونه توان زیادی از SPE ها بکشه.
lol اصلا از spu ها کار نمیکشن
http://www.gamedev.net/blog/984/entry-2249573-spu-based-deferred-shading-in-battlefield-3/

Waiting right now for Christina Coffin's talk on SPU based deferred shading in Battlefield 3. I hear they use DX11 compute shader heavily on the PC side, so it'll be interesting to see how they leverage the SPUs.

* Previous DICE games were forward rendered, just a few lights. Mirror's Edge, which they SHOULD be making a sequel to, used pre-rendered radiosity lighting. Goal of Battlefield 3 was to really expand the lighting and materials, and DICE picked deferred.
* Their PS3 implementation uses 5-6 SPUs in parallel with the GPU and CPU.
* GPU does the initial G-buffer fill, and then passes it off for shading by the SPU. Still waiting to see what that means. Are they using SPUs as fragment shaders?
* The framebuffer is sliced into 64x64 tiles, use a simple shared incrementing counter for sync.
* SPUs compute 16 pixels at a time, in SoA format at full float precision
* The GPU is still busy on other shading while the SPUs eat through the deferred shading
* About 8 millis real time on 5 SPUs for deferred shading while GPU does other stuff, equals 40ms total max compute time contributed by the SPUs.
* Light culling is done in two stage tile hierarchy, after whole-camera and coarse Z in light volumes
* A branch is used to skip all 16 pixels if the attenuation makes them unlit. This is a net win despite the branching cost.
* The SPUs are very even pipe heavy due to all of the FPU action, so complex functions can be replaced with a look-up table using strictly odd-pipe instructions, can decrease 21 cycle functions to 4 in case of complex functions.
* There is still a pure GPU based implementation of the shading pipeline that maintain visual parity, in order to facilitate debugging and validation.
* SPU job code can be reloaded into the live game, enabling bug fixes with quick iteration. .

اخطار میکنم به دو کاربر ویلی و iran_azer اگر به همین ترتیب ادامه بدید و به شستن همدیگر با عبارات گستاخانه و توهین آمیز ادامه بدید دسترسی هردو به انجمن قطع خواهد شد. اگر توانایی رعایت ادب و احترام متقابل رو ندارید خیلی اشتباه میکنید که فکر میکنید می بایست به این شکل با رفتارتون ادامه پیدا کنه. به خصوص روی صحبتم باشماست جناب iran_zazer چون وضعیت شما در توضیح موارد مد نظرتون بسیار دور از شأن انجمنهای بازیسنتر هست.

اون رشته هایی که شما میگی مربوط به سی پی یو هایی میشه که متغارن هستن . یعنی کد هایی که برای یک هسته نوشته میشه برای هسته دیگه هم قابل استفاده هست .
بعد هم این پردازنده اولین وتنها پردازنده در نوع خودش هست . پس نمیشه گفت بهترین در نوع خودش هست .
ببین شما دچار سوئ تفاهم شدی!
من همون اول گفتم منکر قدرت سل نیستم . شما هی داری در مورد قدرت سل میگی. خوب منم گفتم که قبول دارم . ولی حرف من اینه که برنامه نویسی برای سل سخت هست. و این هم ثابت شده .
بعد شما بازده رو چه جوری میگی بالا هست. اون tools ها زیاد تاثیر نداره. من نمیدونم وقتی 20 تا سازنده میگن برنامه نویسی با سل زمان بره و چنتا موتور بازی هم با سل به مشکل میخوره شماها رو چه حسابی میایید میگید خوبه؟ و بازدهیش عالی هست.

پردازش متقارن در سل و SPE ها خیلی پیچیده هست! شما گفتی همه میدونن دیگه سل به درد نمیخوره و کارایی نداره مگه نگفتی؟ خب این حرف شما یعنی اینکه سل اشغال هست و یک پردازنده فوق العاده رو با کارایی های زیاد می بری زیر سوال! نه عزیزم الان خلاف این حرفی که شما داری میگی ثابت شده همینطور این موضوع که الان Tools های برنامه نویسی برای سل و RSX الان کاملا بهینه هستن برای مثال این حرف به وضوح در بازی Saboteur قابل مشاهده هستش! نخسه ps3 این بازی در حد 16XAA بود! و این نشون دهنده استفاده خوب و عالی از سل و تقابل سل با تکنولوژی های جدید از جمله MILLA هست! سل یک پردازنده عالی هست که خودش رو با تکنولوژی های جدید وقف میده و بر عکس شما حرف شما کاملا سل رو هماهنگ می کنه! شما میتونی یه بازی مثل سوپر ماریو بنویسی که از همه توان و بازدهی پردازنده استفاده بکنه ولی میتونی یه بازی مثل Uncharted بنویسی که از 50 درصد استفاده بکنه! و البته این بازدهی روی بازی های متفاوت با همدیگه کاملا فرق می کنه! Tools های گرافیکی اونقدر گوناگون هستن و اون قدر روی پردازش، تحکیم هوش مصنوعی، کم کردن بار پردازش و اسان کردن پروسه ساخت تاثیرشون زیاده که سونی تا به حال چندین بار اقدام به اپدیت های جدید از این Tools ها کرده و در اختیار سازنده ها قرار داده! این حرف شما ممکنه تا سال 2006 درست بوده باشه اما از اواسط سال 2007 این حرف اصلا درست نیست و تمامی بازیساز ها کاملا با استفاده از امکاناتی که دارن نه تنها نوشتن یک بازی روی سل واسشون سخت نیست بلکه بیشتر می تونن از توانش استفاده کنن و تکنولوژی های جدید رو روش پیاده سازی بکنن! مثلا شما به بازی های خاص از جمله انچارتد نگاه بکن سیر سعودی رو میتونی به وضوح درک کنی و اون قدر این سیر صعودی بالا هستش که نمیتونی باور کنی نسخه دوم بازی نسخه اولش اینجوری بوده! در حالیکه چنین جهش عظیم و چنین پردازش وسیع تر و کمک گرفتن از SPE ها و هماهنگ کردن موتور بر روی پردازش رو کسی نمیتونه روی سل منکرش بشه! وگرنه خودش زیر سوال میره! همه چیز بستگی به موتور سازنده، استفاده بهینه سازنده و هماهنگ کردن پروسه ساخت با پردازنده داره و اینجاست که جنگ اغاز میشه! همیشه پروسه ساخت روی سخت افزار هایی که هماهنگیشون اسان تر هست ساخته میشن و روی سخت افزار پیچیده تر و قوی تر پورت میشن! بیشتر بازی ها روی 360 عملیات ساختشون انجام میشه و روی ps3 پورت میشن تا بازی ها عینان شبیه هم در بیان! اگه بازی خاصی روی سخت افزار ps3 ساخته بشه و بعد بر روی 360 پورت بشه عملا بازدهی و راندمان کار پایین میاد مگر در موارد خاص و استفاده های خاص سازنده از موتور خودش و هماهنگیش بین سخت افزار دو کنسول!

سل کارایی های فوق العاده زیادی داره و من و شما در حدی نیستیم که بخوایم بگیم این پردازنده ضعیفه یا به درد نمیخوره چون با گفتن این حرف علاوه بر زیر سوال بردن خودمون اطلاعات رو به مسخره گرفتیم و چشمامون رو بستیم و میگیم من هیچ چیزی رو قبول ندارم فلان چیز مسخره هست در حالیکه اینجور نیست! اگه من پست شما رو نقل قول کردم به خاطر این بود که گفتین سل به هیچ دردی نمیخوره و من میخواستم دلیل این حرفتون رو بفهمم...همین!

فعلا بهترين گرافيك كنسولی Crysis 2 ـه،همونطور كه تا قبل Crysis 2 بهترين گرافيك كنسولی Uncharted 2 بود و چند ماه ديگه هم Uncharted 3 اين جايگاه رو بدست میاره>:d<:d
پس هنوز هيچ چيز تموم نشده:d برتری الان 360 مثل يه بازی فوتبال می مونه كه يه تيم 6 تا گل خورده باشه و يه گل زده باشه:)) چرا كه از سال 2006 تو بيشتر سال ها بهترين گرافيك كنسولی متعلق به PS3 بوده:biggrin1:
پ.ن: حالا خنده دارتر از همه اينه كه بهترين گرافيك روی 360 برای يه بازی مولتی بوده و بازيهای انحصاريش همگی...;))
2005 که اصلا PS3 نبود 2006 که Gears of War1 بود سال 2007 هم Mass Efect و هم 2008 دوباره Gears of War2 سال 2009 هم U3 بود 2010 RDR سال 2011 هم Crysis 2

در ضمن مگر اول نسل قرار نبود ps3 با اختلاف زیاد xbox رو جا بگزاره..؟ پس چی شد..؟ یعنی الان PS3 قدرتش خیلی از 360 بیشتره..

2008 هم GEOW 2 برنده نبود. نظر اکثریت روی MGS4 بود و اقلیت روی GEOW 2

حتما اون اکثریت بازیسنتری گرافیک سیگار کشیدن اسنیک رو دیدن خیال کردن تو بازی هم از این خبر ها هست..:))

آخرین ویرایش:
2005 که اصلا PS3 نبود 2006 که Gears of War1 بود سال 2007 هم Mass Efect و هم 2008 دوباره Gears of War2 سال 2009 هم U3 بود 2010 RDR سال 2011 هم Crysis 2

در ضمن مگر اول نسل قرار نبود ps3 با اختلاف زیاد xbox رو جا بگزاره..؟ پس چی شد..؟ یعنی الان PS3 قدرتش خیلی از 360 بیشتره..

2011 ؟؟ :d
بابا دیگه 2011 مدعی زیاد داره ، زوده که C2 رو بخوای برنده اعلام کنی

2008 هم GEOW 2 برنده نبود. نظر اکثریت روی MGS4 بود و اقلیت روی GEOW 2

البته 2006 تازه PS3 اومده بود و هنوز جون نگرفته بود و بخاطر اين Geow بهترين گرافيك شد...
2007 بهترين Uncharted بود 2008 هم MGS4 بعدش GTA IV و 2009 هم Uncharted 2.
ضمنا 360 هم قرار بود PS3 رو با اختلاف زياد تو فروش شكست بده...
حتما اون اکثریت بازیسنتری گرافیک سیگار کشیدن اسنیک رو دیدن خیال کردن تو بازی هم از این خبر ها هست..:))
اون اقليت هم كور رنگی داشتن فقط رنگ های قرمز و سياه رو تشخيص می دادن:دی
بازی که با 20 فریم اجرا می شد و پر از باگ ومشکلات لودینگ وتکستچرینگ بود شد بهترین گرافیک 2007.اونوقت ببخشید انچارتد یک هویچ بود این وسط رو کنسول ها
+;))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or