نقل قول:
نوشته شده توسط
ویلی
لابد سازنده های nd خدا هستن؟؟!؟!!؟
دکتر جان اگر ppe تو ساختار 4 تایی سل نداشته باشیم پس چی طور اون انعطاف پذیری وحشیانه رو در اختیار برنامه نویس قرار میده؟
اتفاقا وظیفه اصلی ppe همین برنامه ریزی spe ها هست !
خودت هم اشاره کردی بهش
.
شما حالت خوب نیستا؟..............
من کی گفتم بدون ppe بی سواد من گفتم چهار تا سل

سل شامل 8 تا spe یه دونه ppe میشه..............جان
سریع تایب کردم جاب SPE زدم PPE
تا اومدم ویراش کنم PPE رو بکنم SPE تو بی سواد اومدی
نقل قول:
نوشته شده توسط
ویلی
شما حرف خودت رو نقض میکنی؟ تکلیف خودت رو مشخص کن!
.
پ
سل شامل 8 تا spe یه دونه ppe میشه..............جان

شما حالت خوب نیست ....درد بی سواد............
cpu 6 هسته ای و مقایسه ترافلاب کارت گرافیک با cpu
فشار انچارتد رو که برای فن بیها از فشار شب قبر هر بیشتره
نقل قول:
نوشته شده توسط
ویلی
شما هنوز نمیدونی از spe ها چه طور استفاده میکن. همه انعطاف پذیری که ازش صحبت میکنی توسط ppe به وجود میاد . یعنی ppe مثلا الگوریتم های aa رو میفرسته به یک spe و توابع گرافیکی رو به spe دوم و سوم و... فیزیک رو به مثلا چهارمین spe . البته این که گفتم مثال بود . حالا متوجه شدی که چرا انعطاف پذیر هست.
'
رو داری مثل ...... اومدی حر فهای من رو دزدیدی خودم تحویل میدی؟
من
نقل قول:
نوشته شده توسط
iran_azer
اولا تمامی اعمال CPU بر روی PS3 به صورت استاندارد توسط PPE خورد میشه و به SPE جهت انجام اراییه میشه .....ولی وقتی تو بازی نیاز به فیزیک یا AA بیشتر هست می یان از
یک SPE رو از فرماندهی PPE خارج می کنندبراش بهش وظیفه جدید می دند...کاری که تو هیچ CPU چند هسته ای نیست.....................
مثل sABOTEUR PS3 که AA رو روی SPUداده بودند که AA با نسخه 360 قابل مقایسه نبود
http://gamrconnect.vgchartz.com/thre...d=94792&page=3
'
معمولا ppe وظیفه خاصی به spu نمیده بلکه می یاد process خورد شده رو می ریزه تو باس eip چرخشی بعدش process ها کوچک شده در دو جهت عقربه های ساعت و مخالفش به چر خش در می یاند تا به اولین PPE بی کار برسند..............
بی سواد جون اگه از ساختار سل خبر نداری دیگه هیچی....وقتی ppe یه process رو برای spu
می فرسته مشکلی نیست ولی شما نمی تونی وقتی ورودی ppe مشغول با یه تراکنش درگیرش کنی؟؟؟
ناچاری یه spe رو از باس eip جدا کنی و باهاش مستقیما با حافظه کار کنی.....تا مثلا کارت گرافیک کمک کنه ...در واقع فقط در ابتدا دستور خارج کردن SPE رو میدی بعدش PPE هیچ کنترلی رو SPE نداره ................
خوب مگه قرار نیست وقتی 4 سل رو چسبوند به هم بیاد از یه کارت گرافیک هم استفاده کنه؟
تازه کارت گرافیک کنسول بعد دو سال دموده میشه و وظیفه CPU هست که بهش کمک کنه
نقل قول:
نوشته شده توسط
ویلی
اتفاقا برای شما نیوفتاد . پس کرایسیس 2 چی بود برگ چغندر بود. خوبه همه جا گفته شد که
بهترین گرافیک هست. ( نور پردازیش و افکت های نور پردازیش بعد سوزوندتون)
به U3 فعلا کاری ندارم تا بیاد و چنتا سایت معتبر تصمیم بگیرن که بهترین هست یا نه
از دید تو البته...بی سواد جان اومدی کرایسیس 2 رو که 2011 اومده هنوز هیچ چیز از امسال
نیومده.........ولی واقعا کرایسیس 2 به نظرت از U3 بالاتره؟
حتی U2 هم تو خیل از موارد از کرایسیس 2 برتره هر چند بر تری کلی بعد از 2 سال با کراسیس 2 هست
http://www.gamegrep.com/showimage.ph...1&newsid=23998
نقل قول:
نوشته شده توسط
ویلی
بعدش هم DICE اشاره نکرده که از SPE ها استفاده کرده! و اصولا موتوری که مولتی پلتفرم هست نمیتونه توان زیادی از SPE ها بکشه.
بابا تو دیگه کی هستی لینک خبر رو هم جعل می کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.slideshare.net/DICEStudio...-playstation-3