جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما درست بعد گل اول من اوردي چرا هاشا ميكني؟:|
ما كه گفتيم كشيديم كنار ديگه بيخيال
هي از خودم ميپرسيدم چرا ميزنه استارت پس براي همين بود:|
گل زدن ؟؟؟؟ نه اصن بعد تعویض من که همش شما حمله کردی که من حمله نکردم جز دو سه بار ... بازم میگم آره من دیشب خریدم اینارو چون گفتم که میرم میخرم بخونید میبینید . داداشه من بازم میگم که گفتن قانون نیست که پس نگو دیگه بمن . دوباره تاکید من اصن ut باز نیستم که دنباله پولش باشم حالا انگار پول واقعیه :دی بیا دوباره بزنیم مثه حسن اینا اگه از دسم ناراحتی همشونم از تیم میندازم بیرون اصن دوست ندارم یکی از دسم ناراحت شه

گل زدن ؟؟؟؟ نه اصن بعد تعویض من که همش شما حمله کردی که من حمله نکردم جز دو سه بار ... بازم میگم آره من دیشب خریدم اینارو چون گفتم که میرم میخرم بخونید میبینید . داداشه من بازم میگم که گفتن قانون نیست که پس نگو دیگه بمن . دوباره تاکید من اصن ut باز نیستم که دنباله پولش باشم حالا انگار پول واقعیه :دی بیا دوباره بزنیم مثه حسن اینا اگه از دسم ناراحتی همشونم از تیم میندازم بیرون اصن دوست ندارم یکی از دسم ناراحت شه
محمود دادا امید گفت تو مرحله بعد ممنوعه تو صفحات قبل پستش هست
مصطفی تو به ما میگفتی کشش ندین حالا شما اینکارو نکنین دوباره بازی کنین قالشو بکنین

آخرین ویرایش:
محمود دادا امید گفت تو مرحله بعد ممنوعه تو صفحات قبل پستش هست
مصطفی تو به ما میگفتی کشش ندین حالا شما اینکارو نکنین دوباره بازی کنین قالشو بکنین
اا پس من اون پستو نخوندم .. پس من حذف شدم بهتر دیگه حوصله هم نداشتم :دی ما بریم همون پرو کلوبمونو بزنیم بابا مارو چه به ut نگن دنباله پولیم :دی دیگه شرمنده همه شدم من مصطفی هم فک کنم اگه بهش یه کارد بدن منو تیکه تیکه کنه :دی بازم دوست داریم بهرحال ;)

حسن راجع به دوپينگى بودن تيمت مدرك دارم،پس بى خيال!!
اين مورد دوپينگ ديگه از اين به بعد ممنوعه!
كسى حق استفاده نداره!!
دور بعدى
حسن و سعيد
مصطفى و محمود
فردا شب ساعت ١٠ بازى هاى نيمه نهايى برگزار ميشه!

قبل از همه چیز بگم این بازیها رو برگزار کردم که دوستی ها بهتر بشه نه باعث تفرقه و ناراحتی بشه! من و حسن بعد از اون قضیه نه تنها با هم مشکل نداریم بلکه صمیمی تر هم شدیم!
------------------------------------------------------------------------------------------------

اولا بر طبق این پست من که توی صفحه 14 قرار داره بعد از بازی من و حسن قرار شد کسی دیگه از بازیکن دوپینگی استفاده نکنه!حالا همه اون پست رو خوندن و شما نخوندی دیگه مقصر ما نیستیم!

- - -ویرایش - - -

میخوام بزنم مقابلتو که ببینم جریان چیه :دی عاغا من بلد نیسم :(( میرم میترکونم ut الان تا یاد بگیرم :دی

دوما آقا محمود این پست شما خطاب به مصطفی است که آدم رو به اشتباه میندازه و باعث میشه فکر اشتباه کنیم!

- - -ویرایش - - -

این هم یه دلیل دیگه!
محمود جان شما بی دلیل در صدد توجیه نباش،شما مگه نمیگی 2 تا بازی با اختلاف گل جلو بودی؟پس چه دلیلی بود که قوانین رو دور بزنی و از تعویضی دوپینگی استفاده کنی!؟
-------------------------------------------------------------
بر طبق تمامی موارد بالا محمود بازنده اعلام میشه و میره سوم چهارمی و مصطفی میره فینال!
ناراحتی هم نداره چون خود محمود میدونه که قانون رو دور زده پس حرفی نمیمونه!
------------------------------------------------------------
هر کسی از دوستانی که بالا رفتن هم بازیشو انجام نده در درجه اول به من و سایر دوستان و در درجه دوم به مسابقات بی احترامی کرده! پس لطفا برای همه احترام قائل بشید!

آخرین ویرایش:
طبق قانون حتی اگه نا خواسته هم بوده باید طرف جریمه بشه
مثال هم میزنم که قبول کنین
مثل بازی تیم ملی امید که 1 - 0 برد ولی بدلیل استفاده از یک بازیکنه محروم 0 - 3 بازنده شد محمود داداش شرمنده ولی باید قانون اجرا بشه که جام به هر جو مرج کشیده نشه
ولی در خصوص بازی منو سعید دیشب می خواستیم بازی کنیم ولی من هر کار کردم نتونیستم به فوت وصل شم بیشتر از 1 ساعت باهاش کلنجار رفتم ولی نشد که نشد

مثل بازی تیم ملی امید که 1 - 0 برد ولی بدلیل استفاده از یک بازیکنه محروم 0 - 3 بازنده شد محمود داداش شرمنده ولی باید قانون اجرا بشه که جام به هر جو مرج کشیده نشه
ولی در خصوص بازی منو سعید دیشب می خواستیم بازی کنیم ولی من هر کار کردم نتونیستم به فوت وصل شم بیشتر از 1 ساعت باهاش کلنجار رفتم ولی نشد که نشد
سعيد نميدونم چرا تازگيا اينقد بي نظم شده

سلام به همه
امید تیم جدیتو کیف کردی :دی
اگه این هارتو نداشتییییی :p
=======
بابا این 2 تا بازی مونده هم انجام بدید دیگه خسته شدیم از بس منتظر موندیم
=======
خطاب به امید
امید بیا بریم عکس پروفایلمون رو مگان فاکس و مارلین سایرس بزاریم رو حسن و مصطفی کم شه :دی

قبل از همه چیز بگم این بازیها رو برگزار کردم که دوستی ها بهتر بشه نه باعث تفرقه و ناراحتی بشه! من و حسن بعد از اون قضیه نه تنها با هم مشکل نداریم بلکه صمیمی تر هم شدیم!
------------------------------------------------------------------------------------------------

اولا بر طبق این پست من که توی صفحه 14 قرار داره بعد از بازی من و حسن قرار شد کسی دیگه از بازیکن دوپینگی استفاده نکنه!حالا همه اون پست رو خوندن و شما نخوندی دیگه مقصر ما نیستیم!

- - -ویرایش - - -

دوما آقا محمود این پست شما خطاب به مصطفی است که آدم رو به اشتباه میندازه و باعث میشه فکر اشتباه کنیم!

- - -ویرایش - - -

این هم یه دلیل دیگه!
محمود جان شما بی دلیل در صدد توجیه نباش،شما مگه نمیگی 2 تا بازی با اختلاف گل جلو بودی؟پس چه دلیلی بود که قوانین رو دور بزنی و از تعویضی دوپینگی استفاده کنی!؟
-------------------------------------------------------------
بر طبق تمامی موارد بالا محمود بازنده اعلام میشه و میره سوم چهارمی و مصطفی میره فینال!
ناراحتی هم نداره چون خود محمود میدونه که قانون رو دور زده پس حرفی نمیمونه!
------------------------------------------------------------
هر کسی از دوستانی که بالا رفتن هم بازیشو انجام نده در درجه اول به من و سایر دوستان و در درجه دوم به مسابقات بی احترامی کرده! پس لطفا برای همه احترام قائل بشید!
من که حرفی نزدم داداش گفتم که خودم حذف شدم :دی من اصنم ناراحت نمیشم اومدم اینجا که یکم پیشه بکس خوش باشم اگه قرار بود ناراحت شم که نمیومدم :p برا اون تعویضا هم که فقط تو بازی اول بود آره تفاضل داشتم بعد یهو یادم اومد بهشون گفتم بذار بینم چه جوری بیارمشون تو :دی اولین بازیم بود با این وضعیت :دی اما اور آللشون زیاد نمیشه که نامردا فک کردم زیاد میشه متونی بازیکنو حرفه ای کنی :دی

- - -ویرایش - - -

نه داداش دشمنت شرمنده عزیزمی شما . درسته دیگه باید اجرا بشه ;) تو یه جام دیگه باز بهم میخوریم داش حسن اون خط اونم نشون باز من میبازم :دی

حسن امشب هستی؟ساعت 10 خوبه یا چه ساعتی بزنیم؟
حسن به من گفت ميره ساعت 10 اينا مياد همين موقع بزنيد
راستي اميد جون دور بعدم همين شركت كننده ها هستن/؟
من ميگم ليگ بزنيم اگه همين نفرات هستن ولي رفتو برگشتي نباشه فقط يه تك بازي ميزبانم با قرعه انتخاب ميشه

خب فك به من خبر رسيده سعيد جواز صعود به فينال رو كسب كرده
بازي فينال رفت و برگشتيه؟اگه اره ميزبان كيه؟

من و حسن با هر دردسری بود بلاخره بازیمونو انجام دادایم
بازی رفت من 2-0 بردم میزبان حسن بود بازی برگشت 2-2 شدیم که به نظرم قشنگترین بازیه این دوره بود :x
و فینال بین سعید و مصطفی
به نظرتون کی قهرمانه این دوره میشه؟:-/
از همین جا یه خسته نباشید به مارچتی میگم که از جون مایه گذاشت:dو همینطور عشقم کاوانی که تیره خلاص رو زد:xو خسته نباشید به حسن عزیز

من و حسن با هر دردسری بود بلاخره بازیمونو انجام دادایم
بازی رفت من 2-0 بردم میزبان حسن بود بازی برگشت 2-2 شدیم که به نظرم قشنگترین بازیه این دوره بود :x
و فینال بین سعید و مصطفی
به نظرتون کی قهرمانه این دوره میشه؟:-/
از همین جا یه خسته نباشید به مارچتی میگم که از جون مایه گذاشت:dو همینطور عشقم کاوانی که تیره خلاص رو زد:xو خسته نباشید به حسن عزیز
ممنون داداش تو هم خشته نباشی بهتم تبریک میگم
ولی خداییش اگه این مارچتیت توتس نبود راحته راحت تو 2 تا بازی 10 تا میخوردی:|
واقعا بدجور دروازبانی میکنه:-o

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or