فك كنم مشكل سراسري باشهانگار سرور یوتی ترکیده
تو سایتش این ارور رو میده
Sorry!
Our servers are temporarily down while we work on making things better.
Please come back later.
قبلا هم يه مدت يوتي بلكل قطع شد
فك كنم مشكل سراسري باشهانگار سرور یوتی ترکیده
تو سایتش این ارور رو میده
Sorry!
Our servers are temporarily down while we work on making things better.
Please come back later.
مثله اینکه سرورشون دان شدهفك كنم مشكل سراسري باشه
قبلا هم يه مدت يوتي بلكل قطع شد
معمولا این مشکلاتشون 3-2 ساعته حل میشه!قبلا هم اینطوری شده!
من نمیدونم اینا که میدونن 80-70 درصد فیفا بازا اهل آنلاین هستن چرا یه سرور درست درمون تو هر قاره نمیزارن که این مشکلات پینگ و لیتنسی و اینا به کل حل بشه!
حسن من آماده ام امشب هر وقت تونستی یه اس بده بزنیم
09392993110
از ظهر حدود ساعت 1/2 تا جالا قطعه
تا حالا تو این 7/8 ماه که یوتی بازی میکنم به این ارور بر نخورده بودم
کاش زود درست بشه یه امروز فردا ما بیکاریم
منم شب امادم ولی فعلا که سرور دان شده تا ببینیم چی میشهحسن من آماده ام امشب هر وقت تونستی یه اس بده بزنیم
09392993110
سلام چه عجب آفتابی شدی!!
چراغ خاموش داری میری ها!!:d
سلام فقط تمرکزم رو بازیاست:d
میرم واسه قهرمانی
تا کاوانی رو دارم غم ندارم
فوت چراغ خاموش حاله همه مارو گرفته :dسلام چه عجب آفتابی شدی!!
چراغ خاموش داری میری ها!!:d
سلام فقط تمرکزم رو بازیاست:d
میرم واسه قهرمانی
تا کاوانی رو دارم غم ندارم
اره داداشم دم سحر تیممو میخرم بازیکن ها اون موقع خیلی ارزونهبابا محمد جون تا حالا خیلی اینطور شده،شاید شما اولین باره که به این مشکل خوردی!
گیریم که مشکلشون حل شد با نت رویایی ما میخوای چیکار کنی!!؟:d
راستی ترکیب تیمو عوض کردی!؟اصلا نام و نشونی از محمد باحال دیشب تو بازیت ندیدم!!
اولندش من از همین جا یاد گرفتم دااداش که دوپینگ چیه تا جاییم که دیدم آزاد بود دوپینگ دوما داش مصطفی من که دقیقه 70 تعویض کردم قبلش با روس و بنت گلامو زده بودم .... بعدش بازم مگه نه اینکه آزاد بود دوپینگ عجباا از دسته شما بازی دوم که تعویض نکردم تا دقیقه 60 4 1 شد بعد ادامشو زدیم باز یکی دیگه من زدم بابا درست برخورد کنید خداییش دیگه این حرفارو نزنید ....دوستان من با محمود بازي كردم اول دو گل ايشون زدند بعد من يه گل زدم دقايق 30 اينا بود كه ايشون تعويضهاشون شروع شد و كلي هم طول كشيد نيمه دومم يه گل به ما زدن و سه يك مارو بردن
بعد من رفتم تيم ايشونو چك كردم ديدم تعويضهاي طلايي كشكي نبوده كلي بازيكن دوپينگي رو اورده بودن تو بازي
بازي برگشتم چند بار قطع شد من چون اعصابم خيلي خراب بود بدجور باختم بهرحال به ايشون تبريك ميگم كه با دوپينگ مارو بردن اگه حسن يا محسن از بازيكنان دوپينگي استفاده كردن چون نميدونستن ولي اين اقا روي حساب زرنگي اينكارو كردن مخصوصا هم بازيكنان ذخيره رو اينجوري كردن كه به حساب من خرم نميفهمم
من ديگه انصراف ميدم از دور خوشحالم باهاتون هم بازي شدم ببخشيد دم شبي اعصابتونو خورد كردم مسابقه رده بندي هم شركت نميكنم
بازم ببخشيد نصف شبي ناراحتتون كردم
اينم عكسهايي واسه زرنگي هاي ايشون كه مدرك هستن
راستي ايشون تو همين تاپيك چند بار از بچه ها پرسيدن دوپينگ چيه و طوري صحبت ميكردن كه انگار اگه ندونن خيلي ضرر كردن
تف به اين پول كه قبله هارو عوض ميكنه بهرحال تجربه خوبي شد براي ماها
همون بازي اول اينارو اوردي تو بازي بعد گل من يادت رفتهاولندش من از همین جا یاد گرفتم دااداش که دوپینگ چیه تا جاییم که دیدم آزاد بود دوپینگ دوما داش مصطفی من که دقیقه 70 تعویض کردم قبلش با روس و بنت گلامو زده بودم .... بعدش بازم مگه نه اینکه آزاد بود دوپینگ عجباا از دسته شما بازی دوم که تعویض نکردم تا دقیقه 60 4 1 شد بعد ادامشو زدیم باز یکی دیگه من زدم بابا درست برخورد کنید خداییش دیگه این حرفارو نزنید ....
میدونم بازی اول اوردم تو آره دقیقه 70 اوردم ولی قبلش 3 تا گلمو زده بودم بعد تعویض کردم بابا من اصن ut باز نیستم که بگی واسه پوله عزیزه من من اومدم حال کنم عجیبه برخورداتون بخدا خودتون همینجا گفتین قانون نبوده آزاده بعد حالا میای با من اینجوری برخورد میکنی من اولین بارم بود اصن استفاده نکرده بودم گفتم که میرم میگردم تا پیدا کنم در مورد ترکیبمم من همشو با این ترکیب بازی کردم داداشی اگه تخلف بود خب من حذف میشم دیگه ناراحتی نداره عزیزم چه را ناراحت میشی آخههمون بازي اول اينارو اوردي تو بازي بعد گل من يادت رفته
من ديگه بحثي باشما ندارم رسيدن به فينال رو بهتون تبريك ميگم
شما درست بعد گل اول من اوردي چرا هاشا ميكني؟میدونم بازی اول اوردم تو آره دقیقه 70 اوردم ولی قبلش 3 تا گلمو زده بودم بعد تعویض کردم بابا من اصن ut باز نیستم که بگی واسه پوله عزیزه من من اومدم حال کنم عجیبه برخورداتون بخدا خودتون همینجا گفتین قانون نبوده آزاده بعد حالا میای با من اینجوری برخورد میکنی من اولین بارم بود اصن استفاده نکرده بودم گفتم که میرم میگردم تا پیدا کنم در مورد ترکیبمم من همشو با این ترکیب بازی کردم داداشی اگه تخلف بود خب من حذف میشم دیگه ناراحتی نداره عزیزم چه را ناراحت میشی آخه