جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مصطفی جان پس بیا اثبات کن چطوری اینا توو بازی فرندلی اصلا کار بدن وقتی نصری توو اون بازی که شوتش روو حالت نرمال بود همچین گلی زد دیگه فک نکنم بشه چیزی گفت
محسن قصدم ناراحت كردن تو نبود
تو بازيهاي فرندلي هم اونها كار ميكنن براي مثال تو بايكي از فرندات قبل بازي يه بازيكني كه قراردادش تموم شده رو بذار يا يه بازيكني كه اخراج شده رو بذار ببين گير ميده يا نه
من بازي اول كه 3_3 شد توره ام اخراج شده بود
بهرحال حرفمم اين نبود كه نبايد استفاده ميكردي استفاده كردي نميدونستي قانونو خب تقصير تو نيست

سلام
من به يك شرط با حسن بازى ميكنم،اون هم اينه كه نتيجه بازى ربطى به مسابقات نداشته باشه و فقط جنبه تست و شكسته نشدن قسم حسن رو داشته باشه،در ضمن حسن بايد بازيتو با سعيد انجام بدى و آبروى گروهمون رو بخرى!!!

سلام
من به يك شرط با حسن بازى ميكنم،اون هم اينه كه نتيجه بازى ربطى به مسابقات نداشته باشه و فقط جنبه تست و شكسته نشدن قسم حسن رو داشته باشه،در ضمن حسن بايد بازيتو با سعيد انجام بدى و آبروى گروهمون رو بخرى!!!

بعد از مشخص شدن فيناليست ها در مورد جام جديد تصميم گيرى ميكنم.

بعد از مشخص شدن فيناليست ها در مورد جام جديد تصميم گيرى ميكنم.
من نمیدونم باید چی دیگه بهت بگم
برا خودم دیگه ابرویی نمونده چه برسه به حفظ ابروی گروه
بهتر بازی تکرار بشه انقدر سر سختی نکن
کی ان میشی ؟؟؟

من نمیدونم باید چی دیگه بهت بگم
برا خودم دیگه ابرویی نمونده چه برسه به حفظ ابروی گروه
بهتر بازی تکرار بشه انقدر سر سختی نکن
کی ان میشی ؟؟؟

بابا حسن جون آبرو چیه! یه بازی سادست! میخوام 100 سال فیفا نباشه وقتی رفاقت ها بخواد از بین بره!
دیشب هم به خاطر حساسیت گروه و فشار بازی ها یه حرفهایی رد و بدل شد!
دیگه بحث خدای ناکرده آبروریزی و ... نیست!
حالا هر موقع خواستی هر چند دست خواستی دوستانه میزنیم که قسم ات سر جاش باشه،اما برنامه بازی ها رو به هم نریز و بزار امشب تکلیف فینالیستها مشخص بشه!

- - -ویرایش - - -

جدول پست اول آپدیت شد!

بابا حسن جون آبرو چیه! یه بازی سادست! میخوام 100 سال فیفا نباشه وقتی رفاقت ها بخواد از بین بره!
حالا هر موقع خواستی هر چند دست خواستی دوستانه میزنیم که قسم ات سر جاش باشه،اما برنامه بازی ها رو به هم نریز و بزار امشب تکلیف فینالیستها مشخص بشه!

- - -ویرایش - - -

جدول پست اول آپدیت شد!
ان شو بازی کنیم دادا

- - -ویرایش - - -

جدول پست اول آپدیت شد!
محسن 3 باخت 3 مساوی 2 برد !! فک کنم یه جاش میلنگه امید :دی

ان شو بازی کنیم دادا

بیرونم داداش!

- - -ویرایش - - -

میشه لطف کنی نتایجشو بگی تا چک کنم!؟

- - -ویرایش - - -

چرا اطلاعات غلط میدی!؟عدد هایی که دادی با هم جمع بزن میشه 7 بازی!! واقعا که!!!
محسن 2 بازی اولشو به سعید باخت،بعد یکبار مصطفی رو برد و یکبار بهش باخت! با محمد باحال هم یک مساوی و یک برد گرفت!خوب میشه3 باخت 2 برد و یک مساوی!
میشه بفرمایید از کجا این اطلاعات رو میاری!!؟
در ضمن طوری حرف میزنی انگار من نتایج رو رقم زدم!

آخرین ویرایش:
بیرونم داداش!

- - -ویرایش - - -

میشه لطف کنی نتایجشو بگی تا چک کنم!؟

- - -ویرایش - - -

چرا اطلاعات غلط میدی!؟عدد هایی که دادی با هم جمع بزن میشه 7 بازی!! واقعا که!!!
محسن 2 بازی اولشو به سعید باخت،بعد یکبار مصطفی رو برد و یکبار بهش باخت! با محمد باحال هم یک مساوی و یک برد گرفت!خوب میشه3 باخت 2 برد و یک مساوی!
میشه بفرمایید از کجا این اطلاعات رو میاری!!؟
داداش الکی عصبانی نشو من جدولتو گفتم چک کن برا محسن زده بودی 3 باخت 3 مساوی 2 برد که میشه 8 بازی نه 7 تا

- - -ویرایش - - -

محسن 3 باخت داره 1 مساوی 2 برد

داداش الکی عصبانی نشو من جدولتو گفتم چک کن برا محسن زده بودی 3 باخت 3 مساوی 2 برد که میشه 8 بازی نه 7 تا

- - -ویرایش - - -

محسن 3 باخت داره 1 مساوی 2 برد

خوب میگفتی جدول مشکل داره نه اینکه آمپرمون رو بچسبونی!!:d
مهم امتیاز هاست!
جدول هم اصلاح شد!

خوب میگفتی جدول مشکل داره نه اینکه آمپرمون رو بچسبونی!!:d
مهم امتیاز هاست!
جدول هم اصلاح شد!
:دی اشکال نداره یکم هیجانی میشیم :دی مصطفی کجایی داداش منو اکسپت نکردی هنوز بیا بزنیم تا نت قهر نکرده :دی

محسن قصدم ناراحت كردن تو نبود
تو بازيهاي فرندلي هم اونها كار ميكنن براي مثال تو بايكي از فرندات قبل بازي يه بازيكني كه قراردادش تموم شده رو بذار يا يه بازيكني كه اخراج شده رو بذار ببين گير ميده يا نه
من بازي اول كه 3_3 شد توره ام اخراج شده بود
بهرحال حرفمم اين نبود كه نبايد استفاده ميكردي استفاده كردي نميدونستي قانونو خب تقصير تو نيست

اون بازی نبود !! بازی بعدش بوود که دقیقه 3 اخراج شد گفتی به دلیل فریز شدن بوود و ما بازی رو تکرار کردیم :dوجدانا یادت نیست توو کدوم بازی اخراجی دادی ولی یادته نصری یه شوت رو چطوری بهت گل زد ؟:d
من از این ناراحتم واسه کاری که هیچ قانونی رو زیر پا نذاشتم دارید تیکه بار من میکنید که مثلا بردات به این دلیل بووده :d بخیال به نظرم از این به بعد بازی کردن در جام این جور باشه که بعد بازی به هیچ وجه وارد حاشیه نشم باختم چه بردم صدام در نمیاد تا حذف بشم یا قهرمان بشم بعد میام از همه تشکر میکنم :d:x

فقط هم اگه قرار باشه شرکت کنم حتما باید توو انجام بازی ها نظم باشه وگرنه فرقی با تیم های لیگ کشور خودمونیم نداریم اگه من از قانونی گذشتم نتیجه بازی رو 3 بر هیچ کنید اگه با اختلاف بیشتری باختم اونو ثبت کنید اما اگه هیچ قانونی رو نشکستم تیکه بار ما نکنید لطفا:x

اون بازی نبود !! بازی بعدش بوود که دقیقه 3 اخراج شد گفتی به دلیل فریز شدن بوود و ما بازی رو تکرار کردیم :dوجدانا یادت نیست توو کدوم بازی اخراجی دادی ولی یادته نصری یه شوت رو چطوری بهت گل زد ؟:d
من از این ناراحتم واسه کاری که هیچ قانونی رو زیر پا نذاشتم دارید تیکه بار من میکنید که مثلا بردات به این دلیل بووده :d بخیال به نظرم از این به بعد بازی کردن در جام این جور باشه که بعد بازی به هیچ وجه وارد حاشیه نشم باختم چه بردم صدام در نمیاد تا حذف بشم یا قهرمان بشم بعد میام از همه تشکر میکنم :d:x

فقط هم اگه قرار باشه شرکت کنم حتما باید توو انجام بازی ها نظم باشه وگرنه فرقی با تیم های لیگ کشور خودمونیم نداریم اگه من از قانونی گذشتم نتیجه بازی رو 3 بر هیچ کنید اگه با اختلاف بیشتری باختم اونو ثبت کنید اما اگه هیچ قانونی رو نشکستم تیکه بار ما نکنید لطفا:x
تیکه نمک بازیه ناراحت نباش یه نفس عمیق بکش تا ریلکس شی:d

امید ان شو دیگه از بعداز ظهر منتظرتم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or