جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مصطفى ممنون كه نظر دادى،ولى من راضى ام به حذف!!
نه باو بازي كنيد فقط حسن بايد بره يه بازي انلاين يا افلاين تو سيزن بزنه دوپينگها بپرن:d
میخوام بزنم مقابلتو که ببینم جریان چیه
:biggrin1:
عاغا من بلد نیسم
:((
میرم میترکونم ut الان تا یاد بگیرم
:d
اولا دوپينگ كردن طوري نيست كه حريف نفهمه بعدشم شما فعلا گرم كن كه خوابهاي بدي واست ديدم ;;)

حسن داداش بسه بزار ببينيم كى اول ميشه!!!من كه قهرمان رو از الان حدس ميزنم!!
راستى تيم اخلاق هم معرفى كنم يا نه!!؟ :دى
به خدا قسم اگه ان نشی بازی کنیم فردا من بازی نمیکنم
قسم خوردم اصلا کوتاهم نمیام

- - -ویرایش - - -

نه باو بازي كنيد فقط حسن بايد بره يه بازي انلاين يا افلاين تو سيزن بزنه دوپينگها بپرن:d

اولا دوپينگ كردن طوري نيست كه حريف نفهمه بعدشم شما فعلا گرم كن كه خوابهاي بدي واست ديدم ;;)
یه بازی کردم پریده
ان شو نته هم درست شده بدو

به خدا قسم اگه ان نشی بازی کنیم فردا من بازی نمیکنم
قسم خوردم اصلا کوتاهم نمیام
باو من حسنو ميشناسم راست ميگه وقتي بازي نميكنه يعني نميكنه
شما بيا باهاش بازي كن هر نتيجه اي رقم خورد ديگه مو لا درزش نميره ولي اگه بازي نكني حسن قهرمانم بشه واسش بي ارزشه و حال نميكنه

باو من حسنو ميشناسم راست ميگه وقتي بازي نميكنه يعني نميكنه
شما بيا باهاش بازي كن هر نتيجه اي رقم خورد ديگه مو لا درزش نميره ولي اگه بازي نكني حسن قهرمانم بشه واسش بي ارزشه و حال نميكنه
اصلا بازی نمیکنم که برم بالا یا نه حرف زدم رو حرفمم هستم

میدونم با امید بودی من منظورم این بود که میگی اگه قهرمانم بشه حال نمیکنه میگم اصلا دوره بد و بازی نمیکنم اگه بازیمون تکرار نشه
منم ميدونم اگه بازيو اميد تكرار نكنه تو دور بعد شركت نميكني:|

منم توو يه بازي استفاده كردم چون فكر ميكردم ازاده اين كار و از كجا معلوم طرف مقابل نكنه من به اميد هم گفتم قوانينت كامل نيست اما عب نداره دور بعد يك اساس نامه دقيق ترتيب ميديم كه مشكلي پيش نياد راستي اون بازي من all star استفاده نكرده بودم فقد پاسو شوت و دفنس بوود فك كنم توو اب معدني بچه ها ريحتم گفتم بخوريد اب پرتغاله

یه دیشب ما زود خوابیدیما تاپیک رو گذاشتید رو سرتون :دی

=====
حسن جون داداش شما برو واسه مرحله بعد کجای دنیا دیدی یه بازی دوباره از نو انجام بدند اونم به خاطر یه سری مسائل که تو قوانین هم نبود
امید هم شکایتی نداره
=======
مصطفی بیخود دور برندار دور بعد که هیچی دور های بعد هم در راهه :دی

=====
راستى تيم اخلاق هم معرفى كنم يا نه!!؟ :دى
یعنی کی میتونه باشه؟ایا؟;;)

- - -ویرایش - - -

منم توو يه بازي استفاده كردم چون فكر ميكردم ازاده اين كار و از كجا معلوم طرف مقابل نكنه من به اميد هم گفتم قوانينت كامل نيست اما عب نداره دور بعد يك اساس نامه دقيق ترتيب ميديم كه مشكلي پيش نياد راستي اون بازي من all star استفاده نكرده بودم فقد پاسو شوت و دفنس بوود فك كنم توو اب معدني بچه ها ريحتم گفتم بخوريد اب پرتغاله

لــــــــــــــــــــــــــــول =))))

محسن جون تو اب معدنيشون يه چيزايي ريخته بودن كه نصري شوتاش از جررادم محكم تر بود ميتونست از وسط زمين تور دروازه رو پاره كنه:))

محسن جون تو اب معدنيشون يه چيزايي ريخته بودن كه نصري شوتاش از جررادم محكم تر بود ميتونست از وسط زمين تور دروازه رو پاره كنه:))

:)))

میدونم کدوم شوت رو میگی , اونی توو بازی 3-3 تا دقیقه شصت , نصری زد رفت 3کنج , اون موقع که آب پرتغال نداده بودم بهشون , بعدم که خداشاهده فقط بازی اول با تو من انکاروکردم اینکه محمد میگه بازیکنام با اونم اینجوری بودن دیگه باگ فیفاست چون 3 بازی بعد بوود شاید آب پرتغالش سن ایچ بود با پالت :|
حالا تیکه بار ما کنید :d بعد شم یکی مثل من که بودجه پایینی داره مهاجمام سر جمع 25 تا میارزه نصری 20 تا والنسیا 5 تا والکر 2 تا کمپانی 6 تا خداوکیلی گیر الکی ندید :d

:)))

میدونم کدوم شوت رو میگی , اونی توو بازی 3-3 تا دقیقه شصت , نصری زد رفت 3کنج , اون موقع که آب پرتغال نداده بودم بهشون , بعدم که خداشاهده فقط بازی اول با تو من انکاروکردم اینکه محمد میگه بازیکنام با اونم اینجوری بودن دیگه باگ فیفاست چون 3 بازی بعد بوود شاید آب پرتغالش سن ایچ بود با پالت :|
حالا تیکه بار ما کنید :d بعد شم یکی مثل من که بودجه پایینی داره مهاجمام سر جمع 25 تا میارزه نصری 20 تا والنسیا 5 تا والکر 2 تا کمپانی 6 تا خداوکیلی گیر الکی ندید :d
باو وقتي دوپينگ ميكني تازماني كه بازي رسمي (مثه سيزن-كاپ)انجام ندي بازيكنات همچنان اب معدنيهاي دوپينگي دارن يعني مثلا تو اصلا بازي رسمي انجام نده اونوقت ميتوني تا بينهايت از دوپينگ استفاده كني تو فرندلي فقط شرتش اينه بازي رسمي انجام ندي;;):d
:-*

داداش گلم برا منم all star نبود
در ضمن اینارم نخریده بودم از پک هایی که باز کرده بودم اینا مونده بود

- - -ویرایش - - -

حسن جون داداش شما برو واسه مرحله بعد کجای دنیا دیدی یه بازی دوباره از نو انجام بدند اونم به خاطر یه سری مسائل که تو قوانین هم نبود
امید هم شکایتی نداره
من که گفتم اگه امید نیاد بازیرو تکرار کنیم تو بازی با سعید شرکت نمیکنم
حرف زدم از رو حرفمم کوتاه نمیام ( در ضمن با زبانه روزه قسم خوردم )

داداش گلم برا منم all star نبود
در ضمن اینارم نخریده بودم از پک هایی که باز کرده بودم اینا مونده بود

- - -ویرایش - - -

من که گفتم اگه امید نیاد بازیرو تکرار کنیم تو بازی با سعید شرکت نمیکنم
حرف زدم از رو حرفمم کوتاه نمیام ( در ضمن با زبانه روزه قسم خوردم )

کجای حرف به شما اشاره ای کردمو کجای حرفم گفتم کسی خرید کرده

----------

مصطفی جان پس بیا اثبات کن چطوری اینا توو بازی فرندلی اصلا کار بدن وقتی نصری توو اون بازی که شوتش روو حالت نرمال بود همچین گلی زد دیگه فک نکنم بشه چیزی گفت

----------

بیخیال بابا جام بعدی منم با این اوصاف نیستم , امید واسه این جام هم دست درد نکنه زحمت کشیدی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or