جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اولا محمد من هیچ چیزی نگفتم فقط از خودم دفاع کردم
دوما به قولش دوپینگ تو هر دو بازی تیمه خودش داشت ( برا من فقط بازی برگشت بود اونم دیدم تیمه اون داره )
سوما گفتم اگه ناراضیه میکشم کنار برا من مهم نی نه پولش نه مقامش ( مصطفی میتونه شهادت بده )

ممنون از درك بالات محمد جان!
من هيچ مشكلى با حسن ندارم،صعودشم تبريك گفتم!
حق با تو چون تو قوانين گفته نشده پس آزاده.

من قربون شما 2 تا داداش گلم برم
امید جان برو جلو با حسن اشتی کن خوبیت نداره
بعدشم ما منتظر کاپ بعدی هستیمااا
ایول بدو ببینم :دی

عاغ دوپینگ چیه مارو هم روشن کنید نامردا اینا چیه دیگه جلل خالق :دی

بابا مگه بچه ايم كه قهر باشيم!
من با اينكه بزرگترم اما روى گل حسن رو از همينجا ميبوسم!
روى خودشو نه آواتارشو ها :دى
مگه پول واقعيه كه كسى بخواد به آب و آتيش بزنه!!

اميد بخدا اون روزي اين تاپيك زده شد من ميدونستم كه دعوا ميشه سينا قبلا به من گفته بود
بازيكن دوپينگي اصلا چيز بدرد نخوريه چون اولا براي هر بازي است و هميشگي نيست بعدشم خدايي نامرديه
در اخرم ميگم بابا دوستيها مهم تر از پول و برد هست من از ممد خدايي خيلي خوشم اومد بعد بازي همچنين از محسن و تا حدودي هم سعيد خدايي حرفه اي وار برخورد كردن خصوصا ممد باحال كه نتايج بدي جلوي من گرفت من انتظار داشتم ري اكشن هاي بدجوري ببينم ولي خيلي حرفه اي برخورد كرد
بهرحال ديگه اين دور مسابقات فك كنم برگزار نشه بهتره هركسي واسه خودش بازيكنه اينجوري حداقل دوستيها حفظ ميشه

اميد بخدا اون روزي اين تاپيك زده شد من ميدونستم كه دعوا ميشه سينا قبلا به من گفته بود
بازيكن دوپينگي اصلا چيز بدرد نخوريه چون اولا براي هر بازي است و هميشگي نيست بعدشم خدايي نامرديه
در اخرم ميگم بابا دوستيها مهم تر از پول و برد هست من از ممد خدايي خيلي خوشم اومد بعد بازي همچنين از محسن و تا حدودي هم سعيد خدايي حرفه اي وار برخورد كردن خصوصا ممد باحال كه نتايج بدي جلوي من گرفت من انتظار داشتم ري اكشن هاي بدجوري ببينم ولي خيلي حرفه اي برخورد كرد
بهرحال ديگه اين دور مسابقات فك كنم برگزار نشه بهتره هركسي واسه خودش بازيكنه اينجوري حداقل دوستيها حفظ ميشه
داداش واسه چی آخه دعوا بشه 4 تا جونیم دوره همی میخوایم یکم شاد باشیم خب اینم یکم کل کل بعده بازی بود سری تمام شد بابا بچه ها چیزی تو دلشون نیس ما منتظره کاپه بعدییم اصن اینو تعطیل کنیم یکی دیگه بسازیم :دی جونه داداش نگفتین جریانه دوپینگ چیه ها هنوز تو کفم

داداش واسه چی آخه دعوا بشه 4 تا جونیم دوره همی میخوایم یکم شاد باشیم خب اینم یکم کل کل بعده بازی بود سری تمام شد بابا بچه ها چیزی تو دلشون نیس ما منتظره کاپه بعدییم اصن اینو تعطیل کنیم یکی دیگه بسازیم :دی جونه داداش نگفتین جریانه دوپینگ چیه ها هنوز تو کفم
داداش ندوني بهتره اينقد پيله نكن
من اينو از زمان فيفا11 ميدونستم يادش بخير همه تيم برنزي داشتن:))

قهر چیه داداش فقط داریم بحث دوستانه میکنیم گفتم که مشکلی ندارم اگه حس کردین نامردیه میکشم کنار نه دوباره هم بازی میکنم نه اصلا بازی با محمدم نتیجشو عوض کنین
همین الان داوش امید ان شو دوباره بزنیم

- - -ویرایش - - -

مصطفی چی واسه خودت اوج میگیری کجاش دعوا شد
فوش دادیم یا کتک کاری کردیم:d

- - -ویرایش - - -

بابا مگه بچه ايم كه قهر باشيم!
من با اينكه بزرگترم اما روى گل حسن رو از همينجا ميبوسم!
روى خودشو نه آواتارشو ها :دى
مگه پول واقعيه كه كسى بخواد به آب و آتيش بزنه!!

:bighug::x:-*
اواتارت منحرفه می خواست گولم بزنه:d
ان شو دوباره بزنیم

داداش ندوني بهتره اينقد پيله نكن
من اينو از زمان فيفا11 ميدونستم يادش بخير همه تيم برنزي داشتن:))
میخوام بزنم مقابلتو که ببینم جریان چیه :دی عاغا من بلد نیسم :(( میرم میترکونم ut الان تا یاد بگیرم :دی

ان شو با این حرفا باید بازی تکرار بشه
بهانه ام نیار سری

حسن داداش بسه بزار ببينيم كى اول ميشه!!!من كه قهرمان رو از الان حدس ميزنم!!
راستى تيم اخلاق هم معرفى كنم يا نه!!؟ :دى

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or