جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بنظرمن اميد بايد تا دوره بعدي حداقل 1 هفته وقت بذاره خسته شديم مخصوصا ماهايي كه تو اون جامم بوديم
كاش نتهامون آدم بود امروز نت من 3 بار قطع شده:((

همچین میگه خسته شدیم انگار رفته تو زمین بازی کرده =))

خوبه همیشه تو یه روز از 24 ساعت 28 ساعتشو داری فوتبال بازی میکنیا حالا واسه کاپ خسته شدی؟

- - -ویرایش - - -

همون یک اشتباه باعث شد گل بزنی کمپانی رو آوردم جلو پشتش خالی شد بعدک که چک امد جلو بعد رفت عقب تا دوباره اوردمش جلو دیگه دیر شده بود , در کل بازی استرس سوتی دادن داشتم
دقیقا بازی قبلش با مصطفی بازی رو شل گرفتم تا چشامو باز کردم دیدم 4 بر 1 عقبم با اینکه موقعیت مساوی داشتم ولی هر کی گل اولو بزنه خیلی شانسش بیشتره واسه برد

---

ممد راست میگه زود باشید یه جام دیگه بندازید ما مثل تیم والیبال ایران پتانسیلشو داشتیم ولی تجربه جام نداشتیم :))))

دقیقا همینه اگر اون یه اشتباه هم نداشتی الان با اما اگر منتظر بازی بعدی بچه ها نبودی

بابا اینا رو ول للش واقعا بازی بجه های ما عالیه!
تو لیگ با اجنبی ها که بازی میکنیم تک توک بازی هاشون خوبه اگرم ببزیم طرف رو گل زدن مسخره و شانسی میبره
اما با بچه های خودمون که بازی میکنیم میبینیم واقعا حرف ندارند

همچین میگه خسته شدیم انگار رفته تو زمین بازی کرده
=))

خوبه همیشه تو یه روز از 24 ساعت 28 ساعتشو داری فوتبال بازی میکنیا حالا واسه کاپ خسته شدی؟
نميدونم قبلا گفتم يانه ولي من خودم بازي ميكنم قبلا فوتبال الان فوتسال ولي حرفه اي نه
والا اين نت ها دهن مارو صاف كرده من حاضرم 90 دقيقه خودم جاي لوريس واستم تو بازي ولي مشكل هماهنگي و اين نتهاي دهن سرويس كن رو نداشته باشم
از اونورم يه عده اويزون ما هستن بيا red dead redmption از اونورم يه عده اسپانيايي مارو اد كردن واسه پروكلاب هي ميگن بيا پروكلاب يكيشون بيخيال شده امروز يكي ديگه ادد كرده يه يارو دانماركي هم باما دوست شده هي ميگه بيا 2 به 2 بزنيم ما هستيمو 1000سودا؟:d

بازیا دوره بعد چجوری میشه نفر اول ما با نفر دومه اون گروه ؟ ضربدری دیگه ؟ یا فرمه خاصه دیگه داره

خب من با سعيد بازي كردم تيمشو عوض كرد بازي اول 5_2 باختم بازي دوم در شرايطي كه 2_1 جلو بودم 2_2 شديم و تونستم جواز صعودو بگيرم#:-s
شانس اورديد با اين تيم جديدش بازي نكرديد بيشتر از 5 تا اينفورم داره

جدول پست اول آپدیت شد.

- - -ویرایش - - -

از بچه های گروه B ممنونم که مسابقاتشون رو تموم کردند،واقعا بازی های گروه B در شرایط حساسی به پایان رسید،سعید هم که فعلا سکوت کرده تمرکزشو گذاشته رو قهرمانی!!:d
محمود از گروه ما هم شاید چون فکر کرده اول شده بازی آخرشو انجام نداده،امشب تا ساعت 11 آخرین فرصتشه که بازیشو با محمد انجام بده و نتیجشو توی تاپیک بگه در غیر اینصورت برای هر دو نفر به دلیل اینکه فکر کردن بازی آخر تشریفاتیه و ولش کردن 2 تا باخت 0-3 و کسر 3 امتیاز در نظر گرفته میشه!!پس لطفا بازیتون رو برگزار کنید!
از حسن هم میخوام امشب بین ساعت 10 تا 10:30 برای بازیمون آماده باشه،چون بعد از این ساعت دیگه بازی نمی کنم!
سعید و مصطفی هم آماده باشن که فردا نیمه نهایی برگزار میشه.
بازی نیمه نهایی رفت و برگشت و گل زده در خانه حریف حساب میشه!
از محمد باحال و محسن هم میخوام چون حذف شدن تاپیک رو ول نکنن همینجا باشن از وجودشون استفاده کنیم!!

جدول پست اول آپدیت شد.

- - -ویرایش - - -

از بچه های گروه B ممنونم که مسابقاتشون رو تموم کردند،واقعا بازی های گروه B در شرایط حساسی به پایان رسید،سعید هم که فعلا سکوت کرده تمرکزشو گذاشته رو قهرمانی!!:d
محمود از گروه ما هم شاید چون فکر کرده اول شده بازی آخرشو انجام نداده،امشب تا ساعت 11 آخرین فرصتشه که بازیشو با محمد انجام بده و نتیجشو توی تاپیک بگه در غیر اینصورت برای هر دو نفر به دلیل اینکه فکر کردن بازی آخر تشریفاتیه و ولش کردن 2 تا باخت 0-3 و کسر 3 امتیاز در نظر گرفته میشه!!پس لطفا بازیتون رو برگزار کنید!
از حسن هم میخوام امشب بین ساعت 10 تا 10:30 برای بازیمون آماده باشه،چون بعد از این ساعت دیگه بازی نمی کنم!
سعید و مصطفی هم آماده باشن که فردا نیمه نهایی برگزار میشه.
بازی نیمه نهایی رفت و برگشت و گل زده در خانه حریف حساب میشه!
از محمد باحال و محسن هم میخوام چون حذف شدن تاپیک رو ول نکنن همینجا باشن از وجودشون استفاده کنیم!!
داداش من که بودم پست هایی که گذاشتم و ببین محمد بازی نکرد گفت بذار بعد که جبران کنم من چه کنم :دی

مگه اسیر گرفتی که نیم ساعت وقت میدی:d
خوب الان هستی بیا بزنیم نه که باشه همون شب

داداش من که بودم پست هایی که گذاشتم و ببین محمد بازی نکرد گفت بذار بعد که جبران کنم من چه کنم :دی

به هر حال اگر تا ساعت 11 امشب محمد نیومد و بازی نکرد بگو که براش باخت ثبت کنم.

- - -ویرایش - - -

مگه اسیر گرفتی که نیم ساعت وقت میدی:d
خوب الان هستی بیا بزنیم نه که باشه همون شب

دیشب که من آماده بازی بودم شما کار داشتی و نبودی،امشب با هم بازی میکنیم.

- - -ویرایش - - -

من که پایه ثابت این تاپیک هستم
خیالت راحت داداشی :دی

مخلصیم!:d
من تعجب میکنم تو با این بازی سطح بالات چطور اینقدر بد نتیجه گرفتی!!؟؟:d

لامصب نت همش داره تايم اوت ميده خداروشكر موقع بازي با سعيد خيلي اذيت نكرد البته لگ بود نميدونم چرا من هميشه با سعيد لگ دارم؟:-/
با محسن و ممد باحال كه بي لگ بودم با محسن كه انگار افلاين ميزدم با حسن قبلا لگ داشتم ولي تازگيا خوب شده

امحمود جان چرا انقد عجله داري:-/
اون از ديشب كه مي گفتي فرار كردم و ... حالاهم مي گي ،"نمي خوابازي كني بگو "
اين چه حرفيه دوست من
يعني يه مسابقات در اين حد ارزش داره؟
اگه به نخواستن بازي كردنه!
من دو بار برا شما ٢٠ دقيقه صبر كردم اما نيامديد
ما قرار بود امروز بازي كنيم اومدن تو فيفا گفت نمي توني به ea وصل شي منم اومدم بيرون
بعد سما بايد اين حرفو بزنيد
از اين به بعد دريت برداشت كن;)

امحمود جان چرا انقد عجله داري:-/
اون از ديشب كه مي گفتي فرار كردم و ... حالاهم مي گي ،"نمي خوابازي كني بگو "
اين چه حرفيه دوست من
يعني يه مسابقات در اين حد ارزش داره؟
اگه به نخواستن بازي كردنه!
من دو بار برا شما ٢٠ دقيقه صبر كردم اما نيامديد
ما قرار بود امروز بازي كنيم اومدن تو فيفا گفت نمي توني به ea وصل شي منم اومدم بيرون
بعد سما بايد اين حرفو بزنيد
از اين به بعد دريت برداشت كن;)
داداش میخواستم یکم عصبیت کنم که با جونو دل بازی کنی دیدی چه بازیه قشنگی شد چقد توپ خورد تو تیرک ها :دی
من کی گفتم فرار کردی داداش :دی ولی ببین حرفه ای بازی کردی :دی
نتیجه برگشت زمینه محمد 0 3 بردم اما حقش بود گل بزنه نشد :دی

- - -ویرایش - - -

آخه هی بهت گفتم بیا شما آن بودی بعد گفتی اصن نیستم ولی داشتی بازی میکردی منم اتحان کردم دیدم کانکت شد گفتم بیا هی گفتی نه م نچه کنم دیگه
مسابقات فقط واسه خندس داداش ما که حرفی نزدیم :x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or