جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
محمد بیا بازی کنیم پیام خصوصی خالی میفرستی داداش :دی گرفتی مارو :دی

داداش من بودم تو هم بودی بازی نکردی گفتم که فردا ممکنه نباشم :|حالا من شب هستم بودی بیا بزنیم ;)

من از بچه ها گروه b واقعا عذر خواهی میکنم دور اول لگ داشتم نباید بازی میکردم الکی 6 امتیاز دادم به سعید :( الان کار به بازی آخر کشیده بزارید من نتیجه رو بگم اینجام گیر کرده

من از بچه ها گروه b واقعا عذر خواهی میکنم دور اول لگ داشتم نباید بازی میکردم الکی 6 امتیاز دادم به سعید :( الان کار به بازی آخر کشیده بزارید من نتیجه رو بگم اینجام گیر کرده

بگو محسن جان.

اره نبايد بازي ميكردي الان صدرنشين بودي

بازی منو محسن
رفت 1/0 محسن برد
بازی برگشت 1/1 مساوی

با این اوضاع من باید از جام خدافظی کنم (بای بای :دی)
========
بازی منو محسن خیلی نزدیک به هم بود موقعیت های مشابه و بازی بسیار تنگا تنگی بود
به محسن اورین میگم به خاطر دفاع بسیار خوبی که داره

- - -ویرایش - - -

دیشب وامشب با استاتر لیگ بازی کردم
اونم چه 2 تا بازی واقعا کیف داد و امید بازیش عالیه
از شانس بدمون هر 2 تا بازی مساوی شد

الان در یک حالت من میرم بالا که سعید دو تا بازیشو ببره :d که با وجود تغییر تیم مصطفی بعید میدونم , آیا خدافظی زود هنگام صورت میگیره :d یا سعید پدیده میشود در شب آخر :d

بازی اول منو ممد دقیقه های اخر بازی قلبم داشت میومد توو دهنم مگر داور صوت پایانو میزد :d

محسن تبريك ميگم بهت بازيت بهتر شده البته بخشي هم مربوط به بازيكنهات هست كه انتخاب كردي
ايشالا دور بعد به اونچيزي كه استحقاقشو داري برسي
سعيد فك كنم تيم دومشو فروخته فردا ميزنيم باهاش بهرحال من اگه هر دوتا رو ببازم محسن ميره بالا

الان در یک حالت من میرم بالا که سعید دو تا بازیشو ببره :d که با وجود تغییر تیم مصطفی بعید میدونم , آیا خدافظی زود هنگام صورت میگیره :d یا سعید پدیده میشود در شب آخر :d

خواب دیدی خیره
مصی به این راحتی ها نمیبازه
تو هم باید بیای ور دل خودم =))
اصلا هم حسودیم نمیشه تابلو که نبود؟

شرمنده امید جان کاری پیش اومد مجبور شدم برم الان در خدمتم اگه خواستی بزنیم اگه نه که باشه فردا

مرسی بچه ها هنوز 3 تا تغییر باید بدم توو تیم که 170 تا خرج بر میداره :d

ممد بازی دوم دقیقه ها آخر داشتم با خودم میگفتت بابا ممد توو که حذف شدی چرا اینقدر محکم بازی میکنی بزار ما یه گل بزنیم دیگه :))) از دقیقه 70 ناامید شده بودم

خواب دیدی خیره
مصی به این راحتی ها نمیبازه
تو هم باید بیای ور دل خودم =))
اصلا هم حسودیم نمیشه تابلو که نبود؟
ممكنه هردورو ببازم ابرآ مثه بولدزر ميمونه
ولي تو كه يه بار برديش محسنم خيلي به برد نزديك بوده ايشالا حداقل يه مساوي ميگيرم ولي دلم صدر نشيني رو ميخواد;;)

مرسی بچه ها هنوز 3 تا تغییر باید بدم توو تیم که 170 تا خرج بر میداره :d

ممد بازی دوم دقیقه ها آخر داشتم با خودم میگفتت بابا ممد توو که حذف شدی چرا اینقدر محکم بازی میکنی بزار ما یه گل بزنیم دیگه :))) از دقیقه 70 ناامید شده بودم

اکی مارو دست کم گرفتیا
بچه ها که با من زیاد بازی کردند خوب میدونند اگه یه اشتباه کوچولو تو دفاعت میکردی پاتو و ولیتون تبدیل به گل میکردند ولی متاسفانه از شانس گند ما امروز اشتباه نداشتی

- - -ویرایش - - -

ممكنه هردورو ببازم ابرآ مثه بولدزر ميمونه
ولي تو كه يه بار برديش محسنم خيلي به برد نزديك بوده ايشالا حداقل يه مساوي ميگيرم ولي دلم صدر نشيني رو ميخواد;;)

اون تیمش که ابرام داره بردم من
چون فقط ابرامو خرچنگی بسته بودم :دی

- - -ویرایش - - -

اقایون بازی های نمه نهایی و فینال رو زود انجام بدید من صبرو حوصله ندارم
یالااا
هنوز بازی گروهی نصفیش مونده من چی چی دارم میگم ایا =)))

اکی مارو دست کم گرفتیا
بچه ها که با من زیاد بازی کردند خوب میدونند اگه یه اشتباه کوچولو تو دفاعت میکردی پاتو و ولیتون تبدیل به گل میکردند ولی متاسفانه از شانس گند ما امروز اشتباه نداشتی

همون یک اشتباه باعث شد گل بزنی کمپانی رو آوردم جلو پشتش خالی شد بعدک که چک امد جلو بعد رفت عقب تا دوباره اوردمش جلو دیگه دیر شده بود , در کل بازی استرس سوتی دادن داشتم
دقیقا بازی قبلش با مصطفی بازی رو شل گرفتم تا چشامو باز کردم دیدم 4 بر 1 عقبم با اینکه موقعیت مساوی داشتم ولی هر کی گل اولو بزنه خیلی شانسش بیشتره واسه برد

---

ممد راست میگه زود باشید یه جام دیگه بندازید ما مثل تیم والیبال ایران پتانسیلشو داشتیم ولی تجربه جام نداشتیم :))))

اقایون بازی های نمه نهایی و فینال رو زود انجام بدید من صبرو حوصله ندارم
بنظرمن اميد بايد تا دوره بعدي حداقل 1 هفته وقت بذاره خسته شديم مخصوصا ماهايي كه تو اون جامم بوديم
كاش نتهامون آدم بود امروز نت من 3 بار قطع شده:((

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or