جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من که گفتم هر تصمیمی بگیرین اعتراضی ندارم
الان با این محاسباتت به چه نتیجیی رسیدی؟؟؟

حسن جان به خدا اگر به من بود خودمو حذف میکردم،نمیخوام حق هیچ کس ضایع بشه،بزار یکی از بچه های اون گروه حساب کنه!

- - -ویرایش - - -

با این حسابت بازم اختلاف امتیاز من و محمد 6 امتیاز میشه دیگه فرقی نداره فقط محاسبرو از یه روش سختر کردی

خوب یعنی اگر شما 3 تا بازی میبردی و یکی مساوی میشد بایست 8 امتیاز میگرفتی!؟دیدی محاسباتتون اشتباهه!

- - -ویرایش - - -

بازی اول

من میزبان بودم , محسن 3 - مصطفی 0

تا امشب اگر مصطفی نیومد نتیجه بازی دوم رو خودم میگم.

حسن جان به خدا اگر به من بود خودمو حذف میکردم،نمیخوام حق هیچ کس ضایع بشه،بزار یکی از بچه های اون گروه حساب کنه!
ان شو بازیمونو انجام بدیم
نظر تو رو هم فکر کنم فهمیدم نظرت اینه که اولی رو مساوی بزنی دومیم برد برا من مشکلی نی من تابع نظر شمام
بیا بازیمونو بکنیم

خوب یعنی اگر شما 3 تا بازی میبردی و یکی مساوی میشد بایست 8 امتیاز میگرفتی!؟دیدی محاسباتتون اشتباهه!
فکر کنم تو اشتباه میکنی 3 برد و 1 مساوی میشه 10 امتیاز نه 8 تا داداش حریفم 1 امتیاز گرفته 9=1-10
اینطوره ولی هر طور شما صلاح میدونین
ولی ما اصلا اینطوری قرار نزاشتیم قرار بر این شد که نتایج با هم جمع کنیم نه اینکه امتیازیش کنیم

ان شو بازیمونو انجام بدیم
نظر تو رو هم فکر کنم فهمیدم نظرت اینه که اولی رو مساوی بزنی دومیم برد برا من مشکلی نی من تابع نظر شمام
بیا بازیمونو بکنیم

من شب ساعت 10 به بعد برای بازی آماده ام.
در مورد نتیجه بازی ها و امتیازاتتون من جدول رو طبق حساب خودتون و همونطوری که خودتون خواستید بستم،دیگه نیازی نمی بینم توضیح اضافه ای بدم!
از این که احترام میزاری هم ازت ممنونم،همین که نظر و حرفهای من و بقیه براتون اهمیت داشتم ممنونم.تغییری تو جدول داده نشد.

- - -ویرایش - - -

فکر کنم تو اشتباه میکنی 3 برد و 1 مساوی میشه 10 امتیاز نه 8 تا داداش حریفم 1 امتیاز گرفته 9=1-10
اینطوره ولی هر طور شما صلاح میدونین

آخه مهندس از 2 بازی چطور میشه 9 امتیاز گرفت!!:d
شما قرار بود 2 بازی کنید که هر طرف حداکثر میتونست 6 امتیاز بگیره! بعد چطوری تو 9 امتیاز میگیری!؟:d

من شب ساعت 10 به بعد برای بازی آماده ام.
در مورد نتیجه بازی ها و امتیازاتتون من جدول رو طبق حساب خودتون و همونطوری که خودتون خواستید بستم،دیگه نیازی نمی بینم توضیح اضافه ای بدم!
از این که احترام میزاری هم ازت ممنونم،همین که نظر و حرفهای من و بقیه براتون اهمیت داشتم ممنونم.تغییری تو جدول داده نشد.

- - -ویرایش - - -

آخه مهندس از 2 بازی چطور میشه 9 امتیاز گرفت!!:d
شما قرار بود 2 بازی کنید که هر طرف حداکثر میتونست 6 امتیاز بگیره! بعد چطوری تو 9 امتیاز میگیری!؟:d
خوب عزیزم شما بازیهارو جدا کردین ما بازیهارو با هم ترکیب کردیم دیگه یعنی 2 تا بازی کردیم ولی شما میگین هر کدوم جدا باید حساب شه
در ضمن اگه راضی نباشین که حسم میگه نیستین من این جدول رو قبول ندارم چون معتقدم هر کی حقش باشه میره بالا
به خودمون دوتا هم بستگی داره که چه کنیم امشب

عاغا من اعتراضی ندارم سکوت :دی داش محمد برق رفتو اومد یه 5 دقیقه دیگه دوباره آن میشم ببخش

لطفا بحث در این مورد رو تموم کنید!
همون چیزی که خودتون خواستید در جدول وارد شده،لطفا کسی دیگه در این مورد بحث نکنه!

- - -ویرایش - - -

عاغا من اعتراضی ندارم سکوت :دی داش محمد برق رفتو اومد یه 5 دقیقه دیگه دوباره آن میشم ببخش

نتیجه بازیتون رو توی پیام خصوصی اعلام کنید نیایید اینجا بگید که حساسیت بازی ها از بین بره!!

لطفا بحث در این مورد رو تموم کنید!
همون چیزی که خودتون خواستید در جدول وارد شده،لطفا کسی دیگه در این مورد بحث نکنه!

- - -ویرایش - - -

نتیجه بازیتون رو توی پیام خصوصی اعلام کنید نیایید اینجا بگید که حساسیت بازی ها از بین بره!!
چه ساعتی بازی کنیم؟؟؟

سعيد افلاين شد وگرنه باهاش بازي ميكردم
خدا كنه 5 امتيازي كه از دست دادم روز اخر پشيمونم نكنه :-s

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or