جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
روي چه منطقي:-/
مي شه مثال بزني بهتر بفهمم:)
ولي اخه اينجوري جالب نيست كه نتيجه رو حدس بزنيم
امكانش هست من ببازم:d،امكانش هست پديده شم و ببرم ،كلن حركت جالبي نيست:-s
من ترجيح ميدم بازي كنم و ببازم نه اينكه ، بدون بازي ببازم
من قبلاً با پارسا )parhoon368( همين مشكل رو داشتم،اما چند روز بعد حل شد و تونستيم بهم وصل شيم:bighug:
به نظر من اگه فردا يا نهايت پس فردا بهم وصل نشديم تو سيزن (فرندلي) بازي كنيم ،اما احتماله زياد اونجا هم وصل نخواهيم شد:(
اميدوارم مشكل حل شه

- - -ویرایش - - -

پ.ن:با توجه به نزديك بودنه گرگان. و تهران ،لگ بعيده;)b-)،مشكلمون وصل نشدنه:((:((

نمیدونم!
اگر دیدید تحت هیچ شرایطی نتونستید با هم بازی کنید،بیایید اعلام کنید تا یه تصمیمی بگیریم!

من و p3rsia7 هم بازیمون رو انجام دادیم :

زمین من : 0-0
زمین ایشون : p3rsia7 3-1 Barcayist

من
حدود ٢٠ دقيقه(١٨ دقيقه) براي آقا محمود صبر كردم اما حاضر نشدند در بازي
قبش با هم هماهنگ كرده بوديم كه ١٠:٤٠ دقيقه بازي كنيم،اما. من تا ١٠:٥٨ صبر كردم اما نيامدند
داشتند با اميد بازي مي كردند و مقصر خودشانند كه دو بازي رو با تداخل زماني ،مي خواستند انجام دهند!!

من
حدود ٢٠ دقيقه(١٨ دقيقه) براي آقا محمود صبر كردم اما حاضر نشدند در بازي
قبش با هم هماهنگ كرده بوديم كه ١٠:٤٠ دقيقه بازي كنيم،اما. من تا ١٠:٥٨ صبر كردم اما نيامدند
داشتند با اميد بازي مي كردند و مقصر خودشانند كه دو بازي رو با تداخل زماني ،مي خواستند انجام دهند!!

قبلا هم گفتم بازی دور سوم برگزار نمیشه تا زمانی که دور دوم تمام بشه،در صورت برگزاری بازی سوم برای هر 2 تیم باخت ثبت میشه!!

قبلا هم گفتم بازی دور سوم برگزار نمیشه تا زمانی که دور دوم تمام بشه،در صورت برگزاری بازی سوم برای هر 2 تیم باخت ثبت میشه!!
امید بازی منو شما بازیه دیشب بود منو محمد امشب بود بازم بازی کنیم حذفیم !! :دی محمد میخوای سرمو زیر آب کنیا :دی

خودتون هم غاطي كرديدا!
چون من با حسن نتونستم بازي كنم قرار شد اين بازي انجام بشه بعدش اگر شد با حسن بازي كنم
:d

- - -ویرایش - - -

امید بازی منو شما بازیه دیشب بود منو محمد امشب بود بازم بازی کنیم حذفیم !! :دی محمد میخوای سرمو زیر آب کنیا :دی
نه بابا اين چه حرفيه،اومدم بگم ،نگن چرا بازي نكرديد;;)
فردا مي زنيم نو پرابلم:d

حال چه باید کرد اسمه تیممو میخوام عوض کنم آبروم رفت :دی :))

- - -ویرایش - - -

خداییش چه دفاع های توپی خریدیا امید یکیشونو بهم نمیدی :دی هرکدومشون غول بودن نمیشد دریبلشون داد ولی بازی دوم بعده اینکه گلو خوردم نیتروژن زدم فقط حمله پنالتیم که گرفتی اما هارتو قبول ندارم شانسی یه بار خوبه یه بار بد :|

- - -ویرایش - - -

داداش این جدولم اشتباهه من2 تا برد دارم 2 مساوی :أِ باختام قراره با محمد باشه فرددا ;)

- - -ویرایش - - -

خداییش چه دفاع های توپی خریدیا امید یکیشونو بهم نمیدی :دی هرکدومشون غول بودن نمیشد دریبلشون داد ولی بازی دوم بعده اینکه گلو خوردم نیتروژن زدم فقط حمله پنالتیم که گرفتی اما هارتو قبول ندارم شانسی یه بار خوبه یه بار بد :|

- - -ویرایش - - -

داداش این جدولم اشتباهه من2 تا برد دارم 2 مساوی :أِ باختام قراره با محمد باشه فرددا ;)

تازه ويديچ رو بازى ندادم!
جدول هنوز آپديت نشده،دارم ميگم لطفا كسى بازى دور سومش رو تا زمانى كه دور دوم تموم نشده انجام نده،هركس بازى سومش رو انجام بده ٢ باخت براش ثبت ميشه!

خودتون هم غاطي كرديدا!
چون من با حسن نتونستم بازي كنم قرار شد اين بازي انجام بشه بعدش اگر شد با حسن بازي كنم
:d

- - -ویرایش - - -

نه بابا اين چه حرفيه،اومدم بگم ،نگن چرا بازي نكرديد;;)
فردا مي زنيم نو پرابلم:d

اگر با محمود بازى كنى بازياى اون تموم ميشه من و تو ٤ بازى انجام داديم و حسن ٢ بازى،به نظرت اينطورى خوبه!؟

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

دنيا و هارت!!

آخرین ویرایش:
من و mh_msv هرچی تو این دو روز سعی کردیم نتونستیم بهم وصل شیم
الان یه تصمیمی بگیرین که حق کسی ضایع نشه
داداش وقتی اینجوری میشه همون لحظه هر دوتاتون از بازی خارج شید دوباره برگردید تو بازی درست میشه ;)

داداش وقتی اینجوری میشه همون لحظه هر دوتاتون از بازی خارج شید دوباره برگردید تو بازی درست میشه ;)
همه این کارارو کردیم ولی نشد که نشد
هر تصمیمی گرفتین من اعتراضی ندارم ( حتی حذف من )

اقا منو مصطفی هم داشتیم بازی میکردیم که در شروع بازی دوم ترناس برق محله ترکید یک صدایی داد فک کردم حمله هوایی چیزی شده :| یکی از همسایه ها هم اومد بیرون دو دستی میزد توو سرش که کولرش سوخت
اگه بشه الان بازی gآخرمونو انجام میدیم نشد هم فردا دیگه به اجبار :|

پ.ن : من بازیمو با ممد چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:
همه این کارارو کردیم ولی نشد که نشد
هر تصمیمی گرفتین من اعتراضی ندارم ( حتی حذف من )

حسن جان هیج کس دوست نداره شما رو من درآوردی حذف کنه! من چون با شما و محمد هم گروه هستم،هر نتیجه ای بگم ممکنه این فکر پیش بیاد که میخوام به نفع خودم نتیجه رو رقم بزنم،شما در ابتدا امروز هم سعی کنید با هم بازی کنید،اگر نشد با توافق خودتون نتیجه رو اعلام کنید اگر باز هم به نتیجه نرسیدید به من بگید تا با رضایت خودتون نتیجه رو اعلام کنم.

- - -ویرایش - - -

عصر حدود 6تا 7 من ان میشم بیا بزنیم

شما و محسن هر موقع با هم بازی کردید،نتیجه رو اعلام نکنید تا من بهتون بگم.

- - -ویرایش - - -

اقا منو مصطفی هم داشتیم بازی میکردیم که در شروع بازی دوم ترناس برق محله ترکید یک صدایی داد فک کردم حمله هوایی چیزی شده :| یکی از همسایه ها هم اومد بیرون دو دستی میزد توو سرش که کولرش سوخت
اگه بشه الان بازی gآخرمونو انجام میدیم نشد هم فردا دیگه به اجبار :|

پ.ن : من بازیمو با ممد چیکار کنم ؟

محسن جان نتیجه بازی اول رو بگو!بازی دوم دقیقه چند قطع شد و نتیجه چی بود!؟
تقصیر خودته بس که PS3 بازی کردی،ترانسو ترکوندی!:dحالا دیشب نمیدونم از دست گرما چی کشیدی!!:-/

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or