جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حسن جان هیج کس دوست نداره شما رو من درآوردی حذف کنه! من چون با شما و محمد هم گروه هستم،هر نتیجه ای بگم ممکنه این فکر پیش بیاد که میخوام به نفع خودم نتیجه رو رقم بزنم،شما در ابتدا امروز هم سعی کنید با هم بازی کنید،اگر نشد با توافق خودتون نتیجه رو اعلام کنید اگر باز هم به نتیجه نرسیدید به من بگید تا با رضایت خودتون نتیجه رو اعلام کنم.
داداش منم برا همین این حرفو زدم که برا کسی حرف و حدیثی پیش نیاد
من تابع نظر شمام چشم اگه ان شدن باز تست میکنیم

اخه گشادیم حدی داره:d

55297277245926402071.png

سلام:bighug:
من و آقا حسن بالاخره بازي كرديم بدون لگ:p

البته آفلاين:|:|:|
دوست نداشتم اينجوري شه اما مجبور شديم:-s
قرار شد ، با تيم حسن من دو بازي كردم :>و حسن هم با تيم من دو بازي و نتايج دو بازي رو جمع و تفريق كنيم;;)
و نتايج زير بدست اومد
رفت ٣-٢ به نفع حسن:|
برگشت ٣-٠ به نفع حسن:d:d
حذف شديم:|:|
:d
من از الان رزوم در جام بعدي

خوب مثل اینکه مشکل حسن و محمد حل نشد و خودشون مشکلشون رو به ترتیبی حل کردن!!!
جدول در پست اول آپدیت شد.
محسن و مصطفی فقط تا امشب ساعت 9 فرصت دارند بازیشون رو انجام بدن در غیر اینصورت برای هر 2 نفر باخت ثبت میشه!!
دوستان عزیز توجه کنید که سعی کنید امشب دور سوم مسابقات رو انجام بدید و اگر نشد حداکثر تا فردا ساعت 7 عصر فرصت برگزاری دارید،بعد از اون اگر کسی بازیشو بدون دلیل موجه عقب بندازه براش باخت ثبت میشه،در مورد نتایج دور سوم هم بگم که لطف کنید نتایج رو در پیام خصوصی به من بگید که خدای ناکرده حقی از حریفاتون ضایع نشه.ممنون.

- - -ویرایش - - -

سلام:bighug:
من و آقا حسن بالاخره بازي كرديم بدون لگ:p

البته آفلاين:|:|:|
دوست نداشتم اينجوري شه اما مجبور شديم:-s
قرار شد ، با تيم حسن من دو بازي كردم :>و حسن هم با تيم من دو بازي و نتايج دو بازي رو جمع و تفريق كنيم;;)
و نتايج زير بدست اومد
رفت ٣-٢ به نفع حسن:|
برگشت ٣-٠ به نفع حسن:d:d
حذف شديم:|:|
:d
من از الان رزوم در جام بعدي

محمد جان لطف کن نتایج 4 بازی و شیوه محاسبتون رو بگو!

خوب مثل اینکه مشکل حسن و محمد حل نشد و خودشون مشکلشون رو به ترتیبی حل کردن!!!
جدول در پست اول آپدیت شد.
محسن و مصطفی فقط تا امشب ساعت 9 فرصت دارند بازیشون رو انجام بدن در غیر اینصورت برای هر 2 نفر باخت ثبت میشه!!
دوستان عزیز توجه کنید که سعی کنید امشب دور سوم مسابقات رو انجام بدید و اگر نشد حداکثر تا فردا ساعت 7 عصر فرصت برگزاری دارید،بعد از اون اگر کسی بازیشو بدون دلیل موجه عقب بندازه براش باخت ثبت میشه،در مورد نتایج دور سوم هم بگم که لطف کنید نتایج رو در پیام خصوصی به من بگید که خدای ناکرده حقی از حریفاتون ضایع نشه.ممنون.

آقا من psn هستم مصطفی اومد نمیدونم چی شد آف شد شاید ترنسشون ترکید :d الان چرا از من کم کنید ؟

من بازي اول ٣-١. باختم ،حسن ١-٠ باخت=> ٣-٢:bighug:
بازي دوم هم ٢-٠ باختم ،حسن ١-٠ برد =>٣-٠
;)

من بازي اول ٣-١. باختم ،حسن ١-٠ باخت=> ٣-٢:bighug:
بازي دوم هم ٢-٠ باختم ،حسن ١-٠ برد =>٣-٠
;)
این شیوه محاسبه به کل غلطه!مگه مسابقات حذفی بوده که گل زده و خورده اهمیت داشته باشه؟مسابقات گروهی و امتیازی هستش.
شما بازی های اولتون رو ببین! یک بازی حسن برده یک بازی شما! پس اینجا حسن 3 امتیاز شما 3 امتیاز، گل زده حسن 3 تا شما 2 تا
بازی دوم حسن 6 امتیاز،گل زده حسن 3 تا شما هیچی!
حالا کل امتیازات حسن 9 تا ، گل زده حسن 6 تا ، خورده 2 تا
شما کل امتیازاتت 3 تا با گل زده 2 تا و خورده 6 تا
من حساب نمیکنم چون هم گروهتون هستم،اون نتیجه ای که گفتید رو ثبت کردم که فکر نکنید دنبال منافع خودم هستم.

- - -ویرایش - - -

آقا من psn هستم مصطفی اومد نمیدونم چی شد آف شد شاید ترنسشون ترکید :d الان چرا از من کم کنید ؟

اگر تا امشب ساعت 9 مصطفی نیومد و نتیجه ای نگرفتی بیا بگو که براش باخت ثبت کنم ولی شما نتیجه بازی اول دیشبتون رو نگفتی!؟

این شیوه محاسبه به کل غلطه!مگه مسابقات حذفی بوده که گل زده و خورده اهمیت داشته باشه؟مسابقات گروهی و امتیازی هستش.
شما بازی های اولتون رو ببین! یک بازی حسن برده یک بازی شما! پس اینجا حسن 3 امتیاز شما 3 امتیاز، گل زده حسن 3 تا شما 2 تا
من حساب نمیکنم چون هم گروهتون هستم،شما با این حساب کتاب های بالا به هر کدوم از بچه های گروه دیگه بگید حساب کنه نتیجه رو اعلام کنید من قبول دارم.

- - -ویرایش - - -

اگر تا امشب ساعت 9 مصطفی نیومد و نتیجه ای نگرفتی بیا بگو که براش باخت ثبت کنم ولی شما نتیجه بازی اول دیشبتون رو نگفتی!؟
منم خواستم همینو بگم بخدا :دی گفتم بذار باقی بگن ببینیم نظر چیست :دی

من حساب نمیکنم چون هم گروهتون هستم،اون نتیجه ای که گفتید رو ثبت کردم که فکر نکنید دنبال منافع خودم هستم.

- - -ویرایش - - -

با این حسابت بازم اختلاف امتیاز من و محمد 6 امتیاز میشه دیگه فرقی نداره فقط محاسبرو از یه روش سختر کردی

- - -ویرایش - - -

بازی اول

من میزبان بودم , محسن 3 - مصطفی 0

- - -ویرایش - - -

منظورتونو نمي فهم،اخه در هر صورت حقه من گرفتن ٣ امتياز ،نيست و توافق من و حسن اينجوري بود،كه نتيجه دو بازي اول و دومو جمع كنيم نه تفريق(اشتباه گفتم)

من که گفتم هر تصمیمی بگیرین اعتراضی ندارم
الان با این محاسباتت به چه نتیجیی رسیدی؟؟؟

منم خواستم همینو بگم بخدا :دی گفتم بذار باقی بگن ببینیم نظر چیست :دی

بدبختی اینجاست که هم ، همگروهیم هم برگزار کننده لیگ هرچی بگیم همه ممکنه برداشت اشتباه کنند!

- - -ویرایش - - -

با این حسابت بازم اختلاف امتیاز من و محمد 6 امتیاز میشه دیگه فرقی نداره فقط محاسبرو از یه روش سختر کردی

حسن جون من حساب کتاب بلد نیستم بزارید یه نفر دیگه مثلا محسن یا مصطفی یا سعید یا محمد باحال از اون گروه حساب کنند نتیجه رو بگن!دیگه اونها تو گروه ما نیستن که نفعی ببرن!
الان محمود تو گروه ما هم معترض شده!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or