جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
داداش من امشب خونه نیستم بزار باشه فردا بازی میکنیم حالا زمانشو همون فردا هماهنگ میکنیم

نتیجه بازی آخرو بگیم یا نه ؟

مصطفی لو داد!!

- - -ویرایش - - -

داداش من امشب خونه نیستم بزار باشه فردا بازی میکنیم حالا زمانشو همون فردا هماهنگ میکنیم

ای بابا حسن جون،بیا امشب بازی کنیم،که دور گروهی جمع بشه و معطل ما نمونه!!

من ومحمود داشتيم بازي مي كرديم ،كه يكي از افراد خانواده به سادگي هرچه تمام تر نودم را كشيد و اتو وصل شد:|:|:|:|:|

بازیه رفته منو محمد هم نتیجه عجیبی رخ داد :(( هی قطع شد دیگه آخر سرم خاموش کرد رفت :دی برگشت میمونه شب میزنیم . بازی کنید بازی آخرو حسن کاش الان میزدید ببینیم چه میشد

- - -ویرایش - - -

هاها :دی بزنیم دوباره ؟ محمد جان برگشتو چه کنیم؟

بازیه رفته منو محمد هم نتیجه عجیبی رخ داد :(( هی قطع شد دیگه آخر سرم خاموش کرد رفت :دی برگشت میمونه شب میزنیم . بازی کنید بازی آخرو حسن کاش الان میزدید ببینیم چه میشد

- - -ویرایش - - -

هاها :دی بزنیم دوباره ؟ محمد جان برگشتو چه کنیم؟

راجع به بازى بگو نتيجه چى بود و چه دقيقه اى از بازى خارج شديد؟

یه نیمه بازی کردیم قطع شد دوباره یه نیمه دیگ بازی کردیم دقیقه 57 فامیله محمد مودم بس ت:دی

مصطفی لو داد!!
من چيو لو دادم؟
من قبل بازي ازت پرسيدم ممد باحال با من 10 امتياز يكسان بشن كي ميره بالا ميتوني ساعتشو نگاه كني ببيني اصلا ايندوتا اون موقع باهم بازي كردن يا نه؟
خوراكه مصطفي!
قرعه كشى در FUT 13|PS3

اين خوراكه تو و سعيده منه بدبخت بعد اونهمه پك واكردن يه اينفورم نقره اي در اوردم كه به هيچكاري نميومد وقتي هم 9كا فروختمش ديدم طرف دلال بوده همونو گذاشته 18 كا:((

آخرین ویرایش:
من چيو لو دادم؟
من قبل بازي ازت پرسيدم ممد باحال با من 10 امتياز يكسان بشن كي ميره بالا ميتوني ساعتشو نگاه كني ببيني اصلا ايندوتا اون موقع باهم بازي كردن يا نه؟

اين خوراكه تو و سعيده منه بدبخت بعد اونهمه پك واكردن يه اينفورم نقره اي در اوردم كه به هيچكاري نميومد وقتي هم 9كا فروختمش ديدم طرف دلال بوده همونو گذاشته 18 كا:((

ببخشيد اشتباه شد.
شما به محسن٠-٣ باختى و بازى بعدى رو بردى؟

محــــــــــــــــمــــــــــد :دی :دی بیا برگشتو بزنیم داداش :دی

من چيو لو دادم؟

1-حد اقل ما اینفورم درنیاوردیم!:d
2-شاید برنده شدی
3- پس اگه بردی سکت برا من:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or