جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب با اصرار حسن بازى كرديم و حسن موفق شد ٠-٢ من رو ببره!
باز هم بهش تبريك ميگم چون حق اون بود كه بره بالا!

مصطفی کوشی داداش من امادم یه اس بده دراز کشیدم هر وقت گفتی بزنیم

اون بازی نبود !! بازی بعدش بوود که دقیقه 3 اخراج شد گفتی به دلیل فریز شدن بوود و ما بازی رو تکرار کردیم
:d
وجدانا یادت نیست توو کدوم بازی اخراجی دادی ولی یادته نصری یه شوت رو چطوری بهت گل زد ؟
من از این ناراحتم واسه کاری که هیچ قانونی رو زیر پا نذاشتم دارید تیکه بار من میکنید که مثلا بردات به این دلیل بووده
بخیال به نظرم از این به بعد بازی کردن در جام این جور باشه که بعد بازی به هیچ وجه وارد حاشیه نشم باختم چه بردم صدام در نمیاد تا حذف بشم یا قهرمان بشم بعد میام از همه تشکر میکنم
والله اون بازي دستگاهم فريز كرد بعدش كه تكرار كرديم تو 3_0 تركوندي كه بازي بعدشم باختي ديگه اون بازي كه من بازيكنم اخراج شد گيريم تو 10_0 هم ميبردي بازم صعود نميكردي با اين شرايط
درضمن تيكه اي نبود والا

اقايون اشتي كردن خالي فايده نداره نفري 3 تا قرارداد به عنوان شيريني به بقيه بديد:))
لامصب بد قراردادها رفته بالا:-s

آقا چرا کسی بازیش رو برگزار نکرده!؟اگر بازی ها بدون دلیل برگزار نشده باشه،خودم تصمیم گیری میکنم!

آقا چرا کسی بازیش رو برگزار نکرده!؟اگر بازی ها بدون دلیل برگزار نشده باشه،خودم تصمیم گیری میکنم!
نه ماه رمضونه بازيها بعد افطار بايد برگزار بشه;;)
محمود بياد بازي ميكنيم

هركاربگيد كردم كانكت نميشه كه نميشه=((
بازی ها رو بزارین 12 به بعد که نت ها بهتر بشه
در مورد بازی من و سعیدم ایشون گفتم دستشون خراب شده بازی باشه امروز
تا این لحظه هم دیگه خبری ندارم ازشون

انگار سرور یوتی ترکیده
تو سایتش این ارور رو میده
[h=1]Sorry![/h]Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or