داداشي بيابزنيممصطفی کوشی داداش من امادم یه اس بده دراز کشیدم هر وقت گفتی بزنیم
ممنون داداشخوب با اصرار حسن بازى كرديم و حسن موفق شد ٠-٢ من رو ببره!
باز هم بهش تبريك ميگم چون حق اون بود كه بره بالا!
والله اون بازي دستگاهم فريز كرد بعدش كه تكرار كرديم تو 3_0 تركوندي كه بازي بعدشم باختي ديگه اون بازي كه من بازيكنم اخراج شد گيريم تو 10_0 هم ميبردي بازم صعود نميكردي با اين شرايطاون بازی نبود !! بازی بعدش بوود که دقیقه 3 اخراج شد گفتی به دلیل فریز شدن بوود و ما بازی رو تکرار کردیم :dوجدانا یادت نیست توو کدوم بازی اخراجی دادی ولی یادته نصری یه شوت رو چطوری بهت گل زد ؟:d
من از این ناراحتم واسه کاری که هیچ قانونی رو زیر پا نذاشتم دارید تیکه بار من میکنید که مثلا بردات به این دلیل بووده :dبخیال به نظرم از این به بعد بازی کردن در جام این جور باشه که بعد بازی به هیچ وجه وارد حاشیه نشم باختم چه بردم صدام در نمیاد تا حذف بشم یا قهرمان بشم بعد میام از همه تشکر میکنم :d
ممنون داداش
بازم شرمنده واسه سوئتفاهماتی که شد
نه ماه رمضونه بازيها بعد افطار بايد برگزار بشهآقا چرا کسی بازیش رو برگزار نکرده!؟اگر بازی ها بدون دلیل برگزار نشده باشه،خودم تصمیم گیری میکنم!
لامصب تو يوتي نميره
گفتم سریع همون دیشب بیا بزنیم تا نت قهر نکرده دیدی قهر کرد دیروز خوب بود من با چند تا از بکس زدم بی مشکل امروز هنوز چک نکردم اینجور که پیداس ترکیدهلامصب تو يوتي نميره
بازی ها رو بزارین 12 به بعد که نت ها بهتر بشههركاربگيد كردم كانكت نميشه كه نميشه