mamadbahal
کاربر سایت
من میتونم بازی رده بندی انجام بدم ؟ فک کردم کامل حذف شدم و طردم کردید از اینجا با کی بازی دارم حالا من هستم خبر کنید بزنیم .سلام به همه و تبريك به فيناليستها لطفا بازى سوم چهارمى و فينال رو امشب برگزار كنيد.
با خوده من گوگولی بیا بزنیممن میتونم بازی رده بندی انجام بدم ؟ فک کردم کامل حذف شدم و طردم کردید از اینجا با کی بازی دارم حالا من هستم خبر کنید بزنیم .
بازیهاتون رو انجام بدید و جام رو زودتر تمام کنید،میخوام جایزه هاتون رو بدم!!
من 2 ان میشم داداشحسن داداش من آنم بزنیم هر وقت گفتیا
خب ما هم بازیمونو کردیم که یکی از بدتزین بازیای من بود دقیقه 10 یه گل بخودی زدم دقیقه 12 هم ولیتون الکی اخراج شدو دیگه عصبانی شدم تا آخر فرت بازی کردم حسنم فول اتک کرد همه بازیکناش تو زمینه من بازی برگشت دیگه شل بودم فقط خواستم تمام بشه حیف شد الکی عصبانی شدم بازی رفت وگرنه میخواستم یه باززی قشنگی داشته یاشیماینم بازیه رده بندی
ir7lv 5 p3rsia7 0 میزبان : ir7lv
ir7lv 6 p3rsia7 1 میزبان : p3rsia7
چون داشتم رد دد ميزدم الان بيا:dمصطفی چرا دیشب فیفا بازی نمیکردی امروز هستی بزنیم؟
اورینخب من تونستم عنوان پديده اين دوره رو كسب كنم و قهرمان بشم و ديوو مارچتي توتس رو شكست بدم
بازي رفت مارچتي سعيد تونست منو 3_1مغلوب كنه
اما اين بازي برگشت بود كه پاتو تونست با سه تا هد و پالاسيو از روي نقطه پنالتي 4 تا به سعيد بزنه و سعيد فقط تونست رو اشتباه من يه گل بزنه وبازي رو 4_1 كنه به اين ترتيب من قهرمان شدم و تونستم جايزه20.000سكه اي را مال خود كنم:bighug:
آقا مبارک قهرمان و بقیه بچه ها
جام بعدی رو بزار امید جان من الان که فک میکنم مبینم لیگ آدم رو فرسوده میکنه همون جام باشه بهتره ولی اگه میشه تعداد بچه ها بزارید بیشتر باشه حالا یه جوری گروه بندی میکنیم سرگروها هم مشخص کنید به ترتیب رنک بچه ها بعد سیبل دوم هم با توجه به رنک بچه ها بزارید و همین جور تا آخر
بی احترامی نباشه الان در حالی که منو ممد قهرمانو نایب قهرمان رو شکست داده بودیم ولی نتونستیم حتی از گروه بالا بیایم