جام فیفا 13 : Ultimate Team

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب من تونستم عنوان پديده اين دوره رو كسب كنم و قهرمان بشم و ديوو مارچتي توتس رو شكست بدم
بازي رفت مارچتي سعيد تونست منو 3_1مغلوب كنه
اما اين بازي برگشت بود كه پاتو تونست با سه تا هد و پالاسيو از روي نقطه پنالتي 4 تا به سعيد بزنه و سعيد فقط تونست رو اشتباه من يه گل بزنه وبازي رو 4_1 كنه به اين ترتيب من قهرمان شدم و تونستم جايزه20.000سكه اي را مال خود كنم:bighug:
مصطفی تبریک :x
یه خسته نباشید هم به همه ی بچه ها میگم مخصوصا امید عزیز

آقا مبارک قهرمان و بقیه بچه ها

جام بعدی رو بزار امید جان من الان که فک میکنم مبینم لیگ آدم رو فرسوده میکنه همون جام باشه بهتره ولی اگه میشه تعداد بچه ها بزارید بیشتر باشه حالا یه جوری گروه بندی میکنیم سرگروها هم مشخص کنید به ترتیب رنک بچه ها بعد سیبل دوم هم با توجه به رنک بچه ها بزارید و همین جور تا آخر
بی احترامی نباشه الان در حالی که منو ممد قهرمانو نایب قهرمان رو شکست داده بودیم ولی نتونستیم حتی از گروه بالا بیایم
ممنون از تبريكت
ولي حق با ممد باحاله گروهمون اتفاقا سخت نبود برو تيم سعيد رو نگاه كن ببين مقابل شماها اين تيمو استفاده ميكرد ؟
من تونستم به اين تيم هيولا 4 تا بزنم ممدباحال تونست تيم قبلي سعيد رو ببره تو هم بابدشانسي باختي
راستي fut باز زياد نيست اميد كه نميتونه خودش fut باز بسازه بياره تو مسابقات كه ميگي زياد كنه تعداد شركت كنندگانو:d
همين محمودو هم در اخرين لحظات پيدا كرد

امید جامه بعدیرو راه بنداز ورودیه این سری هم 10000 بزار جایزه باید توپول باشه در ضمن به تیمه 4 جایزه نده

امید جامه بعدیرو راه بنداز ورودیه این سری هم 10000 بزار جایزه باید توپول باشه در ضمن به تیمه 4 جایزه نده
10كا زياده باو حساب كن تيمهايي كه اصلا صعود نميكنن خيلي ضرر ميكنن بلاخره 4 تيم يا بقول تو 5 تيم اينجوري خيلي ضرر ميكنن
ضمنا من خودم تيمم ذخيره نداره بي پولم الان:d

10كا زياده باو حساب كن تيمهايي كه اصلا صعود نميكنن خيلي ضرر ميكنن بلاخره 4 تيم يا بقول تو 5 تيم اينجوري خيلي ضرر ميكنن
ضمنا من خودم تيمم ذخيره نداره بي پولم الان:d
جایزه باید توپول باشه تازه خیلیم کمه:d

جایزه باید توپول باشه تازه خیلیم کمه:d
خب به چه قيمتي به قيمت ضرر كردن دوستات؟
درسته بازيت خوبه ولي 1%فك كن نتوني به هر دليلي از گروهت بياي بالا اونوقت 10 كا ضرر ميكني

تو بازیه برگشت من سه تا هد پشته سره هم زدم که 2تاشو مارچتی گرفت و یدونش خورد تو تیر:-o اون موقع بازی 3-1 بود اگه میرفت تو گل کارت تموم بود مصطفی و قبلشم مارچتی یدونه توپو از رو خط کشید بیرون :-oو یک تک به تک رو نمیدونم چجوری گرفت:-/مصطفی 4تا شوت به دروازه داشت که 4تاش رفت تو گل ولی من 8تا شوت به دروازه داشتم که 1دونه رفت تو گل:))ولی تبریک میگم به مصطفی که بازی رفتو برگردوند.این پاتو هم دهنه مارو سرویس کرد 3تا هد از یک جا دقیقا عینه هم زد تو گل و داور هم که دقیقه ی 88 یه پنالتی مفت به مصطفی داد و از کنار پای مارچتی رفت تو گل خیلی نزدیک بود بگیره.
دوره ی بعدی کی هست؟

قبل از هرچیز از تمام بچه ها بخصوص کسانی که به موقع بازی هاشونو انجام دادن و احترام و ادب رو در مقابل حریفاشون رعایت کردند خیلی خیلی تشکر میکنم،خوشبختانه همه بچه ها یکدست و یکدل بودن و همه نشون دادن چقدر با معرفت و با فرهنگ هستند،حالا در این بین بعضی ها کمی شیطنت کردن،بعضی ها دلخور شدن،بعضی ها هم در کمال ادب رفتار کردن من از همین جا از همتون عذرخواهی میکنم اگر به کسی جسارتی شد یا دستوری داده شد فقط در چهارچوب مسابقات بوده وگرنه ما هممون مثل همدیگه هستیم.اما نهایت و هدف این بود که دور هم باشیم و شاد باشیم.
در مورد جام بعدی هم،حقیقتا دوست دارم جام بزارم اما تو این جام یه چیزهایی دیدم و یه چیزهایی حس کردم که حقیقتا کمی دلسرد شدم.مثلا 10 بار تو تاپیک زمان بازی و همه چیز ذکر میشه حریف یکی از بچه ها حاضر نمیشه!باز 24 ساعت فرصت داده میشه باز هم بدون هیچ دلیلی حاضر نمیشه،خوب اینطوری با اعصاب و وقت دوستان بازی میشه! اگر قرار باشه جامی گذاشته بشه باید همه مسابقاتشونو به موقع انجام بدن در غیر اینصورت با اولین غیبت به کل از مسابقات حذف میشن!
------------------------------
خوب بعد از این مقدمه نسبتا طولانی،جا داره به 4 تیم اول و مصطفی بعنوان قهرمان تبریک بگم،لطفا آیتم هایی که میزارید رو به شکل زیر معرفی کنید تا من امشب جایزه تون رو منتقل کنم.
نوع آیتم :
قیمت حداقل :
قیمت حداکثر Buy now : که همون مبلغ جایزه است!
اسم تیمتون : که از همه مهمتره!
-----------------------------------
برای انتخاب تیم اخلاق هم خیلی فکر کردم و دیدم این مقام شایسته محمد باحال و محسن هستش.از این 2 دوست خوبم هم بسیار ممنونم که واقعا همکاری کردن.
اما بی اخلاق ترین تیم رو اسمش رو میزارم محفوظ پیش خودم بلکه به خودش بیاد و با بچه ها همراه بشه .......
----------------------------------
در مورد جام بعدی هم بگم که فعلا پیشنهاداتتون رو در مورد قوانین و شرایط جام بدید تا من هم یه کمی فکر کنم تا انشالله در صورت مساعد بود اوضاع جام رو برگزار کنم.
--------------------------------
خسته نباشید...

خب به چه قيمتي به قيمت ضرر كردن دوستات؟
درسته بازيت خوبه ولي 1%فك كن نتوني به هر دليلي از گروهت بياي بالا اونوقت 10 كا ضرر ميكني
مگه من گفتم قهرمان میشم یا میام بالا ولی تمام کیف جایزه اینه که زیاد باشه و همراه با ریسک

- - -ویرایش - - -

مگه من گفتم قهرمان میشم یا میام بالا ولی تمام کیف جایزه اینه که زیاد باشه و همراه با ریسک
داداش راه بنداز مسابقاتو بعدش ورودی جام بعدو از روی جایزه دوستان کم کن که دوباره مالیات نخوره بهش
همه چشم انتظار توییم:d

اميد راست ميگه بعضيا گشاد بازي درميارن حاضر نميشن
ممدباحال هم واقعا نشون داد بازيكن اخلاق هست چون اگه يادتون باشه اون اوايل 5 كا قرض داد به محمود و نشون داد جوان مرده:d

اميدجون اينو باي نوي كن بيزحمت
تيم REAL MADRID CF
ايتم=توپ اديداس
باي نو=20كا
بيد=19.750

نوع آیتم:بازیکن برنز
قیمت حداقل :9900
قیمت حداکثر :10000
اسم تیم :best player
مشخصات بازیکن
پست=rm
ترکیب=2-2-4
لیگ=npower league 2
باشگاه=barent

نوع آیتم:بازیکن برنز
قیمت حداقل :9900
قیمت حداکثر :10000
اسم تیم :best player
مشخصات بازیکن
پست=rm
ترکیب=2-2-4
لیگ=npower league 2
باشگاه=barent
سعيد بازيكن نذار چون پيدا كردنش خيلي سخته من الان توپ اديداس پريداتور گذاشتم 5 6 تا بيشتر نيست ولي بازيكن زياده لوگوي باشگاه طلايي بذار يا پيراهن باشگاه طلايي RARE خيلي بهتره

اميد راست ميگه بعضيا گشاد بازي درميارن حاضر نميشن
ممدباحال هم واقعا نشون داد بازيكن اخلاق هست چون اگه يادتون باشه اون اوايل 5 كا قرض داد به محمود و نشون داد جوان مرده:d

اميدجون اينو باي نوي كن بيزحمت
تيم REAL MADRID CF
ايتم=توپ اديداس
باي نو=20كا
بيد=19.750

توپ سیاهه مال توئه یا سفیده!؟

تيم : arsenal
ايتم : توپ ادیداس f50
باي نو=7500
بيد=7400
دستت بنده اینم بزن:d

نفر چهارم تا امشب فرصت داره آیتم بزاره در غیر اینصورت من جایزه شو میدم به تیم اخلاق!!

- - -ویرایش - - -

جایزه 3 نفر اول بهشون تقدیم شد،مبارکشون باشه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or