فرازم عزيز:dمن با جناب فرزین بازی کردم
اول میزبان من ۵-۲ میزبان ایشون ۲-۱ باختم
آقا دفاع ۵ نفرت بد جوری رو اعصابه نمیشه تو دفات بازی کرد پاسا پشت دفاع نمیتونستم بدم منم تمام بازیم روی این روشه
در کل بازیتون خوب بود
بازی به جه صورته ؟
جدول بزارید مشخص شه
لیگه یا حذفی ؟
والا منم وقتی انلاین بود پیام دادم که چرا نمیاید اقای B I J A N EBL یا انصراف نمی دید اما ایشون جواب ندادن ما هم موندیم تو امپاز(اونم نه امپاز،امپاااز) حالا اگه ایشون نمی خوان بیان یه بنده خدای دیگه رو بزارم جاشون باعث تاخیر بازی ها دارن می شن بقیه چی می گناینم از جریانه ما
اقا بیژن ساعت 6:50 دقیقه پیام دادن گفتند الان بیا بزنیم منم گفتم الان وقته افطاره و منم گشنمه و اینا ولی چون اصرار کرد با این که مهمون داشتیم ان شدم
گفتند قوانین رو که میدونی اینوایت بده منم دادم 5 دقیقه منتظر بودم اخر ایشون افلاین شدن
اگه نمیخاستین بیاین چرا ما رو ضایع میکنی جلو مهمونا؟
والا منم وقتی انلاین بود پیام دادم که چرا نمیاید اقای B I J A N EBL یا انصراف نمی دید اما ایشون جواب ندادن ما هم موندیم تو امپاز(اونم نه امپاز،امپاااز) حالا اگه ایشون نمی خوان بیان یه بنده خدای دیگه رو بزارم جاشون باعث تاخیر بازی ها دارن می شن بقیه چی می گن
آقا مبتدی ها رو هم راه میدین ؟ :d منم هستم
PSN ID : Ahmad_74
تیم : بایرن مونیخ
پ.ن : در مورد قانون 8 شب یه تجدید نظر لازمه چون من جز روز های تعطیل اون ساعت خونه نیستم
برای سلامتی AhN قهرمان 3 دوره مسابقات فیفای برره صلوات
ممنون راستی فردا صبح امیدوارم شما دوتا بازی کنید اخه یکیتون می گه اون منو سرکار گذاشت یکی می گه اون لطفا قضیه رو ادامه دار نکنید و صبح بازی کنیدجزئیات پ.خ شد .
ی جوری میگید به بازی فراخوندم()انگار تاحالا من نمیومدمسلام
خلاصه بعد از 2 روز تلاش شبانه روزی آقا مهدی روزه دار و مومن را به بازی فراخوندم که بازی اول میزبان من بودم و با اینکه لگ بود از سمت بنده چون بازی عقب افتاده بود انجام دادم و بازی با نتیجه زیر تا دقیقه 87 ادامه پیدا کرد ( 2 - 0 ) آقا مهدی منو برد .
بازی دوم آقا مهدی میزبان شد که تا دقیقه 88 بازی ( 1 - 0 ) بنده بردم .
ایشون در بازی اول که 87 قطع شد هیچگونه اعتراضی نکردند اما بازی دوم 88 قطع شد و عقب بود ایشون اعتراض کردند که بنده هم میسپارم به مدیر بخش جناب kritooos
تیم بنده پرتغال
تیم آقا مهدی بارسلونا
یاعلی
دوست عزیز بازی اول من اعتراض نکردم چون شبه قبل 10 دقیقه زده بودیم دوما از دستی قطع نشد که ی دفعه ای ارتباطمون قطع شد
ولی بازی دوم شما رفتی بیرون
اوکی هر جور راحتیداولاً من دوست عزیز شما نیستم . 2 روزه همش التماس می کنم بیا برای بازی شبم که نزدیک ساعت 1 بود اومدیم گفتم لگ داره من دارم پیغام میدم xmb هستم شما دقیقه 4 برداشتی توپو میزنی دروازه میگم آقا لگ داره من اینورم دارم پیغام می نویسم شما میگی دقیقه 10 گل زدم من کلاً با شما هیچ حرفی ندارم .
هرچی مدیر و استارتر تصمیم بگیره اونه شما هم لطف کن پیغام نده اینجا بحثو منحرف نکن .
بازی هم میکنی جدا از این نتایج بیا دوستانه با تیم تخصصی خودم بهت بگم چندن چندی ....
یاعلی موفق باشی .