جام فیفا 13 خلیج همیشه فارس (جایزه دار)

نه ماله من ارجیناله برای چی بن بشم کلا نتم به سایتای yahoo , google ,ps وصل نمیشه
یعنی چی پس بازیتون چی می شه لطفا دوباره امتحان کنید

- - -ویرایش - - -

شماره ها به هم گروه ها ارسال شده ؟
بله اون رو خودم به حریفتون می دم
فعلا باید امیدوارم باشی امروز بازی ها به خوبی انجام شه

جام به این میگن لا اقل سرو ته داره ... دستشونم درد نکنه
دیروز این یوزر http://forum.bazicenter.com/members/99006/ به من پیام داد بیا جام ... وبلاگ و تشکیلاتی هم داشت شماره مارو هم گرفت : fifa13cup
امروز صبح جامشون شروع شد و 2 ساعت بعدم کاپ و دادن
لطفا هرکی با مامانی قهره جام نندازه ...

sms دادم ولی جواب ندادن
والا ما چیکار کنیم منتظر بمونید در صورت جواب ندادن طبق قوانین ایشون به لیست سیاه ارسال می شود و بازی رو شما 6-0 می برید

- - -ویرایش - - -

کدوم بازی ها ؟
لطفا صفحه اصلی رو ببینید امروز بازی گروه D است

والا ما چیکار کنیم منتظر بمونید در صورت جواب ندادن طبق قوانین ایشون به لیست سیاه ارسال می شود و بازی رو شما 6-0 می برید

- - -ویرایش - - -

لطفا صفحه اصلی رو ببینید امروز بازی گروه D است

داداش خسته نباشی ما ظهر با این دوستمون dani000z بازی کردیم ولی کلا گروه ها عوض شد.
الان هم از اول با دوستمون babakfiriz بازی کردم که بازی اول 3-0 به نفع من شد(بردم) و بازی دوم هم 5-3 به نفع من شد(بردم)

داداش خسته نباشی ما ظهر با این دوستمون dani000z بازی کردیم ولی کلا گروه ها عوض شد.
الان هم از اول با دوستمون babakfiriz بازی کردم که بازی اول 3-0 به نفع من شد(بردم) و بازی دوم هم 5-3 به نفع من شد(بردم)
سلامت باشی تایپک پس از بازی اون دو بزرگوار تو گروهتون اپدیت می شه

آقا اگر amirarsenal یا
mhfifa
نمیان آقا محمد MH_MSV رو جایگزین کن

عزیزم این اقا از اول بوده اما شمارش رو نداده بنده خیلی بهشون فرصت دادم نه انصراف دادن نه چیز دیگه و هیچی تا حالا نگفتن اگه شمارش رون رو بدن من دوباره واردش می کنم

عزیزم این اقا از اول بوده اما شمارش رو نداده بنده خیلی بهشون فرصت دادم نه انصراف دادن نه چیز دیگه و هیچی تا حالا نگفتن اگه شمارش رون رو بدن من دوباره واردش می کنم

محمد تخص نشو دیگه ... شماره بده

سلام
آقا شرمنده اگه ممکنه من رو حذف کنید
امروز تلفن خونه از غروب قطع شده ... نت ندارم
تا 72 ساعت دیگه فکر کنم درست بشه

پس الان از ناسا نت قرض گرفتی ؟ :d

چشم حذف میشید فقط باید نصف هزینه پرداخت بشه

سلام
آقا شرمنده اگه ممکنه من رو حذف کنید
امروز تلفن خونه از غروب قطع شده ... نت ندارم
تا 72 ساعت دیگه فکر کنم درست بشه
مطمعنید اگه هستید حذف کنم اگر هم فکر می کنید تا دوشنبه درست می شه به اخرین بازی جاتونو عوض کنم

خیلی تاپیک قاتی پاتی و شلوغ شده. پست اول رو اگه میشه با چیزایی که باید گفته میشه ویرایش کنید.
بعد اینکه چرا گروه دوم 6 نفر توشن؟
خب اینایی که اضافه میان گروه هارو اضافه تر میکنیم دیگه.
AhN @
این قضیه نصف هزینه چه صیغه ایه؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or