یعنی چی پس بازیتون چی می شه لطفا دوباره امتحان کنیدنه ماله من ارجیناله برای چی بن بشم کلا نتم به سایتای yahoo , google ,ps وصل نمیشه
بله اون رو خودم به حریفتون می دمشماره ها به هم گروه ها ارسال شده ؟
یعنی چی پس بازیتون چی می شه لطفا دوباره امتحان کنید
- - -ویرایش - - -
بله اون رو خودم به حریفتون می دم
فعلا باید امیدوارم باشی امروز بازی ها به خوبی انجام شه
والا ما چیکار کنیم منتظر بمونید در صورت جواب ندادن طبق قوانین ایشون به لیست سیاه ارسال می شود و بازی رو شما 6-0 می بریدsms دادم ولی جواب ندادن
لطفا صفحه اصلی رو ببینید امروز بازی گروه D استکدوم بازی ها ؟
والا ما چیکار کنیم منتظر بمونید در صورت جواب ندادن طبق قوانین ایشون به لیست سیاه ارسال می شود و بازی رو شما 6-0 می برید
- - -ویرایش - - -
لطفا صفحه اصلی رو ببینید امروز بازی گروه D است
سلامت باشی تایپک پس از بازی اون دو بزرگوار تو گروهتون اپدیت می شهداداش خسته نباشی ما ظهر با این دوستمون dani000z بازی کردیم ولی کلا گروه ها عوض شد.
الان هم از اول با دوستمون babakfiriz بازی کردم که بازی اول 3-0 به نفع من شد(بردم) و بازی دوم هم 5-3 به نفع من شد(بردم)
عزیزم این اقا از اول بوده اما شمارش رو نداده بنده خیلی بهشون فرصت دادم نه انصراف دادن نه چیز دیگه و هیچی تا حالا نگفتن اگه شمارش رون رو بدن من دوباره واردش می کنمآقا اگر amirarsenal یا
mhfifa
نمیان آقا محمد MH_MSV رو جایگزین کن
عزیزم این اقا از اول بوده اما شمارش رو نداده بنده خیلی بهشون فرصت دادم نه انصراف دادن نه چیز دیگه و هیچی تا حالا نگفتن اگه شمارش رون رو بدن من دوباره واردش می کنم
سلام
آقا شرمنده اگه ممکنه من رو حذف کنید
امروز تلفن خونه از غروب قطع شده ... نت ندارم
تا 72 ساعت دیگه فکر کنم درست بشه
مطمعنید اگه هستید حذف کنم اگر هم فکر می کنید تا دوشنبه درست می شه به اخرین بازی جاتونو عوض کنمسلام
آقا شرمنده اگه ممکنه من رو حذف کنید
امروز تلفن خونه از غروب قطع شده ... نت ندارم
تا 72 ساعت دیگه فکر کنم درست بشه