kritooos کاربر سایت Aug 5, 2013 #152 نوشته شده توسط AhN: من دیگه بازی ندارم ؟ بیشتر... چرا معلومه دارید کمی صبر کنید اعلام می شه
kritooos کاربر سایت Aug 5, 2013 #154 نوشته شده توسط ali_figo2002: بازی ما چی شد تکلیفش!؟ بیشتر... پ.خ شد
kritooos کاربر سایت Aug 5, 2013 #156 نوشته شده توسط faraz1999: بازی دوم من با کی؟ بیشتر... اعلام می شه
pesarbache کاربر سایت Aug 5, 2013 #158 نوشته شده توسط king76: نتیجه ی بازی دوم ما همونه؟ قرار بود عوض شه که چی شد پس؟ بیشتر... داداشی توهم اینقدر کشش نده دیگه.بذار بازیا پیش برن دمت گرم.انشا.. که صعود میکنی از گروهت.
نوشته شده توسط king76: نتیجه ی بازی دوم ما همونه؟ قرار بود عوض شه که چی شد پس؟ بیشتر... داداشی توهم اینقدر کشش نده دیگه.بذار بازیا پیش برن دمت گرم.انشا.. که صعود میکنی از گروهت.
Dani.dead کاربر سایت Aug 5, 2013 #159 دوست عزیز تو جدول اشتباهی رخ داده من هر دو بازی اولم رو بردم ۱ - ۰ و ۶ - ۱ بردم اما تو جدول اشتباه شده
دوست عزیز تو جدول اشتباهی رخ داده من هر دو بازی اولم رو بردم ۱ - ۰ و ۶ - ۱ بردم اما تو جدول اشتباه شده
kritooos کاربر سایت Aug 5, 2013 #160 نوشته شده توسط Dani.dead: دوست عزیز تو جدول اشتباهی رخ داده من هر دو بازی اولم رو بردم ۱ - ۰ و ۶ - ۱ بردم اما تو جدول اشتباه شده بیشتر... مطمئن هستید که بازی رفت و برگشت شما بردی؟
نوشته شده توسط Dani.dead: دوست عزیز تو جدول اشتباهی رخ داده من هر دو بازی اولم رو بردم ۱ - ۰ و ۶ - ۱ بردم اما تو جدول اشتباه شده بیشتر... مطمئن هستید که بازی رفت و برگشت شما بردی؟
pesarbache کاربر سایت Aug 5, 2013 #161 نوشته شده توسط Dani.dead: دوست عزیز تو جدول اشتباهی رخ داده من هر دو بازی اولم رو بردم ۱ - ۰ و ۶ - ۱ بردم اما تو جدول اشتباه شده بیشتر... من از پست اول نگاه کردم نتیجه هارو زدم.اونجا اشتباه نوشته شده.چشم درستش میکنم.
نوشته شده توسط Dani.dead: دوست عزیز تو جدول اشتباهی رخ داده من هر دو بازی اولم رو بردم ۱ - ۰ و ۶ - ۱ بردم اما تو جدول اشتباه شده بیشتر... من از پست اول نگاه کردم نتیجه هارو زدم.اونجا اشتباه نوشته شده.چشم درستش میکنم.
kritooos کاربر سایت Aug 5, 2013 #162 نوشته شده توسط pesarbache: من از پست اول نگاه کردم نتیجه هارو زدم.اونجا اشتباه نوشته شده.چشم درستش میکنم. بیشتر... اره 1-6 جابه جا شده درست شد
نوشته شده توسط pesarbache: من از پست اول نگاه کردم نتیجه هارو زدم.اونجا اشتباه نوشته شده.چشم درستش میکنم. بیشتر... اره 1-6 جابه جا شده درست شد
Dani.dead کاربر سایت Aug 5, 2013 #165 نوشته شده توسط kritooos: مطمئن هستید که بازی رفت و برگشت شما بردی؟ بیشتر... نه پس کرم دارم ، دروغ میگم که بیام اول ...... !!
نوشته شده توسط kritooos: مطمئن هستید که بازی رفت و برگشت شما بردی؟ بیشتر... نه پس کرم دارم ، دروغ میگم که بیام اول ...... !!