pesarbache
کاربر سایت
انجام شد بازی
۴ - ۱ و ۲ - ۱ بردم هر دو بازی رو
داداش با کی بازی کردی که تو جدول وارد کنم؟انجام شد بازی
یعنی چی اقا شما با کی بازی کردی؟؟!!!!اقا شما با کی بازی کردی؟!!!
چرا تو پست اول زده با من؟
من هر چی پیام دادم شما نیومدی تو بازی با کی بازی کردید
پ.ن:استارتر ایشون با من بازی نکردن احتمالا با اقا بیژن بازی کردن
اقا من ایشون رو ظهر اد کردم الان ان شدم دیدم انلاینن پیام دادم اگه وقت دارید بازی کنیمیعنی چی اقا شما با کی بازی کردی؟؟!!!!
انجام شد بازی
داداش شما پست اول رو نمی خونی می خوای همه همینجوری بیان باهم بازی کنن خب داداش من شما رو با یکی دیگه انداختم بعد شما با ایشون بازی کردین اصلا به پست اول یه نگاهی بندازین
رفت : dani000pz 4-1 bijan_ast(میزبان)
برگشت : bijan_ast 1- 2 dani000pz (میزبان)باتشکر از دوست عزیزمون که واقعاً سرساعت آماده شد .
شما باید واستید نا bijan ast بازیش رو با رغیبش بکنه بعدالان من بازی بعدیم رو با کی بکنم؟
ممنون از همکاریتونسلام
طبق پ.خ استارتر بنده بازی دومم رو طبق جدول انجام دادم .
bijan_ast 4 -VS- 0 footfifa76 ( میزبان )
footfifa76 1 -VS- 2 bijan_ast ( میزبان )
باتشکر
پ.نه.پ ادامه نداره خب معلومه ادامه داره یه مفر باید قهرمان شه دیگهبازی بعدی من با کیه ؟
هنوز گروه ادامه داره ؟
اول اینکه من دارم برای همه هماهنگ می کنم و حالا یدونه اشتباهی فرستادم دوم اینکه بازی با King رو حتما انجام بدید نباید باعث تاخیر بشیداقا bijan به من اس ام اس داد گفت بازیم با شماست گفتم او کی شما کی هستید ؟ گفت bijan گفتم او کی من رو ادد کن
ادد کرد بازی کردیم بازی اول ۴ - ۱ بردم بازی دوم ۲ - ۱
بازی اول هم که با footfifa بود که بازی اول رو ۶ - ۱ و بازی دوم رو ۱ - ۰ بردم
خب حالا مشگل کجاست ؟
الان من با bijan و footfifa بازی کردم یه بازی دیگه با king دارم که اگه بشه الان بازی کنم چون تا ۴۰ دقیقه دیگه میرم ۴شنبه میام
اگه هم مشگلی بوده از شما دوست عزیز kirtooos بوده که شماره ی منو اشتباهی واسه bijan فرستادی
دوست عزیز اقای استارتر این شماره ی bijane 09373...304 که من باهاش بازی کردم من الان یه بازی دیگه فقط دارم که با king هست
پ.نه.پ ادامه نداره خب معلومه ادامه داره یه مفر باید قهرمان شه دیگه