هه با خودم بازی دارید بزار ببینم شما کی می تونید:d
با کی خوب ؟
- - -ویرایش - - -
این دونفر p3rsia7_striker-amirarsenal دارن باعث تاخیر گروه A می شن سریعتر بازی رو انجام دهید بقیه هم تذکر بدن تا تاخیری صورت نگیره
هه با خودم بازی دارید بزار ببینم شما کی می تونید:d
با کی خوب ؟
پ.خ شداستارتر اگه میشه لطف کنید شماره ی فوتفیفا رو برای من بفرستید برای هماهنگی
گفتم که من رو حذف کنید من تا فردا شب دستگاه ندارم اگه میشه خب این دوتا بازی رفت و برگشته من رو 3 0 بزن برا دوستمون بازیا بعدی میرسمهه با خودم بازی دارید بزار ببینم شما کی می تونید
- - -ویرایش - - -
این دونفر p3rsia7_striker-amirarsenal دارن باعث تاخیر گروه A می شن سریعتر بازی رو انجام دهید بقیه هم تذکر بدن تا تاخیری صورت نگیره
شرمنده دوستان من نتونستم نتیجه را تو سایت اعلام کنمسلام منم با این دوستمون tizhoosh بازی کردم که بازی اول
ALIx COMMANDER 2 -2 TIZHOOSH
و بازی دوم
ALIx COMMANDER 2 - 1 TIZHOOSH
مرسی
شما این همه اومدی حالا می گی نیستم خب من نوشتم اگر بازی هاتون پیش بره نباید بیرون بیاد با این کار برنامه هم صدمه می بینهمن تاشنبه نيستم و نميتونم بازي كنم. خلاصه ببخشيد ديگه.
امین جان چرا جدول تغییری نکرد؟سلام منم با این دوستمون tizhoosh بازی کردم که بازی اول
ALIx COMMANDER 2 -2 TIZHOOSH
و بازی دوم
ALIx COMMANDER 2 - 1 TIZHOOSH
مرسی
درست شد لطفا بازی ها رو انجام دهیدامین جان چرا جدول تغییری نکرد؟
شماره موبایل پ.خ شد بقیه اعضا نمی خوان بازی هاشون رو بکن بعدش به من میگن بازی ها رو فشرده تر کن خب کردم برای همه اعضا 200 بار پیام فرستادم سریعتر بازی ها رو بقیه انجام دهناقا من اومدم
یه سوال ؟ من الان فقط باید با king بازی کنم دیگه درسته ؟
اگه اینجوری هست از استارتر درخواست مکنم مه شماره و پی اس ان رو برام بفرستند
مرسی
من فردا بازی میکنمشماره موبایل پ.خ شد بقیه اعضا نمی خوان بازی هاشون رو بکن بعدش به من میگن بازی ها رو فشرده تر کن خب کردم برای همه اعضا 200 بار پیام فرستادم سریعتر بازی ها رو بقیه انجام دهن