جاستین ریچمند ND را به مقصد Riot Game ترک کرد

Behrooz

کاربر سایت
Uncharted_4_logo.jpg

Richmond که به عنوان کارگردان Uncharted 4 در ناتی داگ مشغول به کار بود، تایید شده که این استودیو را ترک کرده است.

وی در گفت و گویی با IGN در این خصوص اظهار داشته است: "در واقع این تصمیم خودم بود که استودیو را ترک کنم." وی اضافه کرد: "من عاشق این کمپانی و آدم هاش هستند و مطمئنم که در آتی هم اونا به ساخت بازی های عالیشون ادامه خواهند داد. خبر خوب هم اینه که بعد از بررسی های دقیق به این نتیجه رسیدم که به Riot Games بپیوندم. کارهای خیلی نوآورانه ای دارند انجام میدهند که منم واقعا مشتاقم در کارهاشون سهیم باشم."

قبل از آن نیز وی در نقش کارگردان Uncahrted 3 و همچنین سوپروایزر بخش مولتی پلیر Uncahrted 2 در ND مشغول به کار بود.

[Source]

آخرین ویرایش:
بوی فتنه به مشام میرسه ! :| آدم دیگه میترسه سایت ها رو باز کنه انقدر از این خبرها میاد !
تنها چیزی که نگرانی من رو کم میکنه ، مطلبی هست که IGN چند وقت پیش در مورد ND نوشته بود. توی یه بخش از مطلب به نقل از یکی از افراد ND گفته شده بود که این استودیو زمان انتقال از PS2 به PS3 دارای 60،70 کارمند بوده که تقریباً 25 نفرشون در عرض یک سال از استودیو خارج شدن ! دیگه بگذریم از دو تا کله گنده استودیو که اون رو تأسیس کردن یعنی Andy Gavin و Jason Rubin که هر دو سال 2004 از ND خارج شدن. امیدوارم این اتفاقات اخیر هم مثل اون زمان باشه و تأثیر منفی روی ND نذاره.
نمیدونم این وسط چرا کسی کاری به PD نداره. الآن که بازار جدا شدن و اخراج و ... داغ هست ، یه تغییر و تحولی هم اونجا بدن. :|

خوب قضیه PD یکم متفاوته اونا عادت ندارن از چیزی دل بکنن. ولی اگه خبر بیاد که ماشینای استاندارد رو از PD جمیعا اخراج کردن من خیلی خوشحال میشم دیگه سابقشون از خود یامائوچی داره بیشتر میشه:d

ولی خارج از شوخی من از هیچ کدوم از این اخراجا احساس نگرانی نکردم بجز کارگردان UC4 کلا عوض شدن کارگردان اونم وسط یه پروژه 3 ساله خیلی جالب بنظر نمیاد. گرچه تو ND قحط الرجال به کل بی معنیه

برای اونایی که نمی دونن : ND با Riot کلا یه خیابون فاصله داره :d

جاستین همونطور که می دونین مالتی آنچارتد2 رو درست کرد و کلا تو مالتی کارش درسته رفتنش به Riot کاملا منطقی به نظر می رسه !

Andy و Jason استیدو رو به سونی فروختن خودشون رفتن چون کار دیگه ای نداشتن اونجا .
من که میگم اینا PD رو کمپلت تعطیل کردن صداشو در نمیارن :)) .

امیرعلی جاستین درست کرده مولتی UC2 ؟؟ باو من امیدوار بودم UC4 مولتیش عین UC2 باشه واقعا خیلی خیلی سرتر از UC3 هست !

کلا من تو UC4 ازش 4 تا انتظار دارم امیدوارم نا امیدم نکنه !

۱ - یک مولتی فوق العاده در حد UC2

۲ - عرضه بهترین گرافیک تا اینجای نسل که آدم بگه Wow

۳ - داستان خوب و فراگیر که مثل نسخه ی 3 تکراری نباشه

۴ - پیشرفت های کمی تو گیم پلی

خبر هیچ کدوم از این رفت و امد ها اصلا برام مهم نبوده ... ولی دعا میکنم هیچ وقت همچین خبری در مورد بروس یا نیل نشنویم ... چون یه نابودی چند طرفه ست ... ناتی ... نیل یا بروس ... گیمر

برای اونایی که نمی دونن : ND با Riot کلا یه خیابون فاصله داره :d

جاستین همونطور که می دونین مالتی آنچارتد2 رو درست کرد و کلا تو مالتی کارش درسته رفتنش به Riot کاملا منطقی به نظر می رسه !

Andy و Jason استیدو رو به سونی فروختن خودشون رفتن چون کار دیگه ای نداشتن اونجا .
من که میگم اینا PD رو کمپلت تعطیل کردن صداشو در نمیارن :)) .
اصلا منطقي به نظر نميرسه LoL سبكش Moba هست.

من هرچی فکر میکنم که چرا اینا یا دارن با پای خودشون میرن یا اخراج میشن اصلاً نمیتونم دلیلشو به مشکل از طرف خود سونی ربط بدم چون اکثر استودیو های third party که دارن از PS4 و کار کردن باهاش تعریف میکنن ، از اونور بارها و بارها از first party های سونی ( همین اخیراً تهیه کننده ی inFamous SS ) شنیده ایم که سونی پابلیشر خیلی خوبیه و تو کارهاشون اختیار عمل کامل دارن و سونی تو پروژه هاشون دخالتی نمیکنه ؛ مگه اینکه اون پروژه اونقدر افتضاح باشه که 3 بار ریبوت بشه ولی حتی بعد از این همه مدت به مرحله ی معرفی هم نرسه!! طبیعیه که سونی تو این مرحله بیاد اختیار عمل رو از اون طرف بگیره و بگه برو تو یه قسمت دیگه مشغول شو! حالا اون طرف یا قبول میکنه یا مثل Stig میذاره میره.
ولی بازم با این اوصاف رفتن Amy رو نمیتونم درک کنم!! مهره ی خیلی خوبی بود و قبولش داشتم برعکس ریچموند که زیاد اهمیت نداشت واسم هرچند به نظرم میتونه تو روند کلی UC4 اختلال ایجاد کنه.

بعید میدونم رفتن کارگردان های ND و SSM و Evo و SP + بقیه(اعضای GC و جک ترتون و...) , ربط به پروژه ی میلیون دلاری یه نفر داشته باشه

بعید میدونم رفتن کارگردان های ND و SSM و Evo و SP + بقیه(اعضای GC و جک ترتون و...) , ربط به پروژه ی میلیون دلاری یه نفر داشته باشه
شما مقاله رو کاملشو خوندی؟ :|
اون فقط یه مورد بود، نگفته بود همشون به اون ربط داره که، بازم توضیح داده بود

پَ نَ پَ توقع داری اجراج و جدایی این همه ادم از استودیوهای مختلف که فاصله قاره ی باهم دارن "یک" دلیل مشترک داشته باشه !!.

دقيقا همين طور هست كه گفتي .
هركدومشون دلايل مخصوص به خودش رو داشته و يكي از افراد نزديك به سوني هم اين دلايل رو گفته .
http://forum.bazicenter.com/thread87469/

بالفرض من خریدار این قضیه اتفاقات تصادفی که به طرز عجیبی مثل وقایع سوپ اپرا هست باشم, هنوز توضیحی در مورد جدا شدن کارگردان ساکرپانچ و جک ترتون داده نشده.

لول@جاستین, ایمی رو مثل مامان خودش میدونسته برای همین رفته RG !!

بالفرض من خریدار این قضیه اتفاقات تصادفی که به طرز عجیبی مثل وقایع سوپ اپرا هست باشم, هنوز توضیحی در مورد جدا شدن کارگردان ساکرپانچ و جک ترتون داده نشده.

حالا شما ببخششون، میگم دفعه بعد اول با شما مشورت کنن :d (یه جوری میگی توضیح ندادن انگار وظیفشون بوده :d)
جدایی نویسنده uncharted ضربه سنگین تری وارد کرد احتمال اینکه با هم اختلاف داشتن هم هست
هر از چند گاهی میای یه چیزی می گی و میری :d حداقل یه "احتمالا" یا "این حدس منه" بزن تنگه نظراتت :d (منظورم اون بخش اول صحبتت هست :d)

دوسته عزیز اولا در مورد ساکرپانچ کارگردان نبوده طراح بوده, دوما . نمیشه که همه رو به بند کشید . از 343i و respawn و crytek هم طراح ارشد به ناتی داگ اومده . اونوقت باید منتظر باشیم مدیرایه اون استودیو بیان توضیح بدن دلیلش چیه تا شما بری کنسول بخری؟‍!!

حالا جاستین اونو ننش بدونه یا باباش مثلا واسه تو چه فرقی داره حقیقت اینه . گذاشته رفته

احتمالا کیفیت U4 در اون حدی که باید نبوده و کارگردان بازی عوض شده در کل با این وضعیت اصلا دوست ندارم بازی به این زودیا عرضه شه امیدوارم یه تاخیر یکی دوساله بخوره بازی تا تو اون حدی بشه که اسم آنچارتد رو بشه روش بذاری
پ ن:اصلا فکر نمیکردم کار ناتی داگ و U4 به اینجا برسه که بگم دوست ندارم فعلا عرضه بشه:( خودمم زیاد با U3 حال نکردم اما خوب اصلا درست نیست وسط پروژه ی ساخت یه بازی کارگردان و خالقش بازیرو ول کنن یادش به خیر موقع معرفیش چه قدر خوشحال بودیمو خودمونو برای یه نمایش طوفانی تو E3 اماده کرده بودیم اما الان ...
پ ن2:سونی باید یه فکری به حال مدیریت استدیوهای داخلیش کنه بر عکس نسل قبل تا اینجا که خیلی ضعیف عمل کردن تو پروژه هاشون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or