جاستین ریچمند ND را به مقصد Riot Game ترک کرد

Behrooz

کاربر سایت
Uncharted_4_logo.jpg

Richmond که به عنوان کارگردان Uncharted 4 در ناتی داگ مشغول به کار بود، تایید شده که این استودیو را ترک کرده است.

وی در گفت و گویی با IGN در این خصوص اظهار داشته است: "در واقع این تصمیم خودم بود که استودیو را ترک کنم." وی اضافه کرد: "من عاشق این کمپانی و آدم هاش هستند و مطمئنم که در آتی هم اونا به ساخت بازی های عالیشون ادامه خواهند داد. خبر خوب هم اینه که بعد از بررسی های دقیق به این نتیجه رسیدم که به Riot Games بپیوندم. کارهای خیلی نوآورانه ای دارند انجام میدهند که منم واقعا مشتاقم در کارهاشون سهیم باشم."

قبل از آن نیز وی در نقش کارگردان Uncahrted 3 و همچنین سوپروایزر بخش مولتی پلیر Uncahrted 2 در ND مشغول به کار بود.

[Source]

آخرین ویرایش:
فک کنم کاز هیرای :d
خوشحال میشم آنچارتد کلا کنسل بشه!
نباید و اصلا نبایددددددد نیل و بروس رو وارد این بازی بکنن! بذارید اونا اون چیزی رو که می خوان بسازن!
آنچارتد متای 70 و خورده ای نبینیم بلند صلواتتتتتتتتت!
خیالت راحت آنچارتدو اگه آبدارچیه ناتی داگم بسازه اون متاها رو نمیبینی :d بعید هم هست که نیل و بروس وارد این داستان بشن ! پس فقط سونی باید حداقل یه کارگردان حرفه ای دوباره بیاره که جا پر بشه :|
میدونم توهم هست ولی ای کاش مثلا یکی مثل دیوید جفی رو میاورد برا کارگردانی :d آخرین عکسی هم که ازش دیده بودم مجسمه ی جک اند دکستر اون گوشه اتاقش بود !

Uncharted و متای 70 ؟!! سونی از کار ND ناراضی باشه ؟!!! اصلاً داریم ؟!
فکر کنم خیلی خیلی خیلی خیلی دیگه دوستان Amy Hennig و Justin Richmond و Uncharted Team رو دست کم گرفتن !! یعنی خیلیا !

ای بترکی سونی!! :|
امیدوارم اخبار منفی ک این روزا ول کن سونی نیست هرچه سریع تر جمع شه ک مث فنای ماکروسافت تبدیل ب فصل نحص نشه

خیالت راحت آنچارتدو اگه آبدارچیه ناتی داگم بسازه اون متاها رو نمیبینی :d بعید هم هست که نیل و بروس وارد این داستان بشن ! پس فقط سونی باید حداقل یه کارگردان حرفه ای دوباره بیاره که جا پر بشه :|
میدونم توهم هست ولی ای کاش مثلا یکی مثل دیوید جفی رو میاورد برا کارگردانی :d آخرین عکسی هم که ازش دیده بودم مجسمه ی جک اند دکستر اون گوشه اتاقش بود !
من که اصلا خوش بین نیستم ! الان منتقدا از بس چند بازی آخر ناتی داگ رو تحویل گرفتن که فقط مترصد یک فرصت هستن که کمی هم بازی های ناتی رو زیر سوال ببرن!
مثلا آی جی ان بعد 3 تا 10 بدش نمیاد این دفعه یه 8 ای بده :d
این از یه طرف! از یه طرف هم بارها گفتم آنچارتد تو شماره 2 به هر آن چه که می خواد رسیده و دیگه شماره ی 4یا 5 هم نمی تونه به اون موفقیتها برسه!
حالا هم که این وضعیت فعلی این بازی هست که 2 تا کله گنده ازش جدا شدن و حالا بهترین کارگردان هم بیاد تسلط لازم رو از اواسط پروژه نخواهد داشت!!
خلاصه اینکه اگه مجددا ورق برگده و همه چی روال عادی رو طی کنه شاید با یه بازی 85-86 ای طرف باشیم ولی اگه خوب پیش نره زیر 80 هست! ( امثال اینفموس با اون همه جذابیت و کیفیت عالی 80 شده!)
پ ن :
کارگردان جدید خواستن کن لویین مناسب نیست؟!:d

من که اصلا خوش بین نیستم ! الان منتقدا از بس چند بازی آخر ناتی داگ رو تحویل گرفتن که فقط مترصد یک فرصت هستن که کمی هم بازی های ناتی رو زیر سوال ببرن!
مثلا آی جی ان بعد 3 تا 10 بدش نمیاد این دفعه یه 8 ای بده :d
این از یه طرف! از یه طرف هم بارها گفتم آنچارتد تو شماره 2 به هر آن چه که می خواد رسیده و دیگه شماره ی 4یا 5 هم نمی تونه به اون موفقیتها برسه!
حالا هم که این وضعیت فعلی این بازی هست که 2 تا کله گنده ازش جدا شدن و حالا بهترین کارگردان هم بیاد تسلط لازم رو از اواسط پروژه نخواهد داشت!!
خلاصه اینکه اگه مجددا ورق برگده و همه چی روال عادی رو طی کنه شاید با یه بازی 85-86 ای طرف باشیم ولی اگه خوب پیش نره زیر 80 هست! ( امثال اینفموس با اون همه جذابیت و کیفیت عالی 80 شده!)
پ ن :
کارگردان جدید خواستن کن لویین مناسب نیست؟!:d
چقدر میری تو متا همش !:d
اول اینکه IGN دو تا بازی آخره ناتی رو 10 داد آنچارتد2 رو 9.5 داد . بعدشم اصلا این قضیه که فلان بازی در فلان شماره به کمالش رسید پس دیگه نمیتونه بترکونه از بیخ و بن اشتباهه و مثال هم زیاد داره ! بزرگ ترین مثال هاش هم اول RE4 که انقلاب بود و بعدش مثلا MGS4 و خیلی بازی های دیگه , آنچارتد در اون نسل به کمال رسید و بهتر از اون ممکن نبود مثل RE2 و RE3 یا MGS3 ولی نسل جدید همیشه داستانش فرق داره !
خلاصه یه کارگردان خوب حتما سونی میذاره برا یکی از مهمترین IP هاش و به متا هم اینقدر فکر نکن , ناتی داگه ...

چقدر میری تو متا همش !:d
اول اینکه IGN 2 تا بازی آخرشو 10 داد آنچارتد2 رو 9.5 داد . بعدشم اصلا این قضیه که فلان بازی در فلان شماره به کمالش رسید پس دیگه نمیتونه از بیخ و بن اشتباهه و مثال هم زیاد داره ! بزرگ ترین مثال هاش هم اول RE4 که انقلاب بود و MGS4 و خیلی بازی های دیگه . آنچارتد در اون نسل به کمال رسیدو بهتر از اون ممکن نبود مثل RE2 و RE3 یا MGS 3 ولی نسل جدید همیشه داستانش فرق داره !
خلاصه یه کارگردان خوب حتما سونی میاره برا یکی از مهمترین IP هاش و به متا هم اینقدر فکر نکن , ناتی داگه ...
خب الان معیار سنجش شده متا! حتی کسایی که به متا اعتقاد زیادی ندارن تو بحث ها مجبورا برا اثبات کیفیت بازی مورد علاقشون و یا انتقاد از بازی ضعیف به متا استناد کنن! مخصوصا در رابطه با بازی های امثال ناتی داگ و راک استار که سر 1 نمرش هم کلی بحث و حرف میشه!
بحث ایول 4 که کلا جداس تو این شماره کلا رزیدنت ایول رو بن و پایه دگرگون کردن! تغییرات متا گیر ساید 4 هم نسبت به شماره های قبل هم خیلی قابل توجه بود ولی آنچارتد زیاد نمی تونه تغییر پذیر باشه و فقط میشه المان هایی رو بهش اضافه کرد( مثلا آی تم های مخصوصی چون تبر و طناب برا بخش سکوبازی وپلتفرمر مثل آخرین توم ریدر و ....) که این المانها اصلا کافی نخواهند بود!
خلاصه سطح توقع ها رو پایین بیاریداین ها رو من میگم کسی که ناتی داگ رو می پرسته:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or