جاستین ریچمند ND را به مقصد Riot Game ترک کرد

Behrooz

کاربر سایت
Uncharted_4_logo.jpg

Richmond که به عنوان کارگردان Uncharted 4 در ناتی داگ مشغول به کار بود، تایید شده که این استودیو را ترک کرده است.

وی در گفت و گویی با IGN در این خصوص اظهار داشته است: "در واقع این تصمیم خودم بود که استودیو را ترک کنم." وی اضافه کرد: "من عاشق این کمپانی و آدم هاش هستند و مطمئنم که در آتی هم اونا به ساخت بازی های عالیشون ادامه خواهند داد. خبر خوب هم اینه که بعد از بررسی های دقیق به این نتیجه رسیدم که به Riot Games بپیوندم. کارهای خیلی نوآورانه ای دارند انجام میدهند که منم واقعا مشتاقم در کارهاشون سهیم باشم."

قبل از آن نیز وی در نقش کارگردان Uncahrted 3 و همچنین سوپروایزر بخش مولتی پلیر Uncahrted 2 در ND مشغول به کار بود.

[Source]

آخرین ویرایش:
نه والا, نگران نیستم ولی نگرانم به قضیه
ایشالا که مشکل خیلی حادی پیش نمیاد نگران نباش
biggrin1.gif
گفتم که نگران نیستم.براچی نگران باشم آخه؟:|

آخرین ویرایش:
نه دیگه حالا انقدر هم نمی خواد جو بدین !

بذارین بعد E3 خیلی چیزا معلوم میشه !

من دو تا چیز فکر میکنم بشه :

۱ - یا بایک شاهکار روبروییم و سورپرایز میشیم

۲ - یا اصلا کلا باید قید سری UCزد :(

اعصابم نابود شد دیگه نمیتونم هر روز حرض بخورم)x)x دیگه خدایی خیلی خسته شدم)x خدایی اگه سونی یه گندی به uc بزنه من بیخیال 4 میشم من دارم بیشتر از سهامدار های سونی حرض میخورم دیگه میخوام بیخیال میشم تا e3 وایمیسم اگه سونی گند زد به خدا one میگیرم چه وضعی هست مایکر داره اونطوری خرج میکنه همه ی اعضای سانتا ر استخدام کنه سونی هم اینطوری )x چه وضعی هر روز یکی داره میره از ناتی داگ

اعصابم نابود شد دیگه نمیتونم هر روز حرض بخورم)x)x دیگه خدایی خیلی خسته شدم)x خدایی اگه سونی یه گندی به uc بزنه من بیخیال 4 میشم من دارم بیشتر از سهامدار های سونی حرض میخورم دیگه میخوام بیخیال میشم تا e3 وایمیسم اگه سونی گند زد به خدا one میگیرم چه وضعی هست مایکر داره اونطوری خرج میکنه همه ی اعضای سانتا ر استخدام کنه سونی هم اینطوری )x چه وضعی هر روز یکی داره میره از ناتی داگ

هیچوقت از خودت پرسیدی دلیلت برای اینکه از سهامدارهای سونی بیشتر حرص میخوری چیه؟:d
چیزی نشده که عزیزم، سونی همین امروز دود بشه بره هوا هم یه کمپانی دیگه میاد جاش رو میگیره.تازه نگرانی های اکثر شماها بی پایه و اساس هستش، وقتی Gavin و Rubin هم از Naughty Dog رفتن همه فکر میکردن استدیو با مخ میخوره روی زمین ولی الان نگاه کن از اون موقع استدیو 4-5 برابر موفقتر بوده.

دوستان، نگران چی هستید شما؟
هیچ اتفاقی برای کیفیت بازی نمیوفته!
این افراد که میرن، نه صاحب شرکت ND هستن و نه با رفتن اون ها لطمه ای به شرکت وارد خواهد شد!
مدیر و صاحبان اصلی ND افراد دیگه ای هستند که به لطف بودن اون ها شرکت ND یک شرکت بزرگ شده!
تمام رفت و آمد ها زیر نظر اون هاست و مطمئنا همین مدیرهای باهوش همیشه جایگزین های بهتری برای پرسنل خودشون دارن.
ایشون یک کارگردان بودن که رفتن! شما از کجا می دونید، شاید یک کارگردان پر انرژی تر و با ذوق تری مد نظر ND باشه!
آدم ها و شرکت ها موفق، همیشه برای آینده خودشون استراتژی و برنامه ریزی دارن و از مدت ها قبل برای چنین مواقعی خودشون رو آماده کردن!

يعنى فقط همين يه نفر ميتونسته خوب بازى رو بسازه؟ :D اين همه بازيساز اصلا نگران نباش يكى بهترشو جاش ميارن :)

Sent from my iPad using Tapatalk

دوستان، نگران چی هستید شما؟
هیچ اتفاقی برای کیفیت بازی نمیوفته!
این افراد که میرن، نه صاحب شرکت ND هستن و نه با رفتن اون ها لطمه ای به شرکت وارد خواهد شد!
مدیر و صاحبان اصلی ND افراد دیگه ای هستند که به لطف بودن اون ها شرکت ND یک شرکت بزرگ شده!
تمام رفت و آمد ها زیر نظر اون هاست و مطمئنا همین مدیرهای باهوش همیشه جایگزین های بهتری برای پرسنل خودشون دارن.
ایشون یک کارگردان بودن که رفتن! شما از کجا می دونید، شاید یک کارگردان پر انرژی تر و با ذوق تری مد نظر ND باشه!
آدم ها و شرکت ها موفق، همیشه برای آینده خودشون استراتژی و برنامه ریزی دارن و از مدت ها قبل برای چنین مواقعی خودشون رو آماده کردن!
خیلی گنده‌تر و بهتر از ریچموند هستن که برای پیوستن به ND بال‌بال میزنن.

- - -ویرایش - - -

ایشون آدم خیلی مهمی بود نباید سونی این افراد رو به راحتی از دست بده.
مهم بوده :دی تا وقتی برای استودیو مفید نباشه مهمیش اهمیت نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or