جاستین ریچمند ND را به مقصد Riot Game ترک کرد

Behrooz

کاربر سایت
Uncharted_4_logo.jpg

Richmond که به عنوان کارگردان Uncharted 4 در ناتی داگ مشغول به کار بود، تایید شده که این استودیو را ترک کرده است.

وی در گفت و گویی با IGN در این خصوص اظهار داشته است: "در واقع این تصمیم خودم بود که استودیو را ترک کنم." وی اضافه کرد: "من عاشق این کمپانی و آدم هاش هستند و مطمئنم که در آتی هم اونا به ساخت بازی های عالیشون ادامه خواهند داد. خبر خوب هم اینه که بعد از بررسی های دقیق به این نتیجه رسیدم که به Riot Games بپیوندم. کارهای خیلی نوآورانه ای دارند انجام میدهند که منم واقعا مشتاقم در کارهاشون سهیم باشم."

قبل از آن نیز وی در نقش کارگردان Uncahrted 3 و همچنین سوپروایزر بخش مولتی پلیر Uncahrted 2 در ND مشغول به کار بود.

[Source]

آخرین ویرایش:
قبلاً توی اطلاعات LinkedIn بچه های سانتا مونیکا حرف از انیمیشن ها و Motion Capture با هزینه های خیلی زیاد زده بودن, 100 میلیون دلار هم واقعاً زیاده یعنی سانتا مونیکا باید از سال همون 2012 پروژه رو کنسل میکرد نه الان که گندش دراومد, در هر صورت باید یه بازی موفق بسازن تا فقط بتونن ضرر های Stig رو جبران کنن :d

بهتره بگیم باید کال اف بسازن تا بتونن ضرر رو جبران کنن
خیییلی زیاده هزینه ی 4-5 تا بازیه خوبه:|
من جا سونی بودم میزدم همشون رو از پا فلج میکردم واقعا اینا چه غلطی میکردن؟با اون گاد آف واری که آخر عرضه کردن

آخه به چه دلیلی رفته پا شده Riot Games? یعنی LoL چیش الان با Uncharted میخوره که یهویی استودیو ND رو ترک کرده.
حالا ما که مشکلی نداریم, خود ND توش کلی استاد هست هنوز که میتونن کار رو به دست بگیرند. اگه خودش همونطور گفته
که با پای خودش رفته پس امیدوارم پشیمون نشه.

واااایی دیگه بسته)x

به خدا سوگند دیگه خسته شدم این همه خبر اخراج و ترک و کنسل شدن شنیدم...

اگر قرار باشه هر سری که نسل جدیدی میاد یه سریها مانند Midway و Atari و THQ و ... ورشکست بشن و از دستشون بدیم و یا در استودیوشون تخته بشه یا استودیوهاشون کوچیکتر بشه و ... میخوام صد سال سیاه نسل بعدی کنسولی وجود نداشته باشه

خداییش شما باشین چی می گین که این همه خبر بد تنها در فاصله زمانی یک ماه می شنیدین؟؟! :|

اگه دقت کنین قصه از اونجا شروع شد که اون یارو برنامه نویسه از 343 به ناتی داگ رفت !!! فکر کنم به جز برنامه نویسی کارای دیگه ای هم بلده :d

بوی فتنه به مشام میرسه ! :| آدم دیگه میترسه سایت ها رو باز کنه انقدر از این خبرها میاد !
تنها چیزی که نگرانی من رو کم میکنه ، مطلبی هست که IGN چند وقت پیش در مورد ND نوشته بود. توی یه بخش از مطلب به نقل از یکی از افراد ND گفته شده بود که این استودیو زمان انتقال از PS2 به PS3 دارای 60،70 کارمند بوده که تقریباً 25 نفرشون در عرض یک سال از استودیو خارج شدن ! دیگه بگذریم از دو تا کله گنده استودیو که اون رو تأسیس کردن یعنی Andy Gavin و Jason Rubin که هر دو سال 2004 از ND خارج شدن. امیدوارم این اتفاقات اخیر هم مثل اون زمان باشه و تأثیر منفی روی ND نذاره.
نمیدونم این وسط چرا کسی کاری به PD نداره. الآن که بازار جدا شدن و اخراج و ... داغ هست ، یه تغییر و تحولی هم اونجا بدن. :|

من که دیگه بی حس شدم و اصلا ناراحت نمیشم :دی فقط منتظرم ببینم چی میشه در آینده . ولی دلم روشنه .

پ.ن : در ضمن از این ریچموند هم زیاد خوشم نمیومد :دی

بوی فتنه به مشام میرسه ! :|
این به Sabotage کردنه فیل هریسون در :دی.
تنها چیزی که نگرانی من رو کم میکنه ، مطلبی هست که IGN چند وقت پیش در مورد ND نوشته بود. توی یه بخش از مطلب به نقل از یکی از افراد ND گفته شده بود که این استودیو زمان انتقال از PS2 به PS3 دارای 60،70 کارمند بوده که تقریباً 25 نفرشون در عرض یک سال از استودیو خارج شدن ! دیگه بگذریم از دو تا کله گنده استودیو که اون رو تأسیس کردن یعنی Andy Gavin و Jason Rubin که هر دو سال 2004 از ND خارج شدن. امیدوارم این اتفاقات اخیر هم مثل اون زمان باشه و تأثیر منفی روی ND نذاره.
نمیدونم این وسط چرا کسی کاری به PD نداره. الآن که بازار جدا شدن و اخراج و ... داغ هست ، یه تغییر و تحولی هم اونجا بدن. :|
خوشبختانه ND مثل Id software و Irrational Games نیست که با رفتن یه نفر اونجا رو نابود شده بدونیم :دی.

برای اونایی که نمی دونن : ND با Riot کلا یه خیابون فاصله داره :d
رفته Riot چیکار آخه!؟ :| میخواد به پیشرفتِ Leauge Of Legend کمک کنه!؟ ؟!:|

جاستین همونطور که می دونین مالتی آنچارتد2 رو درست کرد و کلا تو مالتی کارش درسته رفتنش به Riot کاملا منطقی به نظر می رسه !

بوی فتنه به مشام میرسه ! :| آدم دیگه میترسه سایت ها رو باز کنه انقدر از این خبرها میاد !

Andy و Jason استیدو رو به سونی فروختن خودشون رفتن چون کار دیگه ای نداشتن اونجا .
من که میگم اینا PD رو کمپلت تعطیل کردن صداشو در نمیارن :)) .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or