تهیه کننده عنوان Dying Light پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب می بیند

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

Tymon Smektala تهیه کننده عنوان Dying Light در مصاحبه ای با سایت PC-Gaming.it پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب توصیف کرد. وی گفت: "در سال های اخیر من با لذت و لبخند شاهد پیشرفت سریع این پلتفورم بودم و به کسانی که منتظر مرگ این پلتفورم نشسته اند می خندم. PC از مشکلاتی که سال ها گریبان گیرش بود رهایی یافته و حال پیشرفتش بسیار هیجان انگیز است. قسمت بازی های مستقل منبع ایده ها و مفاهیم بی نظیر است که برای همه جذاب است."
عنوان Dying Light در فوریه 2015 عرضه خواهد شد.

منبع

چطور ممکنه تمام اونهایی ک PS3 دارن برن سمت PS4:-/ از کجا معلوم نرن سراغ PC ؟
من که نگفتم همشون میرن ولی قبول کن اکثرشون خواهند رفت، قبول نداری احتمال رفتنشون سمت PS4 بیشتر از رفتنشون سمت PC هست؟
در ضمن همین الان هم پلتفرم PS از PC بالاتره ولی خُب دو تیکه شده :d

من که نگفتم همشون میرن ولی قبول کن اکثرشون خواهند رفت، قبول نداری احتمال رفتنشون سمت PS4 بیشتر از رفتنشون سمت PC هست؟
در ضمن همین الان هم پلتفرم PS از PC بالاتره ولی خُب دو تیکه شده :d

نميخوام وسط بحثتون بپرم ولي حرفتون ناجور بي پايه و اساسه اولا PC كنسول نيست ! دوما PS از PC سرتره ؟! Lol آيا ؟!
تورو خدا يه نگاهي به آمار و ارقام بندازيد بعد حرف بزنيد قبلا هم گفتم الانم ميگم فقط بازي LoL بالاي ٥٠٠ ميليون پلير داره بازي dota و tf2 بالاي ٢٠ ميليون پلير دارن همين بتلفيلد كه دوستان گذاشتن تعداد سروراي رو PC كفايت ميكنه نيازي به ديدن تعداد پلير ها نداره ! همين wow الان بعد اينهمه سال و كم شدن تعداد پليراش الان بالاي ٦ ميليون بازيكن فعال داره هنوز كاري با تعداد پلير هاي SC2 ندارم !

عزیز جان ببخشید ،
این آماری که نوشتید فکر کنم آمار بیکاران و علافان هستش.
کسی که 2000 ساعت میشینه و بازی میکنه معلومه نه کار داره نه زندگی.
پدر و مادر هم ازش نا امید شدن.

مشکلات خانوادگی خودتون که باهاش در گیر هستین رو به بقیه نچسبونین.

دوستان کنسول باز یه امار اینطوری بیارید ممنون میشم حالا تانک و حساب نکردیم همین یه دونه کفایت میکنه

01464036187237158891.png

تا وقتی غول های مثل انودیا و اینتل پشت این ابر پلتفرم وایستادن کل باهاش مثل لگد زدن مورچه به فیله . من الله توفیق

IronHide@
:arrowd:
گوگولی مگولی :-*

پ.ن: پست افشین رو یادش به خیر. درجه فیلیت رو چسبوند به عطارد:lol: کلا اون تاپیکه فیل اندر فیل بود برای بعضیا:d این حرفایی هم که این بنده خدا میزنه از اثرات مخرب همون موقع هست که هنوز التیام نیافته
yahoo_4.gif

نميخوام وسط بحثتون بپرم ولي حرفتون ناجور بي پايه و اساسه اولا PC كنسول نيست ! دوما PS از PC سرتره ؟! Lol آيا ؟!
تورو خدا يه نگاهي به آمار و ارقام بندازيد بعد حرف بزنيد قبلا هم گفتم الانم ميگم فقط بازي LoL بالاي ٥٠٠ ميليون پلير داره بازي dota و tf2 بالاي ٢٠ ميليون پلير دارن همين بتلفيلد كه دوستان گذاشتن تعداد سروراي رو PC كفايت ميكنه نيازي به ديدن تعداد پلير ها نداره ! همين wow الان بعد اينهمه سال و كم شدن تعداد پليراش الان بالاي ٦ ميليون بازيكن فعال داره هنوز كاري با تعداد پلير هاي SC2 ندارم !
اول اینکه اون حدس بود، فقط خواستم این نکته یادآوری کنم به اون آقا که همچین امکانی هم هست، حرف بی ربطی هم نزدم، به نظر شما امکان نداره؟ ثابت کن!
دوما هم حرف "PS از PC بالاتره" فقط و فقط مربوط به اون آمار بود نه کلی (داشتم در مورد اون آمار صحبت میکردم نه کلی!)، شما تعداد پلیرهای PS3 و PS4 رو جمع بزن میبینی بیشتر از تعداد پلیرهای PC هست، من چه کاری به بقیه بازی ها داشتم؟ :|
همون اگه وسط بحثمون نپرید لطف کردید :|

بزارید E3 بیادو نمایش انحصاریای کنسول شروع بشه اونموقع هیولاتون میشه موش موشی !! . بعد هی تندوتند تاپیک شایعه برا پورت PC بزنید و هی آرزو و امضا جمع کنید :d

اول اینکه اون حدس بود، فقط خواستم این نکته یادآوری کنم به اون آقا که همچین امکانی هم هست، حرف بی ربطی هم نزدم، به نظر شما امکان نداره؟ ثابت کن!
دوما هم حرف "PS از PC بالاتره" فقط و فقط مربوط به اون آمار بود نه کلی (داشتم در مورد اون آمار صحبت میکردم نه کلی!)، شما تعداد پلیرهای PS3 و PS4 رو جمع بزن میبینی بیشتر از تعداد پلیرهای PC هست، من چه کاری به بقیه بازی ها داشتم؟ :|
همون اگه وسط بحثمون نپرید لطف کردید :|

شما ثابت کن، این حرفی هست که شما زدی بعد میای میگی ملت شما بیاید ثابت کنید؟! کلا متد جدید بحث هست این؟ اگه اینحوریه، بنده میگم امکانش خیلی بیشتره اونایی که ps3 داشتن الان رفتن 3ds خریدن، هر کی مخالفه ثابت کنه.

- - -ویرایش - - -

بزارید E3 بیادو نمایش انحصاریای کنسول شروع بشه اونموقع هیولاتون میشه موش موشی !! . بعد هی تندوتند تاپیک شایعه برا پورت PC بزنید و هی آرزو و امضا جمع کنید :d

الان این حرف رو با این سازنده Daylight بودی؟!

E3 شروع شد سونی میخواد غوغا کنه چی داره توی استینش اهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه(شگفت زده ) تلو شماره دوم گیم پلی کپی از اویل 4 لوکشن ها کپی از فیلم هالیودی شخصیت پردازی اونم کپی داستان بازم داستان 2004 به بعد کلیشه ایی و اخر زمانی عمو جون بازی گندتون اینه دیگه نه ؟ باهاش حال نمیکنم برید همون قسمت رزولیشن اینجا خطریه برای کنسول بازا برید دعا کنید واچ داگ 60 تا اجرا بشه 1080 ما 4k بازی میکنیم باز بگو کنسول

E3 شروع شد سونی میخواد غوغا کنه چی داره توی استینش اهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه(شگفت زده ) تلو شماره دوم گیم پلی کپی از اویل 4 لوکشن ها کپی از فیلم هالیودی شخصیت پردازی اونم کپی داستان بازم داستان 2004 به بعد کلیشه ایی و اخر زمانی عمو جون بازی گندتون اینه دیگه نه ؟ باهاش حال نمیکنم برید همون قسمت رزولیشن اینجا خطریه برای کنسول بازا برید دعا کنید واچ داگ 60 تا اجرا بشه 1080 ما 4k بازی میکنیم باز بگو کنسول

چطور TLOU که کپی هست از چند تا اثر گیمی و سینمایی ایراد هست، منتها شونصد تا بازی کلیک و اشاره و mmo و حشره کشی که کپی همند ایرادی نداره ؟
20 ساعت TLOU بازی کردن اتلاف وقته ولی 2000 ساعت حشره کشی میشه افتخار ؟

در ضمن عمو جون 4K رو با چی بازی میکنی ؟ با کودوم مونیتور ؟ بگو من هم بگیرم. ;)

شما ثابت کن، این حرفی هست که شما زدی بعد میای میگی ملت شما بیاید ثابت کنید؟! کلا متد جدید بحث هست این؟ اگه اینحوریه، بنده میگم امکانش خیلی بیشتره اونایی که ps3 داشتن الان رفتن 3ds خریدن، هر کی مخالفه ثابت کنه.
چیو ثابت کنم؟ چه حرفیو من به عنوان حقیقت یا فکت گفتم که بخوام ثابتش کنم؟
من گفتم اون حدس منه و حدسمم بی ربط نیست، کسی که قبلا PS داشته احتمال اینکه بازم بره سراغ PS بیشتره تا پلتفرم های دیگه، همین!
شما حتما طی ایمیلی به منتقدهای بی سواد این سایت ها این کشف بزرگتون رو اعلام کنید!
دیگه همین مونده بود که این عنوانی که این همه 10 گرفته و نظر منتقدها رو به خودش جلب کرده بشه یه کپی برداری! 8-|

قبل اینکه باز یه عده بیان بگن "باز پای این بازی اومد وسط" یا "نمیدونم این بازی چه ربطی داره به این تاپیک" توجه داشته باشید که خودتون شروع کردید! :d

آخرین ویرایش:
دیگه کدوم شرکت مونده بیاد بگه پی سی هیولاست...همه گفتند که...خوب راست میگنن یک چیزه کاملا وازست و مشخص شده...نمیدونم کجایه قدرت کنسول دقیقا به پی سی میخوره از لحاظ قدرت حتی کارشون از فاصله هم گذشته...بکشید بیرون با این فن بازیاتون...چیزی ک حقیقته رو بزور نمیشه تغییرش داد...
حالا بییاد هی پست بذارید واسه خودتون و چندتا مث خودتون

انحصاری های pc مقایسه نکنید با کنسول .... شاهکار هایی مثل dota. DayZ. .. starcraft ... totalwar series و غیره....

فرستاده شده از LG-D802ِ من با Tapatalk

انحصاری های pc مقایسه نکنید با کنسول .... شاهکار هایی مثل dota. DayZ. .. starcraft ... totalwar series و غیره....

فرستاده شده از LG-D802ِ من با Tapatalk

درسته پی سی هیولاست.اما اونجوری نگید انحصاریهای کنسول.انحصاری های کنسول هاهم برای خوشون عالین خیلیاشون

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or