تهیه کننده عنوان Dying Light پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب می بیند

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

Tymon Smektala تهیه کننده عنوان Dying Light در مصاحبه ای با سایت PC-Gaming.it پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب توصیف کرد. وی گفت: "در سال های اخیر من با لذت و لبخند شاهد پیشرفت سریع این پلتفورم بودم و به کسانی که منتظر مرگ این پلتفورم نشسته اند می خندم. PC از مشکلاتی که سال ها گریبان گیرش بود رهایی یافته و حال پیشرفتش بسیار هیجان انگیز است. قسمت بازی های مستقل منبع ایده ها و مفاهیم بی نظیر است که برای همه جذاب است."
عنوان Dying Light در فوریه 2015 عرضه خواهد شد.

منبع

من از اساتید عذر میخوام که ورود میکنم .
اونایی که میگن میریم کنسول کرایه میکنیم بازی رو تموم میکنیم . خیلی باحالند . ( واقعا این حرف اخه چیه میزنید) به هر حال برای لذت بردن از بازی ، رفتید رو کنسول بازی کردید حالا چه کنسول مال خودتون باشه و چه اجاره کرده باشید.
همونطور که شما در کناز PS3 تون یه PC درست حسابی دارید، ما هم نهایتا میریم کنسول کرایه میکنیم. حرف ما هم مثل حرف شماست دیگه:
اکثر دارندگان ps3 یه سیستم درست حسابی pc هم دارند که اگه خواستن بازیرو انجام بدند, حداقل تو ایران اکثرا...

من نمخوام تو بحث شرکت کنم ولی بعضی ها میگن بیشتر سود بازی ها برای pcکه این کاملا اشتباه محض چون بیشترین سود روی کنسول صورت میگیره
ولی خدایی چه بحثی مکنید الان همه یه pcتو خونشون دارند میتونند یه کنسول هم بخرند لذتش رو ببرند

- - -ویرایش - - -

بعضی از پست ها رو میخونم از خنده روده بر میشم
1-gta vنمخواهیم پس قضیه اون چند هزار امضا چیه؟
2-کنسول تا چند نسل دیگه منقرض میشن پس فروش بالای ps4تواین مدت کم چیز دیگه رو ثابت میکنه
این دو مورد برا pc fanها
1-بازی ها ایندی جالب نیستند من موندم بعضی از کاربر ها چجوری این به ذهنشون میرسه منظروم تو کل فروم هست
2-بازی های pc دارای تنوع نیستند
این دو مورد برا فن های کنسول
خدایی یکم با منطق پست بدبد به جای برنمیخوره با هردو گروه هستم این نصیحت برادرانه رو قبول کنید

بعضی از پست ها رو میخونم از خنده روده بر میشم
1-gta vنمخواهیم پس قضیه اون چند هزار امضا چیه؟
2-کنسول تا چند نسل دیگه منقرض میشن پس فروش بالای ps4تواین مدت کم چیز دیگه رو ثابت میکنه
این دو مورد برا pc fanها
با کله رفتی تو بحث که :دی

سوال 1: کسی اینجا گفت GTA V نمیخوایم؟ بچه ها گفتن انتظار خاصی نمیکشیم! وگرنه کدوم PC Gamer ـیه که بدش بیاد؟ هر وقت اومد استقبال میشه و بازی میکنیم و از مدینگش که انحصاری PC ـه نهایت لذت رو میبریم :x
کسی هم که خیلی انتظار میکشه و داره از انتظار میمیره خیلی راحت میتونه یک دونه کنسول کرایه کنه بازی کنه بره :)

پی سی از لحاظ قدرت سخت افزاری بشدت قویه واقعا هیچ رقیبی نداره تو این زمینه و باید پذیرفت.. اخه سخت افزار پی سی کجا کنسول کجا نمیدونم یه سریا چی مصرف میکنن :دی

با کله رفتی تو بحث که :دی

سوال 1: کسی اینجا گفت GTA V نمیخوایم؟ بچه ها گفتن انتظار خاصی نمیکشیم! وگرنه کدوم PC Gamer ـیه که بدش بیاد؟ هر وقت اومد استقبال میشه و بازی میکنیم و از مدینگش که انحصاری PC ـه نهایت لذت رو میبریم :x
کسی هم که خیلی انتظار میکشه و داره از انتظار میمیره خیلی راحت میتونه یک دونه کنسول کرایه کنه بازی کنه بره :)
داداشم من بحثم سر این تاپیک نیست منظورم کلا بحث های که بین کنسول و کامپیوتر پیش میاد خودم دیدم که میگم بعضی گفتند gta vرو نمخوایم
من منظورم این که گیم بدون کنسول و pc بی معنی میشه گیمر باید از تمام گیم هایی که تحت دستش قرار بگیره استفاده لازم کنه من خودم عمر یه سوم شخص یا هک اسلش رو بتونم با pcبرم برام زجر اور اینم برای fpsروی کنسول هم میگم که سخت نمیشه درست بازی کرد

يه PC gamer كه بيشتر از ٢٠٠٠ ساعت وقت پاى بازيهايي مثل Dota و mmo ها ميزاره نيازي به يه استوري مود ١٣ ساعته نداره
يه PC gamer كه ميشينه تورنمنت هاي جهاني همشونو ميبينه تا تيم پلي رو ياد بگيره نيازي به داستان هاي هاليوودي نداره
يه PC gamer كه هدفش بيشتر از كشتن ٤ تا بات هستش
فقط تورنمت هاي ميليون دلاري مخصوص PC gaming هستش
هر موقع يه بازي رو كنسول ٥٠٠ ميليون پلير پيدا كرد شما هم بياين كري بخونيد !
از ميزان فروش كنسولا هم معلومه كنسول گيمينگ كجا داره ميره (آمار فروش كنسول PS2 رو مقايسه كنيد با نسل قبل و اين نسل تا الان)

يه PC gamer كه بيشتر از ٢٠٠٠ ساعت وقت پاى بازيهايي مثل Dota و mmo ها ميزاره نيازي به يه استوري مود ١٣ ساعته نداره
يه PC gamer كه ميشينه تورنمنت هاي جهاني همشونو ميبينه تا تيم پلي رو ياد بگيره نيازي به داستان هاي هاليوودي نداره
يه PC gamer كه هدفش بيشتر از كشتن ٤ تا بات هستش
فقط تورنمت هاي ميليون دلاري مخصوص PC gaming هستش
هر موقع يه بازي رو كنسول ٥٠٠ ميليون پلير پيدا كرد شما هم بياين كري بخونيد !
از ميزان فروش كنسولا هم معلومه كنسول گيمينگ كجا داره ميره (آمار فروش كنسول PS2 رو مقايسه كنيد با نسل قبل و اين نسل تا الان)

عزیز جان ببخشید ،
این آماری که نوشتید فکر کنم آمار بیکاران و علافان هستش.
کسی که 2000 ساعت میشینه و بازی میکنه معلومه نه کار داره نه زندگی.
پدر و مادر هم ازش نا امید شدن.

عزیز جان ببخشید ،این آماری که نوشتید فکر کنم آمار بیکاران و علافان هستش.کسی که 2000 ساعت میشینه و بازی میکنه معلومه نه کار داره نه زندگی.پدر و مادر هم ازش نا امید شدن.
کسی که ۲۰۰۰ ساعت میشینه بازی میکنه دیگه انقدر بزرگ شده که خودش تقریبا پدر و مادره و کار و زندگیش به ثمر رسیده و مدیریت زمانش دست خودشه

عزیز جان ببخشید ،

برادر سر جدت اول یه کم فکر کن بعد یه چیزی بپرون. خدا وکیلی دیگه داری شورش رو درمیاری ها. مرد مومن اون کسی که از اول داره تا حالا WOW بازی میکنه و مثلا 2000 ساعت بازی کرده، از نظر زمانی شبیه یکی مثل من و شماست که از همون موقع داریم بازی های دیگه روی کنسول و یا PC انجام میدیم. من خیلی بعید نمیدونم تو 7 سال گذشته 2000 ساعت بازی کرده باشم.
شما که اینقدر داری از وقت گذاشتن برای بازی خجالت میکشی مجبور نیستی که، ادامه نده. بذار کنار برو قله های پیشرفت رو فتح کن. البته واست بگم که من کسی رو میشناسم توی 2 ماه 500 ساعت Dark Souls 2 رو بازی کرد و از شما موفق تره تو زندگیش. چون تو نتونستی دلیل نمیشه هیچ کس نتونه.

عزیز جان ببخشید ،

یعنی منی که صبح.تا عصر سر کار بودم روزی 2 3ساعت بازی میکردم والان 3000ساعت dota2 وlol یا یه سری بازی mmo کردم الان یه ادم الاف بدبخت و بیچاره هستم که ننه بابام ازم قطع امید کردن:))))))))

Sent from my C6903 using Tapatalk

داداشم من بحثم سر این تاپیک نیست منظورم کلا بحث های که بین کنسول و کامپیوتر پیش میاد خودم دیدم که میگم بعضی گفتند gta vرو نمخوایم
من منظورم این که گیم بدون کنسول و pc بی معنی میشه گیمر باید از تمام گیم هایی که تحت دستش قرار بگیره استفاده لازم کنه من خودم عمر یه سوم شخص یا هک اسلش رو بتونم با pcبرم برام زجر اور اینم برای fpsروی کنسول هم میگم که سخت نمیشه درست بازی کرد
کسی گفت نمیخوایم؟ گفتیم خیلی منتظرش نیستیم، ولی اگه اومد حالشو میبریم;)
من نمخوام تو بحث شرکت کنم ولی بعضی ها میگن بیشتر سود بازی ها برای pcکه این کاملا اشتباه محض چون بیشترین سود روی کنسول صورت میگیره
ولی خدایی چه بحثی مکنید الان همه یه pcتو خونشون دارند میتونند یه کنسول هم بخرند لذتش رو ببرند
من فقط این عکس رو میزارم:
02888935948932138576.jpg

من فقط این عکس رو میزارم:
02888935948932138576.jpg
کاری به Xbox ندارم ولی در مورد PS یه موردی رو فراموش کردی اونم اینکه الان اول نسله و کنسول بازا دو دسته شدن، PS3 و PS4 ولی چند وقت دیگه PS3 دارها میان سمت PS4، اونوقت تقریبا از هر لحاظ حساب کنی آمار PS4 بیشتر از PC میشه

ویرایش: در ضمن لطفا لینک سایتی که این آمارو داده، بزار

آخرین ویرایش:
عزیز جان ببخشید ،
من واقعا تعجب میکنم ک شما انقدر راحت ب اینهمه کاربر توهین میکنید. واقعا فهم و شعورتون مثال زدنیه

کاری به Xbox ندارم ولی در مورد PS یه موردی رو فراموش کردی اونم اینکه الان اول نسله و کنسول بازا دو دسته شدن، PS3 و PS4 ولی چند وقت دیگه PS3 دارها میان سمت PS4، اونوقت تقریبا از هر لحاظ حساب کنی آمار PS4 بیشتر از PC میشه
چطور ممکنه تمام اونهایی ک PS3 دارن برن سمت PS4:-/ از کجا معلوم نرن سراغ PC ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or