تهیه کننده عنوان Dying Light پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب می بیند

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

Tymon Smektala تهیه کننده عنوان Dying Light در مصاحبه ای با سایت PC-Gaming.it پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب توصیف کرد. وی گفت: "در سال های اخیر من با لذت و لبخند شاهد پیشرفت سریع این پلتفورم بودم و به کسانی که منتظر مرگ این پلتفورم نشسته اند می خندم. PC از مشکلاتی که سال ها گریبان گیرش بود رهایی یافته و حال پیشرفتش بسیار هیجان انگیز است. قسمت بازی های مستقل منبع ایده ها و مفاهیم بی نظیر است که برای همه جذاب است."
عنوان Dying Light در فوریه 2015 عرضه خواهد شد.

منبع

دیگه وقتی صحبت از PC میشه من به شخصه کنسولهای نسل جدید پیزوری رو نمی تونم تحمل کنم حتی اگه بازیهای درست در مون نداشته باشه فقط سالی چنتا بازی خوب بیاد که FULL HD با 60 فریم و بالاترین تنظیمات بشه بازی کرد برام کافیه
نظر شخصی من اینه تا ۲ نسل دیگه هیچ کنسولی وجود نخواهد داشت

According to Dying Light’s producer, the PC version will be the definitive version of the game as ‘no other machine is as mighty a beast as a high-end PC.

یارو چشم بسته غیب گفته.
جالبه که فقط High end PC رو داخل آدم حساب کرده.
حالا PC فنا هی بیاین از این جور افراد حمایت کنین !

Interesting thoughts, though we kind of wonder why the Dead Island is still plagued with major issues that have not been resolved as of yet (yes, the ‘stuttering camera mouse movement’ is one of them). And will Dying Light suffer from the same issues as its predecessors?

بدون شرح.
=))

اکثرا پی سی باز ها علاقه به بازی های کپی و الهام گرفته در قالب فیلم ندارند و نظر شون اینه دو الی سه تا بازی سالی بیاد ولی درست درمون بیاد مثل کرایسس 3 که نه برای نسل هفتم بود نه هشتم بلکه نسل نهم هست که فقط پی سی تونست اینو نشون بده حالا این اقا پی سی رو غول دونسته هرکی به جز این حرفی بزنه خودشو کوچیک کرده موضوع بازی انحصاری نیست موضوع پلتفرم هست خوب قاعدتا پی سی یه چیز دیگس ولی دوستان اگه کلید کردن روی بازی های درقالب فیلم به نظرم فیلم free to player حتما ببیند من بعد از چند سال فهمیدم دنیای ما پی سی بازها با دنیای دسته دست بگیر ها خیلی متفاوت هست خیلی. ما منتظر جی تی ای نیستم اما اگه بیاد حتما بازی میکنیم نیاید بازی های زیادی هست که بخوایم انجام بدیم.
چند روز دیکه یه بازی توی بخش انلاین میخوام معرفی کنم برق از سه فازت بپره

دیگه وقتی صحبت از PC میشه من به شخصه کنسولهای نسل جدید پیزوری رو نمی تونم تحمل کنم حتی اگه بازیهای درست در مون نداشته باشه فقط سالی چنتا بازی خوب بیاد که FULL HD با 60 فریم و بالاترین تنظیمات بشه بازی کرد برام کافیه
نظر شخصی من اینه تا ۲ نسل دیگه هیچ کنسولی وجود نخواهد داشت
با سرمایه گذاری های اخیر سونی و مایکروسافت روی سرویس ابری، بعید می دونمــ نسل نهمــی در کار باشه، چه برسه به دو نسل بعد. نمونه بارزش PlayStation Now.

هرکسی...یعنی هر کسی بیاد از pc تعریفی به عمل بیاره...فرق هم نمیکنه کیی باشه... وظیفه کنسول بازان جان بر کف هستش که بیان و از پلتفرم محبوب که 2 روز نشده انالوگ خفنش خراب شده یا کلا هنوز 1 سال نشده کم اورده توی اجرایی بازیها به شکل درست درمون دفاع حماسی کنند..........بخدا هرکیی تو کف GTA v باشه تا الان یه کنسول تونسته اجاره کنه :| این افق وسیع و مرزهای نامحدود تفکرتون رو نمیخواد اینجا به نمایش بزارین...
باز الان میگن تلو نداره که :|

واقعا ؟
هر کی خیلی منتظره خیلی راحت میره یک کنسول از یک جایی گیر میاره و تموم میکنه بازیو!
وقتی بحث سر انحصاری های PC میشه شما میگین با یک PC معمولی و زاقارت خونگی هم میشه اجراش کرد! اوکی ما هم انحصاری های کنسول رو با یک کنسول اجاره ای میتونیم اجرا کنیم نیاز به صبر کردن نداره :)

هر وقت GTA V واسه PC اومد خیلی هم خوب میشینم بازی میکنیم و از مدینگش هم لذت میبریم حالا 10 سال دیگه بیاد :)

خوب اینکه ماهم میدونیم بی رقیبه ... هیولا ک چه عرض کنم اصلا وصف شدنی نیست من شاهدش بودم و هستم ...
این شرکت احتمالا ی چیز دیده پشماش ریخته بهش حق میدم ...:دی

آخرین ویرایش:
:d

پرچم بالاس

به نظرم این نسل نسل پیروزی PC بر کنسول هست. دلیلش هم همون شباهت سخت افزار کنسول با PC هست. به همین خاطر شرکتها اصولا لید بازیهاشون رو PC میکنن و رو کنسول پورت میکنن.

نه دلیلش اینه سونی ماکرو سافت میخوان سرو ته کنسول با 400-500 دلار ختم بخیر کنن .

رقابت تو نسل قبل بین AMD / NVIDIA باعث شد شدیدا معماری تراشه های گرافیکی پیشرفت کنن قوی تر بشن .. و همین باعث شد قیمت یه کارت گرافیک HIGH END شدیدا بالا باشه و سونی ماکرو قادر به سفارش دادنش نباشن
چون مجبورن کنسول در حد همون 400 - 500 دلار جم کنن

اینا مجبورن قیمت کنسول ( چون کنسول برا عوام تولید میشه . قیمت خیلی مهمه ) رو همون 400- 500 دلار تهشو گل بگیرن نتیجه ش میشه اینی که دارید میبینید .
...

رئیس سازمان DFC intelligence (سازمان حرفه ایی بررسی بازار صنعت بازی های کامپیوتری) دیوید کول تو مصاحبه با PCR گفت بازی های PC نسبت به همتایان کنسولی خود سود بیشتری دارن .در شرایطی که DFC اخرین گزارش مربوط به سود حاصل ازPC گیمنگ و میزان کاربران این پلتفرم را چند وقت قبل منتشر کرده بود . در کل اینده خوبی برای PC GAMING پیش بینی میشه کرد .

این شرکت احتمالا ی چیز دیده پشماش ریخته بهش حق میدم ...
biggrin1.gif
بنده خدا تازه دیده فهمیده دنیا دست کیه :))

آخرین ویرایش:
:d

پرچم بالاس

نه دلیلش اینه سونی ماکرو سافت میخوان سرو ته کنسول با 400-500 دلار ختم بخیر کنن .

پیشرفت و رقابت تو نسل قبل بین AMD / NVIDIA باعث شد شدیدا معماری تراشه های گرافیکی پیشرفت کنن قوی تر بشن .. و همین باعث شد قیمت یه کارت گرافیک HIGH END شدیدا بالا باشه و سونی ماکرو قادر به سفارش دادنش نباشن
چون مجبورن کنسول در حد همون 400 - 500 دلار جم کنن

اینا مجبورن قیمت کنسول ( چون کنسول برا عوام تولید میشه کاربر خاص نداره قیمت خیلی مهمه ) رو همون 400- 500 دلار تهشو گل بگیرن نتیجه ش میشه این .
...

رئیس سازمان DFC intelligence (سازمان حرفه ایی بررسی بازار صنعت بازی های کامپیوتری) دیوید کول تو مصاحبه با PCR گفت بازی های PC نسبت به همتایان کنسولی خود سود بیشتری دارن .در شرایطی که DFC اخرین گزارش مربوط به سود حاصل ازPC گیمنگ و میزان کاربران این پلتفرم را چند وقت قبل منتشر کرده بود . در کل اینده خوبی برای PC GAMING پیش بینی میشه کرد .

بنده خدا تازه دیده فهمیده دنیا دست کیه :))

من خیلی خوب میتونم بفهمش ک چی دیده سر ازیر شده ...من احتمال میدم میشن wellcome to jungle رو دیده یا dayinglight خودش رو مکس ستینگ ترکونده یا اینکه انویدیا دعوتش کرده بازم هست کدوم بگم اخه :))

آخرین ویرایش:
من از اساتید عذر میخوام که ورود میکنم .
اونایی که میگن میریم کنسول کرایه میکنیم بازی رو تموم میکنیم . خیلی باحالند . ( واقعا این حرف اخه چیه میزنید) به هر حال برای لذت بردن از بازی ، رفتید رو کنسول بازی کردید حالا چه کنسول مال خودتون باشه و چه اجاره کرده باشید.

- - -ویرایش - - -

واقعا.

خداوکیلی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or