تهیه کننده عنوان Dying Light پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب می بیند

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

Tymon Smektala تهیه کننده عنوان Dying Light در مصاحبه ای با سایت PC-Gaming.it پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب توصیف کرد. وی گفت: "در سال های اخیر من با لذت و لبخند شاهد پیشرفت سریع این پلتفورم بودم و به کسانی که منتظر مرگ این پلتفورم نشسته اند می خندم. PC از مشکلاتی که سال ها گریبان گیرش بود رهایی یافته و حال پیشرفتش بسیار هیجان انگیز است. قسمت بازی های مستقل منبع ایده ها و مفاهیم بی نظیر است که برای همه جذاب است."
عنوان Dying Light در فوریه 2015 عرضه خواهد شد.

منبع

رو دست تو نیست فقط کشف نشدی. میگم سیرک خلیل عقاب کار نمیکنی ؟

این بنده خداIronHide از بدی روزگار به قول خودش ده سال پی سی گیمر بوده و الان که رفته کنسول خریده تازه فهمیده تمام جوونیش حروم شده حالا میخواد انتقام روزهای از دست رفته سالهای دور از خانه از ما بگیره :))

الان درصدد ارشاد سایرین قیام کرده
سالهای دور از خانه :)) اوشین

به نظرم شما هم دیگه زیاد ایشون رو.مورد هجمه قرار دادید
ی زمانی بود که از هر 10 تا گیمی که در ماه عرضه میشد 9 تاش رو تا ته تموم میکردیم اون ی دونه هم می موند برای وقتی که گیمی نبود . امروز از هر 5 تا گیمی که بیاد 2 تاش شاید قابل توجه باشه از اون دوتا هم یکیش با دیدن تریلر گیم پلی و خوندن نقدهاش پروندش بسته میشه یکی دیگه. هم شاید به مرحله دانلود برسه و ی ساعتی هم بازی بشه و نهایتا پاک میشه ، میخوام بگم همه چی سلیقه ایه و بسته به ادمش و شرایطش داره عمر که میگذره چه کنسول بازی کنی چه pc چه قایم باشک ، پس بهتره که حداقل ازش لذت ببریم ، ایشون بعد 10 سال سلیقش عوض شده من و امثال بعضی از ماها هنوز بی تغییر موندیم الان ی کنسول ps4. و xone مجانی بزارن جلوم حتی زحمت از جعبه بیرون اوردنشم به خودم نمیدم چون حوصله ور رفتن ندارم ، حالا ایشون 3 تا سیستم گیمینگ بسته و کنسول هم کنارش استفاده میکنه تو این سن و ستال باید بهش بگن افرین که هنوز برای خودت وقت میزاری اما لطفا به نظرات مقابلت هم اهمیت بده و احترام بزار ما اینجا دشمن کسی نیستیم داریم حرف میزنیم ، گوربابای گیم و کنسول و انحصاری هاش و اون چند نفری که تریبون دستشونه و بقیه به جون هم میندازن ، البته که در این مورد حرف حساب جواب نداره .

آخرین ویرایش:
به قول فوتبالیا :

قوطی (کنسول ! ) یادت نره !
پی سی سرورته ؟!

:))

البته با عذر خواهی از کنسول دوستان عزیزاگه دلخور شدن صرف مزاح بود ، به عنوان یه کنسول بازقدیمی که بعد از سن رشد و بلوغ پی سی باز شدم ،گرچه کنسول باز نیستم اما کنسول و کنسول بازان را دوست دارم:d

اینم اخرین پست من

14182111149054742566.jpg

@teznade
شمام داری حال مارو از PC و PC Gaming بهم میزنی دیگه! کمی تلاش کنی میزنی رو دست این دوست عزیزمون(!)IronHide:|
نه یه مثال بود که خوب مقایسه کرده نگاه نکن ایکس باکس و توی امضام دارم من خیلی وقته اومدم بیرون از کنسول اونم به خاطر هلو و چرخ دنده بود اینم به خاطر ماکرو هست وگرنه تاپیک های که من راه انداختم بازی انلاین بوده و فقط هم برای پی سی بوده اصلا من قهرم و میرم از اینجا

کی میخواد این دعوای بین کنسولیا و پی سی بازا تموم شه خدا میدونه
فقط من نمیدونم چرا دعوا!!
این دوتا موضوعات موازی همن نه مقابل!!
همه ماها کم و بیش هم تجربه بازی با کنسول رو داریم و هم پی سی و همینطور خیلیامون جاسوس دو جانبه ایم! ;)
در اینکه پی سی این روز ها طلایه داره شکی نیست تنها دلیلشم تبعیت شرکت های سازنده کنسول از مهندسی سخت افزاری دستگاه هاشونه که روزبروز داره بیشتر به ماهیت پنل پی سی نزدیک تر میشه
میاد روزی که همه این اسم ها و دسته بندی ها یکی شن و اون موقع فقط استدیوها هستن که حرف اول و آخر رو تو این صنعت میزنن و دیگه چیزی به نام فن ps3 و xbox و pc وجود نداره هرچند ماها یادمون نمیره که همه چیز از کجا شروع شد!!
we'll see l-)

خوب چند صفحه قبل گفتم قرار سه تا بازی معرفی کنم برق از سه فازتون بپره ؟ این یکیش هست دوتای دیگه هم بگید معرفی میکنم ببینم ایا پی سی گدا . بی بازی . و فاقد انحصاری . و بدرد نخور هست البته منظورم توی بازی بود دوستان همه ببین میخوام نظرشونو بگن
1080 با حجم 32 مگابایت

دوستان فن پی سی یکی اعلام امادگی کنه تاپیک این بازی رو بزنیم من زیاد توضیحاتم خوب نیست ویدیو گیم پلی هم اومده 30 دقیقه است هرکی خواست اطلاعات داشته ابشه واسه تایپک یا خودش بگه اپ میکنم

آخرین ویرایش:
ولا تا جایی که من میدونم بیشتر این دوستان گیمر قبل از اینکه کنسول باز باشن PC باز بودن(یا بهتره بگم بازی حرفه ای رو با PC آغاز کردن)
برای منی که فن کنسول سونی هستم همچنان PC رو ارباب خودم میدونم.
در مورد بازی های مشترک PC با کنسول ها باید بگم همه میدونیم که Pc همیشه از لحاظ گرافیک برتری داشته،داره و خواهد داشت.
از لحاظ بازی های انحصاری هم باید بگم یه PC باز مطمئنا علاقه بسیار بیشتری به Dota داره تا مثلا Gears of war یا Heavy Rain.
تنها مشکلی که من با PC دارم،البته یه PC High End:
اینه گروون بودنش نسبت به کنسول.
به شخصه خودم با دسته کنسول خیلی راحترم تا موس و صفحه کلید.یه جورایی دسته جمع و جورتره.
.اینکه خیلی ها مثل بنده هستن که گیم پلی و داستان رو ارجح تر میبینن نسبت به گرافیک.به همین دلیل خیلی براشون مهم نیست که گرافیک یه بازی رو PC بهتره.

من به تمامی دوستانی که وقتشون رو گذاشتن که ثابت کنن بقیه در حال اشتباه کردن هستن، پیشنهادم get a life ـه.

شما هم هم به همین منوال که نشستی پست ها ور میخونی دادش.

- - -ویرایش - - -

به نظرم شما هم دیگه زیاد ایشون رو.مورد هجمه قرار دادید
ی زمانی بود که از هر 10 تا گیمی که در ماه عرضه میشد 9 تاش رو تا ته تموم میکردیم اون ی دونه هم می موند برای وقتی که گیمی نبود . امروز از هر 5 تا گیمی که بیاد 2 تاش شاید قابل توجه باشه از اون دوتا هم یکیش با دیدن تریلر گیم پلی و خوندن نقدهاش پروندش بسته میشه یکی دیگه. هم شاید به مرحله دانلود برسه و ی ساعتی هم بازی بشه و نهایتا پاک میشه ، میخوام بگم همه چی سلیقه ایه و بسته به ادمش و شرایطش داره عمر که میگذره چه کنسول بازی کنی چه pc چه قایم باشک ، پس بهتره که حداقل ازش لذت ببریم ، ایشون بعد 10 سال سلیقش عوض شده من و امثال بعضی از ماها هنوز بی تغییر موندیم الان ی کنسول ps4. و xone مجانی بزارن جلوم حتی زحمت از جعبه بیرون اوردنشم به خودم نمیدم چون حوصله ور رفتن ندارم ، حالا ایشون 3 تا سیستم گیمینگ بسته و کنسول هم کنارش استفاده میکنه تو این سن و ستال باید بهش بگن افرین که هنوز برای خودت وقت میزاری اما لطفا به نظرات مقابلت هم اهمیت بده و احترام بزار ما اینجا دشمن کسی نیستیم داریم حرف میزنیم ، گوربابای گیم و کنسول و انحصاری هاش و اون چند نفری که تریبون دستشونه و بقیه به جون هم میندازن ، البته که در این مورد حرف حساب جواب نداره .

یه بار دیگه خودت از اول بخون ببین متوجه میشی چی گفتی؟ ایشون هم کاملا دیگه تابلو هستن تو این سایت حرفای تو مخی شون خودش هم پی برده چه شخقیت عظیمی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or