پی سی بازها خیلی وقته تموم کردیم این عنوان چون کنسولی که خریده ایم از پول یه کارت گرافیک خوب کمتر بود توی خونه هامون داریم اگه خواستی من برات عکس میفرستم از کنسولام
خدا زیادش بکنه.
شما انحصاری هارو بگیر از این دو کنسول ببینم بازم میفرشه.
آهان . گیر منم اینجاست.
کنسول با انحصاری هاش زنده است.
ولی PC با انحصاری هاش تقلا میکنه و با مولتی هاش عرض اندام.
دلیل این حرف هم این متن پایینه که تو اورکلاک نوشتم.
من هر جا میرم یه مشکل رو همیشه میبینم.
از من کنسول فن بپرسین بهترین بازیت چیه میگم Uncharted , TLOU , Beyond , GOW.
از یه PC فن بپرسین بهترین بازیت چیه میگه wow , dota , ....
میگیم اینا که گرافیک ندارن میگن از لحاظ گرافیک کرایسس 3.
میگیم این که مولتی هستش و اصالت نداره میگن اولش مال PC بود.
میگیم اگه به اول بودنه GTA هم اولش مال PC بود ولی الان باید گدایی راک استار رو کنیم تا گوشه چشمی نشونمون بده، میگن راک استار کیلویی چند .
بعدش هم یدونه میگن قوطی و آروم میشن.
ماهم طرفدار صلح و دوستی هستیم.
عزیزان دوستان کنسولی برو بچ pc باز آقایون روزی صد تا از این اخبار در صدر رسانه ها و سایت ها و ... منتشر میشه هیچ کسی اینطور که ما بهش واکنش نشون میدیم و روی هم تیزی می کشیم عکس العمل نشون نمیده !!!!
آقا کنسول داری از pc متنفری ! دمت گرم برو بشین پای غنسولت روی مبل حالشو ببر چه کار به این کارا داری که کدوم انحصاری کنسول شما شد pc !!! اصلا مگر شما بانی و موسس و سرمایه گذارش بودی ؟ یکی دیگه ساخته یکی دیگه پولشو برده شما هم بازی کردی ارثیه فامیلیت نیست عزیزم بخیل نباش .
بعضی از آقایون حرفای بچه گانه و بعضا کودکانه میزنن . نمیدونم کی این ترول میخواد بار خودش رو از این سایت ببنده بره !!!!!
همه میدونیم حتی خود شمایی که کنسول داری میدونی کنسولت محدودیت داره حتی اگر همین امروز کنسولی عرضه بشه که 2 برابر یک pc توانایی پردازشی داشته باشه مطمئنن 2 سال 4 سال 6 سال دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره .
آقای آهن مخفی به شما توصیه می کنم با طناب بقیه تو چاه نری خودت عقل داری ماشالا بشین تجزیه تحلیل کن من واقعا نمیدونم شما رو چه حسابی و به چه امیدی این حرفای بچه گانه رو میزنی !!!! 4تا 10 تا 100 تا لایک ارزش نداره .
شما نبودی که تاپیک عکس ها و قطعات سیستم عکس سیستمت رو گذاشتی ؟؟؟ آدم دم خروس رو باور کنه یا قسم یزید رو ؟؟؟؟؟؟
حالا باسه بقیه شدی pc hater ؟؟؟
راجب GTA V هم نظر شخصیم همین بوده و خواهد بود که اگر اومد که چه بهتر اگر PC نشد و به سرنوشت RDR دچار شد که هیچ ! غم و اندوه و افسوس نداره هرچند که ی زمزمه هایی از RDR داره به گوش میرسه و همونطور که MK و Castlevania و ... چندین بازی کنسولی دیگه pc شدن gta v هم دور از دسترس نخواهد بود . فقط اگه صاحب تفکر و اندیشه هستی عزیز من حرف خودت رو بزن دنباله رو فکر و نظر دیگران رفتن سرانجام خوبی نداره .
دیگه کنسول روی سیاره مریخ و دست ی عده خاص نیست که نشه گرفت و بازی کرد . بلاخره آشنا فامیل هستن کسایی که داشته باشن و قرض بگیری و استفاده کنی یا حتی هست کلوپ هایی که اجاره کنی .
در ضمن گیمینگ هیچ ربطی به سن و سال نداره . آدم متاهل هم الان داریم خیلی هم موفقه زندگی خودشو داره گیمینگ هم در حد توانش انجام میده .
با سلام خدمت شما.
اشتباه شما اینه که فکر میکنی من pc هیترم.
من رو کنسول فقط و فقط انحصاری ها رو بازی میکنم.
مولتی ها رو حتی نمیتونم رو کنسول تحمل کنم.
حتی با دسته نمیتونم نشونه گیری کنم.
عادت کردم هرچیزی رو که دارم modify کنم.
منتها علت این که خودمو کنسول فن میدونم اینه که معتقدم هر پلت فرم با انحصاریاش زنده است.
شما از هرکدوم از کنسولها انحصاریهاشون رو بگیرین جیز دیگه ای برا عرضه ندارن بغیر از راحتی استفاده و کم خرج بودن.
مشکل من با PC اینه که عین بچه یتیم مونده وسط.
چیزی که برا PC انحصاریه، برا من و امثال من ارزش نداره.
چیزی که برا من رو PC ارزش داره، اصالت نداره.
شرکت ها بازی ها رو برای pc فنا مث صدقه میدن.
کنسولیا میان عین بچه آدم بازیشون رو میکنن ، PC فنا هم به قول خودشون منتظر ته دیگ میشن.
دقیقا مث گربه خونگی و گربه تو کوچه است. یکی غذای گرم میخوره اونیکی میره از تو آشغالا برا خودش دنبال غذا میگرده.
ولی اگه از گربه تو کوچه بپرسی چطوری ؟ میگه خیلی خوشحالم چون آزادم.
من GTA رو نمیتونم رو کنسول بازی کنم. چرا ؟
چون PC فنا عادت کردن به نشخوار 3-4 تا بازی که 10-15 ساله هی تکرار میشن.
از تکرارش هم خسته نمیشن.
PC انحصاری درست درمون میخواد. خون تازه میخواد.
الان شده مث یه آدم شیره ای که داره تو دیروز خودش دست و پا میزنه.
اتفاقا به نظر من شماها دنباله رو فکر و نظر دیگران شدین.
من خودم تا 3-4 سال پیش عین شما فقط mmo و حشره کشی و استراتژی بازی میکردم.
ولی دیدم 10-15 سال از عمرمو هدر دادم.
PC به یکنواختی رسیده درست مث نینتندو.
فروش زیاد هم ضامن موفقیت نیست.
در مورد لایک هم که فرمودین بهتون قول میدم اگه تو سایت dislike بود من الان رکورد دار بودم.
در مورد PC هم که فرمودین یکی دیگه هم که مخصوص گیمه در شرف اسمبل هست.
منتها تا زمانی که بزرگان یا ایندی ها برا PC بازی درست حسابی ندن ( حداقل از این یکنواختی درش نیارن )، شرکتهایی مث R* هم با ناز و کرشمه دم تکون ندن،
من ترجیح میدم کنسول فن بمونم.