تهیه کننده عنوان Dying Light پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب می بیند

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

Tymon Smektala تهیه کننده عنوان Dying Light در مصاحبه ای با سایت PC-Gaming.it پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب توصیف کرد. وی گفت: "در سال های اخیر من با لذت و لبخند شاهد پیشرفت سریع این پلتفورم بودم و به کسانی که منتظر مرگ این پلتفورم نشسته اند می خندم. PC از مشکلاتی که سال ها گریبان گیرش بود رهایی یافته و حال پیشرفتش بسیار هیجان انگیز است. قسمت بازی های مستقل منبع ایده ها و مفاهیم بی نظیر است که برای همه جذاب است."
عنوان Dying Light در فوریه 2015 عرضه خواهد شد.

منبع

پی سی بازها خیلی وقته تموم کردیم این عنوان چون کنسولی که خریده ایم از پول یه کارت گرافیک خوب کمتر بود توی خونه هامون داریم اگه خواستی من برات عکس میفرستم از کنسولام

خدا زیادش بکنه.

شما انحصاری هارو بگیر از این دو کنسول ببینم بازم میفرشه.

آهان . گیر منم اینجاست.
کنسول با انحصاری هاش زنده است.
ولی PC با انحصاری هاش تقلا میکنه و با مولتی هاش عرض اندام.
دلیل این حرف هم این متن پایینه که تو اورکلاک نوشتم.
من هر جا میرم یه مشکل رو همیشه میبینم.
از من کنسول فن بپرسین بهترین بازیت چیه میگم Uncharted , TLOU , Beyond , GOW.
از یه PC فن بپرسین بهترین بازیت چیه میگه wow , dota , ....
میگیم اینا که گرافیک ندارن میگن از لحاظ گرافیک کرایسس 3.
میگیم این که مولتی هستش و اصالت نداره میگن اولش مال PC بود.
میگیم اگه به اول بودنه GTA هم اولش مال PC بود ولی الان باید گدایی راک استار رو کنیم تا گوشه چشمی نشونمون بده، میگن راک استار کیلویی چند .
بعدش هم یدونه میگن قوطی و آروم میشن.
ماهم طرفدار صلح و دوستی هستیم.

عزیزان دوستان کنسولی برو بچ pc باز آقایون روزی صد تا از این اخبار در صدر رسانه ها و سایت ها و ... منتشر میشه هیچ کسی اینطور که ما بهش واکنش نشون میدیم و روی هم تیزی می کشیم عکس العمل نشون نمیده !!!!
آقا کنسول داری از pc متنفری ! دمت گرم برو بشین پای غنسولت روی مبل حالشو ببر چه کار به این کارا داری که کدوم انحصاری کنسول شما شد pc !!! اصلا مگر شما بانی و موسس و سرمایه گذارش بودی ؟ یکی دیگه ساخته یکی دیگه پولشو برده شما هم بازی کردی ارثیه فامیلیت نیست عزیزم بخیل نباش .
بعضی از آقایون حرفای بچه گانه و بعضا کودکانه میزنن . نمیدونم کی این ترول میخواد بار خودش رو از این سایت ببنده بره !!!!!
همه میدونیم حتی خود شمایی که کنسول داری میدونی کنسولت محدودیت داره حتی اگر همین امروز کنسولی عرضه بشه که 2 برابر یک pc توانایی پردازشی داشته باشه مطمئنن 2 سال 4 سال 6 سال دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره .
آقای آهن مخفی به شما توصیه می کنم با طناب بقیه تو چاه نری خودت عقل داری ماشالا بشین تجزیه تحلیل کن من واقعا نمیدونم شما رو چه حسابی و به چه امیدی این حرفای بچه گانه رو میزنی !!!! 4تا 10 تا 100 تا لایک ارزش نداره .
شما نبودی که تاپیک عکس ها و قطعات سیستم عکس سیستمت رو گذاشتی ؟؟؟ آدم دم خروس رو باور کنه یا قسم یزید رو ؟؟؟؟؟؟
حالا باسه بقیه شدی pc hater ؟؟؟
راجب GTA V هم نظر شخصیم همین بوده و خواهد بود که اگر اومد که چه بهتر اگر PC نشد و به سرنوشت RDR دچار شد که هیچ ! غم و اندوه و افسوس نداره هرچند که ی زمزمه هایی از RDR داره به گوش میرسه و همونطور که MK و Castlevania و ... چندین بازی کنسولی دیگه pc شدن gta v هم دور از دسترس نخواهد بود . فقط اگه صاحب تفکر و اندیشه هستی عزیز من حرف خودت رو بزن دنباله رو فکر و نظر دیگران رفتن سرانجام خوبی نداره .
دیگه کنسول روی سیاره مریخ و دست ی عده خاص نیست که نشه گرفت و بازی کرد . بلاخره آشنا فامیل هستن کسایی که داشته باشن و قرض بگیری و استفاده کنی یا حتی هست کلوپ هایی که اجاره کنی .
در ضمن گیمینگ هیچ ربطی به سن و سال نداره . آدم متاهل هم الان داریم خیلی هم موفقه زندگی خودشو داره گیمینگ هم در حد توانش انجام میده .

با سلام خدمت شما.
اشتباه شما اینه که فکر میکنی من pc هیترم.
من رو کنسول فقط و فقط انحصاری ها رو بازی میکنم.
مولتی ها رو حتی نمیتونم رو کنسول تحمل کنم.
حتی با دسته نمیتونم نشونه گیری کنم.
عادت کردم هرچیزی رو که دارم modify کنم.
منتها علت این که خودمو کنسول فن میدونم اینه که معتقدم هر پلت فرم با انحصاریاش زنده است.
شما از هرکدوم از کنسولها انحصاریهاشون رو بگیرین جیز دیگه ای برا عرضه ندارن بغیر از راحتی استفاده و کم خرج بودن.
مشکل من با PC اینه که عین بچه یتیم مونده وسط.
چیزی که برا PC انحصاریه، برا من و امثال من ارزش نداره.
چیزی که برا من رو PC ارزش داره، اصالت نداره.
شرکت ها بازی ها رو برای pc فنا مث صدقه میدن.
کنسولیا میان عین بچه آدم بازیشون رو میکنن ، PC فنا هم به قول خودشون منتظر ته دیگ میشن.
دقیقا مث گربه خونگی و گربه تو کوچه است. یکی غذای گرم میخوره اونیکی میره از تو آشغالا برا خودش دنبال غذا میگرده.
ولی اگه از گربه تو کوچه بپرسی چطوری ؟ میگه خیلی خوشحالم چون آزادم.
من GTA رو نمیتونم رو کنسول بازی کنم. چرا ؟
چون PC فنا عادت کردن به نشخوار 3-4 تا بازی که 10-15 ساله هی تکرار میشن.
از تکرارش هم خسته نمیشن.
PC انحصاری درست درمون میخواد. خون تازه میخواد.
الان شده مث یه آدم شیره ای که داره تو دیروز خودش دست و پا میزنه.
اتفاقا به نظر من شماها دنباله رو فکر و نظر دیگران شدین.
من خودم تا 3-4 سال پیش عین شما فقط mmo و حشره کشی و استراتژی بازی میکردم.
ولی دیدم 10-15 سال از عمرمو هدر دادم.
PC به یکنواختی رسیده درست مث نینتندو.
فروش زیاد هم ضامن موفقیت نیست.
در مورد لایک هم که فرمودین بهتون قول میدم اگه تو سایت dislike بود من الان رکورد دار بودم.
در مورد PC هم که فرمودین یکی دیگه هم که مخصوص گیمه در شرف اسمبل هست.
منتها تا زمانی که بزرگان یا ایندی ها برا PC بازی درست حسابی ندن ( حداقل از این یکنواختی درش نیارن )، شرکتهایی مث R* هم با ناز و کرشمه دم تکون ندن،
من ترجیح میدم کنسول فن بمونم.

خوب پس یه سر بزن به سایت میبینی من راست میگم خوده سازنده گفته بعد شما منکرش میشید ؟

من و پی سی بازها خیلی وقته تموم کردیم این عنوان چون کنسولی که خریده ایم از پول یه کارت گرافیک خوب کمتر بود توی خونه هامون داریم اگه خواستی من برات عکس میفرستم از کنسولام

شما انحصاری هارو بگیر از این دو کنسول ببینم بازم میفرشه البته این حادثه غمگین انگیز در راهه به نظرم نسل نهمی در کار نخواهد بود

اگه راکستار رو خط بزنید همه کمپانی ها دارند همزمان میدن روی پلتفرم ها مگه سونی بیا خرج کنه نذاره یه بازی بیاد که البته با ضرری که کرده دیگه از این کارها نمیکنه و اینجا روی سیاهیش میمونه برای سونی ماکروسافت اینکارو نمیکنه چون ویندوز هم جزور پلتفرم های این کمپانی هست پس معلومه کاره کیه (برگرفته از یه فروم و یه ادم سرشناس خارجی )

گفتم خوده سازنده گفته میتونی لینکشو پیدا کنی اگه پیدا نکردی خودم برات نقل وقول میکنم از حشره بگیر تا mmo ها اینا از دیده تو حشره هستن برو ببین چه پول های خرج میشه سر این حشره چه اشک ها ریخته میشه چه دعواها میشه کجا سونی میتونه همچین تاریخی بسازه پی سی دیگه رکود چند وقت پیش رو نخواهد دید چون به شدتت ساپورت میشه و روش کار میشه و از لحاظ تکنیکی و گرافیکی الان بازی داره ساخته میشه که با کارت گرافیک انبرد اینتل HD4000 بالا میاد حالا ببین سال بعد چی میشه خیلی خیلی خیلی جلو هست اینتل و انودیا اگه نبودن پی سی کم کم از صحنه گیم حذف میشد نمیخواید قبول کنید باشه نکنید بشین روی مبلت دسته دست بگیر بازی کن در ضمن جایی که من زندگی میکنم مونیتور 4k سریع میاد قیمتش پایین بیاد حتما میخرم
دوستان گفتن چرا انحصاری ها رو وسط کشیدی چون گفتین e3 قرار سونی برترکونه ماهم هم دلیل اوردیم که انحصاری سونی برای ما بی اهمیت هست به من بگو dota چندتا لول رفتی و چی ها داریی به من بگو تانک چی ساختی ایا زره تانکت گلوه رو کمونه میکنه ؟
اول میگی کنسول داره منقرض میشه بهت امافروش نشون میدم میگی اگه انحصاری نبود اینقدر نمفروخت میگی نسل 9 وجود نداره من بدونم کجا و چطوری به این نتیجه رسدی

الهام گرفتن یعنی کپی کردند به صورتی این میشه دزدی به روش با کلاس یعنی دیدن اومدن یه بازی ساختن مثل اون بعدشم مگه دروغ میگم یعنی اصلا شباهت نداره ؟ باز اگه شخصیت پردازی هم واسه خودشون بود بازم اونم کپی کردند جالبه رفتارهاشونم و سکانس های تکاندهنده اونام کپی از فیلم هالیودیه فقط در قالب بازی جای تاسفشم اینه اندازه سری اساسین هم فروش نداشت حالا بگو جایزه برد متا بالا داشته من هم بهش جایزه میدم خدایی 4 سال کار کردند روش کم نیست باید یه چیزی بده که اخری عمر کنسول سونی که نتونست موفق باشه رضایت سونی فن هارو به دست بیاره ببین نکته سنج نباش من کلی گفتم بازی بزرگ سونی چیه ؟ خدای جنگ ؟ سونی جر بده خودشو شاید بتونه 6 میلیون دستگاه ps4 بفروشه شاید تازه . من قسم میخورم شماها منتظرید روزهای ps2 تکرار بشه باید بگم شتر در خواب بیند کافی اسپرسو
اون قسمت اولش که اصلا خنده داره و هر آدم عاقل و فهیمی میفهمه و نیازی به تشریح نیست، شما هم میتونی فکر کنی حق با شماست!

در مورد فروش، TLoU انحصاری بود ولی AC مولتی پلتفرم، پس مقایسشون قیاس مع الفارقه!

در مورد سومی، شما به عنوان مایکرو فن در جایگاهی نیستی که بخوای در مورد رضایت سونی فنها از سونی نظر بدی همونطور که برعکسشم صدق میکنه! بماند که حرفتم از پایه اشتباهه و اگه سونی فن ها از سونی ناراضی بودن این همه اول نسلی، سونی کنسول پیش فروش نمیکرد ...، فعلا که مایکروسافته که هر چند وقت یه بار یه چرخش 180 درجه ای (اونم به صورت کاملا غافلگیر کننده ای که حتی سوپر فن هاشم انتظارشو ندارن) تو سیاستهاش داره تا بتونه عقب موندگیش از سونی رو جبران کنه و از همینجا واضح و مبرهنه که کدوم شرکت طرفداراش ناراضی هستن چرا که اگه ناراضی نبودن نیازی هم به تغییر سیاست نبود درست مثل سونی!!!

در مورد آخری هم بازم در جایگاه نظر دادن نیستی چون مشخصه که از این سبک خوشت نمیاد (که اگه میومد خیلی خیلی بعید بود که طرفدار مایکروسافت میبودی) والا عالم و آدم میدونن GoW یکی از بزرگترین بازیهای این سبکه!

@IronHide
تهیه کننده عنوان Dying Light پلتفورم PC را هیولایی بی رقیب می بیند
نه خداییش واسم جالبه!
وقتی یوبی سافت میاد PS4 ـو غول میدونه و یک کنسول فوق العاده مطرحش میکنه یک پی سی گیمر نمیاد گیر بده و ... و اگرم چیزی باشه بین مایکروفنا و سونی فنا هست!
بعد وقتی سازنده Dying Light میاد از PC تعریف میکنه دوستان معلوم الحال! چماغ به دست میان پی سی رو میکوبن!

آقا اصلا پی سی آشغاله! پی سی گیمرا هم لابد روانین که نمیرن کنسول باز شن! :| حالا خوب شد؟ :دی

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت شما.
اشتباه شما اینه که فکر میکنی من pc هیترم.
من رو کنسول فقط و فقط انحصاری ها رو بازی میکنم.
مولتی ها رو حتی نمیتونم رو کنسول تحمل کنم.
حتی با دسته نمیتونم نشونه گیری کنم.
عادت کردم هرچیزی رو که دارم modify کنم.
منتها علت این که خودمو کنسول فن میدونم اینه که معتقدم هر پلت فرم با انحصاریاش زنده است.
شما از هرکدوم از کنسولها انحصاریهاشون رو بگیرین جیز دیگه ای برا عرضه ندارن بغیر از راحتی استفاده و کم خرج بودن.
مشکل من با PC اینه که عین بچه یتیم مونده وسط.
چیزی که برا PC انحصاریه، برا من و امثال من ارزش نداره.
چیزی که برا من رو PC ارزش داره، اصالت نداره.
شرکت ها بازی ها رو برای pc فنا مث صدقه میدن.
کنسولیا میان عین بچه آدم بازیشون رو میکنن ، PC فنا هم به قول خودشون منتظر ته دیگ میشن.
دقیقا مث گربه خونگی و گربه تو کوچه است. یکی غذای گرم میخوره اونیکی میره از تو آشغالا برا خودش دنبال غذا میگرده.
ولی اگه از گربه تو کوچه بپرسی چطوری ؟ میگه خیلی خوشحالم چون آزادم.

من GTA رو نمیتونم رو کنسول بازی کنم. چرا ؟
چون PC فنا عادت کردن به نشخوار 3-4 تا بازی که 10-15 ساله هی تکرار میشن.
از تکرارش هم خسته نمیشن.
PC انحصاری درست درمون میخواد. خون تازه میخواد.
الان شده مث یه آدم شیره ای که داره تو دیروز خودش دست و پا میزنه.
اتفاقا به نظر من شماها دنباله رو فکر و نظر دیگران شدین.
من خودم تا 3-4 سال پیش عین شما فقط mmo و حشره کشی و استراتژی بازی میکردم.
ولی دیدم 10-15 سال از عمرمو هدر دادم.
PC به یکنواختی رسیده درست مث نینتندو.
فروش زیاد هم ضامن موفقیت نیست.
در مورد لایک هم که فرمودین بهتون قول میدم اگه تو سایت dislike بود من الان رکورد دار بودم.
در مورد PC هم که فرمودین یکی دیگه هم که مخصوص گیمه در شرف اسمبل هست.
منتها تا زمانی که بزرگان یا ایندی ها برا PC بازی درست حسابی ندن ( حداقل از این یکنواختی درش نیارن )، شرکتهایی مث R* هم با ناز و کرشمه دم تکون ندن،
من ترجیح میدم کنسول فن بمونم.
خوب به سلامتی گربه و گوسفند نبودیم که شدیم:bighug:

نه خداییش واسم جالبه!
وقتی یوبی سافت میاد PS4 ـو غول میدونه و یک کنسول فوق العاده مطرحش میکنه یک پی سی گیمر نمیاد گیر بده و ... و اگرم چیزی باشه بین مایکروفنا و سونی فنا هست!
بعد وقتی سازنده Dying Light میاد از PC تعریف میکنه دوستان معلوم الحال! چماغ به دست میان پی سی رو میکوبن!

آقا اصلا پی سی آشغاله! پی سی گیمرا هم لابد روانین که نمیرن کنسول باز شن! :| حالا خوب شد؟ :دی

چیزی جز پی سی غول نیست ...مجید جان داشه گلم من خودم هم کنسول بازی میکنم هم پی سی ولی زشته کنسول رو کناره پی سی بذاری و مقایسش کنی کنسول کاملا محدوده.... یوبی سافت هم قبلا از قدرت پی سی گفته بود همه شرکتا گفتند... من وقتی میگم پی سی غیر قابل قیاس نیست با اینا حرف از رو هوا نمیزنم...
کنسولی که از محدودیت سخت افزاری رنج میبره غول نیست یه تعداد هستند جوو بیخودی میدن ولی وقتی گفته میشه پی سی غوله این واقعیت داره چیزی ک هست ....این حقیقته و با حرف اینو و اون هیچ چیز تغییر نمی کنه... من دیگه شناختم اینا و میدونم با چه وعض بازی رو رو کنسول مییارن...

نه خداییش واسم جالبه!

اقا مجید خدایی پست این دوست عزیز TAZNADEرو بخون بعد نتیجه گیری کن این اقا میگه سونی خودشو رو بکشه نمتونه 6Mپلی 4 بفروشه ولی تا حالا دیدم که 7Mفروخت چطوری شد ؟ من نمدونم فکر کنم هیچ کسی هم نمدونه چجوری شد به TLOUمیگه تقلید

اقا مجید خدایی پست این دوست عزیز TAZNADEرو بخون بعد نتیجه گیری کن این اقا میگه سونی خودشو رو بکشه نمتونه 6Mپلی 4 بفروشه ولی تا حالا دیدم که 7Mفروخت چطوری شد ؟ من نمدونم فکر کنم هیچ کسی هم نمدونه چجوری شد به TLOUمیگه تقلید

اقا اینکه قدرت پی سی 800 برابر از کنسول رو قبول داری یا نه تو اینو ب من بگو :دی
حالا میگه Tlou :|

اقا اینکه قدرت پی سی 800 برابر از کنسول رو قبول داری یا نه تو اینو ب من بگو :دی
حالا میگه Tlou :|
عزیز این چه حرفیه 100%قبول دارم که PCقدرت بیشتر کنسول ها من اصلا بحثی راجبع این موضوع ندارم
من با بعضی از پست هایی که میگن کنسول ها داره منقرض میشه مشکل دارم

عزیز این چه حرفیه 100%قبول دارم که PCقدرت بیشتر کنسول ها من اصلا بحثی راجبع این موضوع ندارم
من با بعضی از پست هایی که میگن کنسول ها داره منقرض میشه مشکل دارم

هر کسی نظری داره ...
اگر از دید سخت افزار به این موضوع نگاهی بندازید میبینید که کنسول ها بشدت عقب هستند چه بسا به سال هایه اینده قدرت سخت افزاری پی سی چند برابر میشه بماند هزینه هاش بحث من مرفرمنس هستش ... در کل هر کس اون مقدار که هزینه کنه پرمرمنس میگیره کارایی کنسول ها هم با قیمت پایین قابل تحسینه.

اون پست ها رو بیخال...بعضی پستا دارن به ما pc باز جماعت میگن گربه و یه حیوونی که نشخوار میکنه...کجای کاری دوست من؟
تو BCجدیدا خیلی نابغه پیدا شده من بحثی باهاشون ندارم هر چی هم میخوان بگن بزار بگن که میخوان خودشون رو خالی کنند داداشم زیاد توجه نکن
من نمتونم تحمل کنم یه ادمی که کلا از گیم چیزی نمفهمه بیاز اضهار نظر کنه میگه کنسول در حال منقرض سونی عمرا بتونه 6Mبفروشه TLOU شده تقلید من با چنین جملاتی کلا مشکل دارم

- - -ویرایش - - -

هر کسی نظری داره ...
اگر از دید سخت افزار به این موضوع نگاهی بندازید میبینید که کنسول ها بشدت عقب هستند چه بسا به سال هایه اینده قدرت سخت افزاری پی سی چند برابر میشه بماند هزینه هاش بحث من مرفرمنس هستش ... در کل هر کس اون مقدار که هزینه کنه پرمرمنس میگیره کارایی کنسول ها هم با قیمت پایین قابل تحسینه.
نظر هرکسی قابل احترامه ولی دوست خوبم نظری که بدیم باید با واقعیت جور در بیاد در حال حاظر کنسول دارن فراتر انظار میفروشن پس کلا نظریه منقرض شدن باطل میشه در نظر بگیرم هنوزی بازی درست حسابی عرضه نشده برای کنسول ها

@IronHide

اینجا الان تاپیک تبلیغات محصولات سونیه ؟؟ یه لحظه فکر کردم تو خیابون جمهوری وایستادم فروشنده محصولات سونی داره کنار گوشم مدام تبلیغ میکنه

فکر میکنی این چیزارو فقط خودت میدونی ؟

ما هر زمان که صلاح بدونیم احتیاجی به انحصاری کنسول شما داشته باشیم خیلی راحت میریم یه کنسول میخریم میشینیم بازی میکنیم

مثل نسل قبل که رفتیم ps3 خریدیم الان داره تو انباری خاک میخوره

فعلا احتیاجی به تبلیغات نیست . فاز ما چیز دیگست .بعدا اگه اصلاح دونستیم شاید یه فکری کردیم

تاپیک چی بود بجا کشیده شد

آخرین ویرایش:
من به شما توصیه میکنم داستانهای بهلول رو مطالعه کنین.
البته فقط خندیدنش به درد شما میخوره.
تا وقتی که شما هستین و موجبات شادی و خنده مارو فراهم میکنید ما دیگه به هیچ چیز دیگه ای احتیاج نداریم :bighug:
اصلا یکی از دلایلی که من میام BC کاربرایی مثل شما هستن :)
انشالله در تاپیکای بعدیی که در مورد PC زده میشه توی کوبیدن پلتفورم PC موفق باشید و براتون آرزوی موفقیت میکنم :-*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or