من Airblue رو نصب کردم خیلی عالیه تا حالا هم هیچ مشکلی نداشته
کرک هم شده و به صورت مجانی میتونید نصبش کنید
اقا Airblue کرک شده نصب نکنید که دمار از روزگار آیفون در میاره . برین 12 تومن پول بدین همش نسخه اوریج رو نصب کنید ، آپدیت هم شد بتونید استفاده کنید
خیلی ها کارشون به ریستور کشیده با airblue کرک شده . فیرمور 5.1 هم که جیلبریک نمیشه :d
یعنی ریسک از این بالاتر؟
همین فروم همسایه که میگی ، خیلی ها توش به مشکل برخوردن خیلی ها هم مثل من هیچ مشکل نداشتن !کافیه یه سری به فروم همسایه که در مورد آیفون هست بزنید تا مشکلاتشون رو ببینید.قطع شدن سند و رسیو هنگ کردن و مشکلات دیگه
در نهایت خوشبینی اگر اتفاقی هم برای دیوایستون نیفته از آپدیت های مفید برنامه محروم میشین . همین الانش 0.9.78 آپدیت شده که مشکل نرفتن فایل ها سر جاش حل شده و امکان مدیریتش با Ifile هم فراهم شده .
دوستان ممنون میشم چندتا سایت فارسی واسه دانلود نرم افزارهای iOS (آیپاد) معرفی کنید که توضیح فارسی هم داشته باشه ، مثل :
سایت تخصصی سیستم عامل آیفون | دانلود بازی آیفون , نرم افزار آیفون
اپلیکشن های رایگان گوشی آیفون�|�iApps Free iPhone Applications
مرسی
من هم رو ایفون و هم رو آیپد 2 نصب کردم کوچکترین مشکلی هم ندارم.
سلام,سلام ببخشید میخواستم بدونم برنامه ریختن توی 4s با برنامه itunes چگونه است؟ اگه زحمتی نیست
سلام ببخشید میخواستم بدونم برنامه ریختن توی 4s با برنامه itunes چگونه است؟ اگه زحمتی نیست
دوستمون راهش رو گفتن . فقط اینکه قبل از اینکار باید appsync 5.0 رو از سایدیا دانلود کنی که فکر کنم داشته باشی
اگر پیغام this is not a valid app هم گرفتی وقتی روی فایل دابل کلیک کردی به این معنی هست که ناقص دانلود شده
یه توصیه دوستانه . شما حتی المقدور واسه هرکاری از آیتونز استفاده کن بعد برو سراغ آیفان باکس . منم خودم تجربه نکردم و تجربه بقیه رو که شنیدم بعد از یه مدت کار با ایفان باکس مشکلات زیادی پیدا میکنی و به ریستور میفتی . چون که پیکره بندی و فایل بندی آیفون رو بهم میریزه .
سلام,دوست عزیز به نظر بنده حرف شما احتمالا درست نیست . البته هر ریسکی همیشه وجود داره اما اگه شما همیشه از ایفون باکس استفاده کنی و دیگه به جز برای ریستور سراغ ایتونز نری هیچ مشکلی پیش نمیاد . حتی اهنگ ها و بقیه موارد هم برای ریختنشون برنامه و راه های دیگه است . کلا معایب ایتونز به فوایدش نمیارزه اما خب وجودش برای ریستور کردن و شناختن ای او اس دیوایس ضروریه . (درایورهای مربوطه )