تمام سوالات و مشکلات مربوط به iPhone, iPod Touch

ممنون . یه چندتا بازی خوب و سرگرم کننده هم معرفی میکنید؟
والا من رو موبايل اهل بازي نيستم و كلا يه شطرنج نصب كردم-اما چون پست من رو نقل كردين بهتون فروت نينجا(Fruit Ninja)روپيشنهاد ميكنم دانلود كنيد واقعا جذابه.
یه گیم به اسم m.u.s.eدانلود کردم حتی ورژن اخر رو هم ریختم اما وقت سینک پاک میشه نمیریزه گیم رو راهی داره؟
يا قيدشو رو بزنيد يا ورژناي ديگشو امتحان كنيد،همين مشكل مشابه شما باعث شد كه ديگه نتونم فروت نينجا رو بازي كنم،و نصب نشد.

دوستان عزیز iPod Touch 4G 8GB دسته دوم ، تر و تمیز ، به همراه یک قاب پشت و یک پایه و لوازم داخل بسته بندی
قیمت 290 تومان خوب هست؟بخرم؟
جیلبریک ورژن 5.0.1 هم هست

دوستان عزیز iPod Touch 4G 8GB دسته دوم ، تر و تمیز ، به همراه یک قاب پشت و یک پایه و لوازم داخل بسته بندی
قیمت 290 تومان خوب هست؟بخرم؟
جیلبریک ورژن 5.0.1 هم هست
به نظر من صبر کن احتمالا تا تابستون نسل جدیدش معرفی شه.همم اینکه شاید ارزونتر شد.

اگه فرمت Mp4 باشه آره، اگه نه، میتونی به وسیله App ها جانبی مثل Avplayer یا Oplayer این کار رو کنی.

اقا متشکرم.ممنون

---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:26 PM ارسال شده بود ----------

اقا ببخشید این 4s خیلی باتری میخوره. راه حلی نداره؟

---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:40 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست جواب مارو بده؟

---------- نوشته در 09:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

چرا کسی جواب نمیده؟

اقا يعني يه پلير نىاره اين ايپد كه ٧٢٠ بيت ريت بالا (اونقدر بالا هم نه )راحت پخش كنه ١٠٨٠ پيشكش هرچي پلير بود امتحان كردم رو نيو ايپد ولي همشون لگ ميزنن

اقا متشکرم.ممنون

---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:26 PM ارسال شده بود ----------

اقا ببخشید این 4s خیلی باتری میخوره. راه حلی نداره؟

---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:40 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست جواب مارو بده؟

---------- نوشته در 09:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

چرا کسی جواب نمیده؟

راه حلش اینه که :
بزاری باتری چند بار خالی شه بعد 4-5 ساعت گوشی رو بزاری شارژ بعد نور صفحه رو هم تا جایی که امکان داره کم کن
من تمام این کار ها رو انجام دادم مشکل حل شد

سلام من گوشیم 3gs ورژن 4.1
لاک هم هست
میخواستم ببینم میتونم به ورژن بالاتر مثل 4.3.3 برم ؟ کاستوم این ورژن هست ؟
ممننون میشم راهنماییم کنید

اقا يعني يه پلير نىاره اين ايپد كه ٧٢٠ بيت ريت بالا (اونقدر بالا هم نه )راحت پخش كنه ١٠٨٠ پيشكش هرچي پلير بود امتحان كردم رو نيو ايپد ولي همشون لگ ميزنن
عزیز,شما دور پلیر های جانبی و فرمت های متفرقه مثل MKV(متفرقه از نظر تعریف شدن برای آیدیوایس ها) رو خط بکش,
فرمت کلیپ های این دیوایس باید MP4 باشه , من خودم 720P براحتی دارم رو آیفون پلی میکنم البته MP4.
میخواستم یه نرم افزار برای بلوتوث 4s بگین که زیادم دردسر نداشته باشه
کلا 2 نرم افزار وجود داره,
AirBlue Sharing و سلست
من کلا نصب ندارم من باب اینکه اسمشو بدونید گفتم که زحمت سرچ اینکه کدام خوبه یا بهتره برعهده شما.;)

آخرین ویرایش:
راه حلش اینه که :
بزاری باتری چند بار خالی شه بعد 4-5 ساعت گوشی رو بزاری شارژ بعد نور صفحه رو هم تا جایی که امکان داره کم کن
من تمام این کار ها رو انجام دادم مشکل حل شد

ببخشید دقیقا نمیفهمم.اگه زحمتی نیست میشه بشتر توضیح بدید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or