1- چه فرمت های ویدیو رو میتونم پخش کنم باهاش؟حداکثر رزولیشن چند باید باشه؟
همه فرمت ها رو پخش میکنه.فقط یکم توی 720P فرمت mkv لگ میزنه.که اگه avi یا mov یا mp4 ش بکنی لگ نمیزنه. بیشترین چیزی که من گیرم اومده و پخش کرده : 1280x720 هست.
2- باطریش چند ساعت در حالت پخش فیلم میشه دوام میاره؟
من خودم باهاش 7 ساعت The walking Dead با رزولوشن 1280x720 نگاه کردم.حالا شما بگو 5 ساعت.
3- حجم برنامه ها و بازیها کم هست یا خیلی زیاد هست؟(یعنی مدل 8 گیگ خیلی اذیت نمیشم؟)
بستگی به استفاده خودت داره.الان یکم برات توضیح بدم.الن این عکس رو نگاه : پرحجم ترین بازی های آیفون ... کلی هم 700-800 مگی ...
میتونی هر کدوم رو تموم کنی و یکی دیگه نصب کنی و تموم کنی ....
4- کلا ipod touch ارزش خرید داره؟
آره.شک نکن . ولی یه نکته رو بگم.میتونی تا تابستون صبر کنی ؟ شاید 5 ش بیاد . ولی هیچ تضمینی نیست که بیاد.ممکنه حتی آخرین نسل آیپاد تاچ باشه.
من الان گوشی Xperia X8 دارم ولی از نظر قدرت سخت افزاری ضعیف هست و نمیتونه ویدیو 640x480 را هم درست پخش کنه.
میخوام برای استفاده سرگرمی و همچنین دیکشنری و اینترنت و ... ipod touch بخرم.بخرم یا نه به نظرتون؟
برای بازی که معرکه هست.انقدر داره که دیگه حالت به هم میخوره.یه سر به این سایت بزن :
www,apptrackr.org
کلی هم برنامه های سرگرمی و fun داره.
دیکشنری هم که نگو یه لانگمن داره با دو تلفظ british و آمریکایی .... از نظر دیکشنری هم معرکه هست ...
برای اینترنت هم تــــوپ ... 10-12 تا بروزر متفاوت.دانلود منیجرهای مختلف.برنامه های اینترنتی زیاد.... کلا هر چی بخوای داره ...
فقط یه چی بگم : مهمترین نکته : باتری ......
برای بازی و کلا هر چی cpu داغ کنه زیاد جالب نیست ... من خودم 2 ساعت و 30 دقیقه فیفا بازی کردم.40 تا عکس گرفتم و یه شب تا صبح هم روشن بوده ... تا ارور باتری داد ... ولی برای فیلم و آهنگ معرکه هست ... بازی هم راضی کننده ... به شرطی که نور صفحه رو زیاد نکنی ....