والا ما هم نفهميديم :dاقا ببخشید ما هنوز نفهمیدیم مشکل باتری 4s چیه؟ دوستان اگه میدونن کمک کنن
كي گفته اصلا مشكل داره ؟؟؟!؟
والا ما هم نفهميديم :dاقا ببخشید ما هنوز نفهمیدیم مشکل باتری 4s چیه؟ دوستان اگه میدونن کمک کنن
والا ما هم نفهميديم :d
كي گفته اصلا مشكل داره ؟؟؟!؟
سلام,
منم الان 6-7 ماهی میشه که ریستور نکردم و گوشیم مثل ساعت داره کار میکنه و همیشه هم از iFunBox استفاده کردم,
در کل من برای سینک موزیک هام و گوش کردن موزیک هام از آیتونز استفاده میکنم چون امکانانت سورت کردنش خیلی زیاده و منم که اکثرا موزیک هام شناسنامه شون کامله خیلی عالیه,برای من امکان ریتینگ موزیک ها خیلی عالیه و همچنین سورت کردن لحظه ای مثلا یه لحظه بر اساس ژانر سورت میکنی اون ژانری که دوست داری از بین صدها موزیک میاد بالا همین طور تعداد دفعاتی که گوش دادی و خیلی چیزای دیگه,
فقط نرم افزار با آیتونز سینک نمیکنم که اعصاب خورد کنه(لا اقل برای من اینطوریه)چون بارها شده برای یه مشکل کوچیک که میخوام تیک نرم افزارا رو بردارم کلشو اخطار پاک کردن میده.
رو 5.0.1 یه مشکل تقریبا عمومی هست که دومن همه رو گرفته :d . البته من خداییش مشکل زیادی با باتری ندارم . جیلبریک هست بازی هم روزی یه 20 30 مین انجام میدم ولی باز 3 4 روز نگه میداره . البته Celluar Data Automatic date and time automatic carirer location service همه اینا رو خاموش کردم توئیک خاصی هم از سیدیا نصب ندارماقا ببخشید ما هنوز نفهمیدیم مشکل باتری 4s چیه؟ دوستان اگه میدونن کمک کنن
سلام میخواستم بپرسم که ایفون3gs تا کی برنامه ها رو اجرا میکنه الان تیک میندازه رو بازی ها گرافیک بالا؟ کلا ارزش خرید داره برای کسی که بودجش ۴۰۰-۵۰۰ هست یا گوشی اندرویدی بگیرم؟؟
الان ipod4 ها راهی هست بشه باهاش بی درده سر اسمس زد و زنگ؟
به هیچ وجه نرو سراغ 3Gs که دیگه تاریخ مصرفش گذشته ،همین الان هم خیلی از بازی ها و برنامه ها App Store برای 4 به بالا هستن...????!!!!!!!!
برنامه Oplayer واسه زیرنویس sub idx و AVplayer واسه srt و بقیه زیرنویس ها پیشنهاد میشه !سلام
يه سوال دارم شايد تكراري باشه:d
من بخوام روي اپد فيلم رو با زير نويس ببينم بايد چيكار كنم و چه برنامه اي مناسبه؟
منم میخواستم بگم 3GS نخره ولی چون خودم نداشتم گفتم اونایی که دارن ممکنه بگن نه,هنوز جواب میده,به هیچ وجه نرو سراغ 3Gs که دیگه تاریخ مصرفش گذشته ،همین الان هم خیلی از بازی ها و برنامه ها App Store برای 4 به بالا هستن...
برنامه Oplayer واسه زیرنویس sub idx و AVplayer واسه srt و بقیه زیرنویس ها پیشنهاد میشه !
در کل AVplayer بهتره !
واسه من زمانایی که با کامپیوتر شارژ میکنم این اتفاق میوفته باید صبر کنی البته خیلی بیشتر از زمانهای عادی و دوم اینکه سعی کن همیشه بذاری فول بشه شارژ باشه یعنی عکس سوکت رو قسمت باتریت بیاد بعد ازش استفاده کنی و در حال شارژ شدن سعی کن زیادباهاش کار نکنی(کاری که خودم اصلا نمیتونم):dاین باتری 4s هم بساطی شده برا ما . مشکلم با زود خالی شدن و مصرف زیاد و اینا نیست . مشکلم اینه که حس میکنم با هر بار شارژ کردن عمر باتری کمتر میشه . امروز هم زدم به شارژ همیشه تا 100 درصد پر میشد این دفعه رو 99 موند