pcgamer
کاربر سایت
رضا جان مسئله اینجاست که قابلیت دوال اسکرینش که برات مهمه حدااقل 6980 من که نداره پس این مورد رو ال جی داره شاید برندهای دیگه هم داشته باشن من راجب این مسئله زیاد تحقیق نکردم چون تنهایی بازی می کنم
کیفیت دو بعدی رو وقتی ایشالا برای خرید رفتی از نزدیک ببینی خیلی مشخصه کدوم بهتره
من خودم مدل 6980 گرفتم ولی از لحاظ دو بعدی اول برندهای فیلیپس رو قبول دارم بعد 6960 بعد تی وی خودم
دیگه صادقانه تر این بگم
فیلیپس ها لامصب خیلی گرون بود برام ونمی تونستم اونقدر هزینه کنم.
یه جمع بندی کلی داشته باشیم
6960 یکم تصویر رو منعکس می کنه ولی 6980 خیلی کمتر.
6980 600 هرتز هست 6960 400 هرتز .تو تصویر های 2 بعدی این اختلاف اصلا به چشم نمی یاد لااقل من اختلافی ندیدم ولی تو سه بعدی خیلی روون تره 6980 .
سی پی یو 6960 تک هسته ای هست و 6980 دو هسته ای.
یه موردی رو بگم شما می تونی 6940 رو هم بخری.خیلی ارزون تره کیفیتش هیچ تفاوتی با 6960 هم نداره قیمتش 1.9 میلیون بود که وسوسه کنندس.کیفیتش حتی یک درصد هم با اون فرق نمی کنه چون کنار هم بودن یک تصویر رو نشون می دادم مقایسه کردم هیچ تفاوتی ندارن
تفاوتش تو وایرلس داخلی واینجور چیزاس
کیفیت دو بعدی رو وقتی ایشالا برای خرید رفتی از نزدیک ببینی خیلی مشخصه کدوم بهتره
من خودم مدل 6980 گرفتم ولی از لحاظ دو بعدی اول برندهای فیلیپس رو قبول دارم بعد 6960 بعد تی وی خودم
دیگه صادقانه تر این بگم
فیلیپس ها لامصب خیلی گرون بود برام ونمی تونستم اونقدر هزینه کنم.
یه جمع بندی کلی داشته باشیم
6960 یکم تصویر رو منعکس می کنه ولی 6980 خیلی کمتر.
6980 600 هرتز هست 6960 400 هرتز .تو تصویر های 2 بعدی این اختلاف اصلا به چشم نمی یاد لااقل من اختلافی ندیدم ولی تو سه بعدی خیلی روون تره 6980 .
سی پی یو 6960 تک هسته ای هست و 6980 دو هسته ای.
یه موردی رو بگم شما می تونی 6940 رو هم بخری.خیلی ارزون تره کیفیتش هیچ تفاوتی با 6960 هم نداره قیمتش 1.9 میلیون بود که وسوسه کنندس.کیفیتش حتی یک درصد هم با اون فرق نمی کنه چون کنار هم بودن یک تصویر رو نشون می دادم مقایسه کردم هیچ تفاوتی ندارن
تفاوتش تو وایرلس داخلی واینجور چیزاس