آخه میدونی من واسه اتاق میخوام و اتاق هم عرضش نسبتا کوچیکه ! میترسم کورم کنه ! :d
حالا این مدل چه قیمته ؟ LED ه یا LCD ؟
سلام دوستان من رفتم ال جی 2012 رو بخرم یه ایرادات بزرگی توش دیدم که 5 شنبه شب نمی دونم چرا ندیدم می گن ادم نباید همون موقع خرید کنه حکمتش اینه رفتم مدل 2012 سامسونگ خریدم 6980..حتی یه ایرادی 6960 داشت که تو ادامه می گم که چرا 6980 که گرون تر هم بود خریدم 2 میلیون و 220 تومن با 4 تا عینک اکتیو
دوست عزیز منم واسه اتاق گرفتم تازه 40 اینچ مشکلی نیست عادت می کنی جوری می شه که جایی بری تی وی کوچیک داشته باشن اصلا نمی تونه باش کنار بیای هر چی اینچ بزرگتر باشه بهتره.منم برای پی سی و کنسول خریدم
داداش گلم کلا هیچوقت سری ۷ به بالا سایز زیر 46 شش تولید نمی شده که بخواد باشه... فقط 46 به بالا...
نمایندگی هم امروز گفت برای سری 7 رو سایز 40 گفت احتمال تولیدش خیلی کمه / از لحاظ قیمتی هم گفتن که حتی اگه سایز 40 شم تولید بشه خیلی بالاتر سری 6 مثل 6960 می شه ولی خیلی تعریف می کرد می گفت یه چیزی داره مثل کنکت ایکس باکس تو سری 7 و امکانات دیگه نمیدونم تا چقدر حرفشون صحت داره
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk[/QUOTE]
دوسته عزیز یعنی کنتراست ال اجی اینقدر پایینه ؟! منم این احساس رو از تو فیلم های ریوییو که تو یوتوب دیده بودم داشتم اما فکر می کردم از نزدیک چیز دیگست اما اگه شما از نزدیک دیدین می گین اینجوریه پس آدم دو دل می شه واسه خریدش چون من سه بعدی اصلآ واسم مهم نیست نرمی تصویر و شفافیت واسم مهمه و در مرحله آخر دوال اسکرین!!
اره اینو خودم تست کردم و مطمئن هستم بازم شما خودت تست کن باید وقت بزاری بری نمایندگی ال جی بعد دوباره بری نمایندگی سامسونگ چند بار این کارو بکنی خودت متوجه می شی بحث کنتراس هم نیست چون کنتراس رو سخت می شه اگه کنار هم نباشن مقایسه کرد بحث کیفیته تو ادامه کامل توضیح می دم.
کلا کیفیت 2 بعدی ال جی نسبت به سامسونگ رو اصلا نمی شه مقایسه کرد ال جی فقط تو 3 بعدی حرف واسه گفتن داره .اونم بنظرم من با با تحقیق که حضوری من کردم از لحاظ عمق تصویر ال جی فقط حرف واسه گفتن داره عمقی که می ده دقیقا دو برابر 6980 منه ولی ایرادش اینه که اصلا رون نیست نسبت به 6980 تصویر به نظرم تصویر سه بعدیش یه حالت افت فریم داشت شاید علتش اینه که 6980 500-600 هرتز هست
نرمی تصویر رو متوجه نشدم منظورتون چیه ولی اگه روون بودن تصویر تو حالت 2 بعدی هست هیچ کدومشون مشکل روون بودن تو اجرای تصویر رو ندارن فقطتو یکی از فیلم ها که زیر اب بود و گیاه ها رو نشون می داد تو ال جی تصویر وقتی حرکت می کنه یکم مات می شد اطراف شاید ماله فیلم بود ولی تو سامسونگ فیلیپس سونی تصویر جا نمی مونه.
شفافیت و وضوح تصویر منظورم( نمایش کیفیت بافت هاست )(همون گزینه شارپنس تو تنظیمات )ماله ال جی انگار شارپنس رو برداری بزاری رو 20 ..ازاین لحاظ من همش می گم کیفیتش بد بود وقتی بعدش بری 6960 رو ببینی واقعا از خرید ال جی دو دل می شی منم خیلی کلنجار رفتم.
من به دو دلیل ال جی lm66100 رو نخریدم اولیش که بالا گفتم همون کیفیت بدش تو دو بعدی ولی بعدیش شاید باورتون نشه یه ایرادی دیدم که نمی شد ساده ازش بگذرم حتی زمانی که تی وی روشنه هم خودم رو توش می دیدم قشنگ تصویر رو منعکس می کرد وخصوصا وقتی تصویر کمی تاریک می شد عین اینه عمل می کرد واقعا می گم عین اینه یعنی رنگ تی شرت خودم رو می دیدم!
وقتی تصویر تیره می شد کاملا خودتون رو توش می تونید ببینید وقتی هم که خاموشه می شه اینه.چون منم برای اتاق می خوام و نزدیک می شینم دیگه با این دو ایراد منصرف شدم
در مورد افت فریم هم تو ال جی حالت 3 بعدی اگه رفتین نمایندگی دقت کنید فیلمی که برای این مدل گذاشتن همش صحنه اهسته هست.به هر حال شما ها هم اگه گیج شدید قبل خرید مدل 6980 رو هم سه بعدیش رو ببینید ببینید با کدوم راحت ترین چون یکم سلیقه ای می شه
از ال جی که بگذریم بین 6960 و 6980 خیلی مقایسه کردم 6960 کیفیت تصویر وضوح و شفافیتش می شه گفت 20 درصد شاید هم بیشتر بیشتر 6980 بود از طرفی رنگ ها تو 6960 خیلی طبیعی تر بودن از لحاظ رنگ کیفیت 2 برابر بود..ولی کیفیت سه بعدی 6960 مشکل ال جی رو داشت تصویر تو حرکت سریع کم می یورد حالت افت فریم روون نبود با اصرار بنده مدل 6980 رو هم تست کردن و وقتی دیدم و هم زمان دو تصویر رو مقایسه می کردم تو 6980 تصویر روون بود و اصلا چشم رو اذیت نمی کرد گوشه های تصویر تیره و تار نمی شد الان تو خونه هم دوباره تست کردم و مشکلی از هیچ لحاظ نداره...
و اینم دقت کنید که 6960 به نسبت 6980 تصویر خودتون رو توش منعکس می کنه یعنی مثل ایراد ال جی البته نه به اون وحشتناکی.اینو خود فروشنده هم گفت یکی از حسن های 6980 در مقابل 6960 هست
همین که دیدم 3 بعدیش از لحاظ روون بودن تصویر بهتر ال جی هست هر چند عمق ال جی رو نمی ده همین رو انتخاب کردم چون همین 6980 کیفیت تصویر دو بعدیش قابل مقایسه با ال جی نیست فقط در مقابل 6960 ضعیف می زد به نظرم اگه این دو تا تی وی رو تو نمایندگی سامسونگ کنار هم نذار خیلی ای نمدل 2012 فروش خوبی می کنه نمی دونم چه سیاستی هست.
بازی گرز3 رو هم تست کردم خوب بود ولی به نظرم کیفیت فیلم هایی که رو هارد دارم خیلی بالاتر بازی هست.
امیدوارم مقایسه خوبی انجام داده باشم و به درد خرید دوستان چه الان و چه در اینده بخوره /
راستی بچه ها این نمایندگی سامسونگ چون ما از مشتری های قدیمشون بودیم بمون گفت همین امشب بخرید اگه خرید دارین تا اخر این هفته قیمت ها درصد می خوره روش.اگه خرید دارید ب فکر باشید!