Xenon360
کاربر سایت
خوشبختانه مشکل تصویر حل شد.
کسی جواب این سوالا رو میدونه؟
توی تاپیک PS3 جوابتو دادم کاکو
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
خوشبختانه مشکل تصویر حل شد.
کسی جواب این سوالا رو میدونه؟
دوستان من ایکس باکس رو با این کابل (DVI to HDMI ) وصل کردم به مانیتورم
صدا رو باید چجوری بگیرم؟(اسلیم هست ایکس باکسم)
معین جان نمیشه آخه این اسلیم هارو دیدی چجوریه کابل VGA شون؟ یه تیکه پلاستیک اضافه کردن به کابل VGAـش نمیشه هم زمان با HDMI و VGA وصل شدبهداد جان صدارو با کابل vga کنسولت باید بگیری چون dvi صدا نمیده موفق باشی .
معین جان نمیشه آخه این اسلیم هارو دیدی چجوریه کابل VGA شون؟ یه تیکه پلاستیک اضافه کردن به کابل VGAـش نمیشه هم زمان با HDMI و VGA وصل شد
معین جان نمیشه آخه این اسلیم هارو دیدی چجوریه کابل VGA شون؟ یه تیکه پلاستیک اضافه کردن به کابل VGAـش نمیشه هم زمان با HDMI و VGA وصل شد
ولی چون برا خود کنسول شاید ا دلت نیاد برو یدونه معمولیشو بخر با چاقو این کارو که دوستمون گفتو انجام بده . ولی یه تبدیلیم هست که بزنی دیگه نیازی به چاقو و خرابکاری نداره .خیلی راحت با چاقو . قاب کابل AV رو باز کن . قسمت اهنیش رو دورش چسب برق بپیچون و بزن کنار HDMI . تنها راحش همینه...
ببخشید من یه مشکلی دارم نصف صفحه کم رنگ تر یا کم نور تر از نصف دیگه است . مشکل از کابله hdmi؟
ببخشید من یه مشکلی دارم نصف صفحه کم رنگ تر یا کم نور تر از نصف دیگه است . مشکل از کابله hdmi؟
دوستان من ایکس باکس رو با این کابل (DVI to HDMI ) وصل کردم به مانیتورم
صدا رو باید چجوری بگیرم؟(اسلیم هست ایکس باکسم)
داداش ولی من Xboxam fat هستش... و با ۱ تبدیل صدا رو گرفتم... این کارو که دوستان گفتن نکردم... اگه پورت های slim با fat تفاوتی نداره تا توضیح بدم چیکار کردم...!
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
سلام.بنظرتون این تلویزیون سایزش و کیفیتش برای xbox360 مناسبه؟ جنسش خوبه؟X.Vision LED LE-22D20 - تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن ال ای-22 دی 20
این بازی تو اینترنت امده (++dc)حجمش هم 4.17 گیگابایت هست. (fearclone r88) با این اسم میتونید پیداش کنید
کنسول برای تلویزیون طراحی شده. اینکه بقیه میخوان با مانیتور بازی کنن. مشکل این بنده خدا نیس که.(ms)عرفان من اون بالا گفتم یه تبدیل هست که میشه زد به سر vga اسلیم تا دیگه به چاقو و اینا نیازی نیست . ولی کلا اسلیمو چون بد طراحی کردن و همزمان نمیشه از hdmi و vga استفاده کرد برا همین کاربران اودن گفتن با چاقو vga نصف کردن تا بتونن کنار هم استفاده کرد . ولی خوب بعد ماکروسافت این تبدیل داد بیرون تا مشکل دوستان حل بشه و از سری بعد vga پهن نزد بلکه جمع جور زد تا بشه دوتارو کنار هم استفاده کرد . ببین مهندسین ماکروسافت چی هستن که به همچین چیز کوچیکی فکر نکرده بودن و همچین معضلیو پیش اوردن خوب .