تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

دوستان من ایکس باکس رو با این کابل (DVI to HDMI ) وصل کردم به مانیتورم
AGIKBAB132-HDMI-DVI__15867_zoom.jpg

صدا رو باید چجوری بگیرم؟(اسلیم هست ایکس باکسم)

معین جان نمیشه آخه این اسلیم هارو دیدی چجوریه کابل VGA شون؟ یه تیکه پلاستیک اضافه کردن به کابل VGAـش نمیشه هم زمان با HDMI و VGA وصل شد
72653212376603743920.jpg

خیلی راحت با چاقو . قاب کابل AV رو باز کن . قسمت اهنیش رو دورش چسب برق بپیچون و بزن کنار HDMI . تنها راحش همینه...

معین جان نمیشه آخه این اسلیم هارو دیدی چجوریه کابل VGA شون؟ یه تیکه پلاستیک اضافه کردن به کابل VGAـش نمیشه هم زمان با HDMI و VGA وصل شد
72653212376603743920.jpg

دقیقا همینو که دوستمون گفترو انجام بده .
خیلی راحت با چاقو . قاب کابل AV رو باز کن . قسمت اهنیش رو دورش چسب برق بپیچون و بزن کنار HDMI . تنها راحش همینه...
ولی چون برا خود کنسول شاید ا دلت نیاد برو یدونه معمولیشو بخر با چاقو این کارو که دوستمون گفتو انجام بده . ولی یه تبدیلیم هست که بزنی دیگه نیازی به چاقو و خرابکاری نداره .

ببخشید من یه مشکلی دارم نصف صفحه کم رنگ تر یا کم نور تر از نصف دیگه است . مشکل از کابله hdmi؟

دوست عزیز فکر نکنم ربطی به hdmi داشته باشه باز برا اینکه خیالت راحت بشه از دوستاتون یه hdmi قرض کنین و با اونم تست کنین . موفق باشین .

ببخشید من یه مشکلی دارم نصف صفحه کم رنگ تر یا کم نور تر از نصف دیگه است . مشکل از کابله hdmi؟

داداش ببین تنظیمات مانیتور یا تلوزیونت روی حالت Demo یا چیزی شبیه این نرفته؟ یکم تنضیمات رو دستکاری کن... اگه نشد تنظیمات رو به حالت اولیه برگردون نتیجه رو اعلام کن...!

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

دوستان من ایکس باکس رو با این کابل (DVI to HDMI ) وصل کردم به مانیتورم
AGIKBAB132-HDMI-DVI__15867_zoom.jpg

صدا رو باید چجوری بگیرم؟(اسلیم هست ایکس باکسم)

داداش ولی من Xboxam fat هستش... و با ۱ تبدیل صدا رو گرفتم... این کارو که دوستان گفتن نکردم... اگه پورت های slim با fat تفاوتی نداره تا توضیح بدم چیکار کردم...!

داداش ولی من Xboxam fat هستش... و با ۱ تبدیل صدا رو گرفتم... این کارو که دوستان گفتن نکردم... اگه پورت های slim با fat تفاوتی نداره تا توضیح بدم چیکار کردم...!

عرفان من اون بالا گفتم یه تبدیل هست که میشه زد به سر vga اسلیم تا دیگه به چاقو و اینا نیازی نیست . ولی کلا اسلیمو چون بد طراحی کردن و همزمان نمیشه از hdmi و vga استفاده کرد برا همین کاربران اودن گفتن با چاقو vga نصف کردن تا بتونن کنار هم استفاده کرد . ولی خوب بعد ماکروسافت این تبدیل داد بیرون تا مشکل دوستان حل بشه و از سری بعد vga پهن نزد بلکه جمع جور زد تا بشه دوتارو کنار هم استفاده کرد . ببین مهندسین ماکروسافت چی هستن که به همچین چیز کوچیکی فکر نکرده بودن و همچین معضلیو پیش اوردن خوب .

این بازی تو اینترنت امده (++dc)حجمش هم 4.17 گیگابایت هست. (fearclone r88) با این اسم میتونید پیداش کنید

آها... پس اگه پورت های Slim با Fat فرق میکنه من دیگه اطلاعی ندارم... شما خودت استادی...!

عرفان من اون بالا گفتم یه تبدیل هست که میشه زد به سر vga اسلیم تا دیگه به چاقو و اینا نیازی نیست . ولی کلا اسلیمو چون بد طراحی کردن و همزمان نمیشه از hdmi و vga استفاده کرد برا همین کاربران اودن گفتن با چاقو vga نصف کردن تا بتونن کنار هم استفاده کرد . ولی خوب بعد ماکروسافت این تبدیل داد بیرون تا مشکل دوستان حل بشه و از سری بعد vga پهن نزد بلکه جمع جور زد تا بشه دوتارو کنار هم استفاده کرد . ببین مهندسین ماکروسافت چی هستن که به همچین چیز کوچیکی فکر نکرده بودن و همچین معضلیو پیش اوردن خوب .
کنسول برای تلویزیون طراحی شده. اینکه بقیه میخوان با مانیتور بازی کنن. مشکل این بنده خدا نیس که.(ms)

ولی بلاخره راهی پیدا میشه

سلام خدمت دوستان گل.
من میخوام دو تا TV بخرم. یکی برای تماشا و یکی برای گیم.
برای تماشا قصد دارم 3D بخرم. یه مدل امروز چشممو گرفت میخواستم ببینم نظر شما چیه؟
مدل: LG 67100 42inch

برای گیم هم خواستم ببینم چه تلویزیونی مناسبه!؟ در حد 500تومن هم باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or