تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

با عرض معذرت از عزیزان به علت بی ربط بودن سؤالم به مبحث تاپیک... اما می دونم بچه های اینجا اطلاعات بالایی دارن...

دوستان راجع به صدای سینمای خانگی سؤالم اینه
سلام عزیزان... ۱ راهنمایی می خواستم...

از دوستان کسی هست که سینمای خانگی رو به 360 وصل کرده باشه؟

اگه آره می خوام بدونم Audio Setting کنسول رو روی چه تنظیماتی گذاشته؟
Dolby surround 5.1
یا
Dolby suround WMA pro

کدوم ازینا افکتهای صدا رو بهتر اجرا می کنن؟ و اینکه کلا فرق این دوتا چیه؟

ممنون

Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

سلام خوبید من یه مانیتور ال ای دی 19اینچ دارم مانیتورم پورت dvi و vga داره من یه تبدیل dvi to hdmi وصل کردم الانم با hdmi اکس باکسمو به مانیتورم وصل کردم واسه صدا هم از اون روشی استفاده کردم که a/v رو هم وصل میکنیم بعد یه قسمت از اونو میبریم تا hdmi جاشه میدونید چی میکم دیگه a/v منظورم همون کابلیه که جدا میخریم واسه مانیتورهای vga کا دوتا خروجی صدا هم داره الان چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1.همون طور که گفتم led هستش چرا تو قسمت های تاریک یا سیاه رنگ های سیاه یه جوری میشه خیلی تاریک؟
2.الان که رفتم تو تنظیمات disply خیلی رزولوشن نوشته از جمله 1080p 780p,1366*768,1280*768,1280*1024 و... رو کدومشون بزارم گرافیکش از همه بالاتره؟
3.احساس میکنم اگه رو 1280*1024 بزارم از همه بالاتره اره؟

فک کنم رزولیشن مانیتورم 768*1366 باشه.

سلام خوبید من یه مانیتور ال ای دی 19اینچ دارم مانیتورم پورت dvi و vga داره من یه تبدیل dvi to hdmi وصل کردم الانم با hdmi اکس باکسمو به مانیتورم وصل کردم واسه صدا هم از اون روشی استفاده کردم که a/v رو هم وصل میکنیم بعد یه قسمت از اونو میبریم تا hdmi جاشه میدونید چی میکم دیگه a/v منظورم همون کابلیه که جدا میخریم واسه مانیتورهای vga کا دوتا خروجی صدا هم داره الان چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1.همون طور که گفتم led هستش چرا تو قسمت های تاریک یا سیاه رنگ های سیاه یه جوری میشه خیلی تاریک؟
2.الان که رفتم تو تنظیمات disply خیلی رزولوشن نوشته از جمله 1080p 780p,1366*768,1280*768,1280*1024 و... رو کدومشون بزارم گرافیکش از همه بالاتره؟
3.احساس میکنم اگه رو 1280*1024 بزارم از همه بالاتره اره؟

فک کنم رزولیشن مانیتورم 768*1366 باشه.
دوست عزیز بهترین رزولوشن همون رزولوشنی هست که مانیتور هست ، البته اینو من از روی تجربه میگم ولی نه روی ایکس باکس.

دوستان نظرتون راجبه led سامسونگ 32 اینچ مدل 5560 چیه من میخام بخرمش هم برا مونیتور pc هم برا دیدن فیلم و بازی . من نظر خودمو دارم برا خودم ولی الان نظر چند نفر دیگرم میخام بدونم ایا شما مدلی بهتر ازین سراغ دارین دوستان بعد این مدل 800 تومن هستش . وامکاناتشم عالیه من 32 میخام یا 27 نهایت یا 26.

بهترین ال سی دی full hd با مارک سامسونگ تا 800 تومن رو معرفی کنید. باهاش هم میخوام زیاد فیلم و x360 بازی کنم.! راهنمایی کنید

دوست عزیز من خودم کلی گشتم اخر تو این رنج قیمت بهترین مدل همین مدله برین از جلو ببینینش عالیه .

led سامسونگ 32 اینچ مدل 5560

سلام دوستان

تلویزیون من HD 1024i است. چقدر افت کیفیت نسبت به 1024p خواهم داشت و اصلا خرید کنسول برای این تلویزیون به صرفه است؟

با سپاس

کمی بین ای و پ فرق هستش ولی بخر خوبه موفق باشی .

تلویزیون مانیتور ال ای دی ایکس ویژن 22 اینچ XVISION 22'' LED 22A02
نظرتون راجع بهش چیه؟؟قیمتش 240 هست ملا این مارک چه جوری هست؟
تو این رنج قیمت و سایز سامسونگ و ال جی چی دارن؟؟

تو این رینج قیمت LG یدونه 2281vr داره که ۲۷۵ هست قیمتش... سامسونگ هم که ۳۰۰ به بالا...! این مدل ایکس ویژن رو نگیر...!

من خودم سونی - براویا گرفتم ۴۲ اینچ فوق العاده هست کیفیتش خییلی راضیم .

داداش عزیز شما چه مدلی از سونی رو گرفتی؟
مبارکت باشه ایشالله ... فقط یه چیزی ... سونی فکر نمی کنم توی سایز ۴۲ اینچ محصولی داشته باشه...

تو این رینج قیمت LG یدونه 2281vr داره که ۲۷۵ هست قیمتش... سامسونگ هم که ۳۰۰ به بالا...! این مدل ایکس ویژن رو نگیر...!

من تی وی میخواما
از سامسونگ و ال جی هر چی میشناسی بگو تا 300-330 نهایت
اون مدلی خوب نیست یا اون برند ؟؟

من تی وی میخواما
از سامسونگ و ال جی هر چی میشناسی بگو تا 300-330 نهایت
اون مدلی خوب نیست یا اون برند ؟؟

عزیز دل تو این رینج سمی و ال جی تی ویه خوب ندارن....
این مدل X-vision رو من تأیید نمیکنم...

اما یه مدل یکی از کاربرا داره ... علی رضا جان مطهری با نام کاربری 2909 ... عکساش رو که گذاشته بودن کیفیت خوبی داشت... شما میتونی از ایشون راجع به این تی وی اطلاعات بگیری و نظرشو بپرسی..

همچنین بگم که این تی وی که ایشون دارن فیلمهای FHD رو از روی فلش مموری پخش میکنه... حتما ادش بپرس راجع بهش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or