سلام
چندتا سوال داشتم:
این اسمارت tv های الجی حتما باید با خود تلوزیون به اینترنت وصل باشیم تا بتونیم برنامه و بازی رو دانلود کنیم یا میشه با pc گرفت بعد با فلش ریخت روی tv ?
اصلا اسمارت tv چیز بدرد بخوری هست؟(برا من که نمیخوام tv رو به اینترنت وصل کنم؟)
کنتراست دینامیک یعنی چی ؟ مثلا 1:8000000 با 1:5000000 فرقش چیه خیلی با هم فرق می کنن؟
سلام
چندتا سوال داشتم:
این اسمارت tv های الجی حتما باید با خود تلوزیون به اینترنت وصل باشیم تا بتونیم برنامه و بازی رو دانلود کنیم یا میشه با pc گرفت بعد با فلش ریخت روی tv ?
اصلا اسمارت tv چیز بدرد بخوری هست؟(برا من که نمیخوام tv رو به اینترنت وصل کنم؟)
کنتراست دینامیک یعنی چی ؟ مثلا 1:8000000 با 1:5000000 فرقش چیه خیلی با هم فرق می کنن؟
ممنون بچه ها
پس حتما باید tv به اینترنت وصل باشه؟ اخه اگه اشتباه نکنم میشه بازی ها و برنامه ها رو از این سایت دانلود کرد: http://www.lgappstv.com واسه همین گفتم شاید بشه با pc گرفت بعد ریخت رو tv .
من خودم بین این دو مدل الجی مرددم:
LW 57000
LW 45000
که هر دو هم LED هستن ولی اولی اسمارت هستش +کنتراست 1:8000000
دومی اسمارت نیست و کنتراستش 1:5000000 هست.
بیشتر بخاطر تبدیل 2بعدی به 3بعدیه که الجی رو انتخاب کردم.(راستی این تبدیل 2بعدی به سه بعدیش خوبه یا نه؟)
با این شرایط که نمیتونم از اینترنت tv استفاده کنم کدوم رو بهتره بخرم؟
راستی اگر اگه کیفیت تبدیل 2d به 3d الجی خوب نیست توی همین رنج قیمت چه tv های دیگه ای رو پیشنهاد می کننین؟
داداش گلم کلا قید LG رو بزن... بگو ببینم چقدر می خوای هزینه کنی؟ تا ۱ تلوزیون توپ از سامسونگ بهت معرفی کنم که بهترین LED هاب بازار رو داره...!
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
داداش چرا قید ال جی رو بزنه ال جی امسال با این قابلیت دوال اسکرینش خیلی خوبه می تونه واسه بازی بهترین باشه!!
ببخشید منم به بحثتون اضافه می شم.یکم بیشتر توضیح بدین این قابلیت چی هست و تو چه مدل هاییش هست و برای بازی چه فایده ای داره.منم میخوام تی وی 3 بعدی رو قیمت 1.7 اینا خرید کنم نمی دونم قیمت ها زیاد شده قبلا که با این قیمت می شد خرید کنیداداش چرا قید ال جی رو بزنه ال جی امسال با این قابلیت دوال اسکرینش خیلی خوبه می تونه واسه بازی بهترین باشه!!
داداش گلم کلا قید LG رو بزن... بگو ببینم چقدر می خوای هزینه کنی؟ تا ۱ تلوزیون توپ از سامسونگ بهت معرفی کنم که بهترین LED هاب بازار رو داره...!
ببخشید منم به بحثتون اضافه می شم.یکم بیشتر توضیح بدین این قابلیت چی هست و تو چه مدل هاییش هست و برای بازی چه فایده ای داره.منم میخوام تی وی 3 بعدی رو قیمت 1.7 اینا خرید کنم نمی دونم قیمت ها زیاد شده قبلا که با این قیمت می شد خرید کنی
رو قیمتی که بالا گفتم به من یک نمونه معرفی کنید ممنون می شم
بعد یه سوال چون من تو نمایندگی ال جی قبلا تصویر های 3 بعدی که با عینک بدون باتری ها بود رو از برند ال جی دیدم بدون عینک دوتا تصویر بود که رو هم می یوفتاد که با عینک 3 بعدی می شد ولی بازی های ایکس باکس مثل گرز او وار وقتی رو حالت 3 بعدی می زاری تصویر رو دوتا لایه رو هم نمی کنه بلکه تصویر رو از وسط تی وی دو نیم می کنه و در سمت راست یک تصویر مشابه تصویر سمت چپ پخش می کنه..
حالا سوالم اینه که مثلا با تی وی ال جی می شه این نوع تصویر ها رو هم 3 بعدی دید! نرم ال جی بخرم بعد ببینم این تصویر ها رو 3 بعدی نشون نمی ده !
این قضیه سر درد که می گن یه توضیحی بدید
42 اینچ قیمتش هم نهایتا 1.7 تا 1.8 (هر چی کمتر بهتر )
داداش با این هزینه میتونی یه تلوزیون خوب بگیری... مدل 5950 سامسونگ... البته 40 اینچ... اسمارت هم هست... واقعا تلوزیون خوبیه...
قیمت رو که تو همین پستی که نقل قول کردین از من که نوشتم البته تصمیم گرفتم بیشتر هزینه کنم تا 2میلیون و 200 مشکلی نیست.شما تو نمایندگی جایی کار می کنید نظر می دید یا جدیدا خرید داشتید؟
من امروز رفتم مدل های تی وی رو دیدم شنبه خرید دارم یه راهنمایی درست منو بکنید بدون تعصب رو برند.
ال جی همه مدلهاشو چک کردم همه حالت پرش داره تو بعضی هاش کمتر بود ولی تصویر رون نبود یه حالت دقیقا مثل افت فریم بازی ها که مثلا رو 20 فریم می یاد!نمی دونم چرا .سامسونگ هم مدل 6950 و 6940 رو با عینک تست کردم تصویر اطراف تی وی گوشه ها تار می شد هر دو مدل!
فقط دو برند چشمم رو گرفت اولی فیلیپس که واقعا شاهکاره خیلی کیفیت داره!ولی قیمتش!
حالا بین این تی وی ها که می گم نظرتون رو کدوم مثبت تره اگه تصاویرش رو دیدید نظر بدید.
1-سونی ex720 کیفیت تصویر 3 بعدیش خوبه؟من دو بعدیش رو که دیدم خیلی بهتر ال جی واضح تر و با کیفیت تر بود و در حد سامسونگ بود ولی ال جی ها همشون مات هستن یکم نسبت به این دو برند.
2-سامسونگ 40d6960 و سامسونگ 40es6980 کیفیت تصویر دو بعدیش خیلی عالی بود ولی با عینکش (3بعدیش )رو نمی دونم..نظرتون چیه؟
3-ال جی مدل قدیمی 57000 و 65100 مدل اولی می گفت خیلی خرابی داره ولی دومی نه..و چرا مدل 57000 انقدر کنتراس تصویرش بیشتر بقیه مدل ها می زد دستکاری کردن تو تنظیماتش؟واقعا برام عجیب بود کیفیت تصویر سه بعدیشم بهتر بود با اینکه قدیمی هست
4-مدل lm66100
بین این مدل ها کدوم؟ به نظرتون انتخاب بهتری هم دارم؟
من فقط فقط برای کیفیت تصویر 3 بعدیش مهمه نه اسمارتش مهمه نه کنترل مجیک چون واسه کنسول می خوام و دیدن فیلم سه بعدی بلوری!
مدل lm66100 رو بهتون پیشنهاد می کنم چون قابلیت دوال اسکرین رو داره به غیر از این مدل اونای دیگه از همه نظر نسبت به این مدل پایین تر هستن که اصلآ چه از نظر کیفیت چه قیمت ارزش خریدن ندارن و lm66100 بهترین tv اسمارت امسال سایت cnet uk شد!
خور در مورد دوال اسکرین هم خدمتون عرض کنم که :
قابلیت دوال اسکرین اول سونی روی این tv مخصوص ps3 گذاشت که فقط روی کنسول ps3 کار می کرد اما مال ال اجی روی همه جور کنسول و کامپیوتر و ... کار می کند به این صورت هستش که می تونین بازی ها رو 2 نفره ( co-op آفلاین splitscreen ) بازی کنید اما هر کسی تصویر کاملآ مجزا و فول اسکرین خودشو می بینه و این عمل با یه عینک های خاصی که از سه بعدی جدا هستن قابل انجام هستش من خودم ففط واسه این قابلیت رفتم سمت ال جی!!