تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

دوستان ببخشید سوالم رو اینجا مطرح میکنم ...
یه مدتیه تنظیمات تلویزیونم بهم ریخته غاطی کرده کد منو مخفی شو بلد نیستم
خواهشآ اگر کسی چیزی میدونه یا بلده راهنمایی کنه ممنون میشم :)
تلویزیونم توشیبا 21sz5tm فلت هست

یک سوال که همه میدونن:دی .درباره فرمت های ویدیو هست مثلا یک جا زده کیفیت فیلم 720P جای دیگه زده Blu ray 720 p .فرق دارن ؟هردوشون به نظرم blu ray هستن.

یک سوال که همه میدونن:دی .درباره فرمت های ویدیو هست مثلا یک جا زده کیفیت فیلم 720P جای دیگه زده Blu ray 720 p .فرق دارن ؟هردوشون به نظرم blu ray هستن.

نه داداش... هیچ فرقی نمی کنه... هر دو رزولوشن یکی هست... فقط روی بلوری فشرده شده نیست... اما اونی که به صورت دیتا هست... یعنی روی بلوری کپی نشده فشرده شده...

Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk

من الان می خوام d585 بگیرم یعنی بجاش پلاسما بگیرم!؟

دوست عزیز توی مدلی. که بهت معرفی کردم به هیچ عنوان شک نکن... بگیر... کیفیت خارق العاده ای داره... یه جورایی می تونم بگم چیزی از پنل های LED کم و کسر نداره... (به غیر از 3D ها)... کنتراستش عالیه...

دوست عزیز توی مدلی. که بهت معرفی کردم به هیچ عنوان شک نکن... بگیر... کیفیت خارق العاده ای داره... یه جورایی می تونم بگم چیزی از پنل های LED کم و کسر نداره... (به غیر از 3D ها)... کنتراستش عالیه...

اکه تمام کیفیت ها از قبیل بلو ری 720p , 1080p رو که فرمتش mkv شده باشه از روی usnb اجرا کنه 100% میگیرم

اکه تمام کیفیت ها از قبیل بلو ری 720p , 1080p رو که فرمتش mkv شده باشه از روی usnb اجرا کنه 100% میگیرم

بله دوست عزیز... تمام این کیفیت هایی که مدنظرت هست رو پخش میکنه... هم از فلش مموری و حتی از روی هار اکسترنال....

دوستان عزیزم اگه یه tv خوب میخایین من به شما این مدلو پیش نهاد میدم عالیه .

سامسونگ d5550 . هم به درد فیلم دیدن میخوره و هم خوراک بازیه و عالیه عالی . شما همون 32 بگیرین تو رنج 1100 هستش و حرف نداره .

دوستان عزیزم اگه یه tv خوب میخایین من به شما این مدلو پیش نهاد میدم عالیه .

سامسونگ d5550 . هم به درد فیلم دیدن میخوره و هم خوراک بازیه و عالیه عالی . شما همون 32 بگیرین تو رنج 1100 هستش و حرف نداره .

معین جان خودت 40 اینچ داری یا 32؟

داداش علی من 46 دارم .
آهان که اینطور:d.
من همون نهایتا 40 بستمه،چون میخوام بزارم تو اتاقم.بخاطر همین تو همین رنج دنبالش میگردم و تو صفحه قبل هم دو مدل گذاشته بودم که بدونم نظر دوستان راجع بهشون چیه که هیچکس نظری نداد.

آهان که اینطور:d.
من همون نهایتا 40 بستمه،چون میخوام بزارم تو اتاقم.بخاطر همین تو همین رنج دنبالش میگردم و تو صفحه قبل هم دو مدل گذاشته بودم که بدونم نظر دوستان راجع بهشون چیه که هیچکس نظری نداد.

این مدلی که دوست عزیزم معرفی کردن... مدل خیلی خوبیه... اما اگه 40 می خوای هنوز بتونی 5950 بگیری بهتره... چون هم کنتراست بالاتری داره و هم Clear motion rate بیشتری... همچنین اسمارت هم هست... اما قیمتش نسبت به 5550 بالاتره...!

اما همینو بگم که 5950 توی LED های 2D بهترین LED بازار هست و به جرأت میگم بهتر از این نیست...! زیر سایز 40 هم نداره...

این مدلی که دوست عزیزم معرفی کردن... مدل خیلی خوبیه... اما اگه 40 می خوای هنوز بتونی 5950 بگیری بهتره... چون هم کنتراست بالاتری داره و هم Clear motion rate بیشتری... همچنین اسمارت هم هست... اما قیمتش نسبت به 5550 بالاتره...!

اما همینو بگم که 5950 توی LED های 2D بهترین LED بازار هست و به جرأت میگم بهتر از این نیست...! زیر سایز 40 هم نداره...

عرفان جان شما کاملا درست میگین ولی خوب قیمتش برا دوستمون مهمه برا همین این مدلیکه شما معرفی کردینو نگفتم . موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or