nathan mckane
کاربر سایت
یک سوال که همه میدونن .درباره فرمت های ویدیو هست مثلا یک جا زده کیفیت فیلم 720P جای دیگه زده Blu ray 720 p .فرق دارن ؟هردوشون به نظرم blu ray هستن.
من الان می خوام d585 بگیرم یعنی بجاش پلاسما بگیرم!؟
اکه تمام کیفیت ها از قبیل بلو ری 720p , 1080p رو که فرمتش mkv شده باشه از روی usnb اجرا کنه 100% میگیرمدوست عزیز توی مدلی. که بهت معرفی کردم به هیچ عنوان شک نکن... بگیر... کیفیت خارق العاده ای داره... یه جورایی می تونم بگم چیزی از پنل های LED کم و کسر نداره... (به غیر از 3D ها)... کنتراستش عالیه...
Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
اکه تمام کیفیت ها از قبیل بلو ری 720p , 1080p رو که فرمتش mkv شده باشه از روی usnb اجرا کنه 100% میگیرم
دوستان عزیزم اگه یه tv خوب میخایین من به شما این مدلو پیش نهاد میدم عالیه .
سامسونگ d5550 . هم به درد فیلم دیدن میخوره و هم خوراک بازیه و عالیه عالی . شما همون 32 بگیرین تو رنج 1100 هستش و حرف نداره .
آهان که اینطور:d.داداش علی من 46 دارم .
آهان که اینطور:d.
من همون نهایتا 40 بستمه،چون میخوام بزارم تو اتاقم.بخاطر همین تو همین رنج دنبالش میگردم و تو صفحه قبل هم دو مدل گذاشته بودم که بدونم نظر دوستان راجع بهشون چیه که هیچکس نظری نداد.
این مدلی که دوست عزیزم معرفی کردن... مدل خیلی خوبیه... اما اگه 40 می خوای هنوز بتونی 5950 بگیری بهتره... چون هم کنتراست بالاتری داره و هم Clear motion rate بیشتری... همچنین اسمارت هم هست... اما قیمتش نسبت به 5550 بالاتره...!
اما همینو بگم که 5950 توی LED های 2D بهترین LED بازار هست و به جرأت میگم بهتر از این نیست...! زیر سایز 40 هم نداره...
Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk