تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

سلام لطفا یک تلوزیون ال سی دی 32 اینچ full HD با بودجه حداکثر 700000 برای بازی با ایکس باکس معرفی کنید.ممنون.

یه فروند 32D585 بردار... چیز خیلی خوبیه... با این بودجت...!
من از نزدیک کیفیتشو دیدم... عالیع...!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

یه فروند 32D585 بردار... چیز خیلی خوبیه... با این بودجت...!
من از نزدیک کیفیتشو دیدم... عالیع...!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
تائید میشه تنها مدل فول اچ دی lcd سری 5 سامسونگ که بازیهای ایکس باکس با ریزول 1920.1080 نشون میده ...ولی درحال حاضر خیلی کمیاب وفکرنکنم گیر بیاد به ندرت پیدا میشه

سلام دوستان.
یه تلوزیون دور و بر 42 اینچ full hd با رزولوشن 1920.1080 برای بازی با ایکس باکس میخوام.چون میخوام بزارم تو اتاقم میخوام وضوح تصویر در حد خیلی خوبی باشه و نورپردازی و رنگ و... ایناشم خوب باشه.دور و بر 1 تومن به پایین هم باشه قیمتش.
و یه سوال دیگه دوستان اینکه،تو مشخصات بعضی تلوزیونها نوشته حالت بازی موجود است یعنی چی؟
ممنون...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
یه تلوزیون دور و بر 42 اینچ full hd با رزولوشن 1920.1080 برای بازی با ایکس باکس میخوام.چون میخوام بزارم تو اتاقم میخوام وضوح تصویر در حد خیلی خوبی باشه و نورپردازی و رنگ و... ایناشم خوب باشه.دور و بر 1 تومن به پایین هم باشه قیمتش.
و یه سوال دیگه دوستان اینکه،تو مشخصات بعضی تلوزیونها نوشته حالت بازی موجود است یعنی چی؟
ممنون...

علی جون میتونی بهترین مدل سامسونگو که حرف نداررو بخری تو این رنج عالی هستش و حرف نداره کلا همه فرمتارم ساپورت میکنه یو اس بیش و تازه کیفیتشو ببینی مجذوبش میشی منکه بدجور خوشم میاد ازش . البته 32 و 37 داره که ارزونتر در میاد داداشم .

علی این حالت گیمم الکیه چون میدونن خیلی برا گیم میخرن اینو زدن حتما همون مدلو که رو دستشون باد کردرو بخرن . البته سونی ex720 داره 3 بعدیه اونم حرف نداره .

علی جون میتونی بهترین مدل سامسونگو که حرف نداررو بخری تو این رنج عالی هستش و حرف نداره کلا همه فرمتارم ساپورت میکنه یو اس بیش و تازه کیفیتشو ببینی مجذوبش میشی منکه بدجور خوشم میاد ازش . البته 32 و 37 داره که ارزونتر در میاد داداشم .

علی این حالت گیمم الکیه چون میدونن خیلی برا گیم میخرن اینو زدن حتما همون مدلو که رو دستشون باد کردرو بخرن . البته سونی ex720 داره 3 بعدیه اونم حرف نداره .

ممنون داداش.
اینی که گذاشتی خوبه؟به نظر من که عالیه اما واسه اتاق من یه کم قیمتش بالاست.خو من 4 تا ورودی HDMI لازم ندارم.اما بنظر خوب میاد.مدل های خوبی مثل این که یه مقدار قیمتش پایین تر باشه چطور؟تو بازار نیست؟ممنون

ممنون داداش.
اینی که گذاشتی خوبه؟به نظر من که عالیه اما واسه اتاق من یه کم قیمتش بالاست.خو من 4 تا ورودی HDMI لازم ندارم.اما بنظر خوب میاد.مدل های خوبی مثل این که یه مقدار قیمتش پایین تر باشه چطور؟تو بازار نیست؟ممنون

علی جون الان 40 این گرونه خوب همون 32 بگیر برا اتاقت که کافیه میتونی زیر 900 راحت گیر بیاری و عالیه کیفیتش من خودم 37 میخام 1 تومنه . باز بمون می گردم چیز خوبی مناسب گیر اوردم برات پ.خ می کنم داداشم .

داداش من به عنوان فن سونی ازت میخوام سونی نخری :) اصلا فکرش رو هم نکن .. سونی ها بعد یه مدت که کار میکنن تو تصاویر تاریک موقع حرکت تصویر کشیده میشه ... lcd سونی ما هم اینطوری شد ... led هاش هم اینطوری میشه ... کافیه تو نت سرچ کنی sony bravia ghosting ....

مخصوصا تو بازیا این مشکل زیاد به چشم میاد ...

آخرین ویرایش:
من پارسال یه V20 پاناسونیک پلاسما که از بهترین TV های پلاسما تو سال 2010 بود رو گرفتم واقعا کیفیت عالی داره چه از لحاظ رنگ مشکی شفافیت و قدرت تو جزئیات عالیه جوری که مانیتورم W2261V دیگه

طرفش نمی رم والان دوباره میخوام یه TV دیگه بخرم نظرتو ن راجب LGW65100 چیه وقیمت؟ اگه بهتر از اینم سراغ دارین معرفی کنید بودجه تا 2 تومن

---------- نوشته در 03:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:28 PM ارسال شده بود ----------

من پارسال یه V20 پاناسونیک پلاسما که از بهترین TV های پلاسما تو سال 2010 بود رو گرفتم واقعا کیفیت عالی داره چه از لحاظ رنگ مشکی شفافیت و قدرت تو جزئیات عالیه جوری که مانیتورم W2261V دیگه

طرفش نمی رم والان دوباره میخوام یه TV دیگه بخرم نظرتو ن راجب LGW65100 چیه وقیمت؟ اگه بهتر از اینم سراغ دارین معرفی کنید بودجه تا 2 تومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or