تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

سلام دوستان
در حال خرید یک پلاسمای پنجاه اینچ پاناسونیک هستم که فول اچ دی نیس، رزولوشن اون 1024*768...میخواستم ببینم برای بازی مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی این رزولوشن که از رزولوشن فول اچ دی (1920*1080) پایین تره تصویرو خوب نشون نمیده؟؟

مشخصات این پلاسما اینجاست:
Specifications / Dimensions | X series -Plasma TV | PRODUCT | 2011 Asia | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global

ممنون
نگیر اقا این حتی اچ دی هم نیست اذیتت میکنه فقط سایز داره

دوستان یه 42 LG برا 360 معرفی میکنین تا 1500
تنکس

سلام
من خودم 1-2 ماهه LG 32LK4300 گرفتم واقعا ازش راضیم...
4m/s من 610گرفتم.

اما بهترین مدل برای شما اگه مثل من lcd میخوای 42LK5300
که حتی بهتر از ال سی دیه منه و 3m/s است که برای ایکس باکس عالیه.
فقط بهت توصیه میکنم این تلویزیونای جدید ال جی احتیاج به کابل 1.4 HDmi خوب داره(1.4 رو پشتیبانی میکنه... با اینکه سه بعدی نیست!) حتی با توجه به اینکه ایکس باکس از1.4 پشتیبانی نمیکنه، ولی به کابل خوب لازم داره. (Full HD)
در ضمن قیمتشم فوق العادست... فقط فقط ۱۰,۹۰۰,۰۰۰ ریال
توضیحاتشم:

42LK5300 تلویزیون سیستم های صوتی و تصویری

آخرین ویرایش:
هر تلوزیونی مشکل داره از هر برندی
من LW98000 ال جی دارم و میتونم بگم تو 2D و 3D حتی از HX929 هم بالاتره
نمیشه بگی پرفکت هست ولی تا الان که این پست رو میدم جزو بهترین 5 تی وی هست
یه کم گرونه ولی کسی اگر بخواد چند سالی خیالش راحت باشه میارزه اینو بگیره
به حرفایه اون دوسته رشتیمون هم تو p30world زیاد اعتنا نکن معلوم نیست از کجا ناراحته؟
این مشکلی که این بابا میگه تو سامسونگ بیشتر از ال جی بوده
ولی به جرات میگم که از LW4500 به بالا همه پنلها IPS هست و اصل هم هست ( LW57000 و LW65100 و LW98000 )

همون طوری که دوست عزیز گفتن هر تلوزیونی مشکلاتی داره اونم از هر برندی(حتی بهتریناش)

مشکلی که(™MASOUD 3 جان) گفتی برای من وجود نداره.
اینطوری که شما صحبت کردی معلومه شما تمام مطلبای اون تاپیکو نخوندی و اینجوری داری نظر میدی!

ولی نکته جالب صفحه سوم همون تاپیک مورد نظرته که البته اینجور که از حرفات معلومه شما توجه نکردی، که 1نفر میگه::

مشکل در پنل های جدید LG. - Page 3 - P30World Forums

P30World Forums - مشاهده پست منفرد - مشکل در پنل های جدید LG.

" دوستان این که چیز عجیبی نیست برای اداره ما 30 دستگاه تلویزیون جدید سامسونگ آوردن که در اتاقهای همکاران تقسیم کنند و مارا مسئول نصب و تست قرار دادند و باید به جرات بگویم که از این سی دستگاه به جز 5-6 عدد هیچ دو دستگاهی را پیدا نمیکردی که تصویرش مثل هم باشد.بنابراین همین ال جی را حلوا حلوا کنید و در دهن بگزارید. "

در ضمن وقتی بهش میگن : در ضمن در نظر داشته باشید این مشکل در یک مدل تی وی ال جی موجود است .
میگه: "این سی دستگاهی که من گفتمم همشون از یک مدل بودن."

من از ال جی نمیخوام زیاد تعریف کنم ولی کلا جنس ایرانی همینه!!! تازه این کره ای+ایرانیه!!!
دقت کن اگه جنس خوب باشه تو ایران نمیاد!!!)x
بطور مثال همین 206 که من سال پیش گرفتم جاییش نبوده که خراب نشه! (اکثر قطعاتش خراب شدن بردم گارانتی دارن عوض میکنن!!!(گیربکس، دنده، صفحه کلاج و استپ ترمز و باک و نشانگر بنزین و هیدرو لیکوپمپش و100 جا دیگش) در ضمن بدنش رنگ بیشتر بدنشم ریخت، دادم رنگ بزنن!!! و.... در کل معلوم شد 6 سانت محورشم آوردن بالا چون... و 100 تا مشکل دیگه)
خداکنه ایرانی چیزیرو سرهم و منتاژ نکنه که باید بندازیش دور!!!
این مشکلات توی مدلای تلویزیون سونی از همه بیشتره.
ما که تمام لوازم مختلف (اعم از گوشی و یخچال و...) ال جی رو نگرفتیم که حالا بخوام راجع به اون نظر بدم. اما تلویزیون و مانیتور خانگی و 3 تا دانشگام تو این 10 ساله همیشه ال جی بوده و در ضمن که عالی بوده ، هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده.
در ضمن مانیتوره CRT من ال جی فلترونه و حدوده 10 ساله دارمش و میتونم بگم هنوزم فوق العادست و 100 ساعتم پاش بشینی چشمو اذیت نمیکنه و هیچ کدوم از این مانیتور جدیدا به پاش نمیرسن توی ساخت و جنسش (البته به غیر از تکنولوژیش که جدیدا سه بعدین و Full HD)

آخرین ویرایش:
ببخشید به نظرتون این تلویزیون که میگم مناسب هست؟ قیمتش هم 235،000 تومان هست!

[TABLE="class: AboutProductMainTable, width: 671"]
[TR]
[TD]
  • مجهز به پانل LED با درجه کیفی +A

• وضوح تصویر بالا: Full HD)1920 x 1080)

• زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و 170 درجه عمودي)

• داراي ورودي USB با قابليت پخش عكس و موزيك

• روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdAboutProductSeperatorLine, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تلویزیون 22 اینچ LED XVision مدل LE-22A02 با قابلیت نمایش 1080P ، دارای HDMI و زاويه ديد بسيار وسيع ، USB ، روشنايي تصوير بالا ، نسبت کنتراست 4.000.000:1 و Full HD

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این هم لینکش برای اطلاعات بیشتر :
ماديران - X.Vision LE-22A02 - مشخصات، بررسي و خريد

قیمتش هم 235،000 تومان هست!
تجربه ثابت کرده هیچ ارزونی بی دلیل نیست ! بعدشم تو صوتی تصویری دوره جنسه ایرانی رو خط بکش ... اگرم کلا تو همه وسیله ها هم خط بکشی ضرر نمیکنی !

تجربه ثابت کرده هیچ ارزونی بی دلیل نیست ! بعدشم تو صوتی تصویری دوره جنسه ایرانی رو خط بکش ... اگرم کلا تو همه وسیله ها هم خط بکشی ضرر نمیکنی !

به سایزش هم دقت کن!آخه یکی از مثلا دوستانم(تا چند وقت پیش بود ولی بعد شناختم چه آدم . .. هست دیگه دوستی نداریم) گیم کلوب داره، تلویزیون های که داره 2 تا اسنوا ، 2عدد سامسونگ و 3 عدد XVision هست.که همشون بجز یکی از سامسونگ ها 32 اینچ هستند اون یکی سامسونگ 26 اینچ هست! الان فکر کنم بیشتر از 1.5 سال هست که XVision ها رو داره!تا اون موقعی که اونجا می رفتم ندیدم مشکلی داشته باشه!

آخرین ویرایش:
بهترین و ارزونترین ال سی دی موجود سامسونگ 32 اینچ سری 5 مدل 585 است که واقعا یک ال سی دی فول اپشن و فول اچ دی با کیفیت در حد ال ای دی هست که بهترین گزینه برای کنسوله. قیمت توی نمایندگی با گارانتی 630000 تومنه. من خودم ال ای دی داشتم که خراب شد. رفتم اینو خریدم خدایش چندین برابر اون ال ای دی بهتره... مشخصات ال سی دی رو میزارم براتون

Samsung
Series 5 - 32 inch - Model 585 Crystal
Full HD 1080p
4 x HMDI Port
2 x USB Port
1 x Lan Port
1 x audio Out
1 x Digital Audio Out
1 x PC in Port
2 x Component Port
2 x AVI Port
Internal DVBT
Support Video MP4 AVI MKV And more
Support Wireless and Internet

ببخشید به نظرتون این تلویزیون که میگم مناسب هست؟ قیمتش هم 235،000 تومان هست!

[TABLE="class: AboutProductMainTable, width: 671"]
[TR]
[TD]
  • مجهز به پانل LED با درجه کیفی +A

• وضوح تصویر بالا: Full HD)1920 x 1080)

• زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و 170 درجه عمودي)

• داراي ورودي USB با قابليت پخش عكس و موزيك

• روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdAboutProductSeperatorLine, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تلویزیون 22 اینچ LED XVision مدل LE-22A02 با قابلیت نمایش 1080P ، دارای HDMI و زاويه ديد بسيار وسيع ، USB ، روشنايي تصوير بالا ، نسبت کنتراست 4.000.000:1 و Full HD[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

این هم لینکش برای اطلاعات بیشتر :
ماديران - X.Vision LE-22A02 - مشخصات، بررسي و خريد
من این تلویزیون رو خریداری کردم کنسول ایکس باکسم رو به ان وصل کردم مشکلی نداشت عالی بود البته من از طریق HDMIوصل نکردم هنوز ، ولی حتما اون باید دیگه فوق العاده باشه چون من این تلویزیون رو به عنوان مانیتور دارم استفاده هم میکنم وبا کابل VGA که وصل کردم کیفیت تصویرش عالی بود اگر HDMI وصل بشه حتما فوق العاده میشه

من این تلویزیون رو خریداری کردم کنسول ایکس باکسم رو به ان وصل کردم مشکلی نداشت عالی بود البته من از طریق HDMIوصل نکردم هنوز ، ولی حتما اون باید دیگه فوق العاده باشه چون من این تلویزیون رو به عنوان مانیتور دارم استفاده هم میکنم وبا کابل VGA که وصل کردم کیفیت تصویرش عالی بود اگر HDMI وصل بشه حتما فوق العاده میشه

ممنون.به نظرت برای دو نفره بازی کردن صفحش کوچیک نیست؟مثلا فیفا یا بازی های مبارزه ای؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or