تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

سلام.من یه تلویزیون 21 اینج مارشال دارم ...صفحه تخته...میشه باهاش ایکس باکس بازی کرد؟؟؟؟؟ممنونم ازتون....

میشه دوست خوبم...چرا نشه...اگه پورت اچ دی داره که وصل کن حالشو ببر...اگه component داره بازم وصل کن لذت ببر...اگه اینم نداره ورودی audio video که حتما داره...وصل کن و صفاشو ببر!

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

میشه دوست خوبم...چرا نشه...اگه پورت اچ دی داره که وصل کن حالشو ببر...اگه component داره بازم وصل کن لذت ببر...اگه اینم نداره ورودی audio video که حتما داره...وصل کن و صفاشو ببر!

خیلی ممنون از جوابت..فقط میخواستم بدونم تو کیفیت بازی موثر هست نوعه تلویزیون یا نه؟؟؟؟؟

خیلی ممنون از جوابت..فقط میخواستم بدونم تو کیفیت بازی موثر هست نوعه تلویزیون یا نه؟؟؟؟؟

آره داداش...اینقدر مؤثر هست که فکر میکنی گرافیک بازی بالاتر میره...(این شاید خنده دار باشه ولی جدی میگم)...بسیار تو کیفیت بازی اثر داره...تو نورپردازی ها...عمق رنگها...همه چی...!!

آره داداش...اینقدر مؤثر هست که فکر میکنی گرافیک بازی بالاتر میره...(این شاید خنده دار باشه ولی جدی میگم)...بسیار تو کیفیت بازی اثر داره...تو نورپردازی ها...عمق رنگها...همه چی...!!

پس اول باید tv خوب بگیرم بعدش ایکس باکس...درسته؟؟

پس اول باید tv خوب بگیرم بعدش ایکس باکس...درسته؟؟

آره به نظر من! ولی اول ایکس باکس رو بگیر...چون قیمتش خیلی نوسان داره...رفع کوتی بازی کن...بعدش یه TV مشتی بگیر حالشو ببر...

اول برو سراغ کنسول ۳۶۰

LED و LCD فقط سامسونگ سری 6000 به بالا

دوست خوبم اگه قیمت و سایز تی وی مهم نیست واست...میتونی سری ۸ و ۷ و ۶ ساسونگ رو برداری...

سری ۸ میتونی ۸۸۸۰ بردتری که جزء بهترین تی وی ها تو جهانه...و زیر ۵۵اینچ موجود نیست...

سری ۷ هم میتونی ۷۷۷۰ برداری که سایز ۴۶ کمتر نداره و تازشم سامسرویس ۲ماهی هست که ۴۶ اینچش رو تولبد نمیکنه... فوق العاده این تلوزیون خوشکله...

سری ۶ هم بهترین انتخابت مبتونه ۶۹۶۰ باشه که توی سایزهای ۴۰ و ۴۶ و ۵۵ موجوده...

کوچیک همگی...عرفان

سلام.من یه مشکلی پیدا کردم .. هم x360 , هم ps3 یه مشکل تاری پیدا کردن ... یعنی انگار پاسخگویی صفحه پایین شده ... هم نتظیمات کنسول , tv هم cable hdmi رو هم عوض کردم .. درست نشد ...هر کار بگی کردم ...رو tv های دیگه هم تست کردم ...نمونش همین mw3 .. دستت رو تکون میدی اطراف در و دیوار کشیده میشن ! ولی تو رزولوشن های پایین این طور نیس ... فیفا هم اینطور شده ... اصلا نمیشه بازی کرد چشم رو به شدت اذیت میکنه .. ممنون میشم کمکم کنین :)

http://www.youtube.com/watch?v=Kuqx9DAURZU دقیقا اینه مشکلم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or