(تلویزیون اینترنتی بازی سنتر) Bazicenter Game Network

آیا این فعالیت ادامه پیدا کند؟

• بله

رای‌ها: 128 90.1%
  • خیر

رای‌ها: 14 9.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
سلام و درود به رضا - مهدی - سعید
اقا رضا من واقعا پایه این کار هستم که هم تو همین سایت آپ کنین و هم به صورت DVD از وست عرضه بشه.
راستی جریان اسپانسر شدن سامسونگ چی شد ؟؟؟؟ حاضر به همکاری با شما شد.

آرزو موفقیت برای همه شما عزیزان:) :love:

ممنون فردا مشخص میشه;)

دوستان در مورد فضا من میتونم هاست تون رو تامین کنم حتی اگر تمایل داشته باشین خودم کارهای آپلود کردن و رسیدگی به کار های هاست رو خودم انجام بدم !!!!! در ضمن برای شما مجانی و لینک ها مستقیم و دایمی خواهد بود

در مورد امنیت هم خیالتون راحت .

ما هم هم فرمت های مختلف AVI - MP4-MP3-ITUNE-MPEG حتی 3gp رو برای موبایل هم میزاریم برای دانلود اما FULL HD فقط بر روی DVD
به نظر من بهترین روش همینه که همه فرمت ها به غیر از Full HD رو برای دانلود بذارید و فقط FULL HD رو DVD هم عرضه کنین. البته به نظر من اگه FULL HDرو هم برای دانلود بذارید که خیلی خوبه.(Full HD حجمش حدودا چقدر میشه؟)

سعی کنین کار رو به صورت انلاین هم عرضه کنین که همه بتونن کار قشنگتونو ببینن و لذت ببرن ;)
در مورد سایز فایل هم به نظرم اگر از یک کدک قوی و efficient مثل H.264/AVC استفاده بشه میشه حجم فایل رو در حد قابل قبولی حفظ کرد و همچنان تصویر خوبی ارایه داد. البته بهتره چند تا ورژن از هر فایل تولید بشه که هرکس ورژن دلخواه خودشو دانلود کنه.

ساخت یک تریلر میدونی چقدر زحمت داره: میکس - نور - صدا - تصویر - دیالوگ - هماهنگی .....
ما هم هم فرمت های مختلف AVI - MP4-MP3-ITUNE-MPEG حتی 3gp رو برای موبایل هم میزاریم برای دانلود اما FULL HD فقط بر روی DVD

در مورد Full HD هم به نظر من بهتره بجاش بصورت DVD-Video عرضه کنین ( با اینکه فرمت SD میشه) ولی خوبی این هست که همه جا میشه روی DVD Player پخشش کرد و menu روش گزاشت و گلی کار دیگه. البته میشد کار رو به صورت 1080P و روی DVD-R های عادی به صورت HD DVD-ROM عرضه گرد (به این نوع HD DVD که روی DVD عادی رایت میشه میگن 3X DVD) ولی خوب فعلا درایو موجود نیست زیاد و عرضش فایده نداره. میشه menu یک به صورت template برای همه DVD-Video ها بسازین و هر دفعه فقط جای video ها رو با اپیزود های جدید عوض کنین.

(Full HD حجمش حدودا چقدر میشه؟)
بستگی به خیلی عوامل داره مثل :
طول مدت content
کدک استفاده شده
فریم ریت
رزولوشن
بیتریت
کدک استفاده شده برای صدا
استفاده از constant یا variable بیتریت برای تصویر
نوع content که انکود شده (مثلا بیشتر صحنه ها fast moving و action هست یا ثابت و static)
و ....

موفق باشین.

آخرین ویرایش:
اگه اينکار شد من اسمم رو عوض ميکنم
البته کاری به پروژه ندارما ، اما رضا رو خوب ميشناسم..
اميدوارم موفق باشيد!

حدود 20 مرداد مشخص میشه..راستی سایتت چی شد:laughing::-"

Full HD حجمش حدودا چقدر میشه؟)

حدودا 3 شنبه مشخص میشه

شما در کلیپ ها چی کار میکنید ؟

منظورم این که TRAILER بازی ها رو نمایش میدین ؟

یا نقد هم میکنید ؟

اگر میکنید . :arrowd:

شما چه کنسول هایی برای نقد بازی ها دارین ؟ ( XBOX360 , Playstation 3 )

موفق باشین :love:

شما در کلیپ ها چی کار میکنید ؟

منظورم این که TRAILER بازی ها رو نمایش میدین ؟

یا نقد هم میکنید ؟

اگر میکنید . :arrowd:

شما چه کنسول هایی برای نقد بازی ها دارین ؟ ( XBOX360 , Playstation 3 )

موفق باشین :love:

تریلر که تو همه سایت ها هست!
بازی رو از روی گیم پلی دمو بازی ها به صورت زنده نقد میکنیم (بازی میکنیم) تا شما ببینید و اگه از بازی خوشتون اومد اون رو دانلود کنید یا تهیه کنید
فعلا برای PS3 , X360 در آینده حتما PC
در پخش اولین کلیپ موارد زیر وجود خواهد داشت:

1:نقد و نمایش زنده دموی قابل بازی Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction و Heavenly Sword برای کنسول PS3

2:نقد و نمایش زنده دمو قابل بازی Ace Combat 6 و Juiced 2: Hot Import Nights برای کنسول X360

سلام
کار خیلی جالبیه البته اگر به طور حرفه ای و مداوم باشه منم هستم هر جور کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم

کار اول حالا شاید ایراداتی داشته باشه اما از کار های بعدی صدرصد پیشرفت بیشتر میشه;)
از لطفت ممنون

آخرین ویرایش:
فقط این عکس هایی که گذاشتین رو با چه دوربینی گرفتین ؟ خیلی بد کیفیت بود . شبیه دوربین گوشی موبایل بود . خلاصه امیدوارم که دوربین فیلم برداریتون اینطوری نباشه . یکی هم یادتون باشه قسمت سمت چپ گوشه پایین تصویرتون لوگوی برنامه رو بزارین تا کپی برداری نشه .

موفق باشید !

فقط این عکس هایی که گذاشتین رو با چه دوربینی گرفتین ؟ خیلی بد کیفیت بود . شبیه دوربین گوشی موبایل بود . خلاصه امیدوارم که دوربین فیلم برداریتون اینطوری نباشه . یکی هم یادتون باشه قسمت سمت چپ گوشه پایین تصویرتون لوگوی برنامه رو بزارین تا کپی برداری نشه .

موفق باشید !

بله اون ها سریع بود و با گوشی!
دوربین تصویر برداری BH9000 Sony هست که در تصویر برداری فیلمها ازش استفاده میشه
ممنون

با سلام خدمت شما بچه های گل

صمیمانه از طرف مهدی و سعید عزیز ار شما دوستان به خاط حمایت های مکرر شنا تشکر میکنم و امیدوارم با ارائه یک کار خوب و تقریبا در حد حرفه ای جواب گوی لطف شما باشیم
با تصمیماتی که گرفته شد بین گروه برای بالا رفتن سطح کیفی و بیشتر شدن زمان کار همچنین حجم پایین با کیفیت بالا برای دانلود کار به دو بخش مجزا تقسیم شد که در بخش اول انتشار کلیپ در مورد دو عنوان Ace Combat 6 و Heavenly Sword نقد و بررسی خواهد شد.(که هر یک به صورت جدا با فرمت های مختلف در دسترس خواهد بود).
همانطور که گفته بودم نمایندگی رسمی شرق کشور سامسونگ نیز اسپانسر تصویری کار ما خواهند بود و تیزر و لوگو کار همچنین انیمیشن های تصویر کار آماده شده است و مراحل بعدی کار در دست ساخت میباشد.تیزر زیر پیش نمایی کوتاه از معرفی BGN میباشد که با فرمت MPEG و به صورت Zip با حجم 2.5 قابل دانلود هست.

دانلود

با تشکر BGN

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت شما بچه های گل

صمیمانه از طرف مهدی و سعید عزیز ار شما دوستان به خاط حمایت های مکرر شنا تشکر میکنم و امیدوارم با ارائه یک کار خوب و تقریبا در حد حرفه ای جواب گوی لطف شما باشیم
با تصمیماتی که گرفته شد بین گروه برای بالا رفتن سطح کیفی و بیشتر شدن زمان کار همچنین حجم پایین با کیفیت بالا برای دانلود کار به دو بخش مجزا تقسیم شد که در بخش اول انتشار کلیپ در مورد دو عنوان Ace Combat 6 و Heavenly Sword نقد و بررسی خواهد شد.(که هر یک به صورت جدا با فرمت های مختلف در دسترس خواهد بود).
همانطور که گفته بودم نمایندگی رسمی شرق کشور سامسونگ نیز اسپانسر تصویری کار ما خواهند بود و تیزر و لوگو کار همچنین انیمیشن های تصویر کار آماده شده است و مراحل بعدی کار در دست ساخت میباشد.تیزر زیر پیش نمایی کوتاه از معرفی BGN میباشد که با فرمت MPEG و به صورت Zip با حجم 2.5 قابل دانلود هست.

دانلود

با تشکر BGN

رضا جان کار قشنگتو دیدم و جالب بود
فقط با اجازت چند تا پیشنهاد داشتم :

)اگه ممکنه سعی کنین aspect ratio ویدیو ها widecsreen باشه ( 16:9 یا 16:10). 4:3 دیگه توی این دوره زمونه یکم قدیمیه
)چرا از MPEG برای encode کردن فایل استفاده کردین؟ MPEG برای تصویر ( و MP2 هم که برای صدا استفاده کردین) فضای زیادی میگیرن در حالی که کیفیت جالبی ارایه نمیدن. بجاش از H.264/AVC استفاده کنین و از AAC هم برای صدا (خیلی راحت میشه از quicktime برای این کار استفاده کرد) که هم جای کمتری بگیره و هم کیفیت خیلی بهتری داشته باشه. اگر براتون مقدور بود از master که دارین یه دفعه دیکه encode کنین منتها با H.264/AVC و AAC

در هر حال بهتون بابت این کار قشنگتون خسته نباشید میگم و بیصبرانه منتظر کارهای بعدیتون هستم.

PS: از چه برنامه ایی برای editing و export کردن فایل ها استفاده میکنین؟

رضا جان کار قشنگتو دیدم و جالب بود
فقط با اجازت چند تا پیشنهاد داشتم :

)اگه ممکنه سعی کنین aspect ratio ویدیو ها widecsreen باشه ( 16:9 یا 16:10). 4:3 دیگه توی این دوره زمونه یکم قدیمیه
)چرا از MPEG برای encode کردن فایل استفاده کردین؟ MPEG برای تصویر ( و MP2 هم که برای صدا استفاده کردین) فضای زیادی میگیرن در حالی که کیفیت جالبی ارایه نمیدن. بجاش از H.264/AVC استفاده کنین و از AAC هم برای صدا (خیلی راحت میشه از quicktime برای این کار استفاده کرد) که هم جای کمتری بگیره و هم کیفیت خیلی بهتری داشته باشه. اگر براتون مقدور بود از master که دارین یه دفعه دیکه encode کنین منتها با H.264/AVC و AAC

در هر حال بهتون بابت این کار قشنگتون خسته نباشید میگم و بیصبرانه منتظر کارهای بعدیتون هستم.

PS: از چه برنامه ایی برای editing و export کردن فایل ها استفاده میکنین؟

واقعا ممنون از راهنمایی های بسیار خوبت خوشحال شدم:love:
از برنامه های Adobe Premiere و Windows Movie Maker
فرمت هایی که اشاره شد بسیار عالی هستن حتما الحاظ میشن ممنون
این کار که مشاهده کردین بسیار ساده بود دیگه;)به امید خدا تیزرهای نمایشی دیگه بهتر عمل شدن..
این کلیپ هم دیدین با کیفیت بسیار پایین بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or