(تلویزیون اینترنتی بازی سنتر) Bazicenter Game Network

آیا این فعالیت ادامه پیدا کند؟

• بله

رای‌ها: 128 90.1%
  • خیر

رای‌ها: 14 9.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
راستی اگه میشه کار Pc رو از همین الان شروع کنید...;););)

از الان که نه . اما به زودی حتما ... .

فقط یه فکری به حال حجمش هم بکنید :((

DIAL UP !!!!!

ما قصد داریم که که کلیپ ها رو اولا با حجم کم بزاریم واسه دانلود و هم چنین انها را به صورت چند پارت و به صورت تفکیک شده قرار بدیم که مشکلی واسه هیچ کس از دوستان پیش نیاد .

ایده خیلی قشنگیه.
به نظر من یک audio only ورژن هم از همه review ها تهیه کنین که کسی خواست به عنوان audio podcast توی portable music player بزاره بتونه.
خوب میشه اگه این رو به عنوان video podcast توی iTunes هم بزارین که هر وقت اپیزود جدید میدین iTunes اتوماتیک دانلود کنه و اماده کنه برای دیدن.
با ارزوی موفقیت
منتظر اولین اپیزود هستیم.

ممنون از راهنمایی شما . اگر امکانش باشه حتما این کار را خواهیم کرد .

اگه فکر می کنین کمی از دست من هم بر می اد در خدمتم

صدردصد . شما و همه دوستان میتوانید با نظرات و انتقادات خود ما رو در انجام کارمون یاری کنید تا انشاالله کار خوبی رو به نمایش بگذاریم . البته همه اینها بستگی به پخش شدن اولین کلیپ داره که امیدواریم شما اون رو بپسندید .
با تشکر فراوان . مهدی .

کلیپ ها را با کیفیت های مختلف بذارین مثلا من که ADSL دارم شاید بخوام با کیفیت بالاتر ببینم و بی زحمت کنار اون پارت های تفکیک شده یه قسمت کامل هم بذارید(مثلا شب من بذارم دان بشه تا صبح هم که بیدار می شم قضیه حله:cheesygri)

کار واقعا جالبی است!
امیدوارم انقدر که انتظار دارم قوی عمل کنید!
شما بچه های ایرانید!! (ایرانی میتواند!!!):cheesygri
موفق.باشید.

کلیپ ها را با کیفیت های مختلف بذارین مثلا من که ADSL دارم شاید بخوام با کیفیت بالاتر ببینم و بی زحمت کنار اون پارت های تفکیک شده یه قسمت کامل هم بذارید(مثلا شب من بذارم دان بشه تا صبح هم که بیدار می شم قضیه حله:cheesygri)

حتما دوست عزیز . اون قضیه برای کسانی بود که سرعت اینترنتشون زیاد مناسب نیست برای دانلود کلیپ ها با حجم بالا . همانطور که خودتون هم گفتید کلیپ ها با کیفیت های مختلف و همچنین به صورت کامل و در یک کلیپ مجزا نیز برای دانلود روی سایت قرار خواهد گرفت .
موفق باشید ;) .

سلام
به همه دوستان گرامی

واقعا بسیار خوشحالم که شما عزیزان از ما حمایت میکنید این کار شما باعث میشه ما به کار دلگرم تر باشیم.آقا مهدی عزیز تمام توضیحات رو دادن در مورد نسخه PC هم حتما این کار رو خواهیم کرد این یکی از قلم خارج شده بود در صورتی که پر طرفدار ترین:)

ان شاا... کی اولین کلیپتون ریلیز میشه؟

اگه خدا بخواد برای حدودای 15 مرداد اگه مشکل خاصی نباشه

من هم براتون آرزوی موفقیت می کنم. ان شاا.. که در آینده پیشرفت کنید

ممنون الان به فکر افزایش نمایشگر هستیم تا تصویر بهتری رو برای شما به ارمغان بیاریم البته بیشتر برای کنسول PS3 که روی 1080i اجرا بشه..

آقا ما دست گرم شمارو صمیمانه می‌فشاریم
ممنون

مثل همیشه از مدیریت ممنون:biggrin1:

ایده خیلی قشنگیه.
به نظر من یک audio only ورژن هم از همه review ها تهیه کنین که کسی خواست به عنوان audio podcast توی portable music player بزاره بتونه.
خوب میشه اگه این رو به عنوان video podcast توی iTunes هم بزارین که هر وقت اپیزود جدید میدین iTunes اتوماتیک دانلود کنه و اماده کنه برای دیدن.
با ارزوی موفقیت
منتظر اولین اپیزود هستیم.

اشکان جان ایده جالبی بود حتما اعمال میکنیم به کمکت نیازمنیدم در فرمت شاید BLU-RAY هم دادیم برا دانلود: :biggrin1:
COMIC

به امید BGN TV روی :biggrin1:AIR

COMEBACK...

آخرین ویرایش:
من خودم قول ميدم از هيچ كمك چه مالي چه معنوي چه كنسولي چه بازي دريق نمي كنم اميدوارم يك روز تو ماهواره بتونيم با بچه هاي گل همين جا يك شبكه بزنيم حاله game one رو بگيريم ديگه واسه ما لات نشه.
بازيم ميگم رو كمك من 1000000000000000000000000%حساب كنيد

درود بر شما
واقعآ ایده خیلی خوبیه اگر ادامه داشته باشه و گذری نباشه!
خوب منم خیلی دوست دارم بهتون کمک کنم
اگه خواستید برای Logo & Visual Design رو من حساب کنید

اگه همه ی این ها شخصی هست مخارج از کجا تامین می شه ؟؟؟؟ کاش یه فکری برای این می کردین.......
چند سال پیش که من و بهزاد و وحید و خلیل و به کمک بقیه ی دوستان مجله ی بازیسنتر رو ساختیم واقعا موندیم و دیدیم نمی شه ادامه بدیم نمی خوام نفوس بد بزنم نه میدونم شما ها می تونین و واقعا هم موفق می شین و از الان موفقت رو توی چهره ی تک تک شما دوستان عزیزم می بینم و بهتون افتخار می کنم
بهتر هست با مدیرهای سایت هم صحبت بشه و مثلا با پولی شدن سایت یا محدود شدن بعضی امکانات شماها بتونین پول بیشتری در بیارین و در نتیجه کار بهتری تحویل بدین.......
هرچند کوچکترین فعالیت از این سایت هر قدر هم ضعیف باشه برای من یکی که با بازی سنتر زندگی کردم خیلی ارزش داره خیلی
در کل هر نمی دونم چه کارهایی می تونم برایتون بکنم اما هر کاری اعم از کوچک و بزرگ فکر می کنین می تونم انجام بدم خوشجال می شم بهم بگین
ممنون

من خودم قول ميدم از هيچ كمك چه مالي چه معنوي چه كنسولي چه بازي دريق نمي كنم اميدوارم يك روز تو ماهواره بتونيم با بچه هاي گل همين جا يك شبكه بزنيم حاله game one رو بگيريم ديگه واسه ما لات نشه.
بازيم ميگم رو كمك من 1000000000000000000000000%حساب كنيد

درود بر شما

با سلام به همگي شما دوستان عزيز
مطمئن باشيد ما هم بدون كمك شما نميتونيم هيچ كاري بكنيم ولي سعي ما بر اين هست كه لااقل با امكاناتي كه داريم و زياد هم نيست بتونيم كاري كرده باشيم ولي خب اينطور كه معلومه انتظارات خيلي بالاست و ما بايد بيشتر كار بكنيم در آينده هم قراره يك Visual Design براي آغاز ويديوهامون درست كنيم كه در صورت نياز حتما از دوستاني كه سررشته دارند كمك خواهيم گرفت. اميدوارم با پشتيباني شما كارمون رو به نحو احسن انجام بديم.
موفق باشيد

رضا جان موفق باشی:love:
فقط به نظرم یه ورژن audio در کنار کارت باشه خیلی خوب میشه اخه ما دیلاپی ها...
در ضمن این طور نباشه که یادت بره و بزاریش کنار!

سلام
ایولا. واقعا دمتون گرم. با این کارتون نشون میدین که بچه های بازی سنتر تو همه زمینه ها حرف اول رو میزنن و تو کارای اینترنتی کسی به گرد پاشون هم نمیرسه.
یا علی مدد

سابقه ی همچین کاری رو esikhafan داشته با تاپیک radio center !
یهمووووووووو فراموش نکنین ها مثل اون...:-"
راستی یه جوری نقد کنین که مثلا احتیاج به دیدن تصویر نباشه یعنی منظورم اینه که بشه audio ش رو هم گزاشت یهو وسط نقد نگه این عکس رو توجه کنید بعدش audio باشه!

درود بر شما

لوگو و Visual Design را الان دارم طراحی میکنم ممنون میشم چند طرح پیش فرض بر اساس نام bc و لوگوهای ابتدایی gametralier برای ما آماده کنید:love:

اگه همه ی این ها شخصی هست مخارج از کجا تامین می شه ؟؟؟؟ کاش یه فکری برای این می کردین.......
چند سال پیش که من و بهزاد و وحید و خلیل و به کمک بقیه ی دوستان مجله ی بازیسنتر رو ساختیم واقعا موندیم و دیدیم نمی شه ادامه بدیم نمی خوام نفوس بد بزنم نه میدونم شما ها می تونین و واقعا هم موفق می شین و از الان موفقت رو توی چهره ی تک تک شما دوستان عزیزم می بینم و بهتون افتخار می کنم
بهتر هست با مدیرهای سایت هم صحبت بشه و مثلا با پولی شدن سایت یا محدود شدن بعضی امکانات شماها بتونین پول بیشتری در بیارین و در نتیجه کار بهتری تحویل بدین.......
هرچند کوچکترین فعالیت از این سایت هر قدر هم ضعیف باشه برای من یکی که با بازی سنتر زندگی کردم خیلی ارزش داره خیلی
در کل هر نمی دونم چه کارهایی می تونم برایتون بکنم اما هر کاری اعم از کوچک و بزرگ فکر می کنین می تونم انجام بدم خوشجال می شم بهم بگین
ممنون

هزینه خدا بزرگه...کار استارت شده تا آخرش هم میریم به امید خدا به کمک شما از لطف تو هم ممنونم :love: به امبد خدا مدیران هم هوای ما رو دارن:love:

رضا جان موفق باشی
فقط به نظرم یه ورژن audio در کنار کارت باشه خیلی خوب میشه اخه ما دیلاپی ها...
در ضمن این طور نباشه که یادت بره و بزاریش کنار!

ممنون امین گل حتما!

به احتمال قوی اسپانسر کار کمپانی سامسونگ خواهد بود من توسط یکی از دوستانم در حال صحبت هستم به امید خدا امکانات تصویر قوی در اختیارمون قرار خواهند داد.

samsunglogo.jpg

82_inch.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or