(تلویزیون اینترنتی بازی سنتر) Bazicenter Game Network

آیا این فعالیت ادامه پیدا کند؟

• بله

رای‌ها: 128 90.1%
  • خیر

رای‌ها: 14 9.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
درود بر شما
از صمیم قلب برای همتون آرزوی موفقیت میکنم. ( به سلامتی همه بروبچ بازی سنتر :pepsi: ).
از اونجا که این کار شدیدا به بودجه نیاز داره وشما هر چقدر سرمایه بزارید وسط و اگه گنچ قارون و کوه طلا هم باشه، یه روز تموم میشه. اگر جدی پشت این کار رو گرفتید، باید کیفیت کارتون اینقدر بالا باشه که شرکتها برای اسپانسر شدن دنبالتون بدوون.
به امید شبکه جهانی Bazicenter NETWORK
:biggrin1:

با سلام خدمت اقا مهدی.اقا رضا و اقا سعید گل
من هم در خدمتتون هستم
خلاصه هر کمکی از دستم بر اومد دریغ نمیکنم

برای بازی لازمت داریم:biggrin1:

درود بر شما
از صمیم قلب برای همتون آرزوی موفقیت میکنم. ( به سلامتی همه بروبچ بازی سنتر ).
از اونجا که این کار شدیدا به بودجه نیاز داره وشما هر چقدر سرمایه بزارید وسط و اگه گنچ قارون و کوه طلا هم باشه، یه روز تموم میشه. اگر جدی پشت این کار رو گرفتید، باید کیفیت کارتون اینقدر بالا باشه که شرکتها برای اسپانسر شدن دنبالتون بدوون.
به امید شبکه جهانی Bazicenter NETWORK

دقیقا یک روز نفت تموم میشه:(( برای اسپانسر به امید خدا سامسونگ احتمالا پشتبانمون خواهد بود البته نمایندگی مرکزی شرق کشور اما فقط برای امکانات تصویری نه مایه..
لوگو و تیز کار رو خودم طراحی میکنم تا الان با پیش بینی سر انگشتی فکر کنم کار با کیفیت hd در حدود 800مگابایت باشه و برای sd حدود 200 نمیدونم برای آپلود چی کا کنم؟ رو dvd بزنیم هنوز تصمیمی نگرفتیم:(

موفق باشید میگم رضا اگه کارتون موفق آمیز بود و اشالا که همینطور باشه برید رو هاتبرد

سمیر جان با پشتکار و کیفیت کار به همه چیز میشه رسید;)

________________________________--

بدون شرح!!!

آخرین ویرایش:
من ميگم ميتونيد با استفاده شركت هاي معروفي نظير west gameكاراتون رو dvdهم بزنيد تا كسي مثله من كه adsl محدود داره تو مضيقه نباشه اين جور يك پولي هم دست شما رو ميگيره هم ما راحت تريم .
اگر ابدارچي هم خواستين ما هستيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]
اگر بازي خور هم خواستين من خودم ميام تريلر جديد هم اگر دموي قابل بازي هم بخواين ما در خدمتيم سعي مي كنم تمام دموها رو بهتون برسونم اگر خواستيم ميام براتون بازي هم نقد مي كنم خلاصه هر چي امكانات گيم خوري دارم دو دستي در خدمت اقا رضا و دوستاش هستش

من ميگم ميتونيد با استفاده شركت هاي معروفي نظير west gameكاراتون رو dvdهم بزنيد تا كسي مثله من كه adsl محدود داره تو مضيقه نباشه اين جور يك پولي هم دست شما رو ميگيره هم ما راحت تريم .
اگر ابدارچي هم خواستين ما هستيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]
اگر بازي خور هم خواستين من خودم ميام تريلر جديد هم اگر دموي قابل بازي هم بخواين ما در خدمتيم سعي مي كنم تمام دموها رو بهتون برسونم اگر خواستيم ميام براتون بازي هم نقد مي كنم خلاصه هر چي امكانات گيم خوري دارم دو دستي در خدمت اقا رضا و دوستاش هستش

بابا معرفت: واقعا ممنمون از لطف همگی شما واقعا ممنون:(( من رو امیدوار کردید:love:
این هم فکر خوبی با مهدی صحبت کردم حالا بیشتر در جریان میزارمش;)
ببینید من بیشتر از این ناراحتم که باید حجم کار رو بیارم پایین اما اگه بالا باشه میتونم کار رو FULL HD حتی حاضر کنم و با کیفیت بالا و طولانی تر و کاملتر..اما برای دانلود مجبوریم خیلی چیزهارو حذف کنیم

امیدوارم موفق باشید.
یه سوال:
گیم پلی رو چه جوری نشون می دین؟
از مانیتور فیلم برداری می کنین یا Record می کنین یا از گیم پلی های موجود در اینترنت استفاده می کنین؟ (تو زمینه Record شاید من بتونم کمکتون بکنم...:biggrin1:)

امیدوارم موفق باشید.
یه سوال:
گیم پلی رو چه جوری نشون می دین؟
از مانیتور فیلم برداری می کنین یا Record می کنین یا از گیم پلی های موجود در اینترنت استفاده می کنین؟ (تو زمینه Record شاید من بتونم کمکتون بکنم...:biggrin1:)

هم زمان در حین بازی نقد و بررسی میشه منوها توضیح داده میشه و ...
تصویر هم هم از روی مانیتور رکورد میشه هم SWICH
____________________________________________--

من با آقا مهدی west Game صحبت کردم و قرار شد کار ما بر روی DVD با کاور و از سوی west Game منتشر بشه حجم کار هم دیگه FREE شد و الان برای کیفیت بیشتر دستمون باز هست.
کار بر روی DVD و با کاور میباشد.

لطفا نطرتون رو در این مورد بیان کنید ممنون.

رضا جان خيلي خوشحالم که همه هواتو دارن و اسپانسر و همه چي رديف شد ...
ولي هميشه يادتون باشه که کي اول ايده ي ساخت کليپ رو تو ايران ...

من با آقا مهدی west Game صحبت کردم و قرار شد کار ما بر روی DVD با کاور و از سوی west Game منتشر بشه حجم کار هم دیگه FREE شد و الان برای کیفیت بیشتر دستمون باز هست.

یعنی دیگه رو اینترنت واسه دانلود نمیزاریدش ؟

حداقل همون SD رو بزارید

آقا رضا به نظر من هم با کيفيت پايين و حجم کم بر روی اينترنت برای دانلود بزاريد .هر کی هم مايل بود ميتونه با کيفيت بالا اون رو از west تهيه کنه

اصلا فکر خوبی نیست قضیه West game و رو dvd و.......
میتونید به چند نوع فرمت کانورنت کنید هر کی تواناییه هر کدوم رو داشت دانلود کنه
یکی حجم بالا براش مهم نیست یکی هم دیال آپ داره یکی هم دوست نداره حجم بالا رو دانلود کنه
برای کسانی که دیال آپ دارن بهترین فرمت میتونه mp4 باشه یه لینک 3gp هم میتونید بزارید و برای کسانی که حجم بالا مشکلی ندارن هم دیگه لینک با کیفیت میتونید بزارید Hd هم همچین ضروری نیست

یعنی دیگه رو اینترنت واسه دانلود نمیزاریدش ؟

حداقل همون SD رو بزارید

آقا رضا به نظر من هم با کيفيت پايين و حجم کم بر روی اينترنت برای دانلود بزاريد .هر کی هم مايل بود ميتونه با کيفيت بالا اون رو از west تهيه کنه

اصلا فکر خوبی نیست قضیه West game و رو dvd و.......
میتونید به چند نوع فرمت کانورنت کنید هر کی تواناییه هر کدوم رو داشت دانلود کنه
یکی حجم بالا براش مهم نیست یکی هم دیال آپ داره یکی هم دوست نداره حجم بالا رو دانلود کنه
برای کسانی که دیال آپ دارن بهترین فرمت میتونه mp4 باشه یه لینک 3gp هم میتونید بزارید و برای کسانی که حجم بالا مشکلی ندارن هم دیگه لینک با کیفیت میتونید بزارید Hd هم همچین ضروری نیست

به نظر شما 200 مگابایت SD ارزش دانلود داره:confused:
نمیدونم کلیپ که تکمیل شد تصمیم گیری نهایی انجام میشه!
اما اینطور که مشخص باید حجم کار رو کم کنم و بخش های بازی که مربوط به 4 بخش میشه هر کردوم حدود 80 مگ با کیفیت خوب در میاد.

اگر بشه كه فوق العاده ميشه ديگه خياله همه راحته اين جوري هر كي بخواد ميتونه تهيه كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or