prancE 3
کاربر سایت
خوب شما هم برو كمكشون
با سلام خدمت اقا مهدی.اقا رضا و اقا سعید گل
من هم در خدمتتون هستم
خلاصه هر کمکی از دستم بر اومد دریغ نمیکنم
خوب شما هم برو كمكشون
با سلام خدمت اقا مهدی.اقا رضا و اقا سعید گل
من هم در خدمتتون هستم
خلاصه هر کمکی از دستم بر اومد دریغ نمیکنم
درود بر شما
از صمیم قلب برای همتون آرزوی موفقیت میکنم. ( به سلامتی همه بروبچ بازی سنتر ).
از اونجا که این کار شدیدا به بودجه نیاز داره وشما هر چقدر سرمایه بزارید وسط و اگه گنچ قارون و کوه طلا هم باشه، یه روز تموم میشه. اگر جدی پشت این کار رو گرفتید، باید کیفیت کارتون اینقدر بالا باشه که شرکتها برای اسپانسر شدن دنبالتون بدوون.
به امید شبکه جهانی Bazicenter NETWORK
موفق باشید میگم رضا اگه کارتون موفق آمیز بود و اشالا که همینطور باشه برید رو هاتبرد
من ميگم ميتونيد با استفاده شركت هاي معروفي نظير west gameكاراتون رو dvdهم بزنيد تا كسي مثله من كه adsl محدود داره تو مضيقه نباشه اين جور يك پولي هم دست شما رو ميگيره هم ما راحت تريم .
اگر ابدارچي هم خواستين ما هستيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]
اگر بازي خور هم خواستين من خودم ميام تريلر جديد هم اگر دموي قابل بازي هم بخواين ما در خدمتيم سعي مي كنم تمام دموها رو بهتون برسونم اگر خواستيم ميام براتون بازي هم نقد مي كنم خلاصه هر چي امكانات گيم خوري دارم دو دستي در خدمت اقا رضا و دوستاش هستش
امیدوارم موفق باشید.
یه سوال:
گیم پلی رو چه جوری نشون می دین؟
از مانیتور فیلم برداری می کنین یا Record می کنین یا از گیم پلی های موجود در اینترنت استفاده می کنین؟ (تو زمینه Record شاید من بتونم کمکتون بکنم...:biggrin1
هم زمان در حین بازی نقد و بررسی میشه منوها توضیح داده میشه و ...
تصویر هم هم از روی مانیتور رکورد میشه هم SWICH
____________________________________________--
من با آقا مهدی west Game صحبت کردم و قرار شد کار ما بر روی DVD با کاور و از سوی west Game منتشر بشه حجم کار هم دیگه FREE شد و الان برای کیفیت بیشتر دستمون باز هست.
کار بر روی DVD و با کاور میباشد.
لطفا نطرتون رو در این مورد بیان کنید ممنون.
یعنی دیگه رو اینترنت واسه دانلود نمیزاریدش ؟
حداقل همون SD رو بزارید
آقا رضا به نظر من هم با کيفيت پايين و حجم کم بر روی اينترنت برای دانلود بزاريد .هر کی هم مايل بود ميتونه با کيفيت بالا اون رو از west تهيه کنه
اصلا فکر خوبی نیست قضیه West game و رو dvd و.......
میتونید به چند نوع فرمت کانورنت کنید هر کی تواناییه هر کدوم رو داشت دانلود کنه
یکی حجم بالا براش مهم نیست یکی هم دیال آپ داره یکی هم دوست نداره حجم بالا رو دانلود کنه
برای کسانی که دیال آپ دارن بهترین فرمت میتونه mp4 باشه یه لینک 3gp هم میتونید بزارید و برای کسانی که حجم بالا مشکلی ندارن هم دیگه لینک با کیفیت میتونید بزارید Hd هم همچین ضروری نیست
هم زمان در حین بازی نقد و بررسی میشه منوها توضیح داده میشه و ...
تصویر هم هم از روی مانیتور رکورد میشه هم SWICH
____________________________________________--
من با آقا مهدی west Game صحبت کردم و قرار شد کار ما بر روی DVD با کاور و از سوی west Game منتشر بشه حجم کار هم دیگه FREE شد و الان برای کیفیت بیشتر دستمون باز هست.
کار بر روی DVD و با کاور میباشد.
لطفا نطرتون رو در این مورد بیان کنید ممنون.