(تلویزیون اینترنتی بازی سنتر) Bazicenter Game Network

آیا این فعالیت ادامه پیدا کند؟

• بله

رای‌ها: 128 90.1%
  • خیر

رای‌ها: 14 9.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
اگه رو DVD فقط بیاد که دیگه نمیشه Network!
اگه بفرستین واسه این کانال خز و خیلا که تو ایرانم دفتر دارن هیلی بهتر از اینه که فقط رو DVD بیاد.
البته DVD یه خوبیم که داره اینه که اگه موفق بشه کار برگشت سرمایه داره.
پس حداقل ورژن Audio رو بذارین!

رضا جان 200 مگ هم برای کسايی که ديال آپ دارن دانلودش خيلی سخته(برای خيلی ها هم غير ممکن)
فکر ميکنم همون west بهتر باشه ولی اميدوارم کيفيت کار بالا باشه تا ازش استقبال بشه
...
منم با عماد موافقم حداقل يه تيکه های کوچيک و audio اون رو برای دانلود بزاريد

رضا جان 200 مگ هم برای کسايی که ديال آپ دارن دانلودش خيلی سخته(برای خيلی ها هم غير ممکن)
فکر ميکنم همون west بهتر باشه ولی اميدوارم کيفيت کار بالا باشه تا ازش استقبال بشه
...
منم با عماد موافقم حداقل يه تيکه های کوچيک و audio اون رو برای دانلود بزاريد

هر چه فضا و حجم در اختیار ما باشه کیفیت صدرصد بیشتر و بهتر میشه

البته DVD یه خوبیم که داره اینه که اگه موفق بشه کار برگشت سرمایه داره.

عماد جان اگه این بشه عالی

خوب الان بعضی ها هم رو dvd ترجیح میدن پس بهتره همون کلیپ اول رو با چندتا فرمت برای دانلود بزارید اونموقع میشه نتیجه گرفت رو dvd بزنید بهتره یا رو net برای دانلود شاید هم نتیجه گرفتید جفتشو انجام بدید

شما با یکمی فکر می تونید یه عالمه پول به جیب بزند.
به عنوان مثال شرکت دارینوس که میاد بازی ها را فارسی می کنه!!!
خوب شما به جای اینکه بازی را فارسی کنید بیاد مثلا یه شرکت بزنید و هر بازی که میاد را به صورت تصویری نقد و بررسی کنید و اون راهمراه بازی بدید بیرون.
در مورد پیشنما هم می تونید هر چند وقت یه بار دموی یه سری بازی محبوب را نقد کنید. و به صورت dvd اونو بیرون بدید.
در ضمن برای شما ارزوی موفقیت می کنم.

شما با یکمی فکر می تونید یه عالمه پول به جیب بزند.
به عنوان مثال شرکت دارینوس که میاد بازی ها را فارسی می کنه!!!
خوب شما به جای اینکه بازی را فارسی کنید بیاد مثلا یه شرکت بزنید و هر بازی که میاد را به صورت تصویری نقد و بررسی کنید و اون راهمراه بازی بدید بیرون.
در مورد پیشنما هم می تونید هر چند وقت یه بار دموی یه سری بازی محبوب را نقد کنید. و به صورت dvd اونو بیرون بدید.
در ضمن برای شما ارزوی موفقیت می کنم.

ممنون به همین راحتی نیست:(( میدونید برای هر ثانیه چه زحمتی برای ما داره اما به امید خدا;)

اول از همه تشکر میکنم به خاطر لطفی که به ما دارن .
من قرار هست که با رضا جان و اقا سعید گل صحبت کنم به این ترتیب که :
ما چند روز قبل از انتشار Dvd دموها اگر بشه یک کلیپ خیلی مختصر ( در حد معرفی اون دموهای پخش شده در اون Dvd ) روی سایت قرار بدیم تا شما عزیزان هم اون رو دانلود کنید . این جوری به نظر من شما میتونید با اطلاع کافی از اون دموها Dvd مربوط به ان را تهیه کنید .
حالا اگر کسی از دوستان با این روش موافق یا مخالف هست اعلام کنه .
( البته به دوستان بگم که این فقط یک ایده هست و اگر استقبال نشه بدون شک تغییر خواهد کرد . اگر هم که شما دوستان ایده ی بهتری رو دارید بیان کنید تا به یک نتیجه گیری کلی و مورد نظر برسیم )
با تشکر فراوان .

آخرین ویرایش:
شما مطمئنن به gametrailers سر زدید نه؟
اونجا وقتی می خوای یه چیز دان لود کنی 3 تا فورمت می تونی انتخاب کنی.
تازه gametrailers به این معروفی مگه به خاطر این همه کلیپی که می ذاره پول میگیره؟نه.
شما هم باید یه همچین کاری با بازی سنتر کنید.
شرکت westgame هم می تونه یه تبلیغ اول هر کایپ شما بزاره.
به نظر من این بهترین کاره.

خوب......این جوری که داره بحث پیش می ره مثل این که این فعالیت هم مثل نمایشگاه E3 2007 که از بازی سنتر ارائه شد بهتره من قید دیدنش رو بزنم چون روی DvD می آد نه برای دانلود
خیالم خوش بود اینترنتم پر سرعته......اشکال نداره ایشالا هر کاری می کنین موفق باشین و این شروعی باشه برای خیلی فعالیت های خودجوش در ایران و شاید به بازی سازی هم برسه.........
ممنون

شما مطمئنن به gametrailers سر زدید نه؟
اونجا وقتی می خوای یه چیز دان لود کنی 3 تا فورمت می تونی انتخاب کنی.
تازه gametrailers به این معروفی مگه به خاطر این همه کلیپی که می ذاره پول میگیره؟نه.
شما هم باید یه همچین کاری با بازی سنتر کنید.
شرکت westgame هم می تونه یه تبلیغ اول هر کایپ شما بزاره.
به نظر من این بهترین کاره.

ساخت یک تریلر میدونی چقدر زحمت داره: میکس - نور - صدا - تصویر - دیالوگ - هماهنگی .....
ما هم هم فرمت های مختلف AVI - MP4-MP3-ITUNE-MPEG حتی 3gp رو برای موبایل هم میزاریم برای دانلود اما FULL HD فقط بر روی DVD

سلام و درود به رضا - مهدی - سعید
اقا رضا من واقعا پایه این کار هستم که هم تو همین سایت آپ کنین و هم به صورت DVD از وست عرضه بشه.
راستی جریان اسپانسر شدن سامسونگ چی شد ؟؟؟؟ حاضر به همکاری با شما شد.

آرزو موفقیت برای همه شما عزیزان:) :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or