(تلویزیون اینترنتی بازی سنتر) Bazicenter Game Network

آیا این فعالیت ادامه پیدا کند؟

• بله

رای‌ها: 128 90.1%
  • خیر

رای‌ها: 14 9.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
ميدنی چيه ؟ راه خودت رو ادامه بده ، من رو هم خوب ميشناسی ، سابقه رو هم ميدونی ، من هم تورو خوب ميشناسم
نيازی به اين حرف ها نيست ، فقط کلاً برات ارزوی موفقيت ميکنم واقعاً و يه سفارش دوستانه فقط که مواظب خودت باش خيلی:)
راستی از قديم گفتن جوجه رو هم آخر پاييز ميخورن رضا :دی
خودت شروع کردی و پشيمونی هم هميشه ميگن که فايده اي نداره ، البته ميدونم که پشيمون نميشی اما بچرخ تا بچرخيم
راستی به اون F هم سلام برسون
;)Be Good bro

حدود 20 مرداد مشخص میشه..راستی سایتت چی شد:laughing::-"

يه خورده 16:9 کردن فکر کنم واسشون دردسر داره
قديمی شده اما واسه کار اينا خوبه و نيازی به 16:9 ندارن تو اين مواقع
فکر ميکنم بدون دردسر تر و راحت تر باشه براشون 4:3 ، اول کارن..

اگه ممکنه سعی کنین aspect ratio ویدیو ها widecsreen باشه ( 16:9 یا 16:10). 4:3 دیگه توی این دوره زمونه یکم قدیمیه

i Agree ، حتماً اينکار رو بکنيد ، اين رو تجربه کاملاً ثابت کرده و اکثر سيستم های حرفه اي EDIT ويديو اينگونه Render ميکنن

چرا از MPEG برای encode کردن فایل استفاده کردین؟ MPEG برای تصویر ( و MP2 هم که برای صدا استفاده کردین) فضای زیادی میگیرن در حالی که کیفیت جالبی ارایه نمیدن. بجاش از H.264/AVC استفاده کنین و از AAC هم برای صدا (خیلی راحت میشه از quicktime برای این کار استفاده کرد) که هم جای کمتری بگیره و هم کیفیت خیلی بهتری داشته باشه. اگر براتون مقدور بود از master که دارین یه دفعه دیکه encode کنین منتها با H.264/AVC و
AAC

گفتم الان ميگه Ulead ، خوب شد نگفت:دی

PS: از چه برنامه ایی برای editing و export کردن فایل ها استفاده میکنین؟

يه پيشنهاد دوستانه ديگه ، سعی کن کلاً اون اولی رو بيخيال شی و سعی کنی توانايی هات رو در دومی افزايش بدی ، البته اگه بتونی!

از برنامه های Adobe Premiere و Windows Movie Maker

آخرین ویرایش:
بهتر بود تو سایت RAPIDSHARE.com آپلود میکردین . ;)

آخه سرعت دانلودش کم بود .

خیلی عالی بود .

دستتون درد نکنه . :blushing::love:

من هم مثل بقیه دوستان منتظر اولین کلیپتون هستم .

موفق باشین . :love::love:

با سلام خدمت شما بچه های گل

صمیمانه از طرف مهدی و سعید عزیز ار شما دوستان به خاط حمایت های مکرر شنا تشکر میکنم و امیدوارم با ارائه یک کار خوب و تقریبا در حد حرفه ای جواب گوی لطف شما باشیم
با تصمیماتی که گرفته شد بین گروه برای بالا رفتن سطح کیفی و بیشتر شدن زمان کار همچنین حجم پایین با کیفیت بالا برای دانلود کار به دو بخش مجزا تقسیم شد که در بخش اول انتشار کلیپ در مورد دو عنوان Ace Combat 6 و Heavenly Sword نقد و بررسی خواهد شد.(که هر یک به صورت جدا با فرمت های مختلف در دسترس خواهد بود).
همانطور که گفته بودم نمایندگی رسمی شرق کشور سامسونگ نیز اسپانسر تصویری کار ما خواهند بود و تیزر و لوگو کار همچنین انیمیشن های تصویر کار آماده شده است و مراحل بعدی کار در دست ساخت میباشد.تیزر زیر پیش نمایی کوتاه از معرفی BGN میباشد که با فرمت MPEG و به صورت Zip با حجم 2.5 قابل دانلود هست.

دانلود

با تشکر BGN

واقعا عالی بودن. دستتون درد نکنه...
ان شاالله که پیشرفت کنین..;)

دانلود کردم فوق العاده بود خیلی وسوسه شدم هرچه زودتر آماده بشه
اسم آهنگ بک گراندتون رو می شه بدونم ؟؟؟؟

ممنون
این یه آهنگ توی بازی bornout : daminator هست.

ميدنی چيه ؟ راه خودت رو ادامه بده ، من رو هم خوب ميشناسی ، سابقه رو هم ميدونی ، من هم تورو خوب ميشناسم
نيازی به اين حرف ها نيست ، فقط کلاً برات ارزوی موفقيت ميکنم واقعاً و يه سفارش دوستانه فقط که مواظب خودت باش خيلی
راستی از قديم گفتن جوجه رو هم آخر پاييز ميخورن رضا :دی
خودت شروع کردی و پشيمونی هم هميشه ميگن که فايده اي نداره ، البته ميدونم که پشيمون نميشی اما بچرخ تا بچرخيم
راستی به اون F هم سلام برسون

ممنون آقا رضا بله آشنایت کامل دارم اما در مورد کاری که نشده بود و نشد ...حالا نباید بر ضد...صحبت کنیم نا سلامتی ما دورانی کوتاه با هم داشتیم;)تو هم پیروز و سربلند باشی

من هم منتظر اولین نقد هستم!
لطفا تمام شرایط یک بازیکن رو موقع نقد در نظر بگیرید.
مثلا : هیجان بازی تا چه اندازه ای هست، آیا با نزدیک شدن به پایان بازی از هیجان آن کاسته می شود، احساسی که به بازیکن دست میده، میزان سختی بازی & ...
اگر می شه برای بازی های مشترک بین این دو کنسول هم در آخر نقد فرق شون رو از نظر گرافیک & صدا و ... بگید.

من هم منتظر اولین نقد هستم!
لطفا تمام شرایط یک بازیکن رو موقع نقد در نظر بگیرید.
مثلا : هیجان بازی تا چه اندازه ای هست، آیا با نزدیک شدن به پایان بازی از هیجان آن کاسته می شود، احساسی که به بازیکن دست میده، میزان سختی بازی & ...
اگر می شه برای بازی های مشترک بین این دو کنسول هم در آخر نقد فرق شون رو از نظر گرافیک & صدا و ... بگید.

عنوان مشترک فعلا نداریم;)
یک عنوان انحصاری X360 , یک عنوان انحصاری PS3 خواهد بود.
حتما قرار داده میشه..

يه خورده 16:9 کردن فکر کنم واسشون دردسر داره
قديمی شده اما واسه کار اينا خوبه و نيازی به 16:9 ندارن تو اين مواقع
فکر ميکنم بدون دردسر تر و راحت تر باشه براشون 4:3 ، اول کارن..

این کار تازه هست اما خودم تازه کار نیستم!
16:9 هم در کلیپ ها به راحتی اعمال شد و مشکلی نبود.

گفتم الان ميگه Ulead ، خوب شد نگفت:دی

Ulead COOL 3D
Ulead Video Studio

من به اندازه کافی با این نرم افزار ها کار کردم و وارد هستم اما به درد این کار نمیخورد!

آخرین ویرایش:
سلام سلام سلام
منم دانلودش كردم و ميخواستم يه انتقادي بكنم ( با اجازه بزرگترا )
اين تيزر خيلي ساده بود و من چيز خاصي توش نديدم
نميدونم شايد چون زيادي با پريمير كار كردم اينطور به نظرم مياد
يه پيشنهاد داشتم اينكه توي لوگوهايي كه استفاده ميكنيد مثل لوگوي BGN , SAMSUNG
براي پس زمينشون از كانال الفا استفاده كنيد تا حذف بشه و كار تميزي از اب دربياد

با Reza Shekarchi هم موافقم بايد روي export بيشتر از editing كار بشه ;)

بازم ممنون :love:

سلام سلام سلام

با تشکر از راهنمایی و انتقاد شما دوست عزیز .
این کاری که شما مشاهده کردید میشه گفت در 5 دقیقه ساخته شده و به طور کلی با کاری که قراره همراه با نقد و بررسی بازی پخش بشه فرق داره . مورد دوم این هست که این تیزر حدودا یک هفته پیش و به طور خیلی خیلی سطحی ساخته شده . من فقط میتونم یک چیزی رو به شما بگم اون هم اینه که :
منتظر کار بزرگی در این زمینه از جانب رضا جان باشید .
با تشکر مهدی .

سلام سلام سلام

ممنون از انتقاد اما من انقدر که فکر میکنید وقت ندارم حق بدید مجله تعمیرات موبایل و ... بخوام حرفه ای روی کار کار کنم اما سعی میکنم در ضمن این کار داره سریع آماده میشه و کار های بعدی مطمئن باشید بهتر خواهد بود همچنین دقیقا چیز خاصی نبود چون یک تیز ساده بود تیزر جدید هم ساعاتی دیگر در سایت قرار میگیره ممنون!

آخرین ویرایش:
چرا BCGN نیست؟؟؟؟؟؟؟
تو اضاتون هم Center با یک رنگ دیگه و بزرگ نوشتید.:biggrin1:

برای اینکه ما Bazicenter رو پشت سر هم گرفتیم و فقط حرف اول اون رو یعنی B رو به کار بردیم .
اونکه شما گفتی چرا حرف C در Center رو با یک رنگه دیگه نوشتید باید خدمتتون عرض کنم که برای زیبایی لوگو این کار را کردیم .
موفق باشید ;) .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or