(تلویزیون اینترنتی بازی سنتر) Bazicenter Game Network

آیا این فعالیت ادامه پیدا کند؟

• بله

رای‌ها: 128 90.1%
  • خیر

رای‌ها: 14 9.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
تیزر دوم خیلی خوب بود و پیشرفت خیلی زیادی نسبت به اولی داشت مخصوصا technical نسبت به اولی
فقط یه نکته. فریم ریت فایل 25 هست که اگه میشه بکنینش 29.97 یا 30
مسترتون فریم ریتش چنده؟
اهنگ background هم خیلی قشنگ بود و timing هم فیت شده بود.
خسته نباشین

دوستان اگه میشه برای اینکه تو دانلود با رپید شر مشکلی نداشته باشیم میتونید بگیم باید چکار کرد که مشکل نداشته باشیم
باید چگونه اکانت بسازیم با اینکه پولیه

اکانت توی رپید شیر پولی هست اما نمی دونم شماها چه مشکلی با رپیدشیر دارین :confused:
اول روی Free پایین صفحه کلیک کنید بعد توی صفحه ی بعد ممکن هست بهتون بگه باید 1 دقیقا صبر کنید و بعد از رون کدامنیتی رو که نشون می ده تایپ کنید و دانلود کنید
اما الان واستون سوال پیش می آد پس پول بدیم چه امتازی داریم ؟؟؟؟
رپیدشیر حد اکثر فقط 100 مگ اجازه ی آپلود در هر فایل می ده و شما بعد از دانلود اون 100 مگ اگر بخواهید فایل از رپیدشیر دانلود کنید باید بیشتر از 3 ساعت صبر کنید (بنابر حجمی که دانلود می کنید باید برای فایل بعدی صبر کنید)
و برای کسانی مثل من که وایرلس دارن اگه بخوان یک فیلم یا بازی مثلا که پارت پارت 100 مگی توی رپیدشیر آپلود شده رو دانلود کنه پدرشون در می آد چون بعد از دانلود هر پارت باید کلی صبر کنن !!!!
برای همین فکر نکنم مشکل خاصی شماها توی رپیدشیر داشته باشین راه هایی موجود برای فرار از تایم لفت هم هست مثل عوض کردن آی پی;)
درضمن اگه اکانت پرمیوم داشته باشین می تونین با یک دانلود منیجر دانلود کنید (با اکانت Free این کار امکان پذیر نیست)
و یا چند فایل همزمان از رپیدشیر بگیرین و ....

تیزر دوم خیلی خوب بود و پیشرفت خیلی زیادی نسبت به اولی داشت مخصوصا technical نسبت به اولی
فقط یه نکته. فریم ریت فایل 25 هست که اگه میشه بکنینش 29.97 یا 30
مسترتون فریم ریتش چنده؟
اهنگ background هم خیلی قشنگ بود و timing هم فیت شده بود.
خسته نباشین

بله 25 هست فایل مستر هم 25 اما با رندر نهایی فکر کنم بشه به 30 رسوند ممنون

اینم خوب بود.ولی یه سوال :مگه heavenly sword و ace combat 6 اومده نوشتین review ؟

برای دمو قابل بازی البته فرق آنچنانی با نسخه نهایی نداره;)

اگه می شه برا من یه نسخه ویژه این طوری اهنگ بزنی

آهنگ ها ساخته شده و تموم شده خوب به امید خدا;)

اگه خواستین من چندتا سایت واسه Ftp مجانی با سرعت خوب دارم.

واقعا ممنون از این همه لطف مرسی...

تیزر اولیه بنظرم خیلی تمیزتر بود و نظم و style بهتری داشت .تیزر دومیه خیلی رنگ های خوبی نداشت تو ذوق میزد و کلا فرم خوبی نداشت

باور کن توی 5 دقیقه تیزر دوم رو ساختم برای شنبه یا زودتر تیز سوم و نهایی با عکس های محل بر گذاری برنامه و پشت صحنه ها رو براتون میزارم به امید خدا و تیز چهارمی دیگه در کار نیست و اصل کار رو میزارم;)

تیزر شماره 2 ( همونی که آقا رضا آپلود کرد ) در سرور های مختلف برای راحتی دانلود:
فرمت فشرده شده ی

واقعا لطف کردید ممنون:love:

آخرین ویرایش:
اقا رضا واقعا دستتون درد من هر دو تیزر رو گرفتم اونقدر سرم شلوغ بود وقت نکردم ببینم ولی الان دیدم واقعا کارتون عالی هست
این جوری که دارین پیشرفت میکنین فکر کنم تا چند ماه دیگه Game one هم کم بیاره و از شما دعوت کنه برین کمکشون کنید:)

امید موفقیت برای همه شما عزیزان

برو بکس من یه پیشنهاد دارم که یه جورایی برای بروبکس مدیر 15 16 ساله خیلی سخته ساختن کانال tv گیم کانال 8 اگه بسازن خوبه باید برای ساختنش چه کرد؟

برو بکس من یه پیشنهاد دارم که یه جورایی برای بروبکس مدیر 15 16 ساله خیلی سخته ساختن کانال tv گیم کانال 8 اگه بسازن خوبه باید برای ساختنش چه کرد؟

کلا تو ایران با صنعت گیم مشکل هست نه ایرانی بازی های خارجی هر کدوم باششه تو ایران که اصلا نمیشه برای ماهواره هم هزینه های بسیار بالا برای زدن کانال خصوصی میخواد که همون اول فضا گرفتن از هاتبرد برای ارسال تصاویر به دنیا هر چی پول داری رو به اتمام میرسونه چه برسه دوربین و تجهیزات فنی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or