(تلویزیون اینترنتی بازی سنتر) Bazicenter Game Network

آیا این فعالیت ادامه پیدا کند؟

• بله

رای‌ها: 128 90.1%
  • خیر

رای‌ها: 14 9.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
من یک تیزر طراحی کردم ولی چون دیال آپم یکم اپلودش طول میکشه و مجبور شدم برای کم کردن حجم یک کم از کیفیت بزنم ولی باز کیفتش خوبه به محض اپلود قرارش میدم البته با اجازه مدیران شبکه

این هم هدیه من به تلویزیون اینترنتی بازیسنتر:
تیزر جدید NEW
دیگه شرمنده چون دیال آپم خیلی کنار اومدم باهاش و مدت زمانش در حدود چند ثانیه از قبلیه کمتره ولی حجمش هم 1 مگ و خورده ای از قبلیه کمتره
لینک دانلود:
http://www.zshare.net/download/29487623e4f08b/
با حجم:MB1.85
امیدوارم خوشتون بیاد:love:
لطفا نظراتتون رو در جهت بهتر شدن کار بگید
صدای اسپیکر هم تا آخر بلند کنید

آخرین ویرایش:
این هم هدیه من به تلویزیون اینترنتی بازیسنتر:
تیزر جدید NEW
دیگه شرمنده چون دیال آپم خیلی کنار اومدم باهاش و مدت زمانش در حدود چند ثانیه از قبلیه کمتره ولی حجمش هم 1 مگ و خورده ای از قبلیه کمتره
لینک دانلود:
http://www.zshare.net/download/29487623e4f08b/
با حجم:MB1.85
امیدوارم خوشتون بیاد:love:
لطفا نظراتتون رو در جهت بهتر شدن کار بگید
صدای اسپیکر هم تا آخر بلند کنید

دست شما درد نكنه عالي بود!!!
ولي براي اين شماره كارمون براي لوگوها تموم شده و تنها كار باقي مونده فيلمبرداري هست .
ان شاءالله براي شماره بعد از امثالي مثل شما براي هر چه بهتر شدن كار حتما استفاده خواهيم كرد.

دست شما درد نكنه عالي بود!!!
ولي براي اين شماره كارمون براي لوگوها تموم شده و تنها كار باقي مونده فيلمبرداري هست .
ان شاءالله براي شماره بعد از امثالي مثل شما براي هر چه بهتر شدن كار حتما استفاده خواهيم كرد.
خواهش میکنم :love:
راستش تو ساختنش یکم عجله کردم وگرنه میتونست بهتر از این باشه

کار در حدود 250 تا 300 MB خواهد بود که یکجا و به صورت پارت پارت در حالت فشرده برای دانلود در اختیار شما قرار خواهد گرفت.(برای افرادی که ADSL ندارند میتونن با برنامه Download Accelerator به راحتی و در مدت چند روز دانلود کنید)
برنامه از بخش های زیر تشکیل شده است:

تیزر آغاز
مقدمه گروه BGN
نمایش عنوان Heavenly Sword
نقد و بررسی Heavenly Sword در دو بخش(انجام بازی زنده)
نمایش پشت صحنه ساخت Heavenly Sword
نمایش عنوان Ace Comabt 6
نقد و بررسی Ace Comabt 6 در دو بخش(انجام بازی زنده)
پشت صحنه تهیه برنامه Bazicenter Game Network
تیزر پایان

کار به امید خدا طبق برنامه ریزی روز سه شنبه در اختیار شما خواهد بود.

پس رو Dvd نمیزنین تا از وست بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!!!!!!

آقا مهدی عزیز برای همکاری OK رو دادن اما با صحبتی که با دفتر مجله کردم قرار شد از شماره بعد کار تو DVD بازی نما به همراه مجله عرضه بشه و نقد و بررسی های موجود در مجله به صورت تصویری و زنده هم نقد بشه.

آخرین ویرایش:
قسمت دوم رو هم دانلود كردم
تبريك ميگم خيلي پيشرفت كرديد هم از لحاظ Editing هم Export
تا همين حد كافيه ;)
داش رضا اين بازينما كه قرار بود E3 رو پوشش بده اومده ؟!‌من كه دكه ها رو نيگاه كردم خبري نبود !

قسمت دوم رو هم دانلود كردم
تبريك ميگم خيلي پيشرفت كرديد هم از لحاظ Editing هم Export
تا همين حد كافيه ;)
داش رضا اين بازينما كه قرار بود E3 رو پوشش بده اومده ؟!‌من كه دكه ها رو نيگاه كردم خبري نبود !

ممنون:biggrin1:
اینجا جای این سواله آخه:) پوشش e3 به صورت کامل نیست فقط اخبارمهمش رو تهیه کردم و جالبه اما پوشش کامل شماره شهریور به صورت فوق العاده و کامل کامل داره حاضر میشه مجله هم شنبه صبح برو بگیر;)

آخرین ویرایش:
بهت در مورد يه پروژه که تا 15 July بود گفته بودم ، تموم شد ، البته اون کارايی که ميخواستم کامل وقت نشد انجام بدم اما خوب تغييرات اعمال شد
www.pulse2music.com
Check it Out
ضمناً طبق مشکلاتی که از قبل هم پيش اومده بود بنده PMG رو واگزار کردم به همکارم و تصميم بر اين شد که از اين به بعد خودش به تنهايی ادامه بده
دليلش هم همون قضيه بود که قرار بود ما انجام بديم و چند کار شخصی ديگه
در نتيجه چيزی که از اون سايت هم اکنون برای ما موند فقط تجربست

ممنونم رضا جان .... منتظر کمکت در مورد آپلود فایل ها هستم ناسلامتی بزرگترین سایت موزیک ویدئورو داری;)

سلام

بچه های گل جا داره همینجا از زحمات دو دوست عزیزم مهدی و سعید تشکر کنم که با سختی های فراوان کار پا به پا با من همراه بودن و فیلم برداری کار به پایان رسید در حقیقت خیلی خیلی کار مشکل وطاقت فرسایی بود که مهدی و سعید هر یک به نوبه خود اگه مهدی نبود مطمئنا هیچ وقت Ps Store برای Download عنوان Hv آماده نمیشد یا برای xbl اگه سعید نبود نقد و بررسی ها دقیق و خوب آماده نمی شد که گاهی اوقات ما شب از ساعت 12 تا 7 صبح در حال تمرین و درگیر این مشکلات بودیم همچنین مشکلی با اسپانسر برنامه به وجود آمد که به امید خدا به هر نحوی بود انجام شد و الان کار در حال ادیت هست که به زودی نسخه نهایی کار برای دانلود برای شما قرار داده خواهد شد امیدوارم با نظرهای خوبتون من مهدی و سعید عزیز رو برای فعالیت بهتر و ایرادات کارمون آشنا کنید چون مطمئنا مثل همیشه حمایت شما باعث ادامه این کار میشه و بس!

ممنون گروه Bgn

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت شما دوستان عزیز

طبق گفته های قبلی فیلم برداری اولین برنامه گروه تلویزیون اینترنتی بازیسنتر به پایان رسید همچنین ادیت کار هم تکمیل و آماده عرضه میباشد اما به یک مشکل بزرگ برخوردیم تا حد ممکن کیفیت کار رو نیز کم کردیم تا حجم برنامه نزول داشته باشه اما در نهایت 700 مگابایت شد که برای آپلود بر روی اینترنت پردردسر خواهد بود برای همین تصمیم گرفتیم کار رو بر روی DVD\CD عرضه کنیم این عمل در دو حالت سودمند خواهد بود اول شما به راحتی و با هزینه بسیار کم و بدون دردسر دانلود کار رو میتونید ببینید دوم با هزینه های بسیار بالایی که ما صرف این کار کردیم باعث میشه تا حدودی خیلی ناچیز برگشت هزینه داشته باشه.

با خرید این DVD\CD میتونید حمایت خودتون رو از گروه ما نشون بدید که تا کنون هم واقعا از همراهی شما ممنونیم در ضمن از برنامه های بعدی کار به همراه مجله بازی نما عرضه خواهد شد که حاوی به روزترین بازی های حاضر در بازار و همچنین افزایش امکانات از قبیل:

صدا توسط میکروفن های بیسم و پایه ای در استدیو به صورت برداشت دیجیتال خواهد بود.کیفیت برداشت تصویر نیز با کیفیت HD و با فرمت DVD خواهد بود که به صورت اورجینال بدون تغییرات از دوربین مستقیم Export میشود.این بار ریل متحرک نیز به همراه دوربین برای اکشن بیشتر کار خواهد بود کار تصویر برداری توسط یکی از گروه های ساخت کلیپ های موزیک ویدیو شبکه ایران موزیک خواهد بود.

امید است کار بعدی بسیار بسیار حرفه ای تر از کار اول شود که با حمایت شما همچنن انتقادات و پیشنهادات سازنده شما این امر میسر میشود خوب برمیگردیم به مبحث اصلی:

مطمئن باشید با پرداخت این هزینه ناچیز و برگشت بسیار ناچیز هزینه به گروه بیانگر حمایت شما از گروه ما میباشد.برای ارسال DVD\CD به هر جای دنیا باید تعداد درخواست کنندگان در پارت اول به 50 نفر برسد که با واریز هزینه مربوطه و اعلام آدرس دقیق و شماره فیش بانکی به پی ام ID من در سایت بازیسنتر در لینک روبرو PM در اسرع وقت این کار برای شما با پست پیشتاز ارسال میشود.همچنین برای تدارک تعداد DVD\CD از هم اکنون در بخش نظر سنجی همین تاپیک اعلام آمادگی کنید.

DVD قابل اجرا در XBOX 360 , PC با ارسال رایگان-------------- 3000 تومان

CD قابل اجرا در VCD , PC با ارسال رایگان---------------------- 2000 تومان

شماره حساب ها:

عابر بانک رفاه به نام رضا محمودی مجدی : 5894633300426729
عابر بانک سپه به نام رضا محمودی مجدی : 0647300326207

برای ادامه بحث در مورد خرید این برنامه به اپیک زیر مراجعه کنید و سوالات خود را مطرح کنید هرگونه پیشنهاد و انتقادت خود را در همین تاپیک اعلام کنید.

فروش اولین برنامه گروه تلویزیون اینترنتی بازیسنتر

با تشکر از مهدی و سعید عزیز

ممنون

آخرین ویرایش:
اقا رضا e32007 من که از این جا خریدم هنوز به دستم نرسیده اگه ما له شما هم به دستم نرسه چی؟؟؟؟:((

دوست عزیز مدیران حتما سرشون شلوغ بوده مطمئن باش ارسال میشه یا اگرم ارسال شده توی پست تاخیر داشته نگران نباش ارسال میشه قطعا!;)

من همون طوری که از اول تاپیک گفتم با فروش این فیلم بر روی CDویا DVD و عرضه نکردن بر روی اینترنت برای دانلود صد در صد مخالف بوده و هستم.
ولی بالاخره این کار خودتونه و صاحبش هستید و میتونید هر جوری که دلتون خواست اونو عرضه کنید من هم نظرم همین بود که گفتم.
در ضمن اگه روزی خواستید این فایلو برا دانلود بذارید(که امیدوارم اون روز فردا باشه)روی zshare نذارید که سرعتش شدیدا پایینه و لطف کنید جایی upload کنید که resume هم داشته باشه.
کلیپ رو هم دانلود کردم جالب بود ولی حیف که برای دانلود نسخه کاملشو نذاشتید.
ان شاا... نظر کاملو وقتی برای دانلود گذاشتید و من دانلودش کردم میدم!
ممنون.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or