(تلویزیون اینترنتی بازی سنتر) Bazicenter Game Network

آیا این فعالیت ادامه پیدا کند؟

• بله

رای‌ها: 128 90.1%
  • خیر

رای‌ها: 14 9.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    142
یا اگه برور بکس بخوان میتونن بزنن بعد برای قفل کودکش بشه روش قفل گذاشت مثل ماهواره برای کانال های .... قفل میزارن اینها هم پدرو مادرو برای بروبکس 2 ماه شون قفل بزارن باور کن اگه بخواهیم میتونیم البته تو تلویزیون چرت و پرت پخش نکنید سانسور مانسور نکنن مثل بیشتر فیلم ها که سانسور نمیشه حالا سانسور هم طوری نیست

یا اگه برور بکس بخوان میتونن بزنن بعد برای قفل کودکش بشه روش قفل گذاشت مثل ماهواره برای کانال های .... قفل میزارن اینها هم پدرو مادرو برای بروبکس 2 ماه شون قفل بزارن باور کن اگه بخواهیم میتونیم البته تو تلویزیون چرت و پرت پخش نکنید سانسور مانسور نکنن مثل بیشتر فیلم ها که سانسور نمیشه حالا سانسور هم طوری نیست اما اینترنت مکافات

یا اگه برور بکس بخوان میتونن بزنن بعد برای قفل کودکش بشه روش قفل گذاشت مثل ماهواره برای کانال های .... قفل میزارن اینها هم پدرو مادرو برای بروبکس 2 ماه شون قفل بزارن باور کن اگه بخواهیم میتونیم البته تو تلویزیون چرت و پرت پخش نکنید سانسور مانسور نکنن مثل بیشتر فیلم ها که سانسور نمیشه حالا سانسور هم طوری نیست
مهدی جون میشه از لفظ بروبکس استفاده نکنی من هی میخوام بخونم چی نوشتی تا به این کلمه میرسم قاطی مینکم

آره ولی ميدونی منم ميدونم از اون sms آخری اون شبم ناراحت شدی ، دليل جوش اوردنمم همه ميگن ، منم ميدونم
تو مرد و مردونه نيومدی دليلت رو نگفتی که چرا بيخيال شدی ، مثلاً احمد دليل داشت واسه وقت نداشتنش منم ديگه پيگيرش نشدم مثل تو
اما جريان تو فرق ميکرد ، تو خيلی استقبال کردی ، خوشحال شدی ، اعلام کردی همه جوره هستی ، ولی يهو زدی زير همه چی
هيچ دليلی هم نياوردی ، دست مارو گزاشتی تو هنا ، اينجای کارت جالب نبود ، حالا ايشالا به اون چيزی بهم گفته بودی تو بازی نما رسيده باشی
هنوزم علاقه دارم بدونم دليلت واسه کارت چی بود
حرف های اولت به بزرگی کار پی نبرده بودی و فکر نکرده قولش رو داده بودی
يا بعداً به دلايلی پشيمون شدی که نگفتی ، هنوزم ميخوام بدونم البته به صورت خصوصی باشه بهتره تا ما هم به اشتباهاتمون پی ببريم! (هرچند که ميدونم اگه مايل به گفتش بودی تاحالا گفته بودی)
به هر حال حال طبق حرف هايی که گفته شده بود سودش اول و اخر به خودت ميرسيد

ممنون آقا رضا بله آشنایت کامل دارم اما در مورد کاری که نشده بود و نشد ...حالا نباید بر ضد...صحبت کنیم نا سلامتی ما دورانی کوتاه با هم داشتیم;)تو هم پیروز و سربلند باشی

آخرین ویرایش:
آره ولی ميدونی منم ميدونم از اون sms آخری اون شبم ناراحت شدی ، دليل جوش اوردنمم همه ميگن ، منم ميدونم
تو مرد و مردونه نيومدی دليلت رو نگفتی که چرا بيخيال شدی ، مثلاً احمد دليل داشت واسه وقت نداشتنش منم ديگه پيگيرش نشدم مثل تو
اما جريان تو فرق ميکرد ، تو خيلی استقبال کردی ، خوشحال شدی ، اعلام کردی همه جوره هستی ، ولی يهو زدی زير همه چی
هيچ دليلی هم نياوردی ، دست مارو گزاشتی تو هنا ، اينجای کارت جالب نبود ، حالا ايشالا به اون چيزی بهم گفته بودی تو بازی نما رسيده باشی

ممنونم رضا جان .... منتظر کمکت در مورد آپلود فایل ها هستم ناسلامتی بزرگترین سایت موزیک ویدئورو داری;)

با سلام خدمت دوستان کاره دوم شما رو هم تماشا کردم .. فقط یه موضوعی اونم اینکه نسبت به کار اول یکم ساده تر شده و کار از نظر ظاهری سادست ( یعنی طریقه رفت و آمد لوگو ها و روبانها و اینا ) ولی خب بعدا که بخواید یه بازی رو معرفی یا نقد کنید دیگه نه قراره روبان بره و بیاد نه لوگو رد و بدل بشه اونوقت خوده صحبتها و طریقه نقد و بررسی مهم میشه !

موفق باشید

بچه کار اولتون کی تهیه میشه و به نظرتون حجمش چقدره

به امید خدا 7 آگوست مشخص نیست حجمش!

با سلام خدمت دوستان کاره دوم شما رو هم تماشا کردم .. فقط یه موضوعی اونم اینکه نسبت به کار اول یکم ساده تر شده و کار از نظر ظاهری سادست ( یعنی طریقه رفت و آمد لوگو ها و روبانها و اینا ) ولی خب بعدا که بخواید یه بازی رو معرفی یا نقد کنید دیگه نه قراره روبان بره و بیاد نه لوگو رد و بدل بشه اونوقت خوده صحبتها و طریقه نقد و بررسی مهم میشه !

روبان سبزه عید:biggrin1:
بابا برای چندمین بار بگم فقط توی 5 دقیقه ساخته شده کار سری بوده اصلا اصل کار با این خیلی متفاوت:)
ممنون:love:

سلام عمو رضا ! اول از همه يه خسته نباشيد درست و حسابي بايد بهتون بگم. چون معلومه كه داريد زحمت مي كشيد و وقت ميذاريد واسه چيزي كه بهش علاقه داريد و حتي ميدونيد كه شايد هيچ بازگشت مالي اي براتون نداشته باشه.
شما ماشالا خودتون استاديد اما تو اين شاخه اي كه شما ميخوايد توش فعاليت كنيد نمونه هاي خارجي خيلي قوي اي وجود داره كه ميتونه براي شما يه الگوي فوق العاده باشه. برنامه هايي مثل1up Show و on the Spot يا IGN weekly. حتي review هاي نصفه نيمه Gametrailers رو هم ميشه يه الگو به حساب اورد. من خودم تو همه ي اينا كار بچه هاي 1up رو خيلي دوست دارم. هم از لحاظ فني و تكنيكي و هم از نظر گرافيكي و كار هنري.
ميتوني با توجه به اين برنامه ها، يه نمونه ي فارسي خيلي قشنگ واسه گيمرهاي ايراني درست كني. اينا همش يه پيشنهاد بود. فكر كردم شايد كمكي كنه به رشد اين برنامه شما.
بازم خسته نباشيد. مرسي

سلام عمو رضا ! اول از همه يه خسته نباشيد درست و حسابي بايد بهتون بگم. چون معلومه كه داريد زحمت مي كشيد و وقت ميذاريد واسه چيزي كه بهش علاقه داريد و حتي ميدونيد كه شايد هيچ بازگشت مالي اي براتون نداشته باشه.
شما ماشالا خودتون استاديد اما تو اين شاخه اي كه شما ميخوايد توش فعاليت كنيد نمونه هاي خارجي خيلي قوي اي وجود داره كه ميتونه براي شما يه الگوي فوق العاده باشه. برنامه هايي مثل1up Show و on the Spot يا IGN weekly. حتي review هاي نصفه نيمه Gametrailers رو هم ميشه يه الگو به حساب اورد. من خودم تو همه ي اينا كار بچه هاي 1up رو خيلي دوست دارم. هم از لحاظ فني و تكنيكي و هم از نظر گرافيكي و كار هنري.
ميتوني با توجه به اين برنامه ها، يه نمونه ي فارسي خيلي قشنگ واسه گيمرهاي ايراني درست كني. اينا همش يه پيشنهاد بود. فكر كردم شايد كمكي كنه به رشد اين برنامه شما.
بازم خسته نباشيد. مرسي

سلام آقا وحید گل ( مجله اومد به امید خدا :biggrin1: ) ممنون دقیقا همه چیز رو گفتی اما صحبت هات درست اما نمیخوام تقلید باشه میخوام کار نو باشه اون دو تیزر نمایشی ساده فقط یک آشنایی و کار خیلی خیلی حرفه ای تر از این حرفاست که خودتون خواهید دید من پس از انتشار اولین کلیپ گروه صدرصد کارم رو پیشرفت میدم و حرفه ای تر از همیشه عمل میکنم باور کن با بچه ها هر چقدر هم شده خرج دوربین میکنیم تا تصویر عالی باشه ما دوربین panasonic رو انتخاب کردیم که این مدلش تو ساخت موزیک ویدئو استفاده میشه همچنین نورپردازی محیط قوی و صدابرداری حرفه ای همچنین به کمک اسپانسر بزرگ برنامه استفاده از LCD های FULL HD و HDMI با اینچ های بالا برای نمایش بازی ها استفاده میکنیم این اولین کاره اگر هم مشکلی داشته باشه همه باید به بزرگی خودتون ببخشید.
شاید با کمک شما کلیپ ها از این به بعد با DVD مجله عرضه بشه تا به دست همه برسه;)اینطوری کیفیت و حجم کار هم بیشتر میشه و تا 1 گیگا هم دستمون باز میشه...

ممنون:love:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or